Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207129 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5400 -: Ноември 13, 2012, 01:38:29 pm »
Акрукс, не се засягай сега, мисля, че си обективна и обратната връзка ти е важна. Наистина двете с асол писахте по няколко поста, не мога да цитирам всичко, че пиша от тел.
Казах, че си казала "да" заради долния пост:
То ще е друг въпрос, но пак по настоящия въпрос. А в картата на настоящия въпрос излиза, че ще подпишеш. Всичко добро и от мен!
А дали са се развили благоприятно за мен-смятам, че да-сегашният проект изглежда доста по-добре, макар че доста имам да уча-така че тригонът у1/у10 е сработил :) Но пък при променени обстоятелства не знам дали можем да вземем предвид стария хорар-за новия проект питах преди 2-3 дена, ама тогава ме прескочихте и реших да не настоявам
А пък асол каза, че е погледнала натала и главно по него каза "да", което се и случва-сега

*

Papy

• 4343
« Отговор #5401 -: Ноември 13, 2012, 02:41:56 pm »
Неправилният цитат е с днешна дата/грешка :), не е свързан с рекламацията, а с малкия екран на тел и разсеяност на потребителя :))
Не си поправяй пропуснатия хорар-решението е взето-ще му сърбам попарата

*

Papy

• 4343
« Отговор #5402 -: Ноември 13, 2012, 03:21:05 pm »
късно е либе за китка, току-що го разгледах и писах по него в съседната тема  :blink:
тъкмо ще направим сверка на събитията, щом някои от тях са вече факт

Каква си работлива пчеличка :)
Благодаря  :88:

А-ето:
« Последна редакция: Ноември 13, 2012, 03:30:52 pm от Papy »

« Отговор #5403 -: Ноември 16, 2012, 12:46:37 am »
здравейте
харесва ли ме ,мъжът с когото се запознах наскоро
много благодаря предварително

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5404 -: Ноември 16, 2012, 10:07:09 am »
Не знам къде е темата за домашните любимци, ще си задам въпроса тук.

Старото ми куче напоследък никак не изглежда добре, от 2-3 дни отказва да яде.  :( Вчера, когато изкарах кучетата на разходка, на връщане дъртото припадна, после няколко пъти се излягаше на една страна и отказваше да върви, стоеше с изплезен език и стъклен поглед, едва го довлачих до нас. Когато се прибрахме, започна да пие вода като невидял, а по принцип и вода вече не иска да пие. Вървях по пътя и ревах в тъмното, от безсилие...  :( Притесних се, че силният гнав и напрежение, които съм насъбрала през последните няколко месеца, особено сега покрай преместването, са поети от кучето, за да не ударят друг човек. А и съм сигурна, че животинките усещат, че аз заминавам и оттук нататък няма да са с мен...

Задавам следния въпрос: "Отива ли си кучето? Ще се спомине ли до края на годината?".

16.11.2012 г.
9.49 ч
Варна

ПП. Нямам време да кача хорарната карта, надявам се да не е проблем.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5405 -: Ноември 16, 2012, 10:47:01 am »
Луната и асц са в последни градуси, каквото е започнало - ще завърши. Последен аспект на луната-съвпад с марс, който е твой у4,негов у11. Можеш да го заведенеш на лекар, дано да успее да му помогне.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5406 -: Ноември 16, 2012, 11:00:23 am »
Днес е по-добре, но продължава да не яде.
Може и от това да няма сили да върви, не знам. Ще видя как е, когато го изкарам на разходка.
Лекарят отдавна ми е казал, че оттук нататък все така ще е, да не чакам подобрение. Освен с евтаназия, с друго не може да му се помогне, но може така да си крета, ако не се влоши рязко.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5407 -: Ноември 16, 2012, 11:42:07 am »
Благодаря, Акрукс.  :blink:

До края на ноември ще го гледам аз, притесних се да не вземе точно сега да му се случи нещо.
От декември нататък кучетата няма да са при мен вече, ще ги поеме друг човек, който и без това идва на всичко готово.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5408 -: Ноември 16, 2012, 03:49:19 pm »
Ще предприеме ли нещо Н. за да подобрим отношенията си? :unsure:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5409 -: Ноември 16, 2012, 09:07:10 pm »
Ще се нанеса ли вече в квартира другата седмица? Знам, че Акрукс ми каза, че ще намеря квартира и ще съм с няколко души в нея, ама... искам да знам кога, писна ми, по цял ден се чудя кое е правилно... Предлагат ми самостоятелна стая от мезонет за 250 лв., което си е малко много за мен, с 3 момчета съквартиранти; отделно някакви момичета ми пишат да си вземем общ апартамент, ама като работят те и не съм в София в момента, трудно можем да се синхронизираме; някакъв 43-годишен ми предлага самостоятелна стая за 130 лв. само, без да плащам разходи, от апартамента, който той ползва, за да си почива от време на време след работа, и рядко спял там...  :-\ По цял ден само обяви гледам, побърквам се.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5410 -: Ноември 16, 2012, 09:09:51 pm »
43-годишния, дето си почива и ти иска 130лв, го задраскай от възможностите, освен ако не искаш да си почивате заедно

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5411 -: Ноември 16, 2012, 10:05:38 pm »
Ще възстановим ли кореспонденцията с Х.?

