Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207757 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5620 -: Януари 09, 2013, 09:27:16 pm »
Ще ми върне ли Тодор одеялата?  :angry: Историята е повече от абсурдна, затова ще я спестя... Интересува ме също дали изобщо СЪЩЕСТВУВАТ МЪЖЕ БЛИЗНАЦИ, НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА? Имам чувството, че тия всичките са повредени!!!
Благодаря, ако някой отговори!
Имам комшия близнаци с луна козирог- стабилен мъж е, но докато неговата жена скорпион го вкара в релсите също е проливала сълзи  :blink: но тя работи като вол заедно с него- съвсем мъжка работа, а отделно изгледа две дъщери и дом върти, тъй че язък и за висшето и това, че можеше да е учителка, вместо за блъска
По хорарната карта - Слънцето У2- твоя движима собтвеност е в съвпад с неговия Ац- показва, че имаш твои неща при него, твоя 4д е празен- не си загубила или забравила вещи, а У2 в 7д показва, че може да е открадната твоя вещ, в случая одеялата. Сатурн У1, У2, У3 за него е в твоя 5д - това е 4-ти броено от 2-ри, описващ крайното развитие за въпроса по 2д- според мене ще ги върне- Луната е извършила последен аспект секстил с Марс У5 в негов 2д, Меркурий У4 ще направи пренос на светлина между Сатурн У7 и Слънцето У2- твоите притежания ще се приберат в дома ти.   ;D

Ох, благодаря за отговорите, горещо се надявам akruks да е права, защото умирам от студ... ;(( ТОЧНО БЛИЗНАК С ЛУНА В КОЗИРОГ МИ ВЗЕ ДВЕТЕ ОДЕЯЛА ТОЧНО ПРЕДИ КОЛЕДА...преди да замина за вкъщи, останаха у него с уговорката като се върна в София да се видим пак и да ми ги върне...е върнах се...онзи ден! Два дни преди да си дойда тук, му писах в скайп, разбрахме се, всичко точно, когато пътувах във влака за Сф, също му звъннах и го питах кога ще се видим вечерта, но беше много шумно и не успях да чуя какво ми казва...Щом пристигнах му звъннах, а не си вдига телефона, след това го изключи... :(( та вчера и днес си мръзна, макар че имам парно, просто не ми е топло... Бяха любимите ми одеяла ;((... Надявам се да ми ги върне.. ;(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5621 -: Януари 09, 2013, 10:05:07 pm »
Той пък за едни одеяла се е покрил... Боже, божеее, накъде отива тоя свят, що за мъжленца срещаш?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5622 -: Януари 10, 2013, 09:54:45 am »
Да пътувам ли за Румъния другата седмица?

« Отговор #5623 -: Януари 10, 2013, 11:23:17 am »
Здравейте,
От доста време чета форума, но не се осмилявах да попитам :-[
Днес обаче  :rolleyes:
Въпроса ми е  : Ще имам ли трето дете ?  :o

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5624 -: Януари 10, 2013, 03:08:35 pm »
За 5 дни е. доста се колебая и явно наистина няма да тръгна.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5625 -: Януари 10, 2013, 03:15:19 pm »
Току що получих и неприятна новина, която съвсем ще ме спре.

« Отговор #5626 -: Януари 10, 2013, 03:45:55 pm »
Благодаря, аkruks, за вниманието  :blink:

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5627 -: Януари 11, 2013, 10:32:13 am »
Здравейте, зачудих се дали фирмата, за която работя, ще успее да реализира продукцията си до края на месеца или поне по-голяма част от нея?

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #5628 -: Януари 11, 2013, 02:18:05 pm »
Благодаря, Akruks, хайде дано, че е мъка от 2-3 месеца, иначе другото е така ;)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5629 -: Януари 11, 2013, 02:36:49 pm »
Здравейте  :blink:
Един въпрос и от мен  :blink:
Ще пътувам ли до ...
Само 1 и 9 дом ли да гледам,защото пътуването е извън страната или и Луната

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5630 -: Януари 11, 2013, 06:23:56 pm »
Моля за помощ
аз виждам отговора като да, но с детайлите не мога да се справя......греша ли според вас?
« Последна редакция: Януари 11, 2013, 07:42:28 pm от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5631 -: Януари 11, 2013, 07:35:37 pm »
благодаря ти akruks.....това със сигурно ще ми изяде главата, но силно се надявам да си остане само за мен..... :58: :88:
много благидаря отново...

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5632 -: Януари 12, 2013, 12:06:19 pm »
Здравейте  :blink:
Един въпрос и от мен  :blink:
Ще пътувам ли до ...
Само 1 и 9 дом ли да гледам,защото пътуването е извън страната или и Луната
Всичко се гледа и взема под внимание
Луната е У2 в 8д, извършила е квадрат с Уран У9- имало е проблем с парите, свързани с това пътуване, след това е извършила секстил със Сатурн У9- парите са подсигурени, предстои да извърши съвпад с Меркурий У1, съУ4- вече от теб зависи дали да пътуваш и напуснеш дома си, а преноса на светлина от страна на Луната между У9 и У1 показва, че ще го направиш, Меркурий е също диспозитор на ПФ
последен аспект е съвпад на Луната е със Слънцето У3, У4- пътуването ще е с автомобил, автобус, за кратко, за развлечение, с дете, с баща ти, може и двете- Луната е извършила съвпад с Венера У5 и секстил със Сатурн У9 в 5д, а Слънцето е в 5д, броен от 4-ти
Благодаря ти много Акрукс за отделеното време и внимание :88:
А може ли да се тълкува ,че ще е с любим човек (5 ДОМ)  и това ,че 1 и 4 дом са с общ управител е показател ,че мога да сменя дома за дълго време :-\

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5633 -: Януари 13, 2013, 12:01:44 pm »
А може ли да се тълкува ,че ще е с любим човек (5 ДОМ)  и това ,че 1 и 4 дом са с общ управител е показател ,че мога да сменя дома за дълго време
Да, може 5д да се разглежда и за любим човек, а У1 и У4 не са с един управител- У1 е Меркурий, а У4 е Слънцето, Меркурий е диспозитор на вмъкнат знак в 4д, което му пречи да се изяви в този дом, а за нов дом се гледа 7д, това е 4-ти от 4-ти, У7 Юпитер е ретро, заточен, в разходящ куинконкс със Слънцето, така че до смяна на дома едва ли ще се стигне сега. А и въпросът ти нали беше за пътуване в чужбина...
Да ,права си ,че избързвам с въпросите и в конкретния случай питах само за пътуване.Ако има развитие ще дам обратна връзка .Може би няма да е скоро ,защото имах предвид пътуване през тази година .Зная ,че хорарните въпроси се задават за период от 3-6 месеца .Благодаря ти още веднъж :blink:

« Отговор #5634 -: Януари 17, 2013, 02:40:31 pm »
Момичета,моля за помощ в тълкуването на следния хорар:"добре ли ще е за мен да изкарам курса за компютърно обучение?". :blink:

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01___hk.45413.12376.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528

« Отговор #5635 -: Януари 17, 2013, 07:09:47 pm »
Взаимоотношенията ми с Х ще бъдат ли по начина, по който искам?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5636 -: Януари 17, 2013, 08:19:27 pm »
Вече няколко пъти засичам X във фитнес залата (все още не знам името на X) и още първия път, когато се засякохме, X ме заговори, поздрави ме, а днес дори ме разпитваше дали не тренирам още нещо, понеже често ме вижда в залата. Въпросът ми е: ще се променят ли отношенията ни с X по някакъв начин, ако не връзка, то поне приятелство, или ще си останем просто познати (или път въобще няма да се засичаме повече)?
ПП: Интересно ми е също дали X иска нещо от мен или просто така се държи?
« Последна редакция: Януари 18, 2013, 02:14:38 am от Veselin »

« Отговор #5637 -: Януари 18, 2013, 01:07:38 am »
Въпросът е: Ще приеме ли (име) работата и как ще повлияе това на отношенията ни?
Общо взето всичко си излиза - между работа(проф. възможност) и образование. квадратите на Луна с У1 и У7 със Сатурн (У10) показват негодуванието ни. Марс във Водолей също се проявява - "исках работа, ама не точно сега", "трябва да зарежа всичко останало", "бих, ама не на всяка цена"(непосредствено преди получаването на контретното предложение) и т.н. Аз съм в 9-тия му дом, където съм по отношение на въпроса - на страната на образованието. Не виждам в перспектива. Възможно ли е Луната да му разкрие някакви скрити от него неща/информация (или майка му да го посъветва при взимането на решението) при предстоящия секстил с Марс и по-късният тригон с АСЦ да означава хармонията помежду ни?
//виждам, че Марс и Венера не си кореспондират по никакъв начин, затова ми стана чудно, че изобщо се интересуваше от мнението ми и, едва ли не, чакаше моя съвет... все едно, ще се радвам на мненията ви!)

« Отговор #5638 -: Януари 18, 2013, 08:05:17 am »
Момичета,моля за помощ в тълкуването на следния хорар:"добре ли ще е за мен да изкарам курса за компютърно обучение?". :blink:

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01___hk.45413.12376.gif&res=100&va=&cid=6y6filerQJOWf-u1350641528
Меркурий У1 в сходящ съвпад със Слънцето У3- Меркурий ще изгори от този съвпад, Слънцето У3 описва курса, а Луната У2 ще извърши квадрат със Слънцето и накрая с Меркурий, което показва, че може би няма да имаш пари да го започнеш или ще похарчиш пари за нещо, което няма да ти послужи за издигане в кариерата, както може би сега мислиш,  а после да съжаляваш.

Акруск,много ти благодаря за помощта!
За предстоящото обучение разбрах вчера,но не разполагам с пълната информация.Просто научих,че ще се провежда такъв курс.Днес ще имам повече подробности,но има вероятност е да само за тези,които са записани към Бюрото по труда.Честно да си призная не посрещнах идеята с голям ентусиазъм,напротив и това доведе до скандали с любимия.Ще пиша пак по-късно как са се развили събитията. :58:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #5639 -: Януари 18, 2013, 01:28:48 pm »
Това, което пише akruks не значи, че на 100% ще стане, винаги зависи от самите нас, ако някой не иска да прочете нещо или то не му е изгодно и след това не направи усилия да поправи нещо в живота си, това си е негов проблем. Аз си мисля, че на първо място всеки трябва да е благодарен, защото отделя от собственото си време да търси отговори за чуждите въпроси. Като на някой не му е ок отговора да пробва сам да си разчете картата и да си намери по-подходящ такъв.
От мен  :58: за това, което до сега си ми отделила като време и извинявай за това, че няма да спра с хорарните въпроси  :93:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.