Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207723 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #5980 -: Април 16, 2013, 01:53:32 pm »
За някои хорари не мога веднага да отговоря, затова оставам малко време да помисля върху някоя карта. И аз като Поаро, изчаквам да мине известно време и се сещам за нещо какъв е смисъла.  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #5981 -: Април 16, 2013, 01:55:54 pm »
)))))

Не е нужно да се обясняваш.

Обаче този аватар много сполучливо си го измислил.

Ти си много умен, дори да не го съзнаваш.

« Отговор #5982 -: Април 16, 2013, 01:59:43 pm »
Ще успея ли да взема изпита във вторник?Изпита е от редовната ми сесия.
Мисля, че ще го вземеш. Ти си добре поставена, в 9 дом (този на висшето образование), с-р на изпита също (ако се вземе У9) - вероятно се чувстваш добре подготвена и уверена в себе си. Луната е без курс, което може да се тълкува, че няма защо да се притесняваш. Успех!
И аз мисля,че според хорара ще го взема,не съм добре подготвена,но имам на разположение 2 дни още  ;D Веско, Луната не е без курс,но последния аспект е секстил с Меркурий,и ако го приема като естествен сигнификатор,е обнадеждаващо  :blink:
Обратна връзка:Изпита го взех  :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #5983 -: Април 16, 2013, 03:21:48 pm »
Това е странно, защото аз писах в другата тема вчера и днес пуснах линка тук като видях, че няма отговор още. Това с часовете е странното. Иначе знам, че никой не е длъжен да отговаря.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5984 -: Април 16, 2013, 03:52:30 pm »
Ще успея ли да взема изпита във вторник?Изпита е от редовната ми сесия.
Мисля, че ще го вземеш. Ти си добре поставена, в 9 дом (този на висшето образование), с-р на изпита също (ако се вземе У9) - вероятно се чувстваш добре подготвена и уверена в себе си. Луната е без курс, което може да се тълкува, че няма защо да се притесняваш. Успех!
И аз мисля,че според хорара ще го взема,не съм добре подготвена,но имам на разположение 2 дни още  ;D Веско, Луната не е без курс,но последния аспект е секстил с Меркурий,и ако го приема като естествен сигнификатор,е обнадеждаващо  :blink:
Обратна връзка:Изпита го взех  :blink:
Благодаря за обратната връзка!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #5985 -: Април 16, 2013, 03:55:36 pm »
Ще ми намери ли агенцията подходяща за мен квартира? Днес говорих с една агенция за наеми, нови са, фирма на 1 година. По-скъпо ще излезе те да ми намерят, но дано да си заслужава.
Струва ми се, че май няма да успеят да намерят засега. Агенцията и квартирата се управляват от Венера (У11 и У4 съответно), в разходящ съвпад са със Слънцето (твой с-р и с-р на твоите пари). На Луната не и предстои аспект с Венера. Сатурн в 4 дом ретрограден вероятно показва трудности с намирането на дом и известно забавяне. В 11 дом имаме и интерсептиран знак Близнаци и Юпитер там, а на Луната и предстои секстил с Меркурий. Чудя се дали агенцията няма да намери по-късно отколкото очакваш квартира.
Благодаря ти Веско!  :blink: Аз съм представена по картата от екзалтирали Слънце и Луна. Това не си го тълкувах, а то действа. Взех решение да не ползвам услугите на агенция! Показаха ми няколко боксониерки, но не се реших, после се замислих, че не ми се дават пари за това и така....остава да намеря сама нещо хубавко.  :blink: Мисля, че ще успея заради последния аспект на Луната, секстил с Мерк, мой У3. Това, че Венера мой У4 вече е в Телец също ме обнадеждава, но тя в телец ще направи опозиция със Сатурн в 4ти. Скоро и моя управител ще смени знака...не знам какво да си мисля..Ще давам обратна връзка, да си проверяваш тълкуванията. Мерси  ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5986 -: Април 16, 2013, 04:30:05 pm »
Успех! Дано да намериш скоро каквото търсиш!

« Отговор #5987 -: Април 18, 2013, 04:48:20 pm »
Въпрос - Някой следи ли ме?

Знам, че звучи тъпо (дано да не ми се смеете много), щото нито съм известна, нито богата, нито има за какво да ме преследват ;D

Обаче от известно време имам опасения за сигурността си :( Когато се прибирам вечер от йогата, вече е тъмно, минавам по забутани улички и постоянно имам усещане, че някой върви зад мен. Движа се сама. На два пъти ми пресякоха пътя 2 черни котани. Никой не мога да видя, но се усеща силна миризма на цигари, а на около няма заведения, нито пук аз пуша.
Отделно ми звънят по телефона постоянно два непознати номера - единият сутрин в между 7.30 и 9.00ч., а другият вечер между 22.30 и 00.00ч. Единият номер постоянно търси Йорданка, а др. само се чува тежко дишане. Тук вече предполагам, че пак се е активирал нахалния колега :-X
И другото което е, мисля, че следят и активността ми в и-нет.

