Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205660 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6600 -: Юли 10, 2013, 10:29:14 am »
08.07 18:26 Русе "ще ме вземат ли на работа" подадох документи на различни места за сезонна работа до започването на семестърът, чудя се ще ме вземат ли някъде.
не знам правилна карта ви давам, но ето

ако може да погледнете, защото се чудя да започвам обучение по чужд език и то зависи от това дали ще работя

*

Нова

• 3491
« Отговор #6601 -: Юли 10, 2013, 10:40:26 am »
Ивайло, защо не пуснеш същата карта на опция Extended Chart Selection, а не на Ascendant и не я постнеш в тамата за Хорарни въпроси за работа? Иначе правилно си задал въпроса. Може да се отговори с да или не. /При все че това с връзката между учене и работа не го разбирам, не знам как двете могат да си пречат. Така обаче поне на мен ми биеш контра, защото не искам някой да взима жизнеутвърждаващи решения на база хорари.

И още: Всички специалисти по хорари веднага да се връщат, защото не е справедливо аз, която най-не им разбирам да се включвам единствено и да няма с кой да се сверявам и консултирам! Така като изчезнахте и убихте енергията на темите за хорарите. Намаля егрегора ))) Хайде, чакам ви.

« Отговор #6602 -: Юли 10, 2013, 11:34:31 am »
Връзката наистина изглежда странна, ако ме вземат на работа (аз кандидатствах главно за морето) няма да мога да се запиша някъде на курсове

*

Нова

• 3491
« Отговор #6603 -: Юли 10, 2013, 11:36:09 am »
Връзката наистина изглежда странна, ако ме вземат на работа (аз кандидатствах главно за морето) няма да мога да се отдам на ученето на езика, а ако не ме вземат ще имам времето да го уча  :blink:

Пусна ли картата, като ти казах? Не. Хайде, давай, че аз вече имам становище по въпроса, а овена в мен напира да се изяви.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6604 -: Юли 10, 2013, 03:46:03 pm »
Ще бъдат ли преведени парите утре по сметката на мъжа ми?
А какво стана? Преведоха ли парите?
Съжалявам за късния отговор и Веселин, благодаря за пожеланията на лични  :blink: Не, парите не ги преведоха на следващия ден , а след три дни...При задаването на въпроса се затрудних как да го формулирам,което всъщност си излезе и в картата, но явно наистина е бил показателен Д2 както ти го разглеждаше, а не Д8..

« Отговор #6605 -: Юли 10, 2013, 04:08:56 pm »
Къде е Веско?  :unsure:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #6606 -: Юли 10, 2013, 05:41:10 pm »
Хаха,не Акрукс! Не е хорарен въпрос. Но се радвам,че ти си тук...Бях задала едно въпросче на предната страница... :-[ ПС: Веско ми липсва...  :(

*

Нова

• 3491
« Отговор #6607 -: Юли 11, 2013, 08:04:38 am »
Добро утро! Ето, аз питам: Къде е Веско?

Този калпазанин. Сутринта, докато се къпах, имах факс за него, че е отишъл в Кюстендил и затова не се включва, а не че ни е напуснал за вечни времена. Май и хорарът го потвърждава, а?
Казала съм му да идва малко при мен да ходим на плаж, че съм бяла като сирене и да се забавляваме като си играем на "Вашата снимка, нашия коментар ас-мц" на живо. Ще зяпаме визията и поведението на хората на плажа и ще им гадаем аспектите. Голям смях ще падне ))) И като дойде, ще му издърпам ушите да му станат магарешки, че така зачезва.
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 08:26:00 am от Нова »

« Отговор #6608 -: Юли 11, 2013, 09:50:38 am »
Аз мисля да го прозвъня днес по някое време...

« Отговор #6609 -: Юли 11, 2013, 10:37:28 am »
Ретроградни са ти марс в телец и сатурн в рак. Имаш и ретро хирон.
Пак да попитам,малко нахално ,ама сори;D-какво означава ретрограден марс в телец(май е 6-ти дом) и ретр.сатурн в рак(в девети дом)? А ретро хирон?
А какво означава "интерсептирана" планета? И има ли някъде подробно обяснение на ретроградните планети-значението им по домове и знаци? Балгодаря предварително. :wub:

*

Нова

• 3491
« Отговор #6610 -: Юли 11, 2013, 10:48:10 am »
Ретроградни са ти марс в телец и сатурн в рак. Имаш и ретро хирон.
Пак да попитам,малко нахално ,ама сори;D-какво означава ретрограден марс в телец(май е 6-ти дом) и ретр.сатурн в рак(в девети дом)? А ретро хирон?
А какво означава "интерсептирана" планета? И има ли някъде подробно обяснение на ретроградните планети-значението им по домове и знаци? Балгодаря предварително. :wub:

Кликвай в нета на търсачка, тук в търсачката на форума и чети темите назад. Има много информация, стига да ти се чете и да я поемаш.

« Отговор #6611 -: Юли 11, 2013, 11:07:21 am »
Веско е неоткриваем и по телефона...Като му звъннеш веднагически се включва гласова поща  :unsure:

*

Нова

• 3491
« Отговор #6612 -: Юли 11, 2013, 11:08:36 am »
Веско е неоткриваем и по телефона...Като му звъннеш веднагически се включва гласова поща  :unsure:

Ами поне да даде на някого от нас знак, че е добре.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6613 -: Юли 11, 2013, 11:17:38 am »
Охоооо, имаме много добри новини. Веско е щастлив и доволен от живота и не трябва да се притесняваме за него изобщо, защото е на върха на света.
Едно пиленце ми каза. Не го притеснявайте, нека си вземе своето.

Обаче ей ви на нептун, получавам аз факсове по него и те са верни ))))

« Отговор #6614 -: Юли 11, 2013, 11:32:20 am »
Транзитен Уран му е в опозиция с Марса  :unsure:

*

Нова

• 3491
« Отговор #6615 -: Юли 11, 2013, 11:35:38 am »
Транзитен Уран му е в опозиция с Марса  :unsure:

Остави ти опозицията на мира. И аз я имам. Уран му у асц. Пък и в този месец има много хубав лунар да реализира и го реализира. Много е добре, много е щастлив и ще се върне.

« Отговор #6616 -: Юли 11, 2013, 11:41:20 am »
Нова,не мисля че Уран му е управител на АЦ...Все си мисля,че е изгряващ Козирог или Риба. Той сам ми беше казал,че не е съвсем сигурен за точния си час на раждане.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6617 -: Юли 11, 2013, 11:43:02 am »
Нова,не мисля че Уран му е управител на АЦ...Все си мисля,че е изгряващ Козирог или Риба. Той сам ми беше казал,че не е съвсем сигурен за точния си час на раждане.

Той третира себе си по уран. Доколкото го познавам, определено е уран.

« Отговор #6618 -: Юли 11, 2013, 11:51:33 am »
Нова,ако е изгряващ Водолей с неговия висок Уран,мисля че щеше да е по-издължен. Затова заложих на другите 2 асцендента,които дърпат от ръста...

*

Нова

• 3491
« Отговор #6619 -: Юли 11, 2013, 11:54:11 am »
Нова,ако е изгряващ Водолей с неговия висок Уран,мисля че щеше да е по-издължен. Затова заложих на другите 2 асцендента,които дърпат от ръста...

хАРАКТЕРЪТ, ОТНОШЕНИЕТО, ПОВЕДЕНИЕТО, РЕАКЦИИТЕ...

КАЗАХ ВЕЧЕ ЗА ШРИФТА, ЗА ВТОРИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ СЕ ИЗВИНЯВАМ.