Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207118 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5580 -: Декември 28, 2012, 12:49:41 pm »
Пошегувах се само. Аз се извинявам. :blink:

Градусът на АС е ранен. Въпросът може да е зададен твърде рано. Например, могат да предстоят още кръгове от интервюта, изходът от които да е решаващ за отговора на въпроса.
Пожелавам успех на приятелката ти!

« Отговор #5581 -: Декември 28, 2012, 12:57:47 pm »
Благодаря ти Мирабелла :*
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5582 -: Декември 30, 2012, 01:32:07 pm »
Благодаря Акрукс,малко късно зададох въпросът ,но покрай работата нямах време да вляза в сайта.Пожелавам на всички ви една изпълнена с емоции Нова Година .Бъдете здрави и щастливи и нека 2013 постави началото на годината на сбъднатите желания :*
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #5583 -: Декември 31, 2012, 12:18:04 am »
искам аз да пробвам, но не ме взимай(те) насеризно в никакъв случай!!! поправяйте ме и ме критикувайте, искам да се уча!

Луната е в 11д, въпросът ти засяга обкръжението ти, социалната група.
последният й отминал аспект е положителен с Юпитер(у4) + ти си представена от Меркурий в 4-ти дом - вкъщи си и ти е хубаво:). последният отрицателен – опозиция с Марс (у3,у8) в 5д, който се отдалечава от квадрат и със Сатурн(у5 - в случая забавленията/купоните) - не са взели мнението ти предвид, по отношение плана за събирането? Луна в Лъв е яко боси и тънкообидна, когато я пренебрегват.
На Луната й предстои квадрат със Сатурн(у5), купонът няма да е т'ва, което искаш, но на Марс му предстои секстил с Уран(съУ5, у6), а Меркурий сменя знака, така че каквото и да е, накрая ще се чувстваш добре.

« Отговор #5584 -: Декември 31, 2012, 01:03:58 am »
Да приема ли работата, която ми се предлага в момента? Ще намеря ли друга по-добра работа в близкия месец-два?
Защото този вариант в момента не ми допада, нямам желание да се занимавам с това, и мисля, че няма да се чувствам добре, обаче се чудя дали трябва да пренебрегна тези си усещания (за пореден път), за да бъдат другите по-спокойни, че работя нещо и че изкарвам някакви пари... Благодаря ви!!!

п.с. самата работа е свързана с телекомуникации, изцяло сред мъже, с доста технически неща, бумащини и темподобни... тези неща са ми наистина доста далечни.. аз съм човек, които просто иска да твори, да изразява по някакъв начин това, което е чувства... и към този момент в свободното си време и когато имам желание, рисувам...
« Последна редакция: Декември 31, 2012, 01:17:23 am от Merry-Jane »

« Отговор #5585 -: Януари 01, 2013, 03:00:02 pm »
Честита Нова Година! Нека оттук насетне все повече Любов и красота да изпълват душите ни!

Благодаря, Акрукс! Реших да приема работата и от утре ще започна, въпреки нежеланието ми, ще опитам, все пак си е явно вид опит и нови уроци... По картата може ли да се види колко време ориентировъчно ще се задържа на тази работа? Понеже ми е специалитет да не се задържам много, много... и тъкмо като свикна с работата, и като понавлезна, да си бия камшика и да реша, че повече не мога да издържам там... Дали може да се каже нещо за това?

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #5586 -: Януари 01, 2013, 07:43:47 pm »
Момичета, честита Нова година! Да ви е пълна с радости, успехи и любов, силата на астрологията да е с нас! :blink:
Аз имам въпрос - отново ;D Зададох го на 1.1.2013г. във Варна, 18,58ч : " Ще работя ли успешно от дома?". Успешно в смисъл на финанси, проектите ми са за работата, която обичам.
Благодаря ви много за отговорите, с които ще ме ориентирате, момичета! :wub: И хубава празнична вечер ви желая!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5587 -: Януари 01, 2013, 09:03:31 pm »
Момичета, честита Нова година! Да ви е пълна с радости, успехи и любов, силата на астрологията да е с нас! :blink:
Аз имам въпрос - отново ;D Зададох го на 1.1.2013г. във Варна, 18,58ч : " Ще работя ли успешно от дома?". Успешно в смисъл на финанси, проектите ми са за работата, която обичам.
Благодаря ви много за отговорите, с които ще ме ориентирате, момичета! :wub: И хубава празнична вечер ви желая!
Отговорът е "не" и особено за финансите,там не си наясно с нещо. Дали заради правилници някакви, или защото са от чужбина тези пари, или просто ги нямат в наличност-ти няма да ги получиш. Луната е без курс-нищо няма да се случи. Иначе поначало като потенциал е заложено да можеш да се справиш, работейки в къщи, но само толкова-ти не питаш това.А в дома ти има условия,които пречат да работиш засега-дете ли е, или друго-не знам, или имаш болни, възрастни хора, или нямаш нужните условия за този вид работа.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #5588 -: Януари 01, 2013, 09:35:13 pm »
Благодаря, Енигма - наистина имам един хиперактивен първокласник вкъщи, с когото учим или поне се опитваме... Аз продължавам да работя - до успех!

