Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206168 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6160 -: Май 04, 2013, 02:06:12 pm »
О да, със сигурност. Имай вяра!  ;)

« Отговор #6161 -: Май 04, 2013, 02:12:17 pm »
Надявам се рачешката ти Луна да не ме лъже! Ще се доверя обаче на стрелешкия ти стелиум  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6162 -: Май 04, 2013, 05:31:12 pm »
Болен ли е от нещо X и ако да - с какво би могло да е свързано? И в инфекциозния хоспис ли ходи всеки делничен ден или някъде другаде? Или пък може би ходи на свиждане на някого? Възможно е пък аз да се заблуждавам нещо.
Ще се радвам, ако ми помогнете, този хорар ми се струва по-сложен.
Ще може ли още някой да се включи? Все още не съм сигурен какво точно показва хорара.

« Отговор #6163 -: Май 04, 2013, 05:49:30 pm »
Какъв е този инфекциозен хоспис?

Не ми изглежда болен. Той е Сатурн (У7), който не е падение или заточение. Луната е негов У6, също не е заточена, дебилитирана или изгорена от Слънцето. Луната не е имала напрегнати аспекти в рамките на знака все още. Идва от тригон със Сатурн (негов У12) и съвпад с Нептун. Възможно ли е да е благотворителна дейност или доброволец? Сатурн е в 10-тия му дом. Да не би просто да работи в хосписа? Марс излиза от опозиция със Сатурн, Марс е негов У10. Загубил ли е работата си наскоро?
« Последна редакция: Май 04, 2013, 06:04:47 pm от Mirabella »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6164 -: Май 04, 2013, 06:25:27 pm »
Много ти благодаря, Mirabella!  :88:
Истината е, че не знам какво точно прави, а днес разбрах, че на мястото, където ходи, има инфекциозен хоспис. На много забутано място е, зад едни заведения. Не ми се вярва да работи там, защото стои там само около час.
Дано скоро да разбера каква е всъщност работата.

« Отговор #6165 -: Май 05, 2013, 07:30:57 pm »
Здравейте! Майка ми пита,понеже и смениха работното място дали ще я върнат на старото.Няма да мога да разтълкувам този хорар.В кой дом е новото и в кой дом е старото място? Аспектите към Асцендента и Медиум цели разглеждат ли се в хорарите? Качвам картата...и предварително благодаря за включването!  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6166 -: Май 05, 2013, 07:51:42 pm »
И аз не съм сигурен, но новото работно място не би ли трябвало да е 2 от 6 дом, т.е. 7 (както за нова работа се взима 2 от 10 дом, т.е. 11)? С-р на майка ти е Меркурий (нали тя задава въпроса?) в 8 дом - не се чувства добре на новото място. Меркурий е извършил опозиция с  ретро Сатурн (У6) - махнали са я от старото работно място. Освен това Меркурий е в разходящ секстил с Нептун - вероятно показва, че е сложена на новото място. Луната по-скоро май показва как се е чувствала - тригонът и с У6 и квадратът с У7 (Юпитер). Ако търсим сходящи аспекти за бъдещи събития, в случая май предстои единствено секстил на Луната с Венера (У2) - финансовото и положение може да се подобри, но май няма да я върнат на старото място.
Не съм сигурен обаче дали този хорар трябва да се тълкува така.

« Отговор #6167 -: Май 05, 2013, 08:06:45 pm »
Нямам никаква идея как се брои за ново място...  :rolleyes: Но много благодаря за включването!

« Отговор #6168 -: Май 05, 2013, 08:26:48 pm »
Здравейте от мен в тази тема отново!  :blink:
Напоследък имам разнородни здравословни проблеми, ходих при различни специалисти да чуя мнения и всички ми казват, че няма нищо сериозно, за което да се притеснявам. Въпреки всичко, аз съм доста паникьосана относно здравословното си състояние и попринцип подобни неща силно ме тревожат. Затова реших да сложа една хорарна карта и да чуя вашите мнения - Според вас има ли нещо сериозно, за което трябва да се притеснявам в здравословен план? Искрено се надявам безпокойството ми да е напразно, благодаря предварително!

