Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207038 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5420 -: Ноември 18, 2012, 02:29:20 am »
Друг вариант, който ми се върти в главата, е че той те е свалял, а ти не нямаш романтични намерения към него в момента. Меркурий е изгорен от Слънцето (твой У3), затова изразявам опасение, че думите, които си изрекла на "довиждане", може да не са били най-подходящите и да са наранили и теб наред с него. Също така нещата може да не стоят по начина, по който ти си мислиш, че са в случай, че го ренвуваш или подозираш в нещо нередно. Липсва сходящ аспект между управителите ви, така че подновяването на комуникацията засега не променя статуса на взаимоотношенията ви.
Просто нямам думи! :oТочно това е.
Наистина се почуствах притисната,затова бях рязка в отговора си.
Остава да се надявам,че ще му мине ;D
Благодаря ти,ще дам обратна връзка.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5421 -: Ноември 18, 2012, 10:01:48 am »
Ще ми хареса ли къщата, която възнамерявам да купя?
Попаднах на обява за много евтина къща в селото на покойните ми баба и дядо, но няма приложени снимки. Като се обадих, жената от агенцията ми каза, че ако сложат снимки евентуалните купувачи ще намерят къщата сами и ще прескочат агенцията. Началото на декември ще пътувам до там за да я видя и ще мога да дам обратна връзка. И още нещо - фатално ли е, ако я купя, когато Меркурий е в ретрогардна сянка, при положение, че ми управлява 3-ти, 4-ти и 7-ми дом?
"Ще ми хареса ли къщата, която възнамерявам да купя?" Ти си представена от луна в козирог, къщата е тронова венера във везни. Къщата е хубава, но твоят с-р е в заточение, ти си в по-неизгодна позиция от тази на другата страна, луната е в 6 дом. Цената на къщата-марс току-що сменя знака, екзалтира и задава промяна в цената може би и е в твоя 6 дом-трудностите. Въпросният марс ще апликира квадрат с парите на другата страна-за теб ще е трудоемко.
И накрая , конткретно това, което питаш-къщата е представена от венела във везни-хубава, но твояс-р луна ще апликира квадрат с това коте определя къщата като вид, състояние и т.н. Нещо няма съвсем да ти хареса.
П.С.Хубаво е да има и парс фортуна в графиката когато се пита за имоти.
« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 10:06:34 am от Enigma »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5422 -: Ноември 18, 2012, 10:14:08 am »
Попаднах на обява за много евтина къща в селото на покойните ми баба и дядо, но няма приложени снимки. Като се обадих, жената от агенцията ми каза, че ако сложат снимки евентуалните купувачи ще намерят къщата сами и ще прескочат агенцията. Началото на декември ще пътувам до там за да я видя и ще мога да дам обратна връзка. И още нещо - фатално ли е, ако я купя, когато Меркурий е в ретрогардна сянка, при положение, че ми управлява 3-ти, 4-ти и 7-ми дом?
"Ще ми хареса ли къщата, която възнамерявам да купя?" Ти си представена от луна в козирог, къщата е тронова венера във везни. Къщата е хубава, но твоят с-р е в заточение, ти си в по-неизгодна позиция от тази на другата страна, луната е в 6 дом. Цената на къщата-марс току-що сменя знака, екзалтира и задава промяна в цената може би и е в твоя 6 дом-трудностите. Въпросният марс ще апликира квадрат с парите на другата страна-за теб ще е трудоемко.
И накрая , конткретно това, което питаш-къщата е представена от венела във везни-хубава, но твояс-р луна ще апликира квадрат с това коте определя къщата като вид, състояние и т.н. Нещо няма съвсем да ти хареса.
П.С.Хубаво е да има и парс фортуна в графиката когато се пита за имоти.
Благодаря, Енигма! Ще дам обратна връзка  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5423 -: Ноември 18, 2012, 11:00:03 am »
След 2 седмици Х. заминава отново в чужбина ,работата му е там.Питам- ще намерим ли вариант за работа и за мен ,за да сме заедно или пак ще сме разделени за по-дълго време? Благодаря предварително.

