Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207066 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5520 -: Декември 06, 2012, 09:13:50 am »
акрукс, хората, които аз имам предвид не само, че не са се самоизтрили, но са си съвсем тук. Но не пишат. Не виждам с какво една отделна тема би била проява на егоизъм, мен лично би ме улеснило, дава възможност за избор. Успех ти пожелавам, явно ще си пишеш тук, предимно ти. За мен темата е приключена.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5521 -: Декември 06, 2012, 07:52:06 pm »
а къде е картата, Юпитер е съУправител на риби, а за класиците е управител  :blink:
Ето я картата с въпрос дали ще пътешествам в рамките на месец.
http://prikachi.com/images.php?images/752/5576752K.gif

« Отговор #5522 -: Декември 06, 2012, 11:59:16 pm »
здравейте,
днешната празнична вечеря се превърна в кошмар...на масата майка ми ме нападна за поне 10 неща...крещя поне час,и този път атакувах и аз-дори не се наложи да повишавам тон.Преглъщах и мълчах,почти 30 години,в името на уважението,но днес не се стърпях....стигна се до там,че се наложи да напусна масата,последвана от епитети,които никоя майка не бива да казва на дъщеря си..и изобщо,човек на друг човек
въпросът е"Ще спре ли майка да се намесва в личния ми живот и да ме тормози"
много ми е криво,че така негативно,но такова ми е на душата

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5523 -: Декември 07, 2012, 09:19:14 am »
Ето я картата с въпрос дали ще пътешествам в рамките на месец.
http://prikachi.com/images.php?images/752/5576752K.gif
а има ли вероятност въпроса да си го намислила малко по-рано от времето, когато си построила картата, тъй като Слънцето за това време трябва да е в 6д и  като го дръпнах малко,за да си влезе на мястото, то на к9 е вече водолей, а Луната попада във 2д
 Луната У1 в този случай е в разходящ хармоничен аспект с У9, би трябвало да си ходила в чужбина преди или аспектът да показва взаимоотношения с човек в чужбина, но за сега не се очертава път- излиза да си заета с работа, с кариера, последният аспект на Луната е също нехармоничен

Но нека и други изкажат своето мнение по картата, аз все пак не съм експерт и нямам претенциите за такава.  :mellow:
Ти май взе да ставаш несигурна,прочетох нападките по - горе.
Нали са сещаш за приказката за калпавата ракета и Космоса,какво й се връзваш на тази?
Времето беше даже с минута назад,така че е точно.
Ходила съм многократно преди,но не заради някого,а защото ми е хоби,което поизоставих напоследък.
Трудно ми е да открия подходяща оферта в удобно за мен време и най - вече на място,където не съм била,а държа да не сменям агенцията.Много са ограничени предлаганията и все повече имам съмнения,че е много вероятно да не отида никъде.
Здраве да е,ще дам обратна връзка и благодаря.

« Отговор #5524 -: Декември 07, 2012, 01:13:06 pm »
Акрукс, отново се обръщам към теб с молба за тълкуване!

Много внезапно възникна проблем с наследствен апартамент и майка ми е силно притеснена, въпреки че имат устна уговорка с брат си за жилището, той явно си е променил решението.

Ще води ли съдебен спор майка ми с брат си за наследствения имот? Ако отговорът е положителен, кога горе-долу се очаква да започнат делата?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #5525 -: Декември 07, 2012, 04:31:38 pm »
Много внезапно възникна проблем с наследствен апартамент и майка ми е силно притеснена, въпреки че имат устна уговорка с брат си за жилището, той явно си е променил решението.

Ще води ли съдебен спор майка ми с брат си за наследствения имот? Ако отговорът е положителен, кога горе-долу се очаква да започнат делата?
Майка ти по картата е Юпитер, който е ретрограден- връщане към минали неща, свързани със съда, в знака близнаци Юпитер е в заточение, тя е в затруднено положение, поради неуредени документи. Юпитер управлява неин 4д- домът ѝ, а Луната е извършила квадрат с него- въпросът е породил допълнително притеснения при нея, тъй като Юпитер е също неин У12- нейните вътрешни преживявания, в нейния 12д се намира Слънцето У9 за нея- съда, което е извършило опозиция с Юпитер, тя е против това да се водят дела по този въпрос.
Нейният брат е представен от Уран, който е също ретрограден, затова е променил намеренията си, по всяка вероятност има финансови затруднения, тъй като Уран У1 за него е в негов 2д
До съд и дела няма да се стигне- при него У1 е в разходящ квадрат с управителите на неговия 9д, при майка ти  също аспектът е разходящ и нехармоничен между нейните У1 и У9. Другият негов управител Сатурн е в неговия 8д, където е Луната в разходящ хармоничен аспект със Сатурн- показва, търсенето на наследство от негова страна. За майка ти Луната е У8 и попада на нейния Мц, откъм 10д, показва важността на въпроса за нея, свързан с наследството. Луната е без курс, което показва, че няма да има развитие по този въпрос и нейните притеснения са излишни. По някое време Сатурн У1 за брат ѝ и Юпитер У1, У4 за нея ще извършат куинконкс, ще направят взаимен компромис и двамата по този въпрос. Сатурн У1 за брат ѝ ще направи секстил с Плутон У9 за него в негов 11д- може би ще ползва юридически услуги на приятелски начала относно този казус, за майка ти това засяга неин 2-ри и 11д- приятел ще ѝ помогне финансово и за уреждане на документите по въпроса, добре е да има черно на бяло документ за това наследство, устната уговорка не върши работа.

