Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205632 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6380 -: Юни 02, 2013, 05:46:11 pm »
А не можеш ли да пуснеш болнични или отпуска, да речем, за ден-два и да се ангажираш с по-активно търсене на нова квартира? Или обстоятелствата в службата не позволяват да отсъстваш?
Скоро може и да съм за болнични да. Отпуска в летния сезон, нямам.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6381 -: Юни 02, 2013, 07:01:45 pm »
Ще си намеря ли квартира до 5 дни? :'(
Първият аспект на луната след нептун,който не е с-р тук , е куинконс със сатурн-сегашното ти жилище, ретро-в 1 дом.
Венера ще смени знака и ще направи тригон със сатурн-според мен ще приемеш компромиса да останеш на сегашното място.
Венера,сменяйки знака не прави нищо съществено с др.сигнификатори, мисля, че ще се приспособищ, заради секстил със слънце и юпитер, но ще ти е дискомфортно поради предстоящият й съвпад с уарн-нужда от свобода и промяна. Опозицията на венера с плутон показва,че в близко време ти трябва промяна в начина на покриване на разходи-приходи в бюджета ти.
5 дни-"искат" 5 гр между с-рите в кардинални знаци, и/или/ домове, а това не се вижда засега...
« Последна редакция: Юни 02, 2013, 07:15:30 pm от Enigma »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6382 -: Юни 02, 2013, 07:17:47 pm »
Ще си намеря ли квартира до 5 дни? :'(
Първият аспект на луната след нептун,който не е с-р тук , е куинконс със сатурн-сегашното ти жилище, ретро-в 1 дом.
Венера ще смени знака и ще направи тригон със сатурн-според мен ще приемеш компромиса да останеш на сегашното място.
Венера,сменяйки знака не прави нищо съществено с др.сигнификатори, мисля, че ще се приспособищ, заради секстил със слънце и юпитер, но ще ти е дискомфортно поради предстоящият й съвпад с уарн-у-л -нужда от свобода и промяна. Опозицията на венела с плутон показва,че в близко време ти трябва промяна в начина на покриване на разходи-приходи в бюджета ти.
% дни-искат 5 гр между с-рите в кардинални знаци, и/или/ домове, а това не се вижда засега...
Благодаря Enigma!

« Отговор #6383 -: Юни 03, 2013, 09:59:20 am »
Здравейте,
отдавна не съм имала  нужда от помощта ви , но сега ...
Въпросът ми е :
Ще ме изхвърлят ли от работа ? /от 1 година  двама колеги се  опитват " да ми скроят шапка" образно казано/ Дали ще успеят ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6384 -: Юни 03, 2013, 10:58:47 am »
Въпросът ми е :
Ще ме изхвърлят ли от работа ? /от 1 година  двама колеги се  опитват " да ми скроят шапка" образно казано/ Дали ще успеят ?

Не съм особено силна в хорарите, надявам се някой по-опитен да се включи.

Не виждам категорично потвърждение.
Между другото, защо не говориш с прекия си ръководител или с някой по-висшестоящ? Възможно е да получиш протекция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6385 -: Юни 03, 2013, 11:37:02 am »
Здравейте,
Въпросът ми е :
Има взаимна рецепция между луна, меркурий и марс/10,11, 12, 3 домове/, което значи, че не си внушаваш, че има такива попълзновения, :angry:на луната й предстои секстил с юпитер и това е добре, макар че  ще направи и опозиция с К4-края на нещата. Условията остават такива засега.
Луната и уран управляват тайните-12дом и явните-7 дом врагове, разпадайки съвпада-скоро си разбрала нещо, което ти дава сигурност, че има активност от тяхна страна, може и скандал да сте имали. Хубавото е,че диспозиторът им марс ще направи секстил с тях-не биха успели да навредят. А и марс може да се тълкува като с-р на шефа-още по-добре.
Марс отива към 11 дом, слънцето е там-дали не си се замислила за нова работа? Но управителят на 6 е в 4 дом-включен, едва ли ще се махнеш, условията за нова работа няма, или не са добри на този етап.
Тоест мисля, че оставаш, а недоброжелателите ще продължат, но подмолно.
Успех! :blink:
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 11:52:55 am от Enigma »

« Отговор #6386 -: Юни 03, 2013, 12:51:42 pm »
Благодаря ти, Енигма,
Абсолютновсяка от изписаните ти дума е вярна ! Надявах се в солара да се види , че ще спрат най-накрая , но "нема да го бъде" както казваш. А за Марс-а в 10 дом, щом съм още на работа, значи шефа все още "не им се вързва", но ще му писне в един момент и...
Поздрави

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #6387 -: Юни 03, 2013, 01:22:41 pm »
Здравейте,

Ще е печеливш ли проекта в който ще инвестираме ?

