Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205689 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5560 -: Декември 15, 2012, 11:27:39 am »
На така зададения въпрос е невъзможно да се даде положителен или отрицателен отговор.
Формулирай го отново.
Ако заплахите не помагат,обърни се към съответните инстанции.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5561 -: Декември 15, 2012, 12:06:46 pm »
Добре  бих го задала и така, Ще доведе ли до сериозно обвързване връзката на бившия. Благодаря, едно въпросче а при промяна на въпроса  нов час ли се  взима
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5562 -: Декември 15, 2012, 06:18:59 pm »
Е не мога , да бъда сигурна, но това не е първия случай , когато се появява жена и децата  са на втори план, а парите ми трябват за болното дете все пак. все си мисля, че само мъжете го могат това да поснавят децата си след  друг човек
А и да се поправя наясно съм че  въпроса е хорарен, за това и тук съм пуснала питането си, мисля че за 10год занимания с астрология , поне термините съм научила :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #5563 -: Декември 15, 2012, 06:51:26 pm »
Е не мога , да бъда сигурна, но това не е първия случай , когато се появява жена и децата  са на втори план, а парите ми трябват за болното дете все пак. все си мисля, че само мъжете го могат това да поснавят децата си след  друг човек
А и да се поправя наясно съм че  въпроса е хорарен, за това и тук съм пуснала питането си, мисля че за 10год занимания с астрология , поне термините съм научила :blink:
То си е до човека, а не до неговия пол- имам доста познати жени, които навремето заминаха децата си малки и невръстни, сега вече са спестили валута от престоя си в чужбина и са идеалните майки  :unsure:
И те попитах за мястото на задаване на въпроса, което е нужно за построяване на картата, споменала си часа на задаване на въпроса, уточнила си че е от днес, но не намирам мястото, откъдето е зададен... Последното какво общо има с това, кой колко време се е занимавал с астрология?  :o
София.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #5564 -: Декември 16, 2012, 05:21:30 pm »
Здравейте!

Какво мислите по тази карта: "Ще остана ли доволна от посрещането на Нова Година т.г.?" Много ми се искаше да отидем с приятели до някоя от близките държави, обаче всеки дърпа в различна посока и се чудя изобщо ще се организираме ли за каквото и да било. С "любовта" най-вероятно също няма да се видим, такива са ни отношенията. Въобще - "зимна приказка"...

Как ви се виждат нещата според картата? Каквото и да ми кажете по нея, ще съм ви много благодарна! 

« Отговор #5565 -: Декември 16, 2012, 07:40:38 pm »
Благодаря ти за отговора, Акрукс. Още мъчим нещата за чужбина, в друг състав, но явно няма да стане, ето, картата си показва точно ситуацията към момента. Дано поне нещата с гаджето се получат, че и с него сме ги забъркали едниии... Много се надявам общото развитие да е наистина благоприятно, нещо хич не съм в добра форма.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5566 -: Декември 16, 2012, 08:50:36 pm »
Ох, дано да е така.
хаха, обаче как си излиза всичко по картата- при теб У1 и У12 са с един управител, 12д е на психиката, на мислите ти, вътре са Сатурн У3 - комуникацията, Венера-човека, за който питаш, Меркурий У8-живота и смъртта,  Луната е вмъкнат знак в 8д и е в 3д на приятеля ти- мислиш за приятеля си и вашето общуване, за неща свързани с началото и края на живота, и за бъдещето в тази насока- СЛВ в 12д в скорпион, естествен знак на 8д
Основните сигнификатори в хармоничен сходящ аспект със СЛВ и негов диспозитор показва, че всичко ще е наред за в бъдеще, така че мисли за следващата дата- 24.12 Рождество Христово, по Коледа се случват чудеса! :72:
Скарахме се обаче.  :( И сега въобще не ми пише и не ми се обажда.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5567 -: Декември 16, 2012, 10:31:57 pm »

По първата карта си представена от Слънцето, което е в разходящ тригон с Уран- У1 на Х., разположен в 9д- този човек вероятно е далеко от теб.По тази карта излиза, че ще си заета с работа и не ти предстои път, в случай че заплануваната среща включва това условие.
По втората карта си представена от Луната, разположена в 5д на забавленията, в отминал хармоничен аспект с У5, последно е извършила съвпад с Венера У11 в 5д- приятелките, за които питаш- по тази карта  аспектите показват вашата уговорка, но 5д за приятелките току-що е сменил знак и вероятно ще има промяна в техните планове относно въпросното парти.
Давам обратна връзка,нямам търпение да ти вдигна акциите ;D
По първата карта се случи точно това- НЕ пътувах ,само че не работа,а гаден вирус ме спря(пак си е 6 дом ;D)Иначе одисеята продължава.
По втората- парти имаше,но без мен поради споменатата по- горе причина.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5568 -: Декември 17, 2012, 06:49:06 am »
Скарахме се обаче.  :( И сега въобще не ми пише и не ми се обажда.
по картата не излиза предстоящо скарване, а за това, че не пише и не се обажда прочети първия ми коментар по въпроса
Помня го. Макар че той ми каза, че нямал никакви проблеми, а дори баба му му била дала още пари да си има, но може и да ме е излъгал за нещо.
Дано нещата да се оправят, ако не сега, то поне след Нова година.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5569 -: Декември 19, 2012, 04:56:07 pm »
Ако се разглежда картата така, както е построена, щом си сигурна, че самият въпрос се е родил в този час и минути, то Луната У1 е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У9 в 11д, би трябвало да пътуваш, но при известни затруднения, забавяния, спънки, които са породени от организация, може би агенцията, която ползваш. Луната ще извърши куинконкс с диспозиторите на СЛВ, може да направиш компромис и да потърсиш оферта на друга агенция за тази цел, следващият аспект- квадрат с Венера У11 показва това. Със Слънцето У2 в стрелец, Луната У1 е в хармоничен сходящ аспект, ще разполагаш с нужните пари за това пътешествие. Последният аспект на Луната У1 е квадрат с Меркурий У3 и У12, което показва, че няма да пътуваш на близки разстояния или далеко през океана, ще е някъде из Европата. Нехармоничен последен аспект на Луната, като цяло, показва също неудовлетворение за питащия от крайния резултат, 12д е 4-ти от 9-ти, който показва крайното развитие на въпросите по 9д, какъвто в случая е твоя въпрос. Меркурий е в 5д, може би няма да ти е достатъчно забавно това пътуване, няма да има с кого да общуваш пълноценно.
Акрукс,велика си!
Ще пътувам!!Хванах  "последния рейс" ;D,с нова агенция и с компромис от моя страна.
А дали съм доволна,ще споделя като се върна.

