Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205017 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6260 -: Май 13, 2013, 05:55:02 am »
Хора, държавните изпити наближават. Въпросът ми е:" Ще си взема ли държавните изпити?" Не доуточних кога. Не зная дали ще окаже влияние, но те са следващия месец.
Картата е нерадикална - асцендентът е късен, а Луната е без курс. Асцендентът е в последния градус и минута - вероятно е твърде късно, за да направиш нещо по-въпроса, в случая, вероятно да се подготвиш както трябва. Луната без курс в случая може да говори, че няма за какво да се притесняваш. С Нептун и Уран на асцендента вероятно си много изнервена и неуверена в момента. Струпването на планети в 3-ия ти дом говорят, че все още имаш нужда да учиш и трябва да вложиш оставащото ти време в това. Ако вземем изпитите по 3 дом, то Сатурн (У1) и Венера (У3) няма връзка, но другият ти  управител Уран ще направи секстил с Венера - може пък да ги вземеш все пак.
Ако вземем държавните изпити по 9 дом, тогава по-скоро бих казал отговор "не". В този случай Луната без курс може да се изтълкува, че няма да има развитие по въпроса.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6261 -: Май 13, 2013, 05:21:03 pm »
Хора, държавните изпити наближават. Въпросът ми е:" Ще си взема ли държавните изпити?" Не доуточних кога. Не зная дали ще окаже влияние, но те са следващия месец.
Картата е нерадикална - асцендентът е късен, а Луната е без курс. Асцендентът е в последния градус и минута - вероятно е твърде късно, за да направиш нещо по-въпроса, в случая, вероятно да се подготвиш както трябва. Луната без курс в случая може да говори, че няма за какво да се притесняваш. С Нептун и Уран на асцендента вероятно си много изнервена и неуверена в момента. Струпването на планети в 3-ия ти дом говорят, че все още имаш нужда да учиш и трябва да вложиш оставащото ти време в това. Ако вземем изпитите по 3 дом, то Сатурн (У1) и Венера (У3) няма връзка, но другият ти  управител Уран ще направи секстил с Венера - може пък да ги вземеш все пак.
Ако вземем държавните изпити по 9 дом, тогава по-скоро бих казал отговор "не". В този случай Луната без курс може да се изтълкува, че няма да има развитие по въпроса.
Ще полудея! Благодаря, Веско :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6262 -: Май 13, 2013, 05:43:12 pm »
А тези държавни изпити университетски ли са или не? Защото ако са, следва да се гледат по 9 дом, ако са гимназиални - тогава май по 3 дом.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6263 -: Май 13, 2013, 05:52:34 pm »
Университетски :03:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6264 -: Май 13, 2013, 05:56:50 pm »
Дерзай все пак, докато имаш време. С този пълен 3 дом явно трябва да поучиш повечко, може и да греша, все пак не съм професионалист и още се уча, така че не ми вярвай на 100 %.
Успех!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6265 -: Май 13, 2013, 05:57:34 pm »
Мерси, дано се получи...

« Отговор #6266 -: Май 16, 2013, 10:01:35 pm »
Здравейте!

Моля за помощ по следния въпрос - Да се обадя ли на Х? Добре ли ще е за мен?

Благодаря :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #6267 -: Май 16, 2013, 10:10:31 pm »
Според мен не

« Отговор #6268 -: Май 16, 2013, 10:47:24 pm »
Да и аз така мисля, затова пуснах хорара. Дано да се включи още някой.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6269 -: Май 17, 2013, 01:28:52 am »
Според мен напълно възможно е X да се крие в момента от всички и едва ли би искал да бъде обезпокояван - неговият с-р е в негов 12 дом. Луната вече е направила аспект с твоя с-р Меркурий, предстои да направи с този на X, освен това Меркурий като по-бързодвижеща се с планета ще направи съвпад с Юпитер (с-ра на X) в неговия 12 дом - възможно е все пак да решиш да го потърсиш в по-късен момент, но едва ли ще ти отговори (твоя У3 Нептун в сходящ квадрат с неговия У3 Меркурий).
Луната ще направи секстил с ПФ в 9 дом - може би ще имаш повече късмет в комуникацията с него по интернет.
« Последна редакция: Май 17, 2013, 01:35:56 am от Veselin »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6270 -: Май 17, 2013, 06:51:51 am »
Благодаря ти, akruks! Моя грешка в случая.  :-[

« Отговор #6271 -: Май 17, 2013, 08:18:26 am »
Благодаря ви и на двамата :blink: Акрукс, добре завърнала се :blink:

