Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205642 Прегледи
*

Mim_m

• *
  • 85
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5600 -: Януари 04, 2013, 12:10:47 pm »
Здравейте!!!
Въпросът ми е: Ще се стабилизира ли финансовото ни (по-скоро на родителите ми) състояние скоро??
Благодаря!
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #5601 -: Януари 04, 2013, 02:08:11 pm »
Изпитите и документите са по 3д, Юпитер У3, съУ6 е ретрограден, което дава забавяне, отлагане, в разходяща опозиция е с Венера У1. Луната е У10- този сертификат е важен за теб, нужен ти е за настоящата работа- Луната е извършила тригон с Нептун У6, но предстои да извърши квадрат с Уран в 6д, може неочаквано да възникне неочакван проблем във връзка с него, след това опозиция със Слънцето У11- за следващата работа няма да ти е нужен, опозиция с Плутон У2- този документ ще се отрази на финансите, следва тригон със Сатурн У4, У5 в 1д, което е последен мажорен аспект на Луната- би трябвало да е положителен отговора на въпроса и да отпадне това задължение, вероятно има връзка с недвижима собственост, творческа дейност.
Обратна връзка:

Благодаря ти, Акрукс!
Уф, датата излезe :o След броени дни е изпита :o, а се говореше за април-юни (!) Не се чувствам достатъчно подготвена и уверена в себе си да се явя сега, а и не ми се стрелят излишно средства, само за да опитам. Затова на този етап го оставям, дано да има и друга възможност до края на годината.
« Последна редакция: Януари 04, 2013, 03:34:48 pm от romantica »

« Отговор #5602 -: Януари 04, 2013, 07:54:30 pm »
Привет дами.Бих искала да задам въпрос,но не мога да си кача картата-може ли да ми обясните как да го направя.Построих я в astro.coma,но не се справих с качването и.
Ще спомена все пак въпроса си и времето на задаването му,ако някой желае може да погледне.
Ще срещна ли Любовта през тази година?
4.01.2013г,Бургас/час:19:35h/.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #5603 -: Януари 04, 2013, 10:19:08 pm »
Здравейте!!!
Въпросът ми е: Ще се стабилизира ли финансовото ни (по-скоро на родителите ми) състояние скоро??
Благодаря!
Ще имаш парички, от недвижима собственост, наследства, от твой партньор ако имаш (от дядо по бащина линия или баба по майчина) и от страна на майка ти, която ще има работа ако в момента е без работа. От страна на баща ти не предстои да има финансова стабилност засега- в работата му все още има застой, несигурност, след края на април ще отпаднат тези задръжки при него окончателно.

Благодаря за отговора! Истина е, че майка ми работи, а на баща ми бизнеса страда от кризата...надявам се след април да си поеме дъх  :blink:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5604 -: Януари 04, 2013, 11:47:01 pm »
Ако се разглежда картата така, както е построена, щом си сигурна, че самият въпрос се е родил в този час и минути, то Луната У1 е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У9 в 11д, би трябвало да пътуваш, но при известни затруднения, забавяния, спънки, които са породени от организация, може би агенцията, която ползваш. Луната ще извърши куинконкс с диспозиторите на СЛВ, може да направиш компромис и да потърсиш оферта на друга агенция за тази цел, следващият аспект- квадрат с Венера У11 показва това. Със Слънцето У2 в стрелец, Луната У1 е в хармоничен сходящ аспект, ще разполагаш с нужните пари за това пътешествие. Последният аспект на Луната У1 е квадрат с Меркурий У3 и У12, което показва, че няма да пътуваш на близки разстояния или далеко през океана, ще е някъде из Европата. Нехармоничен последен аспект на Луната, като цяло, показва също неудовлетворение за питащия от крайния резултат, 12д е 4-ти от 9-ти, който показва крайното развитие на въпросите по 9д, какъвто в случая е твоя въпрос. Меркурий е в 5д, може би няма да ти е достатъчно забавно това пътуване, няма да има с кого да общуваш пълноценно.
Акрукс,велика си!
Ще пътувам!!Хванах  "последния рейс" ;D,с нова агенция и с компромис от моя страна.
А дали съм доволна,ще споделя като се върна.
Вече мога да потвърдя,че си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО велика ;D!
Безкрайно удовлетворена съм от това, което видях,обслужването,хотелите и т.н.
Общуването се провали,по принцип заформяме групи още в първия ден- два при други пътувания и така е по - весело,но този път нямаше групиране,всеки се движеше със своята половинка,семейство,приятел и т.н.
Това беше единственият минус и ти си успяла да го видиш в картата!
Шапка ти свалям!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5605 -: Януари 05, 2013, 10:52:24 pm »
Имам един хорарен въпрос, тъй или иначе оттук нататък мисля да променя всичко, което зависи от мен. :))

Да си сменя ли драстично прическата (и цвета на косата)? Ще остана ли доволна от резултата?