Изключително точно си ги видяла нещата. Въпреки че цялото недвижимо имущество на родителите им е дадено на брат и още едно време (с изкл. на въпросният апартамент), той все нещо не е доволен и търси да си вземе всичко което е негово. Майка ми е с мек и неконфликтен характер, не иска да се кара с него, въпреки че напълно осъзнава алчността му. Майка и, тоест моята баба, отказва да се намеси, защото всъщност апартамента се дели между нея и децата и по закон. Ако зависеше от мен, веднага бих поискала да се прехвърли легално с всичките му документи имота, не зная защо майка има такова търпение, като се има предвид че нито майка и, нито брат и са и помагали някога, напротив, винаги е била ощетена.

Права си също, че брат и има нужда от пари-синът му ще се жени!

Голямо благодаря от майка ми, както и от мен!

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5526 -: Декември 07, 2012, 05:20:15 pm »
Акрукс,може да си горда от себе си ;D.Всичко е така ,както си го написала.
Най- вероятно ще отложа за пролетта,не ми се празнува Коледа или НГ далеч от близките,а такава е целта на 99% от офертите.В момента гледам и из каталозите на др. агенции,ако ме устройва нещо,бих приела,но все си мисля,че ще е след като Юпитер тръгне директен.
Съобразявам се не с финансите,а с нещата от 6 дом- не работата,а някои задължения,които не ми се ще да прехвърлям на други.
Компанията ми е малко проблем,напоследък усещам,че с тази приятелка,с която сме тандем в пътешествията,нямаме общи теми за разговор и еднакви потребности,но това  бих го преглътнала. ;D
Да,в Европа ще е пътуването,но къде още -не знам.Държа да не съм ходила там,а не са много подобни оферти.Покрай кризата предложенията драстично са намалели,датите са още по - орязани.
Продължавам да търся,на теб отново благодаря.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5527 -: Декември 07, 2012, 07:50:29 pm »
Хорарен въпрос: Ще спечеля ли обжалването /административно производство/ в София на 5 юли?

Прикачвам картата към момента на задаване на въпроса.

Това първо обжалване ли е? Питам заради струпалите се ретроградни планети около теб - У1 Венера и стационарен Сатурн на АС.
АС е на изгорения път, Венера е ретро и без есенциални достойнства, Сатурн е в съвпад с АС - все предпоставки, които не вещаят бърз успех, по-скоро бързо разрешаване. Към това добавяме и че Луната току-що е приключила последния си аспект в рамките на знака (съвпад с Марс - другата страна по делото) и Луната е в знака на падение на Венера. Може би ти е било предложено споразумение, което не е било изгодно за теб. Мисля, че делото няма да приключи на това заседание. Или ще има следващо заседание или ще продължи на друга инстанция. Заради сходящия секстил между У9 Меркурий (съда, съдията) и Венера съм склонна да мисля, че в крайна сметка ти ще спечелиш делото. Успех и дано този път не греша, както в предния ти хорар. Този път гледах градусите и минутите.

Обратна връзка: делото наистина не приключи в София, на заседанието, за което зададох хорарния въпрос!

Утре е насрочено ново заседание /върнато е за произнасяне от предходната инстанция/ - ще пиша за решението й!

Обратна връзка: вчера беше последното и окончателно заседание на ТЕЛК и решение - в последна сметка: спечелих делото! Доволна съм, но наистина ми струваше търпение и много време, и усилия.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #5528 -: Декември 07, 2012, 09:19:10 pm »
Хорарен въпрос: Ще спечеля ли обжалването /административно производство/ в София на 5 юли?

Прикачвам картата към момента на задаване на въпроса.
Законодателството е по 9д.- У9 Меркурий е на МЦ-твоя основна цел в момента, в секстил с У1 Венера, която е и У8- пари от наследтсво, получаване на чужди пари- според мен отговорът е положителен- ще спечелиш обжалването.

