Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207890 Прегледи
*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5880 -: Март 27, 2013, 05:51:40 pm »
Радвам се за теб,почивай си повече и дано всичко е наред :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #5881 -: Март 28, 2013, 11:23:34 am »
Да пътуваме ли този уикенд 12.21-софия?
В страната, ама май се разболявам

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5882 -: Март 28, 2013, 11:37:32 am »
Papy, с тая Луна без курс май няма да се осъществи пътуването. Освен това, Луната е и твой сигнификатор и е в разходящ куинконкс с Меркурий, У3 (кратките пътувания) - колебаеш се, но май по-скоро няма да осъществиш пътуването през този уикенд.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5883 -: Март 28, 2013, 11:42:41 am »
Мерси, веско :)
Колко показателно: у3 сходящ квадрат у6, луна в 4-ти и т.н.
Работят ми хорарите и тва е

*

Papy

• 4343
« Отговор #5884 -: Март 28, 2013, 03:10:44 pm »
Акрукс, току що отмених резервацията, но момичето ми каза, че мога да проверя и утре и евентуално да реагираме в последния момент
Дано да ми се размине грипа

*

Papy

• 4343
« Отговор #5885 -: Март 28, 2013, 03:21:12 pm »
направи си чай от анасон и до утре ще ти мине

Мерси, ама що анасон-той не е ли за коремни, колики и подобни
Мен ме боли гърло

*

Papy

• 4343
« Отговор #5886 -: Март 28, 2013, 03:28:05 pm »
Виж ти-мерси

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5887 -: Март 30, 2013, 11:53:31 am »
Здравейте въпросът ми може и да изглежда странен, но е важно да получа отговор на него, а самият въпрос е "да направя ли ремонт на апартамента?" Разгледах внимателно картата до колкото съм наясно с хорарната астролгия видях какъв май е отговора, но аз съм начинаеща и ще съм много благодарна и за вашите мнения както и за всяка допълнителна информация, която видите в картата.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5888 -: Март 30, 2013, 04:51:15 pm »
Тази карта може ли да се тълкува!?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5889 -: Март 30, 2013, 04:56:49 pm »
А какъв е въпросът?

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5890 -: Март 30, 2013, 05:03:00 pm »
Въпросът е справих ли се на писмения изпит днес

« Отговор #5891 -: Март 30, 2013, 05:04:03 pm »
По хорара на Роуз. Желание имаш ли? Защото по картата това основно ме съмнява.

Луната е в падение, на изгорения път, идваща от съвпад със Сатурн.
Юпитер (У1 и У3 - намеренията ти) е заточен в 6-тия дом.
Битови и други неприятности може да те притесняват и подтискат, но не ми изглежда, че ти се прави нещо по въпроса.

Домът ти се управлява от тронов Марс (У4). Не изглежда да е в лошо състояние.
Средствата ти (У2) се управляват от Сатурн, който не е без есенциални достойнства. Ретрограден е. Не изглеждат зле, но може би не са и съвсем достатъчно според планираното към момента.

Луната е без курс и в кофти положение. Затова не ми изглежда, че ще предприемеш решителни действия. Това не е отговор "дали" трябва да го направиш или не. Просто по картата на мен ми се струва, че нямаш желание. Дано греша.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5892 -: Март 30, 2013, 05:11:03 pm »
Въпросът е справих ли се на писмения изпит днес
Според мен да. Луната без курс в случая може да означава, че няма от какво да се притесняваш. Твоят с-р Меркурий е в 6 дом, в заточение, явно не си била много уверена в знанията си. Между него и Плутон (У3, изпитът) има разходящ секстил, показва, че изпитът е минал вече. Луната също е в разходящ секстил с Плутон У3 (в случая разглеждам него като У3, заради разходящия му аспект с У1, дано не греша) вероятно изпитът е взет.

« Отговор #5893 -: Март 30, 2013, 05:14:42 pm »
Късен АС и Луна без курс. Но това отговаря на ситуацията - няма какво повече да се направи по въпроса от направеното до момента.

Меркурий (У1) е заточен, Луната е в падение. Не изглеждаш сигурна и доволна от себе си. Положението на Луната може да отразява вътрешното ти безпокойство.

Не знам за какъв изпит става дума, но предполагам, че е свързан с висше образование и затова го поставям по 9-тия дом под управлението на Венера.
Меркурий не е имал връзка с Венера, но излиза от квадрат с Юпитер - елемент на 9-тия дом.
Последният мажорен аспект на Луната е бил тригон с Меркурий.

Мисля, че си взела изпита. Но не знам дали това имаш предвид под "дали се справих". Ако към това добавим лошото състояние на Меркурий и Луната, по-скоро не е 6-ца. Но пък състоянието им е било лошо и при явяването ти на изпита. Дали последното означава, че не си се и борила за най-високата оценка? Успех! Стискам палци!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5894 -: Март 30, 2013, 05:17:50 pm »
Благодаря,скоро ще разберем

« Отговор #5895 -: Март 30, 2013, 05:19:38 pm »
Ще чакаме обратна връзка. Дано сме прави, че си го взела и дано е висока оценката ти!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #5896 -: Март 30, 2013, 05:22:01 pm »
Благодаря,надявам се.Правото  по 9 -ти дом ли е?

« Отговор #5897 -: Март 30, 2013, 05:25:48 pm »
Мисля, че да.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #5898 -: Март 30, 2013, 05:54:42 pm »
По хорара на Роуз. Желание имаш ли? Защото по картата това основно ме съмнява.

Луната е в падение, на изгорения път, идваща от съвпад със Сатурн.
Юпитер (У1 и У3 - намеренията ти) е заточен в 6-тия дом.
Битови и други неприятности може да те притесняват и подтискат, но не ми изглежда, че ти се прави нещо по въпроса.

Домът ти се управлява от тронов Марс (У4). Не изглежда да е в лошо състояние.
Средствата ти (У2) се управляват от Сатурн, който не е без есенциални достойнства. Ретрограден е. Не изглеждат зле, но може би не са и съвсем достатъчно според планираното към момента.

Луната е без курс и в кофти положение. Затова не ми изглежда, че ще предприемеш решителни действия. Това не е отговор "дали" трябва да го направиш или не. Просто по картата на мен ми се струва, че нямаш желание. Дано греша.
Уцели точно в 10-ката желание нямам. Парите вероятно са по-малко от необходимите, ще ги намеря, но защото апартамента не е само мой имам чувство, че ще направя ремонта, а друг ще живее там нещо ми писна да правя подаръци напоследък. Уж рационнално погледнато ремонта е необходим, а всъщност въобще не ми се започва.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #5899 -: Април 01, 2013, 04:12:14 pm »
Здравейте, бихте ли коментирали картата на една роднина.. Не вярвам в тези неща, но тя иска да ви попитам  '' Х има ли  направена магия?''  :-\  От няколко дни ме моли и аз се съгласих заради  единствената причина  да не си внуши , че има нещо.  :blink: