Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208119 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6580 -: Юли 09, 2013, 01:26:17 pm »
Лили, благодаря за коментара, ще разкажа довечера какво се случи.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #6581 -: Юли 09, 2013, 01:36:02 pm »
Супер, да е жив и здрак бебока!!!

Малък сладък рак  :cancers: :cancers: :cancers: :cancers:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #6582 -: Юли 09, 2013, 01:37:26 pm »
Супер, да е жив и здрак бебока!!!

Малък сладък рак  :cancers: :cancers: :cancers: :cancers:

Да! )))  ;)

И предвид днешните конфигурации и споменатия изгряващ лъв, наистина се оформя нещо интересно по рак )))

Да е жив и здрав.
« Последна редакция: Юли 09, 2013, 01:44:33 pm от Нова »

« Отговор #6583 -: Юли 09, 2013, 03:42:49 pm »
Бих искала да попитам кои са ретроградните планети в рождения ми хороскоп?

*

Нова

• 3491
« Отговор #6584 -: Юли 09, 2013, 03:56:49 pm »
Калия 1, вече няколко пъти питаш, няма кой да ти отговори, първо, защото си в грешната тема, но пък си извинена, защото може и да не знаеш. Второ, защото на така посочената карта ретроградните планети не са показани.

Но понеже явно ти е важно, та те проверих. Ретроградни са ти марс в телец и сатурн в рак. Имаш и ретро хирон.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6585 -: Юли 09, 2013, 04:03:17 pm »
Хаххаахах, сал една луна в лъв може да се пише като "1" !

)))) Хубава вечер, съфорумисти, до утре.

С любов!

« Отговор #6586 -: Юли 09, 2013, 07:10:12 pm »
Ще бъда ли поканена да пътувам служебно за събеседване от Атина до Никозия това лято?

Въпросът го задавам от трета държава в момента, тоест не е от Гърция или от Кипър, а от различна от предходните локация (ако това има значение изобщо).

На мен много ми се иска, но всичко зависи от висшестоящи ръководители на конкретната организация. При множеството опозиции на Луната, при това и пълнолуние, вероятно отговора клони към не.
Е, какво като е пълнолуние, то по новолуние не е добре да се пита, по-скоро часовете преди да настъпи точното новолуние.
Сега, добре си написала подробности за това, къде се намираш- в картата също излиза, че съвсем скоро си отпътувала надалеко- У1 в разходящ съвпад с У9 в 9д, но подробностите около самия въпрос не са ми много ясни, та значи- ти в момента работиш, кандидатствала си за друга работа и очакваш да те поканят на интервю, така ли?
От висшестоящите ще си добре приета и ще имаш успех в кариерата- Меркурий У1 се е запътил към съвпад с Мц, но ако въпросът ти се отнася за нова работа, по която имаш намерение да кандидатстваш- Луната У11 в 3д, то Луната в сходяща опозиция с Меркурий У1, а между У3 на теб и отсрещната страна няма сходящ положителен аспект- може и да не получиш покана

Обратна връзка по хорарния въпрос по-горе: днес получих покана за интервю, следващия месец летя за Никозия.

В момента на задаване на въпроса, документите вече бяха изпратени.
Сега тъкмо ще правя карта за резултата от самото събеседване :blink:

