Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5680 -: Февруари 02, 2013, 05:22:42 pm »
Меги, темата е за хорарни въпроси. Картите за тези въпроси са построени за датата, часа и мястото на задаването на конкретния въпрос. Ти си поставила наталната (рождената) си карта. По този начин данните, дадени от теб, са подходящи за тема за предсказателна астрология, базирана на наталната карта.

През края на пролетта транзитен Юпитер ще бъде върху наталния ти съвпад Меркурий/МС, Меркурий е управител на 10-тия ти дом. Може би тогава ще има благоприятно раздвиждване по въпроси, свързани с професионална ти реализация.

« Отговор #5681 -: Февруари 02, 2013, 05:36:48 pm »
Здравейте!
Един малко странен въпрос, но цялата ситуация е странна и затова така: "Защо (по име) не си следи личната поща от известно време?"  :-\
Какво бихте казали по картата?

Здравейте! Някой дали може да внесе малко светлина по тази карта? Изобщо мога ли да задам въпросът така? Знам, че може да звучи някак странно, но отговорът може да помогне за разрешаването на голям проблем. Благодаря предварително за всеки коментар!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5682 -: Февруари 02, 2013, 05:42:28 pm »
Можеш да зададеш хорарния си въпрос така: "Ще ми отговори ли ... в скоро време?".

На въпроса "защо" хорарната астрология не дава отговор, защото не се занимава с мотиви, а е повече ориентирана към крайния резултат.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5683 -: Февруари 02, 2013, 06:28:19 pm »
Въпроса ми е ще започна ли работа тази година?

Ако гледаме наталната карта, много е вероятно да има положителни промени в професионален план от м. юни 2013 нататък. Успех!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5684 -: Февруари 02, 2013, 06:42:48 pm »
Можеш да зададеш хорарния си въпрос така: "Ще ми отговори ли ... в скоро време?".

На въпроса "защо" хорарната астрология не дава отговор, защото не се занимава с мотиви, а е повече ориентирана към крайния резултат.  :blink:

Ахаа, усетих аз, че нещо опесках нещата с този въпрос.  :-[ Обаче работата е там, че аз отговор не очаквам да получа, само се чудя кога ще си провери пощата, защото знам, че не я е проверявал, иначе щеше да му проличи със сигурност. И затова попитах "защо не проверява", но също би било валидно и "дали ще си провери пощата скоро". Сега какво да правя, нова карта ли ми трябва???

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #5685 -: Февруари 03, 2013, 02:10:25 am »
Тук пускам много важен въпрос. Имам страшно много изпити за чистене и до края на месеца трябва да ги оправя, за да не прекъсна. Въпросът ми е:"Ще успея ли да си взема изпитите в рамките на дадения срок, за да не прекъсна?"

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #5686 -: Февруари 03, 2013, 04:15:07 am »
И тук благодаря! Да, изпити имам къде през ден, къде всеки ден. Шаренийка голяма. А срокът ми е по-малко от месец и вероятно трябва да се случи чудо, за да ми се наредят нещата. Искам да попитам дали се пробвам да използвам чужда помощ. Възможно ли е да се види в тази карта?

*

tanya

• 21
« Отговор #5687 -: Февруари 03, 2013, 10:36:30 am »
Липсва връзка между Марс (вас) и Венера (потенциалния купувач). Но това, че Юпитер (имотът) е в 7-мия дом, може да се счита за едно указание към продажба на имота, преминаването му в чужди ръце. Друго такова е предстоящият секстил между Меркурий (чуждо имущество) и Юпитер (ваше имущество). Това са и управителите на 2-рите домове (парични средства) на двете страни, т.е. имаме и движение на паричен поток, който присъства при всяка сделка от този вид. Венера е в знака на екзалтация на Юпитер, което потвърждава, че има хора, които са харесали имота. Венера е във 2-рия им дом, техният У2 Меркурий е в Лъв, т.е. не изглежда зле. Бих казала, че имат пари, просто не им се дават явно, опитват се да пробват с по-малко.
Луната ще завърши секстил с Венера (купувачите). Луната се намира в ъглов дом и мутабелен знак, т.е. място, където 1 градус се равнява по-скоро на 1 седмица, отколкото на 1 ден. Между Луната и Венера има 5 градуса. Бих казала, че се надявам да продадете имота след около 5 дни, но ми изглежда като 5 седмици, т.е. около месец. Дано са 5 дни! Таймингът не е силната ми страна. Успех!
Луната всъщност пренася светлина между Венера (купувача) и Юпитер (имота), т.е. имаме и връзка между тези двете.