« Отговор #5424 -: Ноември 18, 2012, 02:56:18 pm »
Луната (негов управител и управител на въпроса) е без курс и в знак на заточение. Струва ми се, че въпреки че той много иска да ти помогне (Луна в знак на твоя управител Сатурн), към момента е безсилен да го направи. Може би неговото положение зад граница не е достатъчно стабилно, за да изтегли друг човек със себе си там. Луната идва от квадратура с Венера (негов У10). Възможно е да е имало затруднения при уреждането му на тази длъжност.
Твоят управител Сатурн няма сходяща връзка с управителя на 9-тия ти дом (чужбина) Венера, нито с този на 12-тия дом (трайна емиграция). Обаче между У10 Марс и У1 Сатурн има взаимна рецепция по знаци и сходящ секстил. Ако имаш работа в момента, положението ти на работното място би трябвало да се подобри. Ако нямаш работа към настоящия момент, потърси, би трябвало да успееш да намериш. Поради липса на връзка с 9-ти и 12-ти дом, мисля, че става дума за работа в пределите на България. Пожелавам ти успех!

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #5425 -: Ноември 18, 2012, 03:14:57 pm »
Мирабелла ,благодаря.В БГ имам работа,но искам по принцип да намеря по-сигурна работа в чужбина, явно няма да е скоро.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5426 -: Ноември 20, 2012, 09:45:53 pm »
Ще си тръгне ли Х. от вкъщи?
Роднина на мъжа ми отседна уж временно у нас, а вече 5-ти месец не си тръгва  :angry: Направо не издържам вече - между чука и наковалнята съм! Дали ще си тръгне скоро?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5427 -: Ноември 20, 2012, 09:55:04 pm »
Що за нахалство?!? Тва са 5 месеца?
Той е в някаква немилост, да не би по принцип да живее в друго населено място
По едно време луната ще направи квадрат с юпитер-може да го изгониш, после има кв с венера-може да се изпокарате вкъщи заради него, но смятам, че до един месец ще си е тръгнал и всичко ще си дойде на мястото

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5428 -: Ноември 20, 2012, 10:04:23 pm »
Що за нахалство?!? Тва са 5 месеца?
Той е в някаква немилост, да не би по принцип да живее в друго населено място
По едно време луната ще направи квадрат с юпитер-може да го изгониш, после има кв с венера-може да се изпокарате вкъщи заради него, но смятам, че до един месец ще си е тръгнал и всичко ще си дойде на мястото
Папи, много, много ти благодаря! Той се върна от чужбина, не работи, харчи си спестените пари и няма никакви индикации за промяна. Разходи няма - не плаща ток и други консумативи и така му е добре. Само дето ние с мъжа ми се изпокарахме.
Между другото, това ми донесе бенефикът Юпитер през 4-ти дом - нежелано разширение вкъщи  :angry:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #5429 -: Ноември 20, 2012, 10:23:08 pm »
Уф-малка поправка-луната ще направи куинкос с венера, не квадрат, ама все тая-кофти е за дом огнище

А мъжът ти защо си трае не разбирам-все пак е негов роднина, по-редно е той да го подхване и да го изпроводи