Да! akruks, търсех и твоят отговор на хорара да цитирам, защото е верен!
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #5529 -: Декември 08, 2012, 01:30:53 pm »
Добър ден

"Ще се сприятелим ли с А"
Русе, 08.12.2012, 01:01 (не 13:01)

А е жена
« Последна редакция: Декември 08, 2012, 03:08:25 pm от ivailo_petrov »

*

911

• *
  • 137
« Отговор #5530 -: Декември 08, 2012, 03:51:50 pm »
Моля ви ...спешно е . Ще се разреши ли проблема ми ,който възникна днес,  на работното място ? Какъв изход  да очаквам?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #5531 -: Декември 08, 2012, 05:04:38 pm »
Благодаря ти от сърце, акрукс ..Проблема не е свързан с пари въобще ,нито с интриги , а по скоро с чужда грешка...за която се страхувам да не бъда обвинена от шефа ...
Всъщност се надявам нещата с шефа да се изяснят и да минат гладко..Което ти предвиждаш и като изход от ситуацията ..Благодаря ти отново  :wub:

*

aiofe

• 42
« Отговор #5532 -: Декември 08, 2012, 11:04:50 pm »
здравейте, има ли чувства към мен Б.? мерси предварително

« Отговор #5533 -: Декември 09, 2012, 09:57:39 pm »
Обикновено лъжат, че нямат приятелка. Странно. :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5534 -: Декември 09, 2012, 10:05:21 pm »
Обикновено лъжат, че нямат приятелка. Странно. :unsure:

Този е представен от подлия сатурн в скорпион в секстил с още по-подлия плутон на десц

« Отговор #5535 -: Декември 10, 2012, 12:25:19 pm »
Яница, момъкът се управлява от Сатурн в знак на падение на твоя управител Луна. Не ми се струва много благосклонно настроен към теб към момента. Ти, от друга страна, го възвеличаваш доста - Луна в знака на екзалтация на Сатурн. Не предстои аспект между Луна и Сатурн, Луната е без курс (няма повече сходящи аспекти). По тази карта ми се струва, че отношенията Ви не търпят развитие.
Неговият 5-ти дом се управлява от Марс в 1-вия му дом. Между Марс и Сатурн е имало неотдавнашен секстил и има знакова взаимна рецепция. Според мен момъкът действително си има приятелка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5536 -: Декември 11, 2012, 11:01:50 am »
Имам един хорарен въпрос: "Ще успея ли да пътувам до (...) през първата половина на декември?".

Пътуването ми изцяло зависи от други хора и от външни обстоятелства. Има преобладаващо служебен характер, но възможността да пътувам зависи не само от решението на ръководството, а и от това дали ще успея да се изнеса в друго жилище до края на текущия месец, за да нямам повече никакъв ангажимент за гледане на кучета.

Давам обратна връзка за Акрукс и Мирабела.

Клиентите пристигнаха, но не успях да пътувам - просто нямаше такава необходимост. Въпросната услуга се отлага евентуално за средата на януари, има вероятност да дойдат тогава за втори път.

Междуременно се преместих, но не в края на ноември, както първоначално предполагах, а между 6ти и 8ми декември. В събота преместих и котките, така че тоя ден го броя за окончателно преместване.

Всичко се случи с много нерви, стрес и проблеми, но най-сетне се случи, тук ще съм по-спокойна.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5537 -: Декември 11, 2012, 11:19:00 am »
Благодаря ти за обратната връзка. И честито преместване!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5538 -: Декември 11, 2012, 07:27:27 pm »
Akruks,днес се опаричих с известно забавяне,както ми беше врачувала по един хорар ,зададен в другия форум обаче.
Ако имаш път към Пловдив,обещавам щедра почерпка ;D
Гледам,няма наплив,затова задавам два въпроса,малко са сходни картите,но поне в неделя ще дам отговор и за двата.
Ще се видя ли с Х?
http://prikachi.com/images.php?images/463/5596463h.gif

И ще се осъществи ли партито с приятелките ;D?
http://prikachi.com/images.php?images/465/5596465d.gif

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5539 -: Декември 11, 2012, 09:59:44 pm »
В крайна сметка въпросът по който е построена картата е "Ще успея ли да пътувам през първата половина на декември?", на което дадох отрицателен отговор, макар че ти избързваш с обратната връзка- все още сме в първата половина на месеца, какво пречи да пътуваш през уикенда, някъде на спа център за прогонване на стреса ;)

Евентуалното пътуване беше свързано с пристигането на едни клиенти и можеше да се случи между 4 и 10 декември, най-късно до 12ти, но те заминават вече. Просто не се наложи моето присъствие там. Дойдоха в София първо да проучат терена, формалностите ги отложиха за първата половина на януари, но още няма никаква яснота по въпроса.

В новото старо жилище е такова Спа, че просто ви е бедна фантазията  ;D, но една почивка далеч от всички проблеми и битовизми наистина би ми се отразила добре, колкото се може по-далеч от всичко тук...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.