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #5589 -: Януари 01, 2013, 11:24:13 pm »
Akruks, супер - благодаря ти! От твоите уста - в ушите на януари :P За творчество говорим, определено. За теб - много, много  :58:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5590 -: Януари 01, 2013, 11:33:13 pm »
Akruks, супер - благодаря ти! От твоите уста - в ушите на януари :P За творчество говорим, определено. За теб - много, много  :58:
не съм гледала изобщо 11 дом и нова работа, ти не казваш,че работиш и аз гледах 6, 10 и така. Само питаш дали да работиш от къщи.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5591 -: Януари 01, 2013, 11:44:08 pm »
Луната е без курс в хорара, но има една "сламка", за която евентуално бихме могли да се хванем.
Щом уточняваш, че става въпрос за творчески тип работа, АС и Луна в Лъв в хорара дават "зелена светлина" да действаш в тази насока. Луната е в последния градус на знака и няма апликиращи аспекти, но последният й аспект преди напускане на знака е тригон с Венера в 5 дом (управляваща ІС - твоето "у дома"). Първият аспект, който ще направи Луната след преминаване в следващия знак, е тригон с Меркурий, а той управлява 2 дом, ако разглеждаме финансовите постъпления по него и особено, ако творческата дейност е с меркуриев оттенък. В случая вероятно не може да се говори за т.нар. пренасяне на светлина, но според мен това, че последният аспект на Луната в знака е положителен и с бенефик и първият й аспект в следващия знак също е положителен, може да се тълкува донякъде в полза на въпроса. Може и да не се случат нещата според твоите очаквания, едно към едно, но защо пък да не пробваш - със сигурност е по-добре от бездействието. Успех! :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5592 -: Януари 02, 2013, 10:49:31 am »
Дали вече е ок да продадем колата?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5593 -: Януари 02, 2013, 10:57:39 am »
не съм гледала изобщо 11 дом и нова работа, ти не казваш,че работиш и аз гледах 6, 10 и така. Само питаш дали да работиш от къщи.  ;)
Enigma, преотстъпвам ти бонбоните, че прекалих със сладкото по празниците  :blink:
Извинявай, Акрукс!Писах на тъмно, обърках цитатите и така. ;D Пък и сладко не ям. ;)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5594 -: Януари 02, 2013, 02:45:40 pm »
"Ок" писах, защото преди нова година човека напираше, но ние го отклонихме за след празниците. Сега пак звъни и иска утре да купува. Исках да разбера дали е удачно да продаваме вече.Защото имаше известни колебания заради настоятелността на човека и носталгия, съмнения!

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #5595 -: Януари 03, 2013, 12:30:31 pm »
Здравейте   :blink:
Може ли да се отговори на въпрос без карта? Имам предположения за часа на раждане, но не и точен час  :-\
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #5596 -: Януари 03, 2013, 05:40:32 pm »
здравейте,моля  да погледнете картата на приятелка,когато е удобно
обвързан ли е Х,мъж когото харесва...
благодаря Ви много

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5597 -: Януари 03, 2013, 09:36:34 pm »
благодаря Ви много
Кой задава въпроса -ти, или приятелката?

« Отговор #5598 -: Януари 04, 2013, 12:43:41 am »
тя си го зададе -тя си определи час,карта си построи

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5599 -: Януари 04, 2013, 10:14:23 am »
благодаря Ви много
Луната е без курс-ограничение за отговора. Нека разгледаме Х. Представен е от знака козирог-сериозен, отговорен, предпочита стабилни, традиционни връзки, поне такъв вид дава "маската" на асцендента. Неговият у-л сатурн е в рецепция с у-ля на 11, който е обратното на 5дом, интересуват го планове, приятели, ако е връзка, тя е неангажираща. Натоварен негов12дом-тайните на човека, у-лят на5 е в 12 и у-лят на 12 е в 5, това ако не са тайни аспириции в романтичната сфера, не знам какво друго ще е. Според мен заради ретроградния юпитер в 5 -с предстоящ аспект от марс в негов първи-възнамерява да се върне към жена от миналото, има недовършени отношения-раздели, събирания/до края на януари там нещата ще се изяснят-юпитер тръгва директен и обръща всичко на 180гр./, а от друга страна луната последно е квадратирала у-ля на 5дом-тоест той е приключил някакви отношения, след конфликт.
Дали е обвързан със стабилна, постоянна връзка-едва ли, предстоят събития както писах в предния абзац, това са проблемни отношения, не се знае колко ще са трайни. Но-да, като цяло не е свободен.
А човекът има ли жилищни проблеми-местене, промяна в дома, работата също го вълнува, може би има и финансови трудности.