5.01.2013 г.
22.32 ч, Варна

Една визажистка ми бутна фитила отново да си боядисам косата в по-тъмен цвят и да променя визията.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5606 -: Януари 06, 2013, 02:10:20 pm »
Ако не си доволна от настоящата си визия, бих те посъветвала да не бързаш много, да си дадеш още малко време да помислиш по въпроса. Причината е, че основният ти управител Меркурий е изгорен от Слънцето, което може да е потвърждение на колебливостта ти (заедно с Луната на изгорения път и разходящи квадрат Луна/Меркурий), но може и да бъде показател, че не възприемаш реалността правилно, в случая, че си прекалено критична към себе си (Меркурий в Козирог) и виждаш само недостатъците на настоящата си прическа (Слънцето е У12).
Луната е в съвпад със Спика, което намалява негативното въздействие на "изгарянето". Последният й аспект е хармоничен - секстил с Венера, която не само отговаря за въпроси, свързани с красотата и нещата, които харесваме, но е и управител на 2-рия ти дом, така че изходът от въпроса би трябвало да бъде в синхрон с нуждите ти, онова, което приемаш за добро.
И двата ти управителя (Меркурий и Луната) са в кардинални знаци, което ми говори, че ще извършиш промяна (без да сугестирам каквото и да е било) и заради секстила Луна/Венера би трябвало да останеш доволна от нея.
Нещо по-консервативно ли ще бъде, в стил Плутон/Сатурн, с които Меркурий предстои да се срещне?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5607 -: Януари 06, 2013, 02:22:47 pm »
Чак недоволна не съм, но може би една промяна ще е добре дошла.
Сега визията не ми е на дневен ред, устройва ме и така, но моя близка визажистка ме посъветва да променя стила. Според нея (на същото мнение съм и аз) естественият ми цвят не ми отива, лицето някак се губи с него. Затова ми предложи нещо по-контрастно - махагон или шоколад, но вътрешно се противя, а и не ми се ще отново да се ангажирам всеки месец с боядисване. Иска да ми промени и линията на прическата - хем да придаде повече обем на косата, хем да я направи по-лесна за поддръжка. Все се надявах да пусна по-дълга коса, но моята упорито не расте и от години стои на едно ниво, едва стига до раменете.

Ще изчакам да мине новолунието и тогава ще мисля върху предложението й.
Няма да е по-консервативно от сегашното, по-скоро обратното - нещо по-модерно и раздвижено. Предлага ми и асиметричен бретон, а аз бретон не нося от години.

Доколкото схванах, ми предлага нещо в тоя стил (само че съм с чуплива коса):

Докато аз мечтая за това  :-[:

Благодаря!  :blink:

« Последна редакция: Януари 06, 2013, 02:29:59 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5608 -: Януари 06, 2013, 02:36:54 pm »
На мен и двете ми харесват. Първата е по-делова, ежедневна, модерна. Пробвай на твоя снимка с компютърна програма. Важното е да отива на формата на лицето ти.
Екстеншъни, ако ти се слагат, но те не са дълготрайни. Но аз не съм пробвала.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5609 -: Януари 06, 2013, 07:14:18 pm »
Вече си взех "леден шоколад" на Лореал Сублайм, няма връщане назад  ;D, въпрос на време е да се боядисам.

Да ти кажа, на мен ни маски, ни течни кристали, ни масла ми помагат. Може да има и някакъв вътрешен проблем или да се дължи на дългогодишния стрес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5610 -: Януари 06, 2013, 07:15:32 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5611 -: Януари 06, 2013, 09:26:30 pm »
Естествено руса съм, но изглежда, че не ми е правилна стратегията.  ;D (русо - гладно)

Онова джудже съм, което е с най-нетипични за местните черти, лесно ще се досетиш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #5612 -: Януари 06, 2013, 09:36:51 pm »
Естествено руса съм, но изглежда, че не ми е правилна стратегията.  ;D (русо - гладно)

Определено не е. ;D
Контрастите са нещото ,което бие приказката за " русото и нахраненото" ;D
Казва ти го блондинка,която се маскира като брюнетка от доста време.
Ти май беше със зелени очи и розовееща кожа,студеното шоколадово е много добър избор.
Колкото до прическите,първата ми е много любима и я носех известно време,смених я поради ред причини.Ако си с чуплива коса,е много трудна за поддържане

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5613 -: Януари 06, 2013, 09:41:32 pm »
Тогава ще си остана само с боядисването, няма да променям драстично прическата. А и определено не се чувствам готова за тотална промяна, най-много да се направя пак на пластове, но асиметричните прически и според мен не са най-добрият избор за къдрава или чуплива коса, виждала съм как изглежда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5614 -: Януари 07, 2013, 06:56:54 pm »
Все се надявах да пусна по-дълга коса, но моята упорито не расте и от години стои на едно ниво, едва стига до раменете.

Благодаря!  :blink:
за да  расте по-дълго моята коса винаги я подстригвам по пълнолуние и си расте бързо...сега обаче чакам да има поне растяща Луна в лъв или везни,че и аз да променя мойта визия,за да не се разочаровам/въпреки,че в момента имам тригон на Венерите/.....много вярвам на Луната относно "красотата"...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #5615 -: Януари 08, 2013, 12:24:22 pm »
Здравейте!
Пускам хорар за моя приятелка - чужденка. Не сме се чували от няколко месеца. Писах няколко мейла по различно време, последният е от преди 2-3 седмици, тъй като живее на час от Ню Йорк и бях притеснена, покрай случващото се там. Но отговор, така и не получих...
Въпрос: Как е Дж., ще ми се обади ли?
Благодаря!
Луната е неин У1 в 3-тия ѝ дом на комуникацията, в разходящ хармоничен аспект с нейния У3 Меркурий, получила е имейлите, но тъй като Меркурий е ретрограден то отговорът от нейна страна ще се забави.
Луната е извършила квадрат с Плутон У4 в 6д за нея- имала е проблеми с дома, с работата, дано проблемът да е само прекъснатите комуникации- те доста време бяха без телефон, интернет и все още отстраняват тези проблеми. Последният аспект на Лунат е хармоничен секстил с Марс У4 за нея- нещата в дома ѝ ще се оправят

Обратна връзка:

Получих мейл и обаждане по телефона сутринта към 3 am. Имала е напрежение в работата и здравословен проблем, затова не ми е писала.
За супер-бурята сподели, че е било нещо страшно, но районът, в който живее е от малкото не засегнати.
« Последна редакция: Януари 08, 2013, 12:32:01 pm от romantica »

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5616 -: Януари 09, 2013, 02:25:34 pm »
Един въпрос и от мен :blink:
Ще ме потърси ли Б?
Ако гледам по третити домове между луна и сатурн няма аспект, значи не
да, няма аспект между вашите У3, негов У1 е в негов 3д на комуникацията, в разходящ хармоничен аспект с негов У3 Сатурн в неговия 12д- по принцип е комуникативна личност, но сега си крие нещо комуникацията- например влиза в Скайп инкогнито и от тоя род. Негов 3д за теб е 9д- надалеко е предполагам, а може да е студент. Между вашите У1 аспектът е хармоничен и разходящ, няма предстоящ негативен аспект, за да предстои раздяла. Луната е без курс, което показва, че притесненията ти са излишни, пренесла е светлина между вашите У5 Уран и Слънце, все още имате топли чувства един към друг.

Здравейте,
давам обратна връзка по хорара.
потърси ме на моя РД и ми подари подарък :blink:
Мога ли сега да попитам дали ще има развитие на тези отношения или това може да се каже по старата карта????
Направих нова карта
Ще имам ли връзка с Б?

По 5-тите домове гледам
моя У5 е мерк.
неговия У5 е Нептун
Моля за помощ :-[
« Последна редакция: Януари 09, 2013, 02:43:25 pm от poli_z »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5617 -: Януари 09, 2013, 05:08:42 pm »
Ще ми върне ли Тодор одеялата?  :angry: Историята е повече от абсурдна, затова ще я спестя... Интересува ме също дали изобщо СЪЩЕСТВУВАТ МЪЖЕ БЛИЗНАЦИ, НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА? Имам чувството, че тия всичките са повредени!!!
Благодаря, ако някой отговори!
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #5618 -: Януари 09, 2013, 05:44:00 pm »
Съществуват, либра :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5619 -: Януари 09, 2013, 06:47:49 pm »
Ще ми върне ли Тодор одеялата?  :angry: Историята е повече от абсурдна, затова ще я спестя... Интересува ме също дали изобщо СЪЩЕСТВУВАТ МЪЖЕ БЛИЗНАЦИ, НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА? Имам чувството, че тия всичките са повредени!!!
Благодаря, ако някой отговори!

Луна без курс-няма да има развитите по въпроса. Няма и апликация между вашите у-ли и домовете на притежанията. Нещо повече ,у-лите на неговите 2 и 4 дом са във взаимна диспозиция, тоест неговото си е негово. С у-ля на 4 в 3-нептун в риби може скоро да си е преместил вещи, покъщнина. Венера ще апликира секстил с нептун, но при положение че няма комуникация между вас заради другите у-ли ,ваши сигнификатори, както и комуникация-няма шанс да си върнеш твоето. Венера ще квадратира и уран-че е и вписан "окопал" си е това, което си смята за негово, за него писах горе и така...Твоите планетни управители, свързани с домовете по запитването ти са в твоя 6дом-нямаш свободна воля и независимост за решаване в твоя полза.