Благодаря предварително :) !
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6388 -: Юни 03, 2013, 01:23:41 pm »
Ами, вярвай повече в себе си, щом си почтена, доброто трябва да възтържествува, надявам се!!! :blink:

« Отговор #6389 -: Юни 03, 2013, 01:36:21 pm »
Здравейте! След около седмица трябва да представя проект на книга.Та въпросът ми е преподавателят ще хареса ли книгата ми?Предварително ви благодаря!  :blink:

« Отговор #6390 -: Юни 03, 2013, 09:37:01 pm »
 :blink:Здравейте момичета,как мислите дали ще се реализира желанието ми да започна Астрологичен курс....и ако отговорът е ДА-то ще имам ли успех в начинанието........ :-[Иска ми се много,но нали съм с АЦ Везни...доста съм колеблива и нерешителна.Моля,ако някой вижда положителен развой в картата...нека ме "НАХЪСА" с няколко окуражителни думички...Благодаря. :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6391 -: Юни 03, 2013, 10:31:29 pm »
И аз се включвам с един въпрос, Ще остана ли доволна от работата при Х., финансово и въобще?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6392 -: Юни 03, 2013, 11:05:47 pm »
И аз се включвам с един въпрос, Ще остана ли доволна от работата при Х., финансово и въобще?

Не...Ще изкочи друга възможност.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6393 -: Юни 04, 2013, 01:01:42 am »
Х гаври ли се с мен? Поведението му игра за надмощие ли е?
//мисля, че контекстът става ясен от формулировката на въпроса. ако не, ще разясня.
Поведението му не е игра на надмощие, представен от Слънцето в негов 10д си има достатъчно мощ и не му се налага да играе, за да я получи. Освен това има високи изисквания в любовта, която пък не съумява да демонстрира хармонично, тъй като Юпитер У5 в 10д при него е заточен. Ти си представена от Уран в негов 8д- свободолюбива натура и ти е трудно да приемеш някой да доминира над теб. И двамата се харесвате, може и да се съберете ако отношенията ви са любовни или поне да останете приятели, но с този последен аспект на Луната- квадрат с Марс У3, У8 за него най-вероятно ще прекъсне комуникацията и ще му секнат осмодомните мисли по теб.
според теб той ще прекъсне комуникацията си с мен, така ли?
защото това е нещо, което предусещам, да.
тези взаимоотношения са много натоварващи за мен, по простата причина, че не се развиват. всеки се чувства репресиран, отхвърлен, недооценен... недостатъчен за другия. общо взето - тъпо.

благодаря ти за отговора!
и на Веселин също!

Веселине, действително има нещо, което не знам за него. Нещо, което да осмисли малоумното му шизофренно поведение, примерно... Знам ли и аз.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6394 -: Юни 04, 2013, 08:23:20 am »
Благодаря акрукс и Марая!

Аз имах и др. възможности, но вече е късно защото избрах тази  :blink:

« Отговор #6395 -: Юни 04, 2013, 08:25:15 am »
Здравейте! След около седмица трябва да представя проект на книга.Та въпросът ми е преподавателят ще хареса ли книгата ми?Предварително ви благодаря!  :blink:
да, има сходящи хармонични аспекти между У1, И5, у7, у9 и последния аспект на Луната е хармоничен- с Юпитер, който е естествен У9

Благодаря, Акрукс!  :blink:

« Отговор #6396 -: Юни 04, 2013, 09:17:35 am »
 :blink:Благодаря.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6397 -: Юни 04, 2013, 10:16:06 am »
Благодаря акрукс и Марая!

Аз имах и др. възможности, но вече е късно защото избрах тази  :blink:

И друга ще имаш..много скоро.
Никога не е късно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6398 -: Юни 04, 2013, 10:18:15 am »
Здравейте,
Въпросът ми е :
Не мисля, че ще успеят, ще си продължиш работата и трудностите в нея ще се разминат след месец

Благодаря, akruks,
надявам се да си права - Поздрави

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #6399 -: Юни 04, 2013, 11:16:33 am »
Здравейте!Въпросът е:Ще успее ли Р..... да завърши успешно образованието си?