Благодаря ви Акрукс и Веселин за коментарите!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #6587 -: Юли 09, 2013, 08:35:18 pm »
Лили, много точно описа ситуацията, наистина ми се размина, шефовете не разбраха, защото управителката на хотела е много добър човек и ми подаде ръка, с нейна помощ изнесохме част от стаите в друг хотел, който е по-хубав от този, където работя. За сега се понаредиха нещата, но да не дърпам дявола за опашката.
п.с. Лили, нат. Марс е в 11 градус, ще има опозиция около 20.7(тогава наистина е напечено в хотела, но ще оцелея, както винаги до сега), но орбисът ще е 2 градуса, т.е. няма да е съвсем точна и се надявам да не се стига до ексцесии.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6588 -: Юли 09, 2013, 09:26:12 pm »
Радвам се, че ти се е разминало и че сте намерили решение. И евала на шефката, такива рядко се срещат!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6589 -: Юли 09, 2013, 09:28:39 pm »
Страхотна е, 1 на 1 000 000, преди време една много изветна астроложка ми беше казала, че Меркурий тригон Стаурн е показател за попадане на добри шефове, права беше жената.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6590 -: Юли 09, 2013, 09:30:51 pm »
И аз имам Меркурий в тригон със Сатурн, но по-точен е тригонът на Сатурн със Слънцето. Цял живот проблеми с шефове и работодатели, за пръв път попаднах на шеф, към който нямам абсолютно никакви забележки. Няма какво повече да се желае.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #6591 -: Юли 09, 2013, 09:34:43 pm »
аз имам секстил меркурий сатурн- виждала съм двете крайности, в момента имам на главата си човек, който не мога да похваля по никъв начин за съжаление :-\
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6592 -: Юли 10, 2013, 07:41:40 am »
Какво е отношението на това момиче към мен?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #6593 -: Юли 10, 2013, 08:22:31 am »
Според мен преди са били драмите, но те вече отминават, търканията, неприязънта. Вече разпадате карето м/у с-рите си. Нещата се променят и тя определено е много добре настроена към теб, повече отколкото ти към нея, ти си по-предубедената, по-резервираната. С-рите на петите ви домове са в неин 5, ти си в неин 5, както и с-ра на 3 й дом на комуникациите. Засега карират урана, но са много по-бързи от него и още в този знак ще разпаднат квадратурите.
В твой 12 дом са скрити емоционални планети. Според мен тя няма нищо против комуникация, подай й ръка. С-рът й е в 3 й дом.
Луната, ти, и уран клоните към точен тригон, ще се оправите. Луната съвсем скоро съвпада с твоя у 3. За мен всичко показва добро развитие.

« Отговор #6594 -: Юли 10, 2013, 08:56:33 am »
Луна в съвпад с Асц. как се тълкува в хорарната астрология?У12-ти е на питащия

« Отговор #6595 -: Юли 10, 2013, 09:20:42 am »
Нова,изпитвам непреодолима неприязън към това момиче (Слънчева Риба). Мисля,че някои неща ги прави нарочно,тенденциозно,за да се дразня...Затова исках да разбера какво изпитва към мен и дали усеща това,което аз изпитвам към нея...

*

Нова

• 3491
« Отговор #6596 -: Юли 10, 2013, 09:30:06 am »
Нова,изпитвам непреодолима неприязън към това момиче (Слънчева Риба). Мисля,че някои неща ги прави нарочно,тенденциозно,за да се дразня...Затова исках да разбера какво изпитва към мен и дали усеща това,което аз изпитвам към нея...

Ами това е моето тълкуване по хорара и така зададения въпрос. Жалко, че вече не се включват майсторите по хорари, щото то моето не е много миродавно, но на хубаво ми вървят нещата. Дали не си предубедена? Наистина у 12 в 12 и то луната, като че ли ти си заровената, затворената. Защо не пробваш още веднъж да намериш път към нея? Може и правилно да тълкувам нещата.

Последен аспект на луната и то вече в твой първи е секстила с марс, у неин 3.

*

satin_

« Отговор #6597 -: Юли 10, 2013, 09:44:11 am »
И аз имам Меркурий в тригон със Сатурн, но по-точен е тригонът на Сатурн със Слънцето. Цял живот проблеми с шефове и работодатели, за пръв път попаднах на шеф, към който нямам абсолютно никакви забележки. Няма какво повече да се желае.  :blink:

И аз ги имам тези аспекти на Сатурн. Шефовете винаги са ме харесвали, за мой късмет, защото все така съм извъртала нещата, че аз да ги командоря, не признавам никакви авторитети ;D Започне ли някой да се прави на всемогъщ пред мен, значи ще имаме големи проблеми  :blink: Винаги са ме оставяли сама да взимам решения, без опит да ме контролират. Дори обратното, като е било нажежено се покриват и ме оставят сама да оправям кашите. Но проблеми с колегите непрекъснато, не мога да работя в колектив, попадна ли в такъв се опитват да ме разкъсат.

« Отговор #6598 -: Юли 10, 2013, 09:45:11 am »
Нова,благодаря ти за включването! Правилно си усетила нещата! Аз съм тази,която стопира комуникацията и се надявам искрено тя да се отдалечи от мен...

*

Нова

• 3491
« Отговор #6599 -: Юли 10, 2013, 09:56:47 am »
Сега се замислям, при все че не знам дали е правилно такова тълкуване в перспектива. Май понякога го правят. Но ти си тази, която трябва да извърви дългия път към нея, тя е в твоя 9 дом. И аз много се оповавам на този секстил.
Но марс рано или късно ще смени знака, а тогава тя ще смени и отношението си към теб, не към по-добро. Карета. Така че нещата са в твои ръце.
« Последна редакция: Юли 10, 2013, 10:03:20 am от Нова »