« Отговор #6169 -: Май 05, 2013, 08:32:22 pm »
Едва ли ще я върнат на предишното място. Никой от сигнификаторите не сменя знак.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6170 -: Май 05, 2013, 08:33:50 pm »
Интересно, Венера У6 е на трон, в 6 дом, но близо до К7 - струва ми се, би трябвало да си добре със здравето. Възможно е да имало нещо, но У1 и У6 са в разходящ аспект, Луната също, значи каквото е имало, трябва да е отминало вече. Луната вече е без курс, което не предполага развитие, освен това показва, че няма за какво да се тревожиш. С-р на мислите ти (У3) е Сатурн в твоя 12 дом в разходяща опозиция с У1 и У6 - възможно е да е било просто самовнушение. Според мен картата показва, че по-скоро си добре и няма за какво да се безпокоиш.

« Отговор #6171 -: Май 05, 2013, 08:37:24 pm »
Благодаря за тълкуването! Вероятно наистина е така и явно напоследък съм твърде склонна да отделям твърде много внимание на незначителни неща и да си мисля най-лошото.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6172 -: Май 05, 2013, 08:45:53 pm »
Какви са ти оплакванията?
Някъде има ли я картата ти?

« Отговор #6173 -: Май 05, 2013, 09:15:50 pm »
В момента от оплакванията ми останаха само два лимфни възела, които са уголемени без да съм прекарвала никакви инфекции и бактериални заболявания, които да ги обяснят. Не се поддават на антибиотици - започнах да си мисля и се надявам да е така - ако твърде дълго стоят уголемени, после си остават големи, дори и да няма проблем, а аз късно отидох на лекар за тях. Правиха ми изследвания кръв/урина - всичко излиза в норма. Случайно на такива рутинни изледвания на кардиограма излезе, че имам синусова тахикардия - сърцето ми бие по-бързо, отколкото е нормално, но ми казаха, че се появява и при стрес, а освен че напоследък ми е много, точно този ден беше още повече, а преди кабинета тичах по едни стъпала и се чудя до колко благонадеждно е излязло изследването. Това е в общи линии. Картата си я прикачам долу, щом представлява интерес.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6174 -: Май 05, 2013, 09:57:48 pm »
Като ти гледам картата-имаш индикации за преумора и стрес в момента, защото вероятно имаш усещането, че с всичко можеш да се справиш. Дай си почивка и я карай по-полека
Тахикардията много не ме притеснява, но лимфните възли трябва да се наблюдават
Ако са в областта на врата-отиди при добър зъболекар да ти види внимателно всички зъби, вкл и с добра рентгенова снимка. Също уши и сливици, понякога старо заболяване тлее кротко с години, сливиците атрофират и не си вършат работата

« Отговор #6175 -: Май 05, 2013, 10:03:22 pm »
Благодаря ти за съветите, и на мен ми мина през ума нещо относно зъбите.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #6176 -: Май 05, 2013, 10:07:52 pm »
Извън въпроса, не знам дали в момента изкарваш пари, но когато започнеш да го правиш, спестявай си за черни дни, че може да имаш обрати, пък ми изглежда, че ти е важно да си имаш нещо-по принцип

« Отговор #6177 -: Май 05, 2013, 10:13:32 pm »
Благодаря и за това, не се бях замисляла, че имам предпоставки за резки финансови промени, но попринцип ми е доста силен инстинкт и цел да спестявам, просто защото дори и да не мисля за "черни дни", не обичам да задоволявам ежедневни прищевки, а предпочитам да имам натрупани за нещо по-голямо, дори и да не съм установила какво точно е то към момента на спестяването.

« Отговор #6178 -: Май 05, 2013, 10:22:34 pm »
Една жена пита дали един мъж ще я потърси,понеже не я е търсел от доста дълго време...Нейния управител е Юпитер,който е на К1 на мъжа.Неговия управител е на К5 на жената.Това ми показва взаимната им симпатия.Управителя на нейния 3-ти дом е Нептун.Управителя на неговия 3-ти дом е Меркурий,който е в разходящ секстил с Нептун.Показва отминалата им комуникация.Обаче Луната е без курс,което ме навява на мисълта,че няма да я потърси.Какво е вашето мнение?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6179 -: Май 06, 2013, 06:06:15 am »
X ще мисе обади ли до 10 дни?
като гледам 3тите домове ми се струва, че не. и луната е без курс...но пък ще прави съвпад с нептун, негов У1 и тригон с Парс фортуна...