« Отговор #5570 -: Декември 19, 2012, 08:38:11 pm »
Кога ще започна работа родена съм на 27.10.1981г към 9:00ч сутринта!Мерси!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5571 -: Декември 21, 2012, 08:39:23 pm »
Ще мине ли успешно изпитът по ''    ''? 
Благодаря предварително.
за кой път ще се явяваш на този изпит?
За първи, от редовната сесия е.
Питам, защото твоя сигнификатор Слънцето излиза в началото на 5д, това е 3-ти от 3-ти
с У3 не прави аспект, но в 3д е Сатурн У6, което е крайното развитие по 3д-изпита, в хармоничен разходящ аспект с Венера У3, дето се казва- взела си го предварително
Луната идва от опозиция с У5 - няма да се стигне до поправка, предстои да извърши съвпад със Слънцето У1, а накрая с ПФ в 1-ви дом- ще имаш късмет по този въпрос.
  ;D Благодаря за отговора, бях учила за него, но е доста труден и ме налегнаха едни съмнения като всеки път преди изпит дали ще го взема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5572 -: Декември 23, 2012, 12:00:10 pm »
На който му е интересно - давам пример за работещ хорар с Луна без курс.

Вчера се опитах да пусна пералнята в жилището, в което се преместих. Не беше ползвана в продължение на 7 години, но преди си работеше добре, нищо й нямаше.

Установих, че няма водоподаване, копчето също не светваше и не се стартираше нито една програма за пране.
Изпаднах в паника, че се е развалила, задето е стояла няколко години неизползвана, и може да се наложи да купувам и пералня, дотук разходите покрай преместването вече ми излизат през носа.

Зададох следния въпрос: "Ще успеят ли да ремонтират пералнята?". Видях Луна без курс в разходящ квадрат с Марс и съвсем се вкиснах.

Днес викнах познат водопроводчик и на място се установи, че съм го разкарала напразно.  ;D
Пералнята тръгна, просто маркучът беше пълен със застояла вода и трябваше да се изхвърли водата, а аз не бях включила правилно машината, вече забравих как се ползва тоя модел.

Много се радвам, спестих си коледната премия.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5573 -: Декември 23, 2012, 03:24:50 pm »

Няма да перем гузна съвест, я! Пари ще перем! (да живее оптимизмът)  ;D

Всъщност не става въпрос за приятел, а познат водопроводчик, винаги му се плаща. Но тоя път ми стана неудобно, защото се оказа, че съм го разкарала напразно и не ми взе пари, само ми пусна пералнята. Но за да му реванширам, задето е пропътувал целия път напразно, подарих голяма плюшена играчка за внучетата му и го пратих при пастрока ми да монтира нова тоалетна чиния за новата му жена.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5574 -: Декември 26, 2012, 06:38:34 pm »
Да продадем ли колата утре на човека от С.?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5575 -: Декември 27, 2012, 10:04:56 am »
Благодаря ти! Наистина човека се обади и искаше днес да идва и да купува колата без да я е виждал, което заедно с това че не си даваше телефона ни усъмни. Пък и нямахме готовност за от днес за утре.

« Отговор #5576 -: Декември 28, 2012, 01:40:11 am »
Здравейте,

Пускам един хорар, за няколко месеца напред, тъй като съм решила да се явявам на един сертификационен изпит. Датата все още не е известна със сигурност, но е възможно да има промени и Меркурий да е ретро...

И сега въпросът: "Ще взема ли успешно сертификата?"

Благодаря за хиляден път на включилите се :wub:

« Отговор #5577 -: Декември 28, 2012, 12:08:55 pm »
Момичета моя приятелка лети за берлин и беше ме помолила да пусна въпросът и ..  А той е : "Ще започна ли работа в берлин?"
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5578 -: Декември 28, 2012, 12:31:13 pm »
Кажи на твоята приятелка, че Берлин се пише с главно Б. И на немски също. ;)
А тя да търси работа ли отива там? Защото, като гледам ранния АС в съвпад с Нептун (кверентът не е наясно какво иска, с обстоятелствата около въпроса), нейния У1 Юпитер в 3-тия дом на кратките пътувания и сходящата опозиция между Луна и Сатурн (У12 - управител на дома на емиграцията в картата), ми изглежда като кратко посещение, не като отпътуване за дълъг период от време.

« Отговор #5579 -: Декември 28, 2012, 12:45:21 pm »
mirabella извинявам се много за грешката която допуснах ,но просто нямам навик да пиша на клавиатурата с главни букви .Тя живее в Швейцария ,но завършва тази година магистратурата си в Берлин и понеже проведе няколко интервюта за работа в Берлин и искрено се надява да я одобрят.
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!