Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208351 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6560 -: Юли 01, 2013, 09:37:04 am »
Веско, аз гледам главно любовни хорари, те са ми по- интересни, но е добре с в ъпроси от всякакъв род да се упражнявам.
Бих погледнала желанието като цел по 10 дом.

Виждам отговора като НЕ. Лошо поставена Луна, съвпад с уран (ако ац беше във водолей иначе щеше да е тълкуването), опозета към ас, квадрат към мц, последен аспект към ретроградна планета- от там ще дойдат пречките.

Но в хораарната астрология си мисля, че колкото по- конкретни сме толкова повече бихме могли да разберем за ситуацията. Не бих броила този хорар като много показателен.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6561 -: Юли 01, 2013, 09:48:26 am »
Ще се сбъдне ли желанието ми и ако да - кога?

Дано не отминете и този мой хорар. Имам чувството, като че ли нарочно се отминават.  :thinking: В момента съм в един вид затъмнение, нищо не мога да видя по която и да е карта.  :lol: Затова се и въздържам да пиша.
Веско, ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО, особено ако питаш за същото нещо и си мислиш, наум, че можем да изиграем звездите...
Управител на 1-венера в лъв апликира квадрат със сатурн,управляващ 5 -желание. Ако го гледаме по 11дом-мечти, желания-слънцето ще напарави квадрат с уран-другия управител на 5 дом и опозиция с плутон.
Луната идва от квадрат плутон, апликира съвпад уран-в 7, желанието ти може да е свързаон с конкретен човек, но луната е под обсада на малефици, има предстоящ секстил с марс-отново малефик и не е с-р по въпроса , и последният аспект е квадрат с меркурий и ретро при това.
Според мен отговорът е НЕ, при условие че не знаем какво питаш...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6562 -: Юли 01, 2013, 11:52:37 am »
Благодаря ви много и на двете!!!!!!
Имам вече отговор по хорара за морето - няма да заминат, защото от фирмата са дали само 5 дена отпуск, а майката не се е съгласила само за толкова да иде на море.  :'( Сега с Б. ще обмислим резервни варианти кога аз да ида, хубавото е, че и той вече няма против, когато и комунистите (т.е. тяхните) са у тях.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6563 -: Юли 01, 2013, 12:20:55 pm »
погледнах хорара ти от 16 юни. И там се вижда, че в близко бъдеще пътуването ще се размине, но по- натам ще се даде шанс- ще има възможност
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6564 -: Юли 01, 2013, 12:26:32 pm »
Благодаря ти, зикову! Ами да се надяваме, когато и да стане, но все пак би било добре през лятото, защото есента нали му започва неговата учебна година, а аз трябва да се възстановя добре психически, за да може да започна да си търся и работа и да бъде продуктивен. Пък да се надяваме да стане и по-рано. Все пак в лунара ми за юли има акцент върху 3 и 9 дом, както и 8 (може да значи депресивно състояние, както съм в момента), а също и К11 на нат Венера У3.

« Отговор #6565 -: Юли 01, 2013, 06:26:21 pm »
Много съм притеснена  и разтревожена, по ретро Меркурий си намерих една папка на работа с едни резервации от месец януари, които не са вкарани в хотелската програма, а са потвърдени, просто папката се е забутала и направо съм изключила, сега се оказва, че трябва да вадя туристи в други хотели и т.н. Много е тежко положението, защото става въпрос за юли и август, когато няма места почти никъде.
Въпросът е, дали  ще се справя със ситуацията?  :'(
Дано тази Луна предвещава нещо добро, защото ще получа инфаркт (без да преувеличавам).
« Последна редакция: Юли 01, 2013, 07:07:21 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #6566 -: Юли 05, 2013, 10:40:47 am »
Здравейте
ще се радвам да коментирате
Използва ли ме Десислава-приятелка?

