Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207731 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5660 -: Януари 20, 2013, 08:28:21 pm »
Имам предвид, че каквото и да казва, и да прави той, както и да се опитва да доказва, твоите съмнения може да продължават да те измъчват, дори и да са безпочвени (тъй като АС е твърде ранен, за да се отсъди дали има интерес или няма).

Разбирам, много ти благодаря, Мирабелла!

« Отговор #5661 -: Януари 21, 2013, 11:57:43 am »
Сърди ли ми се Д.? Д. е моя много близка приятелка, която не ми вдига телефона и не отговаря на съобщения във ФБ, последно, когато се видяхме, всичко беше ок,  чухме се за празниците, аз лично не помня да съм я обиждала с нещо, но е факт, че се държи странно, прикачвам карта по Кох и Плацидус.
« Последна редакция: Януари 21, 2013, 12:02:05 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5662 -: Януари 28, 2013, 10:41:33 pm »
Здравейте!
Какво мислите: "Ще дойде ли с мен (по име) на предстоящото ми пътуване в чужбина в края на февруари т.г.?"
Благодаря предварително!

« Отговор #5663 -: Януари 30, 2013, 11:33:30 am »
Здравейте отново! Дали някой ще може да ми помогне с тази карта?  :-\ Извинявайте за настояването.  :-[

« Отговор #5664 -: Януари 30, 2013, 12:32:29 pm »
Сърди ли ми се Д.? Д. е моя много близка приятелка, която не ми вдига телефона и не отговаря на съобщения във ФБ, последно, когато се видяхме, всичко беше ок,  чухме се за празниците, аз лично не помня да съм я обиждала с нещо, но е факт, че се държи странно, прикачвам карта по Кох и Плацидус.

Не съм сигурна по кой дом да я разгледаме, затова се въздържах от отговор досега. А виждам, че се получават различни отговори по двата дома, между които се колебая.

Ако я поставим по 7-мия дом, защото е спомената по име, тя се управлява от Марс във Водолей, знак, където твоят управител Венера няма есенциални достойнства. Между Марс и Венера няма разходящ аспект. Така не изгледа са да се сърди, заета е със свои неща (възможно домашни) или предпочита да бъде оставена намира, да не се обвързва, да се чувства свободна.

Ако я поставим по 11-тия дом, защото ти е приятелка, тя се управлява от Сатурн в знак на заточение на Венера. В такъв случай е възможно да се сърди, макар че по тази карта не личи да сте имали конфликт - Венера и Сатурн са в разходящ хармоничен аспект (секстил).
И по двете тълкувания излиза, че ти доста я цениш (У1 Венера е в знак на Сатурн и на екзалтация на Марс).
Луната е без курс. Изглежда, че няма да ти е лесно да узнаеш отговора на въпроса си, да я накараш да говори.

Има ли update по въпроса?

« Отговор #5665 -: Януари 30, 2013, 12:38:49 pm »
Здравейте!
Какво мислите: "Ще дойде ли с мен (по име) на предстоящото ми пътуване в чужбина в края на февруари т.г.?"
Благодаря предварително!

Заради тази Луна без курс и липса на аспект между управителите на оста на пътешествията 3/9 дом, отговорът не ми изглежда да е положителен.
Ти си под управлението на неаспектирана Венера в 4-тия си дом, без сходяща връзка с У9 Меркурий. Сигурна ли си, че пътуване ще има?
Той е Марс в 11-тия си дом и Водолей, Уран е близо до върха на 1-вия му дом. Изглежда ми доста свободолюбив и способен внезапно да променя решенията си.
Управителите ви ми изглеждат някак застинали, без сходящи аспект, т.е. без действие. Сякаш изчаквате нещо.
Последният аспект на Луната е била опозиция с Марс. Какво мисли той за пътуването? Дал ли е вече съгласието си или е отказал?

Освен Юпитер в 9-ти, картата нещо не ми се връзва с темата пътуване. Дали е първата карта, построена за този въпрос или сроден на него?

« Отговор #5666 -: Януари 30, 2013, 01:09:04 pm »
Благодаря ти за отговора, Мирабелла! Странна работа. Би трябвало да пътувам, да - имам купен билет, резервация за хотел. Да не дава Господ да се случи нещо, което да промени плановете ми. Особено по 4-ти дом. Според картата такъв риск ли има?
Много точно казано, че сме като застинали с него в момента. Всеки чака нещо.. може би е борба на характери. Той е склонен да си променя мнението 5 пъти в денонощието, да. Още не съм му казала за пътуването, не знам дали това е проблем за задаването на такъв хорарен въпрос, може би е. Мислех да му кажа тези дни, но го изчаквам да видя нещо в поведението му. Какви са му приоритетите в последно време според тази карта?
Иначе да, това е първата карта по въпроса, до скоро и аз не знаех, че ще пътувам. 

« Отговор #5667 -: Януари 30, 2013, 01:20:54 pm »
Не си го поканила все още, а Луната е без курс. Това по-скоро говори за липса на промяна, липса на развитие, нещата, остават такива, каквито са към момента. Което би трябвало да означава, че ти ще пътуваш по план, а той - по-скоро не.
Ако имахте уговорка, Луната без курс би трябвало да казва, че уговорката ще остане в сила, че няма да настъпят промени. Но при липса на уговорка, липсата на развитие я тълкувам като липса на възможност за уговаряне с него. Комуникацията помежду ви ми изглежда неактивна.
Надявам се, че греша.
Неговите приоритети ми се струват насочени към приятелство, приятно прекарване на свободното време, което на теория никак не изключва пътуване. Пак казвам, че се надявам да греша, като пиша, че отговорът по тази карта ми изглежда отрицателен.

« Отговор #5668 -: Януари 30, 2013, 01:32:44 pm »
Благодаря ти, Мирабелла. Според мен има голяма вероятност да се окажеш права. Той дали има романтичен интерес към друга според тази карта?

« Отговор #5669 -: Януари 30, 2013, 02:32:25 pm »
Ако смяташ, че романтичният му интерес към теб не е достатъчен и не е по-голям от твоя към него, може и така да се окаже.
Управителите ви някак не стоят равностойно в тази карта. Твоят управител Венера е в знак на екзалтация на неговия Марс, което потвърждава твоите, че твоите предпочитания са насочени към него, докато Марс е в по-скоро емоционално студения и рационален Водолей, който предпочита необвързващите отношения. Мисля, че държи на свободата си.

« Отговор #5670 -: Януари 30, 2013, 02:43:28 pm »
Благодаря ти за отговора, Мирабелла. Смятам, че поведението му е странно, държи се като човек, който не знае какво иска.

« Отговор #5671 -: Януари 30, 2013, 09:06:56 pm »

Не съм сигурна по кой дом да я разгледаме, затова се въздържах от отговор досега. А виждам, че се получават различни отговори по двата дома, между които се колебая.

Ако я поставим по 7-мия дом, защото е спомената по име, тя се управлява от Марс във Водолей, знак, където твоят управител Венера няма есенциални достойнства. Между Марс и Венера няма разходящ аспект. Така не изгледа са да се сърди, заета е със свои неща (възможно домашни) или предпочита да бъде оставена намира, да не се обвързва, да се чувства свободна.

Ако я поставим по 11-тия дом, защото ти е приятелка, тя се управлява от Сатурн в знак на заточение на Венера. В такъв случай е възможно да се сърди, макар че по тази карта не личи да сте имали конфликт - Венера и Сатурн са в разходящ хармоничен аспект (секстил).
И по двете тълкувания излиза, че ти доста я цениш (У1 Венера е в знак на Сатурн и на екзалтация на Марс).
Луната е без курс. Изглежда, че няма да ти е лесно да узнаеш отговора на въпроса си, да я накараш да говори.

Мирабелка, съжалявам, но напраов съм забравила да дам отговор: момичето не ми се сърди, видяхме се, била е бременна и е преживяла спонтанен аборт, което от своя страна много я е наранаило и не е отговаряла, защото е имала нужда да е сама със себе си и годеника си.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5672 -: Януари 31, 2013, 11:57:17 am »
Зададох въпрос: Ще престане ли онзи ненормалник от долния етаж да ми досажда? За втори път идва, предния път говори със съквартиранта ми... Звъни се сутринта неспирно на звънеца, ставам от леглото и отварям вратата, някакъв ме поглежда и почва да ме заплашва, че ще води някакви дебели типове да ни набият, понеже много шум сме вдигали, конкретно от моята стая, която е в дъното, много съм тропала...  :unsure: майка му не можела да спи вечер, за втори път идва и ни заплашва с бой...Това не е нормално нали?! Аз му говоря нормално, обяснявам му какво правя в стаята - тоест нищо нередно, разхождам се понякога, не скачам и тичам по паркета, не блъскам нищо, понякога идва някой приятел на гости, но ние лежим и гледаме филми, това правим...А той се пули и казва" не ме гледай така, не ме лъжи"  :unsure: ...Някакъв супер заплашителен и агресивен...И обяснява "не знаете ли, че след 10 вечерта се пази тишина и т.н... ":( Нищо кой знае какво не върша, нормалните неща като всеки човек, нямам идея как са междуетажните плочи, как се чува долу, ама тоя прекалява. Звъннах на хазяйна и му обясних, каза, че ще се погрижи. Ще ида да говоря и с домоуправителя. Разбрах, че тоя се е оплаквал и от предните наематели, но какво съм виновна аз...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5673 -: Януари 31, 2013, 04:14:01 pm »
Докато стоя и чакам да ми се обадят по тел....реших да се пробвам с въпрос "Ще ми изберат ли днес кола?".Друг човек трябва да ми хареса и съответно купи....

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5674 -: Януари 31, 2013, 08:39:39 pm »
Благодаря ти отново akruks! това,което се случи по много интересен начин съвпада с написаното.обадиха ми се с много добра оферта,съответно по-скъпа от предвиденото.Докато умувах какво да правя,защото ставаше въпрос за доста по-висок клас,макар и супер изгодно, излезе,че вече я е взел друг...и понеже за днес няма резултат,но утре имам последен възможен ден затова пуснах същия въпрос ,но за утре...?
Докато стоя и чакам да ми се обадят по тел....реших да се пробвам с въпрос "Ще ми изберат ли днес кола?".Друг човек трябва да ми хареса и съответно купи....
да, Луната У1 в 3д е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У9, който е У3 за човека, който ще я купи- ще ти се обади, след това ще извърши квадрат с Плутон У5- нещо няма да ти хареса, следващият неин аспект е тригон със Слънцето- вероятно ще е мощна и скъпичка, последният аспект е тригон с Меркурий У3 в 8д- ще си доволна от колата, която ще ти купят.

« Отговор #5675 -: Февруари 01, 2013, 12:23:13 am »
Писах на един човек и се надявам да ми отговори,затова попитах:Ще получа ли отговор на писмото?Ето картата

« Отговор #5676 -: Февруари 01, 2013, 10:55:37 pm »
Здравейте!
Един малко странен въпрос, но цялата ситуация е странна и затова така: "Защо (по име) не си следи личната поща от известно време?"  :-\
Какво бихте казали по картата?

« Отговор #5677 -: Февруари 02, 2013, 12:09:57 am »
Писах на един човек и се надявам да ми отговори,затова попитах:Ще получа ли отговор на писмото?Ето картата
да, ще получиш
Благодаря,Акрукс  :88:

« Отговор #5678 -: Февруари 02, 2013, 10:54:35 am »

Мирабелка, съжалявам, но напраов съм забравила да дам отговор: момичето не ми се сърди, видяхме се, била е бременна и е преживяла спонтанен аборт, което от своя страна много я е наранаило и не е отговаряла, защото е имала нужда да е сама със себе си и годеника си.

Съжалявам много за загубата на приятелката ти. :( И се радвам, че отношенията ви са наред.

« Отговор #5679 -: Февруари 02, 2013, 04:26:11 pm »
Здравейте.Въпроса ми е ще започна ли работа тази година?Благодаря предварително! :blink: