Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207718 Прегледи
*

danito

• *
  • 118
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6480 -: Юни 16, 2013, 04:32:58 pm »
Здравейте,в този хорар, който беше с питане за  успех на теста (част от конкурс за работа), това че управителя на 11 дом (новата работа) е на куспида на 6 дом, който показва крайния резултат от теста би ли могло да означава че в резултат на конкурса ще имам нова работа?! :blink:
А ти в момента работиш ли?
Луната ще извърши тригон с Нептун У3, както и с Меркурий У6, но с Плутон У11 ще направи опозиция
Марс У11 е в знаков съвпад с Юпитер У1, съУ3, но няма да завърши съвпада в рамките на този знак- Юпитер ще е избягал в рак, докато Марс е още в близнаци, така че едва ли ще ти донесе моментално нова работа този тест, независимо от неговия успех.
Благодаря, да ,в момента работя. През юли и марс ще е в рак, а тогава би трябвало да приключи конкурса, тестът е само първата част от него.

« Отговор #6481 -: Юни 16, 2013, 04:37:30 pm »
Благодаря на Veselin и akruks!
Близките 2-3 месеца няма възможност да замина, а след септември иска да ходим. Видях, че точно тогава Плутон минава директен! :( Не го усещам това заминава, ако замина, то ще е за кратко и най-вероятно ще се прибера скоро след това.
Благодаря за отговорите, всъщност двата се покриват.

« Отговор #6482 -: Юни 16, 2013, 05:01:20 pm »
А.К. задава въпроса днес К.И. надявал ли се е на разговор с нея?Благодаря отново за помощта.

http://prikachi.com/images/350/6229350h.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------
а по този хорар: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5205.6980.html -срещата се състоя,въпросният господин ми обеща помощ,и сега съм в очакване. :-\
« Последна редакция: Юни 16, 2013, 07:20:06 pm от MoonLight »

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6483 -: Юни 16, 2013, 05:46:43 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта дали е радикална? Асцендентът е на средата на 26 градус. Освен това май е във Via Combusta. Късно задавам въпроса или много скоро ще разбера? И с този Сатурн в първи дом?

Въпросът е за мой партньор, назован по име, дали ще има сериозни здравословни проблеми в близките месеци. Много се притеснявам.
« Последна редакция: Юни 16, 2013, 05:53:35 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6484 -: Юни 16, 2013, 11:51:43 pm »
Х. ли е момчето с което се разминахме днес? Тоест този за който си мисля ли е, защото беше тъмно и не съм сигурна дали беше той или просто съм се препознала?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6485 -: Юни 17, 2013, 07:06:56 am »
Ще пътувам ли до Кюстендил през това лято? Имам покана от Б. да му гостувам (макар че все още не е ясно кога ще бъде, зависи от други обстоятелства), дори ми е обещал да ми поеме част от разноските за пътя, макар че вече съм събрал пари (той не знае за това). Тревожа се дали родителите ми да не ми създадат проблеми за евентуалното заминаване.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6486 -: Юни 17, 2013, 08:06:59 am »
Благодаря ти, akruks!  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6487 -: Юни 17, 2013, 08:26:09 am »
Ха, откъде знаеш, че ще е другия месец?  :P Все още не се знае кога, макар че като си гледах лунара за юли, твърде възможно да е тогава.
Благодаря ти много за пожеланията! Хубав ден и на теб!  :58:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6488 -: Юни 17, 2013, 08:30:26 am »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта дали е радикална? Асцендентът е на средата на 26 градус. Освен това май е във Via Combusta. Късно задавам въпроса или много скоро ще разбера? И с този Сатурн в първи дом?

Въпросът е за мой партньор, назован по име, дали ще има сериозни здравословни проблеми в близките месеци. Много се притеснявам.
За късен АСЦ се счита от 27 навършени градуса нагоре, ретро Сатурн съУ3 в 1д- затрудненията, на които се натъкваш по въпроса. Според мен няма да има здравословни проблеми.

Благодаря ти, akruks!
Защо се интерпретира карта във Via Combusta или може би, защо да не се интерпретира? Кои неща гледаш за здравето? Негов 6 дом?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6489 -: Юни 17, 2013, 10:17:35 pm »
Сигурно задавам много тъп въпрос, но повечеto са ми такива  :-[ - Да си взема ли котка? Ще бъда ли щастлива с нея/него? Много ми е самотно, искам да гушкам някого и някой да гушка мен, обмислям да си взема коте, или плъхче, или нещо друго пухкаво, за което да се грижа. Харесах си един красив котарак, преди час ми го доведоха и се запознахме, прекрасен е, много добър и мъркащ, но... бях забравила какви косми оставят, целите ми дрехи останаха в бели косми :( и като си тръгнаха просто се съблякох и свлякох всичко на пода, през цялото време някакви косми ми дразниха носа и... изобщо...гр... Ясно ми е, че космите са неизбежни, бих ги преживяла някак..въпреки че подобни неща ме дразнят доста, не знам как да приема това, че трябва да сложим мрежа на балкона, който е към стаята ми, но аз няма да мога да излизам вечер на него и да гледам Луната... :( А жената, която временно е приютила котето, мисли, че балконът е опасен - гълъби и тн, които да го предизвикат да скочи... Не знам какво да правя, не искам мрежата - искам и коте, и балкон!  :'(
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

satin_

« Отговор #6490 -: Юни 18, 2013, 12:01:39 pm »
Може ли помощ, моля  :blink:
Една приятелка ме помоли да и пусна хорар. Въпросът е зададен от нея: Взела ли съм изпита по италиански?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6491 -: Юни 18, 2013, 12:45:42 pm »
Сигурно задавам много тъп въпрос, но повечеto са ми такива  :-[ - Да си взема ли котка? Ще бъда ли щастлива с нея/него?

На мен ми се струва, че все още не си готова за това и е по-добре да изчакаш. Гледането на домашен любимец е голяма отговорност и е важно всички плюсове и минуси да са добре обмислени.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6492 -: Юни 18, 2013, 01:05:15 pm »
Може ли помощ, моля  :blink:
Една приятелка ме помоли да и пусна хорар. Въпросът е зададен от нея: Взела ли съм изпита по италиански?
Това първо явяване ли е? Меркурий У1 за нея в разходяща опозиция с Плутон У3, освен това и Луната идва от квадрат с Плутон и ще направи квадрат с Меркурий. Ако гледаме Марс като У3, той е в знака на Меркурий и идва от тригон с Луната. Струва ми се, че или не го е взела, или ако го е взела, то резултатът няма да е задоволителен за нея.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6493 -: Юни 18, 2013, 03:31:04 pm »
Съвсем отскоро започнах да чета материали  свързани с хорарната астрология, та от супер оскъдните ми познания  въпроса явно е рано зададен,но все пак не е в първите 3 градуса.Най-интересно ми е обаче за Сатурн, понеже от последното ,което съм прочела е,че при Сатурн на Асц астрологът не отговаря правилно, освен ако не касае партньорство, а в този случай за това става въпрос... :-\ Ето все пак въпроса  ;)"Ще бъдат ли преведени парите утре по сметката на мъжа ми?"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6494 -: Юни 18, 2013, 03:48:27 pm »
Съвсем отскоро започнах да чета материали  свързани с хорарната астрология, та от супер оскъдните ми познания  въпроса явно е рано зададен,но все пак не е в първите 3 градуса.Най-интересно ми е обаче за Сатурн, понеже от последното ,което съм прочела е,че при Сатурн на Асц астрологът не отговаря правилно, освен ако не касае партньорство, а в този случай за това става въпрос... :-\ Ето все пак въпроса  ;)"Ще бъдат ли преведени парите утре по сметката на мъжа ми?"
Според мен не, няма да стане утре. Меркурий У2 за него, вече е в ретроградната сянка и скоро ще смени движението, което говори за известно забавяне. Освен това и Луната ще направи квадрат с Меркурий. Вероятно по-нататък ще му преведат парите - Венера ще направи съвпад с Меркурий. Освен това Луната ще направи тригон с Юпитер, У8 за него (парите на другите) и Слънцето У4 (домът, семейството), но преди това е квадратът на Луната с Меркурий, затова ми се струва, че няма да е утре.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6495 -: Юни 18, 2013, 04:24:51 pm »
Е, що да е рано зададен, след като очаквате за утре парите?  :blink:
За Сатурн в 7д е разпространено мнение, че астрологът може да допусне грешка, но това е свързано с времето, когато на ръка се е пресмятало и построявало карта на въпроса, сега кой ти прави ръчно карта, при наличие на толкова програми за тази цел?
Сатурн У3 на АСЦ-  питащият е затруднен във връзка с въпроса.
Ако приемем Юпитер У8 за банковата сметка на мъжа ти, разположен в негов 2д на парите, с последен хармоничен аспект на Луната У3  - то би трябвало да му ги преведат.
akruks, отдавна имаш моите адмирации, но ако и този път си права..... :clap: Веселин, разбира се благодаря и на теб, понеже обаче сте на две различни мнения,твоето не в моя полза,много се надявам да не си прав този път ;) а сега ми стана още по-интересно понеже аз също тръгнах да гледам Д8 негов Д2, но това за банковата сметка негов Д8 не се сетих..и да,наистина се затрудних във връзка с въпроса...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6496 -: Юни 18, 2013, 08:52:29 pm »
Х. ли е момчето с което се разминахме днес? Тоест този за който си мисля ли е, защото беше тъмно и не съм сигурна дали беше той или просто съм се препознала?
припознала си се- явно доста го харесваш и мислиш, щом ти се привижда (Меркурий У7 в 5д)
благодаря ти и аз си помислих че съм се препознала.. с този нептун на асц

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6497 -: Юни 20, 2013, 06:28:57 pm »
Ще бъдат ли преведени парите утре по сметката на мъжа ми?
А какво стана? Преведоха ли парите?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6498 -: Юни 21, 2013, 12:05:28 am »
Хора, днес малко се поизложих в един автобус и се притесних доста, а преди час човек, на когото държа, ми каза, че бил в същия автобус. Каза го по такъв начин, че не успях да разбера дали се шегува, или не. Много ми е кофти, понеже не съм свикнала да се излагам чак до такава степен ;D Зададох въпрос: "Х.... в същия автобус ли е бил и разбрал ли е какво се случи?"

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #6499 -: Юни 21, 2013, 12:15:51 am »
И още един въпрос: "Х... и семейството му знаят ли какво се е случило между мен и Y, разпространил ли го е?"