Ох, с този тр. Сатурн в 8-ми съвпад Плутон в комбинация с точния съвпад на тр. Нептун с Луната на АС, тотално вече изгърмях :lol:

Благодаря предварително, ако някой се включи по хорара!

ПП. Хорара е от преди няколко дни, не го пусках, защото исках да изчам, за да видя дали това ще продължи...

*

Papy

• 4343
« Отговор #5988 -: Април 18, 2013, 05:20:59 pm »
извинявай, само малко ще се посмея, знаеш, че не е злобно  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5989 -: Април 18, 2013, 05:49:26 pm »

Тежко дишане - нахалния колега.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5990 -: Април 18, 2013, 05:58:02 pm »
Съвпадът Юпитер Луна като да говори за ДА.
В някой колега ли се съмняваш?

« Отговор #5991 -: Април 18, 2013, 06:19:59 pm »
Съвпадът Юпитер Луна като да говори за ДА.
В някой колега ли се съмняваш?

И аз смятам така.
Пък и се намират в 6ти дом, дали не я след някой колега ?

А Юпитер като сигнафикатор на питащия е в секстил с Уран и е в съвпад с Меркурий в 3ти дом, Мерк управлява 7ми дом, много вероятно някой обожател да я следи в нета.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5992 -: Април 18, 2013, 06:46:25 pm »
Oт друга страна, Луна е и сигнификатор на 8дом- страхове.

« Отговор #5993 -: Април 18, 2013, 07:04:37 pm »
За телефона - може и да ти звъни някакъв нахален обожател. Колко му е. Ако ти има номера, свободно време и желание, защо да не е теоритично възможно. Но да те следи физически, трябва постоянно да пребивава в града ти. Ако не живеете в един град, по-трудно ще стане. Дай на някой друг да вдигне телефона да видим как ще реагират. Или изобщо не вдигай. И не ходи сама по тъмни улички. Няма нужда да се следят, за да ти се случи нещо в тъмна уличка (което, разбира се, не ти пожелаваме!).

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5994 -: Април 18, 2013, 07:08:35 pm »
Имате право, признавам, може би наистина страховете и да са основателни.
Жалко, че на телефоните няма как да се блокират определени номера да не могат да ти звънят (или поне аз не знам за такъв начин).
Единствено, за черните котки мога да кажа, всеки ден минавам през място, където постоянно ми минават пътя черни котки и досега нищо лошо не ми се е случвало след това.

« Отговор #5995 -: Април 18, 2013, 07:10:02 pm »
Не могат ли да се блокират номера чрез мобилния оператор? Преди години ставаше, ако си на абонаментен план, срещу 4 лв. за номер.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5996 -: Април 18, 2013, 07:11:53 pm »
Би било добре, ако можеше безплатно.  :P Пустите мобилни оператори, все гледат да не се минат...

« Отговор #5997 -: Април 18, 2013, 08:43:16 pm »
Има телефони, които имат опция за блокиране на нежелани номера, повечето смартфони също имат такава опция, тези с ОС Андройд със сигурност.

« Отговор #5998 -: Април 18, 2013, 09:45:02 pm »
Тежко дишане - нахалния колега.  ;D
Радвам се, че ви развеселих. Никога не е късно за 1-ви април... ;)

А сега сериозно, може би всичките тези неща са просто неприятни съвпадения за мен и страхът ми се задейства. Не зная.
На обажданията по телефона отговарях в началото, но вече не. Да, сега разучавам точно тази опция да блокирам определени номера.
През мястото, където минавам от едната страна има гимназия с голям двор, навътре има пейки и широколистни дървета. Улицата е дълга, но като цяло глуха. Обикновено преди там се събираха наркоманчета и беше място за тайни срещи. Котките ги споменах единствено, за да посоча, че те са единствените живи същества, с които се разминавам. А и в този район съм се движила 5 години всеки Божи ден и в тъмно - сутрин и вечер, и по обяд, за да хвана автобуса и да отида на у-ще. Не ми се е случвало преди, все едно някой ти диша упорито във врата. Преди години бяха хванали някакъв ексхибиционист там.

Благодаря ви още веднъж

*

satin_

« Отговор #5999 -: Април 19, 2013, 05:27:30 am »
Сестричка ми замина да работи в чужбина. Преди малко я изпратих на летището и се притеснявам. Ще бъде ли всичко наред с нея?