напоследък ,имам усещането ,че ме търси по пределени поводи,най -вече свързани с услуга,връзки и т.н.
когато има небходимост някой да и помогне,да и услужи,да направи нещо-съм на пиедестал,после щом се появи нова звезда-дамата изчезва от хоризонта и ни стон ,ни звук... аз съм на заден план...имам си изводи за себе си-но ми се ще и хорар да пусна

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #6567 -: Юли 05, 2013, 10:43:58 am »
Мисля, че друг удачен начин е да погледнем в една 'синастрия' дали примерно луната попада в 6ти дом и това би ти дало до някаква степен отговор.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

aiofe

• 42
« Отговор #6568 -: Юли 05, 2013, 02:20:42 pm »
Здравейте! Въпросът ми е как ще реагира баща ми на новината, че съм бременна?
Имаме по-странни взаимоотношения и затова малко се притеснявам. Благодаря предварително

*

Нова

• 3491
« Отговор #6569 -: Юли 05, 2013, 02:30:05 pm »
Ах, Айофе, честито и много да се пазиш, да си здрава и щастлива.
Аз сега ще представя едно малко странно тълкуване, ама не ми вярвай, защото не съм сигурна в домовете.
Ще гледам татко ти по 4 дом, у уран в негов 3 дом. Ти като негово дете ще си 5 от 4 дом, у се от венера, високо и добре поставена. Внуците му ще гледам по 5 от 5, пак са по венера. Венера ще прави сходящ тригон с уран. Ми много добре трябва да се развият нещата по моята смахната домова логика. В същото време луната, твой сигнификатор е пак в 5 дом на татко ти. Тя разпада само на градус секстил с уран, а е и преносител или както там се казва м/у уран и венера, образува секстили и с двете. Ми много добре трябва да работата, не трябва да се притесняваш.
Твоят и на татко ти у на 3-ти са в съвпад, сходящ, нищо че са в различни знаци. Ще дойдете на едно мнение и татко ти ще си смени знака /становището/.
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 02:36:41 pm от Нова »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6570 -: Юли 05, 2013, 02:39:33 pm »
На мен ми се струва малко нерадикална картата, понеже Сатурн е в съвпад с асцендента. Бащата е по 4 дом, У4 е Сатурн в неин в 1 дом - би трябвало да е много загрижен за детето си, но понеже е ретро, има някаква спънки да показва това или поне не е от хората, които обичат да го правят. Нейния У3 Юпитер ще направи тригон със Сатурн - показва желанието и да му каже новината. Луната е в 5 дом на бащата, както писа Нова, и ще направи съвпад с Марс, негов У3 - може да реагира в началото малко агресивно. Марс и Юпитер ще съвпаднат, но на по-късен етап, когато Марс премине в другия знак - вероятно в по-късен момент ще се успокои и взаимоотошенията им ще се подобрят.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6571 -: Юли 05, 2013, 02:42:54 pm »
На мен ми се струва малко нерадикална картата, понеже Сатурн е в съвпад с асцендента. Бащата е по 4 дом, У4 е Сатурн в неин в 1 дом - би трябвало да е много загрижен за детето си, но понеже е ретро, има някаква спънки да показва това или поне не е от хората, които обичат да го правят. Нейния У3 Юпитер ще направи тригон със Сатурн - показва желанието и да му каже новината. Луната е в 5 дом на бащата, както писа Нова, и ще направи съвпад с Марс, негов У3 - може да реагира в началото малко агресивно. Марс и Юпитер ще съвпаднат, но на по-късен етап, когато Марс премине в другия знак - вероятно в по-късен момент ще се успокои и взаимоотошенията им ще се подобрят.

Прав си, Весо, не видях сатурна.  :o :o Инак сме на мнение, че ще имаме три доволни поколения.

« Отговор #6572 -: Юли 07, 2013, 10:23:52 am »
Здравейте,напоследък имам гинекологични проблеми, мнението на лекуващия ми АГ е кюретаж, но вече почти седмица опитваме с лекарства да овладеем положението. Въпроса ми е "Ще се стигне ли до кюретаж?" Нали се води гинекологична операция гледам 8 дом и ме притеснява Уран на К8, както и Овена на К8,също така У1 е ретро и е изгорен при това  :( Благодаря предварително.
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #6573 -: Юли 07, 2013, 06:30:31 pm »
според мене не се очертва операция (кюретаж)

благодаря ти, консултирах се и с друг лекар и за сега продължавам с ново лечение,пък да видим :)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #6574 -: Юли 07, 2013, 11:44:56 pm »
'ми с този ретрограден Меркурий, налага се :rolleyes::
Х получил ли е съобщението ми и ще ме потърси ли?

//знаете, че ви благодаря предварително!))

« Отговор #6575 -: Юли 08, 2013, 08:31:33 am »
Бих желала да попитам кои са моите ретроградни планети в рождения ми хороскоп?
http://vitamini.name/new/astro/index.php

*

Нова

• 3491
« Отговор #6576 -: Юли 08, 2013, 02:57:28 pm »
Бърз отговор, моля!

В Б-с вали като из ведро, а довечера съм на театър в Летния театър.

Ще се провали ли постановката?

Да си знам поне да не ставам от кръчмето.

ПП: Луната без курс ли е или броим сходящи 30* с марса? Стар у на ас-то.

« Отговор #6577 -: Юли 08, 2013, 05:36:49 pm »
08.07 18:26 Русе "ще ме вземат ли на работа" подадох документи на различни места за сезонна работа до започването на семестърът, чудя се ще ме вземат ли някъде.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6578 -: Юли 08, 2013, 09:46:43 pm »
Въпросът е, дали  ще се справя със ситуацията?  :'(
Дано тази Луна предвещава нещо добро, защото ще получа инфаркт (без да преувеличавам).

Уфф, положението наистина не е розово – не говоря за хорара, а за ситуацията, в която се намираш предвид това, че тия гости ще трябва да се настаняват някъде в пик сезона.

Иначе в хорарната карта на пръв поглед си представена в силна позиция – екзалтирал Юпитер. Но Юпитер се намира в лъчите на Слънцето, леко слънчасал – това може да обърне ситуацията и да не е в твоя полза. Не знам дали по това време Юпитер вече е бил видим в небето, защото и това има значение при тълкуването. Може би в твоя случай ще е по-добре да е невидим, за да не се дава голяма гласност на допуснатата грешка (Юпитер представя кверента).

Тия резервации към един контрагент ли са или към няколко различни?
По принцип контрагентът е представен от 7 дом – тук е разположен Марс, близо до ДС, който те поставя в неприятна ситуация, но У7 е ретрограден Меркурий – дали пък не е възможно по някакъв начин да се "замаже” ситуацията пред контрагента? Меркурий управлява и 6 дом – скандалът в службата може да се размине, докато Меркурий е в ретро фаза или докато не излезе окончателно от ретроградната сянка.

В наталната карта нали имаш Марс в Козирог, в кой градус? Виж кога транзитният Меркурий ще го аспектира с опозиция.

По принцип Луна без курс би могла да даде отрицателен отговор, ако въпросът е “ще има ли голям проблем в службата?”. Но в случая ти питаш дали ще съумееш да се справиш със ситуацията, затова се затруднявам да отговоря категорично. Ще стискам палци да успееш да намериш някакво решение и да избегнеш конфликтна ситуация в службата.

ПП. Всъщност ретроградието на Меркурий е до 20 юли, а излиза от ретро сянка на 4 август. Дотогава при всички положения трябва да се търси алтернативно решение, трудно може да се потули проблемът и да не стигне до ръководството.

« Последна редакция: Юли 08, 2013, 09:57:08 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6579 -: Юли 09, 2013, 01:24:19 pm »
Моя приятелка пита: Ще мине ли бременността безпроблемно?

ОВ:

Днес се роди юнакът! Да е жив и здрав, много са му рачешките планети, но да се надяваме, че лъвските АЦ и Венера, както и Марсът в Близнаци ще внесат баланс в тази водна плеяда.
Като цяло бременността мина леко,  единственото по-притеснително беше, че 4 пъти имаше опасност от зараза от варицела(вие знаете за част от тях), както и  хормонални дисбаланси при  майката (не сериозни, но все пак дразнещи). Важното е, че сега всичко е наред и бебето, и майката са добре.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."