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5430 -: Ноември 20, 2012, 10:59:37 pm »
Ще си тръгне ли Х. от вкъщи?
Роднина на мъжа ми отседна уж временно у нас, а вече 5-ти месец не си тръгва  :angry: Направо не издържам вече - между чука и наковалнята съм! Дали ще си тръгне скоро?
казваш не плащал нищо у вас, а в същото време си харчел спестяванията от чужбина- за какво ги харчи?
ако е в чужбина така ли ще живее, без да дава пари за разходите, все пак достатъчно е, че не дава наем и е сред свои близки, с които му е уютно
Луната е извършила съвпад с негов У3 Нептун и след това ще пренесе светлина към тригона с негов У1 Сатурн- ще има някакво кратко пътуване или успешно уреждане на документи, добра комуникация. Луната също ще пренесе светлина от тригона с негов У1 Сатурн към тригона с Меркурий У9 за него- предстои му пътуване в чужбина. В средата на декември У9 Меркурий в стрелец ще извърши тригон с неговия У1 Уран, като и двете планети ще са вече директни, което показва, че ще остане там. Марс У4 за него, след като квадратира Уран У1 ще извърши секстил със Сатурн У1, още един показател за промяна на дома му. Слънцето, като влезе в стрелец скоро ще извърши тригон с Уран, мисля че ще остави някакви пари все пак, няма да си тръгне, без да се е разплатил.
Благодаря, Акрукс, дано се окажеш права! Парите си ги харчи за алкохол и мезета, които си ги консумира сам. Има общ наследствен имот и уж чака да се продаде, ама в тая криза, може да се продаде и след 5 години. Да няма да го търпя толкова време! Дано наистина отново да замине в чужбина - най-добре е за него, а и за нас.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5431 -: Ноември 20, 2012, 11:01:28 pm »
Уф-малка поправка-луната ще направи куинкос с венера, не квадрат, ама все тая-кофти е за дом огнище

А мъжът ти защо си трае не разбирам-все пак е негов роднина, по-редно е той да го подхване и да го изпроводи
Брат му е - заради това и той още си мълчи. Уж казва, че до края на годината щял да му каже.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5432 -: Ноември 20, 2012, 11:29:56 pm »
Благодаря, Акрукс, дано се окажеш права! Парите си ги харчи за алкохол и мезета, които си ги консумира сам. Има общ наследствен имот и уж чака да се продаде, ама в тая криза, може да се продаде и след 5 години. Да няма да го търпя толкова време! Дано наистина отново да замине в чужбина - най-добре е за него, а и за нас.
Разглеждан като брат на мъжа ти- по негов 3д, също излиза, че ще замине в чужбина- Слънцето У4 за него е в негов 9д, където е и СЛВ, Луната ще пренесе светлина от съвпада с негов У1 Нептун към секстил с негов У9 Марс и Плутон.
Благодаря, Акрукс! Ще дам обратна връзка  :58:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5433 -: Ноември 21, 2012, 08:00:44 am »
Няма да я купиш, тъй като Луната У1 е в разходящ аспект с У7- това е 4д, броено от 4д- нов недвижим имот, при който има измама свързана с парите, за които е обявена, затова и не дават снимка- Нептун е в неин 2д
На Луната предстои да квадратира Венера, която в случая управлява като цяло недвижимата собственост по картата, а последният аспект е секстил със Слънцето У2- ще си удовлетворена от крайния резултат, ще си на печалба във финансов аспект.
След две седмици ще отида да я видя и ще пиша, какво е станало.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #5434 -: Ноември 21, 2012, 08:32:28 am »
Таня,така и така ще ходиш,огледай се и за други къщи.Попитай някой местен или в кметството.По селата се продават много къщи,за които няма пуснати обяви в нета и не са през агенция.

« Отговор #5435 -: Ноември 21, 2012, 08:52:43 am »
Бихте ли отговорили на въпроса: Ще купи ли Х къщата У? Приемете за час на задаване на въпроса, часът на постването.
Извинявам се, че не слагам карта

Аз съм за ДА. Аргументът ми е връзката между управителите на 4-ти и 10-ти дом (4-ти от 7-ми) - сходящият съвпад между Меркурий и Юпитер, което би трябвало да означава преминевана на недвижима собственост от едни ръце в други. По оста 2/8 дом на паричните трансфери и 3/9 дом на договорите ще имаме сходяща квадратура между управителите им - Венера и Марс. Така че откъм тази част е възможно да има забавяния, неразбирателство. Ако поставим X по 7-мия дом (тъй като Луната е вътре), неговият управител Юпитер е все още изгорен от Слънцето. Нещо го е притеснявало в последно време, но скоро ще си отдъхне и ще може да действа активно, напр. в посока на покупка.
[/quoteПоствам зададен въпрос от май месец. Чак вчера има някакво развитие и то по отношение на нови преговори относно къщата У. Действието на хорара до кога се счита? Трябва ли да задам нов въпрос?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #5436 -: Ноември 21, 2012, 09:22:32 am »
Здравейте! Моя близка пита - Ще се продаде ли скоро апартамента? Имотът е обявен за продажба, но дали ще се намерят купувачи в рамките на 3, 4 месеца? Благодаря предварително  :blink:
Не, поне няма да е скоро, както се пита
То купувач има, но явно се продава скъпо и не може да си позволи апартамента
Близката в чужбина ли работи?
Акрукс, много точен отговор! Тя живее в чужбина, а има тук апартамент, който иска да продаде. Наистина, жилището е скъпо и не се знае, кога ще се намери купувач за него. Много благодаря за отговора  :blink:
Акрукс, позна! Апартаментът още не е продаден, няма и запитвания за него в агенцията, в която е обявен.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #5437 -: Ноември 21, 2012, 10:22:46 am »
Поствам зададен въпрос от май месец. Чак вчера има някакво развитие и то по отношение на нови преговори относно къщата У. Действието на хорара до кога се счита? Трябва ли да задам нов въпрос?
За същия имот и човек не е нужно нов въпрос, гледа се по първо поставения и картата, построена за него. Човекът, за който се пита е представен от Нептун и Юпитер, а недвижимата собственост- настояща и нова, се управляват от Меркурий. Понеже Юпитер сега е ретрограден и склонен в този период да напомпва оптимизма, разположен във 2д на Х., то може да е добил усещането, че е в състояние да осъществи покупката. Меркурий също е ретрограден, което предполага връщане към недовършени неща, касаещи комуникация и покупки, продажби, оформяне на документи. В хорара Меркурий е изгорен от Слънцето, Юпитер също, не са могли първоначално двете планети да се изявят. Меркурий е в разходящ секстил с Нептун, а Луната в последен аспект- опозиция със Сатурн, което дава отрицателен отговор, че няма да купи къщата, след като разбере неща, скрити от него, които са незаконни.
Akruks, пак си права. Това съвпада напълно с действителността от месец юни. Имаше скрити от собственика неща заради които Х се отказа да купува. Към онзи момент, нещата бяха неразрешими. Към сегашно време има развитие. Проблемът е тока, захранването идва от някъде, няма построен трафопост. Има започнала процедура за изграждането на последния. Та в този смисъл, нещата са ясни вече. Ще пусна нов хорар

« Отговор #5438 -: Ноември 21, 2012, 10:24:35 am »
Ще има ли къщата У законен ток в рамките на 6 мес?

« Отговор #5439 -: Ноември 21, 2012, 10:54:47 am »
Ще има ли къщата У законен ток в рамките на 6 мес?
Къщата У в картата е Луната У7 в 8д, имащ отношение по оформяне на официални документи, но в разходящ тригон с У8 Сатурн. С другият У8 Уран, който се гледа също за тока, няма извършен или предстоящ аспект. Уран е разположен в 9д-домът, имащ отношение по закона, с Марс У9  Луната е извършила секстил, за да има някакво развитие в тази насока аспектите трябва да са предстоящи, а такива липсват на този етап.
С естествения управител на 9д Юпитер предстои да извърши квадрат, а последният неин аспект е тригон с Меркурий У12, но той е ретрограден и предполага трудно изпълнение на въпроса, засягащ скрити и незаконни неща, относно къщата., а впоследствие връщане към този проблем отново.
Akruks, благодаря ти за изчерпателния отговор. Ще дам обратна връзка