Само да отбележа, че човекът е възрастен преподавател, психиатър, над 70г. Свързано е с унивреститета. Няма любов и подобни емоции тук, затова пуснах хорара в тази тема ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6272 -: Май 17, 2013, 08:19:28 am »
 ;D ;D ;D
То затова е хубаво да се уточняват нещата предварително.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6273 -: Май 17, 2013, 12:43:46 pm »
Akruks здравей! Радвам се да те чета отново. Искам да те питам, по кой дом в хорара се гледа за извънработна дейност,  която се заплаща, но не е с трудов договор, а и не е хоби, творчество?!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6274 -: Май 17, 2013, 04:09:20 pm »
Akruks здравей! Радвам се да те чета отново. Искам да те питам, по кой дом в хорара се гледа за извънработна дейност,  която се заплаща, но не е с трудов договор, а и не е хоби, творчество?!
Сигнификаторите се определят в зависимост от въпроса, за какво по-точно питаш?
Дали ще се справя с тази дейност питам, като тя е посредническа, във връзка с недвижим имот. Та, не е по 6ти дом, защото той е за моято работа. Не е и по 11ти защото там е втората работа, аз я разбирам 2ра по договор, и това не е. Може би 3ти...

*

Uran

• 6041
« Отговор #6275 -: Май 17, 2013, 05:14:52 pm »
Не може ли и по 3 дом да се разглежда?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6276 -: Май 17, 2013, 05:20:50 pm »
Дали ще се справя с тази дейност питам, като тя е посредническа, във връзка с недвижим имот. Та, не е по 6ти дом, защото той е за моято работа. Не е и по 11ти защото там е втората работа, аз я разбирам 2ра по договор, и това не е. Може би 3ти...
дейност с недвижими имоти е по 4д, У4 и Луната, търговията е по 3д, У3 и Меркурий, разглеждаш  2д, У2 и Венера заедно с тях- дали ще изкараш пари от посредническата дейност, от продажбата на недвижими имоти
 и разбира се У1 в хармоничен аспект с у4 за успешна дейност с недвижими имоти
Благодаря ти много. У1,2 ми е слънце, Луна на АСЦ, но последния аспект на луната е квадрат точно със слънцето. У4,3 Венера ще извърши секстил с луната и меркурий у3,2 ще съвпадне с венера, което може би означава, че аз все пак ще се извърша тази дейност, венера и меркурий ще направят секстил и с уран у7, партньорите ми по дейността или самите клиенти. Накрая съвпад с Юпитер у5, приемам го за да. Но тази луна с последния квадрат не знам. Може да не ми излязат сметките накрая.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6277 -: Май 17, 2013, 09:01:58 pm »
Благодаря ти много. У1,2 ми е слънце, Луна на АСЦ, но последния аспект на луната е квадрат точно със слънцето. У4,3 Венера ще извърши секстил с луната и меркурий у3,2 ще съвпадне с венера, което може би означава, че аз все пак ще се извърша тази дейност, венера и меркурий ще направят секстил и с уран у7, партньорите ми по дейността или самите клиенти. Накрая съвпад с Юпитер у5, приемам го за да. Но тази луна с последния квадрат не знам. Може да не ми излязат сметките накрая.
А какъв е въпросът? Луната У12 в 12д на АСЦ- възнамеряваш нелегално да извършваш това, за което питаш.
Меркурий У3, съУ11 на трон в сходящ съвпад с Венера У4, която е естествен У2, Луната, която е естествен У4 ще направи секстил с Венера У4, У11, тригон с Уран У7 (клиентите), който е естествен У11- групите, организации, но Слънцето У1 не се вписва на този фон от хармонични аспекти, което е в разходящ съвпад с Марс У10, съУ4. Луната прави последен аспект със Слънцето У1 в 10д, който е нехармоничен, ще квадратира също СЛВ в 4д, така че не ми се вижда дейността в тази област да има бъдеще за теб.
И аз не искам да има бъдеще, но се съгласих да направя услуга. Гласуват ми доверие и аз се притесних, 'дали ще се справя с тази дейност'?!  По натал също ми отива, но тази професия не ми харесва. Благодаря ти!  :blink:

« Отговор #6278 -: Май 18, 2013, 03:18:40 pm »
Здравейте :blink:

Аз отново имам въпрос - Ще имам ли гости днес вкъщи?

Обадиха ми се мои приятели, че са из Южна България и има вероятност да минат и през града, но не е сигурно. Започнах усилено да готвя и да се приготвям, на финала съм с 2 десерта, сладки, соленки, питка... ;D Но ми свършиха хартиите за мъфините, та се чудя дали да ходя да купувам... ;D

Благодаря!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6279 -: Май 18, 2013, 04:01:43 pm »
Ако ме поканиш, със сигурност ще имаш гости днес, а и ще има кой да оцени тези вкусотии, които си изредила.  :P ;D
Не знам гостите по кой дом трябва да се  разглеждат, но ако ги вземем по 7 дом, то Луната е в сходящ тригон с Марс. Ако вземем гостите по 9 дом (ако идват от далече), то Меркурий У9 и Венера У1 ще съвпаднат, но Луната е в сходящи квадрати с тях - гостите може да пристигнат, но може да не пристигнат навреме или пък да не останеш доволна от тях. Луната е в сходящ тригон с ПФ в 4 дом, което също показва, че ще има кой да пристигне у вас.  :blink:
« Последна редакция: Май 18, 2013, 04:05:59 pm от Veselin »