обратна връзка:
Имота все още не е продаден, вече минаха 5 месеца от задаването на въпроса. Имаше интерес, но никой не е бил сериозен за договаряне...Ако новата карта която качвам е коректна (минал е известен период), бихте ли ми отговорили на въпроса: Кога ще се продаде имота?
Благодаря ви предварително.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #5688 -: Февруари 03, 2013, 11:08:45 am »
Здравейте,ще задам следния въпрос
,,Ще продадем ли "
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 02:47:02 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #5689 -: Февруари 03, 2013, 11:51:03 am »
Таня, а може би и Самоела. Момичета, извинявам се за грешните си прогнози по хорарите ви.

*

tanya

• 21
« Отговор #5690 -: Февруари 03, 2013, 12:12:56 pm »
Таня, а може би и Самоела. Момичета, извинявам се за грешните си прогнози по хорарите ви.
Не, няма за какво да се извиняваш. Боже, ни най малко съм те упрекнала в подвеждаща прогноза! Ти на толкова други хорари си ми отговорила правилно и се е случило точно това както си ги разчела....Просто тук може би трябва да разглеждаме други управители, напр. У1 и У7 и градусите между тях...май нещо такова бях чела някъде из книгите на Марч и Макевърс, не съм сигурна, не знам...
Продължавам да разчитам на теб  :blink:

« Отговор #5691 -: Февруари 03, 2013, 12:44:10 pm »
Не съм се почувствала упрекната. Просто така почувствах желание в себе си да се извиня, че съм ви подвела с оптимистичните си прогнози.

Сега пък и двата хорара, на Таня и Самоела, са със Сатурн в 7-мия дом, което според класиката е признак за нерадикалност. А съвпадът между У4 за продаващата страна (питащия) Луната и У4 за евентуалния купувач Сатурн е вече разходящ и в двете карти. Липсва връзка между У1 и У7. :-\

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #5692 -: Февруари 03, 2013, 12:44:44 pm »
Много точни прогнози си ми направила и на мен Мирабела и аз продължавам да очаквам помощ от теб ,а понякога нещата с търговете продължават дълго и ние още си чакаме ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #5693 -: Февруари 03, 2013, 02:25:32 pm »
Здравейте,
Преди месеци бях пускала питане за един обещан и изработен, но неизплатен ми хонорар. Сега госпожата-"работодателка" (нямаме официален договор за извършената работа) ме информира, че ще идва в България, даже си прави устата да ми гостува, но за пари дума не отваря. Бихте ли погледнали тази карта, моля ви: "Ще ми плати ли обещаните пари (по име) при предстоящото й идване в България този ноември?"
Благодаря ви!
Луната ще пренесе светлина между нея- Венера У7 и теб- Марс У1, както и между У8 Меркурий и У2 Юпитер, ще се срещнете и ще ти плати, така си мисля. Последният аспект на Луната е също хармоничен, успех!

Ех, дано! Благодаря ти, Акрукс! Дано само да не реши заплащането да е под формата на някакви подаръци, бих искала аз да реша за какво да си харча парите.

За мое огромно съжаление, по този въпрос мога да споделя, че така и не си получих парите. Виждахме се с госпожата няколко пъти, все казваше, че има за какво да говорим, размахваше един тефтер, но тъй като имаше и други хора с нас, все уж не беше подходщо. На първата ни и единствена среща насаме нищо не каза по въпроса. Едва ли ще я видя преди месец май. Евентуално ако тогава се случи нещо положително. Но този хорар сигурно не се отнася чак към месец май.   

« Отговор #5694 -: Февруари 04, 2013, 08:15:56 am »
За мое огромно съжаление, по този въпрос мога да споделя, че така и не си получих парите. Виждахме се с госпожата няколко пъти, все казваше, че има за какво да говорим, размахваше един тефтер, но тъй като имаше и други хора с нас, все уж не беше подходящо. На първата ни и единствена среща насаме нищо не каза по въпроса. Едва ли ще я видя преди месец май. Евентуално ако тогава се случи нещо положително. Но този хорар сигурно не се отнася чак към месец май.   
Юпитер У2 в 8д е ретрограден, което винаги показва забавяне, отлагане, пречки при получаването на парите. По принцип един хорар може да даде информация за години напред, но в случая въпросът беше конкретизиран за срещата през ноември  :-\
Аз друго не мога да разбера- как така ти не отваряш дума да си поискаш от нея парите, а чакаш тя да се сети да ти ги даде.

Има два проблема, за да не мога да й поискам парите в прав текст. От една страна, нямам регистриран официален писмен договор за извършената работа, макар че има писмени документи за възлагането на работата, които са известни на всички в проекта. От друга, правила е 1-2 услуги на семейството като това да донася лекарства от чужбина, които не мога да купя в България, затова не е удачно да се конфронтирам директно с нея. Макар че както може да се предположи, отношението ми към нея се промени, вече не я приемам като скъпа приятелка. 

« Отговор #5695 -: Февруари 04, 2013, 12:26:35 pm »
Благодаря за отговорите момичета и съжалявам,че съм пообъркала темата :blink: :88: :geminis:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #5696 -: Февруари 04, 2013, 02:54:20 pm »
Акрукс благодаря ,всъщност вярно е,че тайно са решили да обявят търг за земята и ние не знаехме,разбрахме по -късно и така е в застой всичко засега ,просто чакаме..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5697 -: Февруари 05, 2013, 10:51:36 am »
Мерси за последния отговор на въпроса, засега няма проблеми със съседа от долния етаж. Сега питам:"Ще успея ли да продам къщите, които прави майка ми, и да събера пари за наема"? Взех при мен в София част от къщите, които прави майка ми, декоративните макети, и се опитвам да ги продам. Един човек дойде да ги види и каза, че негов приятел може да ги купи, а вече да ги продаде в Гърция или Испания за повече пари, и каза да му предложа цена... Казах му 300 лв. за 5 къщи. Ще ги купят ли? Ако не ги продам тая седмица, ще закъсам здравата с парите...  :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5698 -: Февруари 05, 2013, 05:07:07 pm »
Ще успея ли да продам къщите, които прави майка ми, и да събера пари за наема
мисля, че ще успееш да ги продадеш- Мерка У3 е в сходящ съвпад с Марс У1, Меркурий е във 2д на майка ти - пари изкарани от неин труд, в случая твой 11д- пари от творческа работа, последният аспект на Луната У4 е хармоничен- секстил със Слънцето У5, което е У2, броено от 4д- парите на дома ти,  в случая наема който ще платиш

:-[ :-[ :25: Мерси за отговора! Дано да се получи...  :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

smile

• 22
« Отговор #5699 -: Февруари 05, 2013, 11:02:39 pm »
Здравейте. :)
Искам да ми помогнете, ако е удобно с един хорар. :)
Ще се оправят отношенията ни с Х(назован по име) - с него имаме приятелски взаимоотношение, но ми е много скъп, за да го загубя ... :( Мисля си, че нещата би трябвало да се оправят с един прост разговор (проблема е, че в ситуацията вината не е 100% у мен или поне така си мисля - дали просто не ме харесва и си търси причина да ме отбягва). Трябва ли аз да поема инициативата и евентуално как ще реагира Х. Да изчакам ли или да действам. Много ще съм благодарен ако някой се опита да ми помогне, защото съм много притеснен и се страхувам, че може да има лоши последствия ...  :(  :-\