http://prikachi.com/images.php?images/113/5501113n.gif

« Отговор #5412 -: Ноември 16, 2012, 10:25:27 pm »
Ще предприеме ли нещо Н. за да подобрим отношенията си? :unsure:
Едва ли, въпреки че е заинтересован от теб- Юпитер У7 в съвпад с Асц, но е заточен в близнаци- знак на твоя У1 Меркурий, двете планети са ретроградни, което дава затруднения, отлагане.
По-голяма вероятност има ти да си го търсила, но безуспешно- Луната е У3 за теб в негов 1д. в разходящ квадрат с Юпитер У7 . Предстои да пренесе светлина от секстила с Венера към съвпада с Марс, който са управители на вашите 12-ти и 5-ти домове, което дава шанс да се сближите, ПФ е с диспозитор Венера, а СЛВ с диспозитор Марс.
Благодаря ти Акрукс,а възможно ли е да ми е обиден или наранен,след като е заточен в знака на моя управител?И дали е удачно аз да предприема някакви действия,предвид това,че Меркурий пръв ще обърне директен,или да разчитам на някаква случайност?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5413 -: Ноември 16, 2012, 10:58:39 pm »
Акрукс, днес на дъртото куче нищо му няма, започна и да се храни. Напразно бях изпаднала в истерия вчера, вървях по улицата, ревах и дори се обадих на бившия да ме изслуша.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5414 -: Ноември 16, 2012, 11:01:21 pm »
43-годишния, дето си почива и ти иска 130лв, го задраскай от възможностите, освен ако не искаш да си почивате заедно

Хаха, и на мен това ми дойде на ума в момента, в който прочетох за тази опция. Ама то каква почивка бе, с 43-годишен? ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5415 -: Ноември 17, 2012, 11:24:42 am »

Хаха, и на мен това ми дойде на ума в момента, в който прочетох за тази опция. Ама то каква почивка бе, с 43-годишен? ;D
А, недей тъй, точно тогава са във вихъра- правят го като за последно, понеже знаят, че скоро ще е на 6 и половина  ;D Навремето имаше един полски, мисля, сериал "Четиресетгодишните"- много командировки, много работа  ;D

Точно това имах предвид, че няма да я остави да си почива много.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5416 -: Ноември 17, 2012, 11:54:00 am »
Не би трябвало да си ти. У1 Сатурн и У10 Марс са във взаимна рецепция и предстои секстил помежду им. Луната е заточена в 12-тия ти дом, което потвърждава страха ти от неизвестното. Но Луната ще завърши секстил със Слънцето и Меркурий - елементи на 10-тия дом. Не би трябвало да изгубиш работата си. Дано не греша! Пожелавам ти успех!

« Отговор #5417 -: Ноември 17, 2012, 03:10:36 pm »
Ще възстановим ли кореспонденцията с Х.?

http://prikachi.com/images.php?images/113/5501113n.gif

Мимс, Луната ще завърши секстил с неговия У3, затова мисля, че "да". Чудя се дали късният АС не показва, че вече се е случило при задаването на въпроса, а в дъното на въпроса стои нещо повече и желанието ти е било за друго възстановяване. Късният АС може и да показва, че нещата са извън твой контрол в момента и не можеш да им повлияеш.
Той има интерес към теб, не си му безразлична, тъй като неговият управител Юпитер се намира в знак на твоя управител Меркурий. Но Юпитер е заточен, ретрограден и в 12-тия ти дом - не умее да покаже чувствата си така, както ти би желала. Затова ти си се отдръпнала от него в очакване на промяна в поведението му - твоят управител Меркурий е ретрограден и току-що се е върнал от знак на Юпитер (Стрелец) в знак, където Юпитер няма есенциални достойнства. Охладняла си към него или просто си спряла да му показваш внимание (Меркурий в 12-тия му дом). Друг вариант, който ми се върти в главата, е че той те е свалял, а ти не нямаш романтични намерения към него в момента. Меркурий е изгорен от Слънцето (твой У3), затова изразявам опасение, че думите, които си изрекла на "довиждане", може да не са били най-подходящите и да са наранили и теб наред с него. Също така нещата може да не стоят по начина, по който ти си мислиш, че са в случай, че го ренвуваш или подозираш в нещо нередно. Липсва сходящ аспект между управителите ви, така че подновяването на комуникацията засега не променя статуса на взаимоотношенията ви.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5418 -: Ноември 17, 2012, 08:24:02 pm »
Ще ме уволнят ли? Търски се нов човек вече, така че на някой от фирмата ще му изстине мястото, аз ли ще съм това? мерси предварително
И аз мисля ,че няма място за притеснение при теб, освен рецепцията между сигнификаторите, МЦ ВЪВ ФИКСИРАН ЗНАК дава стабилност и продължителност на сегашната ти кариера. Виж в условията на работа може да има промени, забавяне в приходите и лека стагнация в работния процес. Но за това,което те тревожи-можеш да си спокойна.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5419 -: Ноември 17, 2012, 11:44:13 pm »
Ще ми хареса ли къщата, която възнамерявам да купя?
Попаднах на обява за много евтина къща в селото на покойните ми баба и дядо, но няма приложени снимки. Като се обадих, жената от агенцията ми каза, че ако сложат снимки евентуалните купувачи ще намерят къщата сами и ще прескочат агенцията. Началото на декември ще пътувам до там за да я видя и ще мога да дам обратна връзка. И още нещо - фатално ли е, ако я купя, когато Меркурий е в ретрогардна сянка, при положение, че ми управлява 3-ти, 4-ти и 7-ми дом?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх