Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205667 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5740 -: Февруари 16, 2013, 10:29:17 pm »
Разменени съвпади Слънце/Венера, особено при точни аспекти, е показател на силна взаимна симпатия, харесване, привличане. Не е непременно гаранция за сексуалната част на привличането, за нея трябват аспекти между Венера, Марс и Плутон, но е добра основа за формиране на топли, приятелски взаимоотношения.

Пробвай. Ако го харесваш и той дава знаци, че харесва теб, не се отказвай. Един хорар не може да реши съдбата на отношенията ви.

Как се отнасят Луните ви?
Как са аспектирани Венера и Луната в наталната му карта? Може би някоя от двете планети има напрегнати аспекти със Сатурн, Уран и/или Нептун? Евентуално и Раху (СЛВ) да е намесен заради любовта с чужденка.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5741 -: Февруари 16, 2013, 10:32:15 pm »
Либра, може някоя карта да сложиш?

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #5742 -: Февруари 16, 2013, 10:40:43 pm »
Ето картата. Каза ми, че е роден към 2-3 часа след полунощ, и аз сложих 3:30 за час, с АСЦ Везни, понеже има сладки сладки трапчинки! :) Но все пак не е 100 % сигурно. Чудно Луната му къде е точно, на прага е...

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #5743 -: Февруари 16, 2013, 10:44:26 pm »
За протокола - Венерата му не е ли в Скорпион? Далеч е от твое Слънце, не го броя за съвпад. Остава другият съвпад.
Възможно е Луната му да е във Везни като твоята, което би трябвало да увеличава съвместимостта ви, ако действително е така.

Но щом е толкова подозрителен, а не общителен, предполагам, че Луната е скорпионска. В такъв случай има Луна/Венера в широк съвпад с Уран. Ако този аспект е действащ, страхът от емоционално отдаване може да е слабото му място.
« Последна редакция: Февруари 16, 2013, 10:51:37 pm от Mirabella »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5744 -: Февруари 16, 2013, 10:49:06 pm »
Ох, и аз не знам вече...  ;D В два сайта с различен час съм го дала, ако е в 2 часа, Венерата е във Везни, ако е в 3..  ;D Много е красив! Не претендирам за съвпади, но като го гледам е везничко-скорпионец, затова сигурно ми допада. :) Трябва въздушен елемент, за да ме омае някой силно.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5745 -: Февруари 16, 2013, 10:51:47 pm »
Ако е в 3.30 трябваше да е богат
Но пък имате синхрон, малко малко ми се виждат аспектите, но това да не те (ви) спира :)

« Отговор #5746 -: Февруари 16, 2013, 10:53:05 pm »
Обаче имате разменени съвпади Слънце/Плутон. Можете да се хипнотизирате и командвате взаимно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5747 -: Февруари 16, 2013, 11:03:32 pm »
Каза ми, че е роден към 2-3 часа след полунощ, и аз сложих 3:30 за час, с АСЦ Везни, понеже има сладки сладки трапчинки! :)

Не винаги изгряващи Везни дават трапчинки, трапчинки и чаровна усмивка може даде и акцентирана позиция на Венера в хороскопа (незадължително в първи дом), а също при съвпад Луна/Венера съм го виждала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #5748 -: Февруари 16, 2013, 11:10:07 pm »
Добре, благодаря за отговорите. :) Няма значение кога е роден, дано да успея да достигна до него. Стискайте палци. Ще докладвам, ако има промяна. :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5749 -: Февруари 17, 2013, 11:03:30 am »
Ще се оправят ли скоро проблемите със стомаха, които имам от две дена и ще мога ли да се върна пак към предишния си начин на живот, като фитнеса примерно (имам в картата си още 6 тренировки платени, които след 25-и ще бъдат изгубени, ако не ги използвам)?
ПП: Ходих на лекар, изписа ми лекарства, имам известно подобрение, но не мога да определя дали ми се яде или не и какво.
Луната предстои да извърши хармоничен аспект с Меркурий в 8д, който е естествен у-л на 6-ти дом, освен това е диспозитор на знак дева, по който са червата и стомаха, а това показва предстоящо подобрение. Меркурий е У2(физическите ти възможности) и У11(групови занимания), но е заточен по знак, така че може да правиш по-леки тренировки, колкото за поддържане на кондиция и да си изтренираш оставащите посещения от абонамента. Ти покрай този фитнес да не приемаш някакви хранителни добавки, внимавай- и безобидния протеинов шейк си е химия!
По-добре купичка с овесени ядки и мед преди тренировки, а след тренировка хапни едно хубаво кисело мляко  :P
Благодаря ти много, akruks!  :88:
Не, не приемам нищо, и Слава Богу, въпреки, че шефът на залата на няколко пъти ме кандардисваше за "инжекции, от които съм щял да стана по-голям". Всеки път си измислях някакво извинение, за да не го обидя все пак, понеже явно си мисли,че го прави за мое добро. Сега си трая и ходя в различно от времето, в което той ходи да тренира.  :lol:
Днес определено съм доста по-добре, но има храни, като саламите, от които все още ми става малко лошо, та се чудя дали пък наистина не е нещо от храната.  :thinking:

ПП: Съвсем бях забравил за меда, благодаря че ми напомни! Може би от него ще се почувствам по-добре.  :blink:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5750 -: Февруари 17, 2013, 03:49:51 pm »
Я сега да видим ще падне ли правителството и ще подпалят ли някоя сграда - парламент, министерски съвет, президентството?

*

Grace

• 2257
« Отговор #5751 -: Февруари 17, 2013, 05:53:33 pm »
Молба към всички, които са специалисти по хорарна астрология.

Можете ли да препоръчате четива по темата? / тук или на лични /. Изключвам книжката на Марион Марч. Имам предвид класиците или наистина най-доброто на което сте попадали. В интернет има доста статии, но аз търся най-добрите първоизточници.

« Отговор #5752 -: Февруари 17, 2013, 06:13:27 pm »
Зара, за коя дата е построена публикуваната от теб карта? Хорарен въпрос ли е това?

Грейс, не мога да се отзова на молбата ти, защото чета основно казуси от нета. В astro.com има няколко потребители, чиито тълкувания чета.
« Последна редакция: Февруари 17, 2013, 06:30:10 pm от Mirabella »

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5753 -: Февруари 17, 2013, 06:58:02 pm »

Зара, за коя дата е построена публикуваната от теб карта? Хорарен въпрос ли е това?

От днес е. Ентусиазирах се от протестите и се чудех дали ще се повторят събитията от преди няколко години. Хорар е, да.

*

Grace

• 2257
« Отговор #5754 -: Февруари 17, 2013, 07:11:00 pm »
Можете ли да препоръчате четива по темата?  Имам предвид класиците или наистина най-доброто на което сте попадали.
"Хорарна астрология" от Алфи Лавоа, като с тази "препоръка" не се самоопределям като специалист  :blink:

Благодаря ! Според мен си един от специалистите, много добре се справяш, според отзивите, които четем.  :blink:

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5755 -: Февруари 17, 2013, 07:49:46 pm »
Я сега да видим ще падне ли правителството и ще подпалят ли някоя сграда - парламент, министерски съвет, президентството?
а приложената карта от 80-та година на какво е?  :rolleyes:

О! Това е един натал, не знам защо той се е постнал :-[ Нещо съм блейкала :)
Чакай сега ша сложа истинската карта на хорарът. Загледала съм се в картата на Бойко Борисов, някой може ли да помогне с АСЦ - ът му?

« Отговор #5756 -: Февруари 17, 2013, 07:55:43 pm »
На ББ АЦ май е лъв, но не съм много сигурна, днес му гледаха солара при Кеворк Кеворкян, казаха, че го чака успешна година.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #5757 -: Февруари 17, 2013, 07:59:05 pm »
На ББ АЦ май е лъв, но не съм много сигурна, днес му гледаха солара при Кеворк Кеворкян, казаха, че го чака успешна година.

И аз от там гепих градусите на слънцето, ама много ми се движи асц - от Телец в Близнаци, почти +/- 3 градуса. Не е в Лъв със сигурност, ако това наистина е градуса на Слънцето му 21,19 в Близнаци. 03.06.1959 от 3,20 до 3,35.

"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5759 -: Февруари 17, 2013, 08:01:58 pm »

И аз от там гепих градусите на слънцето, ама много ми се движи асц - от Телец в Близнаци, почти +/- 3 градуса. Не е в Лъв със сигурност, ако това наистина е градуса на Слънцето му 21,19 в Близнаци. 03.06.1959 от 3,20 до 3,35.

Някъде го изкарват и с Везни на Асцендента, съвсем в началото на знака.

Статията от астроамор е разработена на база слънчев хороскоп, без час на раждане.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.