Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205667 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6620 -: Юли 11, 2013, 12:53:03 pm »
@Issidora

Цитат
Иначе в хорарната карта на пръв поглед си представена в силна позиция – екзалтирал Юпитер. Но Юпитер се намира в лъчите на Слънцето, леко слънчасал – това може да обърне ситуацията и да не е в твоя полза. Не знам дали по това време Юпитер вече е бил видим в небето, защото и това има значение при тълкуването. Може би в твоя случай ще е по-добре да е невидим, за да не се дава голяма гласност на допуснатата грешка (Юпитер представя кверента).

Само да добавя, че твоят сигнификатор Юпитер наистина е бил невидим в деня на задаване на въпроса и вероятно това е спомогнало да ти се размине конфликтна ситуация, успяла си да се измъкнеш ”невидима“ от ситуацията, в лъчите на Слънцето – шефката, която ти е подала колегиална ръка.

Ето какво е написал астрологът Румен Колев за изгрева на Юпитер:

“10 Юли 2013
1 Дууз 2013

Днес, в първия ден на месеца Дууз, когато Юпитер, звездата на Мардук, току-що се е показала при изгрев и първия лунен сърп се появи до Венера при залез...“.

Значи на 1 юли Юпитер все още не се е виждал.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6621 -: Юли 11, 2013, 01:18:14 pm »
Лилее, не така, бе момиче. Ти предлагаш астрология от друго измерение. Даже не разбрах какво е искал да каже г-н Колев.

Сега за наказание само ти ще тълкуваш хорарите.

Казвам аз, че трябва само да се забавляваме.. Дано никой да не се пренесе на друго място на база тълкуванията ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6622 -: Юли 11, 2013, 01:29:03 pm »
Не съм хорарен астролог, просто исках да отбележа, че е важно и да се наблюдава небето.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6623 -: Юли 11, 2013, 05:38:43 pm »
Племенниците по 3-ти дом ли се гледат?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
« Отговор #6624 -: Юли 11, 2013, 05:55:57 pm »
Ако магиите са по 8 дом- НЕ. :blink:

« Отговор #6625 -: Юли 11, 2013, 06:26:22 pm »
Нищо не разбрах  :( По кой дом мунданно се гледат племенниците?

*

Uran

• 6041
« Отговор #6626 -: Юли 11, 2013, 06:38:52 pm »
Нищо не разбрах  :( По кой дом мунданно се гледат племенниците?

Аз ги гледам по 3 дом, а магиите- по 8. В случая- осми от трети.

« Отговор #6627 -: Юли 12, 2013, 06:28:23 am »
Според мен преди са били драмите, но те вече отминават, търканията, неприязънта. Вече разпадате карето м/у с-рите си. Нещата се променят и тя определено е много добре настроена към теб, повече отколкото ти към нея, ти си по-предубедената, по-резервираната. С-рите на петите ви домове са в неин 5, ти си в неин 5, както и с-ра на 3 й дом на комуникациите. Засега карират урана, но са много по-бързи от него и още в този знак ще разпаднат квадратурите.
В твой 12 дом са скрити емоционални планети. Според мен тя няма нищо против комуникация, подай й ръка. С-рът й е в 3 й дом.
Луната, ти, и уран клоните към точен тригон, ще се оправите. Луната съвсем скоро съвпада с твоя у 3. За мен всичко показва добро развитие.
В хорарната астология също важи правилото за активация на следващия дом,ако планетата е на по-малко от 3 градуса близо до куспидата на следващия дом.Така,че моя У1 е в неиния 6-ти дом и мой 12-ти....Моя У3 също е в мой 12-ти дом.Силната активация на моя 12-ти дом показва точно отношението което имам към нея! Възприемам я като враг! Господи мразя я!!!!!!!!!!! :41: :33:

*

Нова

• 3491
« Отговор #6628 -: Юли 12, 2013, 08:17:13 am »
Нова,ако е изгряващ Водолей с неговия висок Уран,мисля че щеше да е по-издължен. Затова заложих на другите 2 асцендента,които дърпат от ръста...
  :blink: познавам младеж, който е със сигурен час на раждане до минути, с асц козирог и е доста висок, козирожкото му личи обаче на лицето- нос, скули, поглед, така както на Веско водолейския асц му прозира от усмивката  и брадичката

Не съм го виждала, милия, не му знам усмивката и брадичката, ама форумно се усмихва по водолейски.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6629 -: Юли 12, 2013, 08:18:51 am »
Добро утро! Ето, аз питам: Къде е Веско?

Този калпазанин. Сутринта, докато се къпах, имах факс за него, че е отишъл в Кюстендил и затова не се включва, а не че ни е напуснал за вечни времена. Май и хорарът го потвърждава, а?
Казала съм му да идва малко при мен да ходим на плаж, че съм бяла като сирене и да се забавляваме като си играем на "Вашата снимка, нашия коментар ас-мц" на живо. Ще зяпаме визията и поведението на хората на плажа и ще им гадаем аспектите. Голям смях ще падне ))) И като дойде, ще му издърпам ушите да му станат магарешки, че така зачезва.
хех, гледам вчера е влизал тук, така че споко- не е изчезнал завинаги
по тази карта е представен от Слънцето в 11-ти дом, наред с други планети, така че е сред приятели и вероятно блести доволен сред тях
другия негов представител- Луната ще направи последен аспект с Марс У4 след 7 градуса, така че след седмица ще се прибере доволен вкъщи
Луната У12 в лъв е в рецепция със Слънцето У1 в рак- много добре се покрива и ще запази за себе си своите малки тайни

Много съм доволна за него. Заслужаваше и го искаше. Дай Боже всекиму такова щастие.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6630 -: Юли 12, 2013, 10:28:50 am »
Здравейте! Благодаря на всички за загиржеността ви! Наистина заминах, макар и малко внезапно.Когато се върна, ще пиша.

« Отговор #6631 -: Юли 12, 2013, 05:01:42 pm »
Веско, :49:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6632 -: Юли 14, 2013, 02:15:01 pm »
Върнах се. Всичко, което akruks беше казала по хорара ми за пътуването, се оказа напълно вярно. Адмирации за нея!  :clap:
Хубавото е, че пътуването ми беше напълно безопасно и без никакви забавяния (въпреки ретро Мерка). А нахалните ми съседи така и не разбраха къде съм бил, защото нито на отиване, нито на връщане ме видяха.  ;D
« Последна редакция: Юли 14, 2013, 02:30:19 pm от Veselin »

*

Нова

• 3491
« Отговор #6633 -: Юли 15, 2013, 09:10:56 am »
Аз питам: Ще се разведат ли Д и Д?

Този последен квадрат на слънцето към луната дава отговор Не, нали?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #6634 -: Юли 15, 2013, 10:01:41 am »

интересна карта. ще кажеш ли малко по-подробно, като например, какво те накара да питаш това?
второто Д е ретрограден. какви са му намеренията сега, защото ще размисли. т.е. ако мисли да се развежда,  ще се откаже. от друга страна пътува към съвпад със сигн. на първото Д,който няма да се осъществи, т.е ако сега не иска да се развежда и прави опити за подобряване на отношенията, после ще реши обратното.

п.с. изглежда нещата зависят от Д2.
ако беше питала дали ще останат заедно, щях да кажа твърдо Не, но така зададен въпроса, според мен, няма да се разведат.
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 10:31:14 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #6635 -: Юли 15, 2013, 10:43:57 am »

интересна карта. ще кажеш ли малко по-подробно, като например, какво те накара да питаш това?
второто Д е ретрограден. какви са му намеренията сега, защото ще размисли. т.е. ако мисли да се развежда,  ще се откаже. от друга страна пътува към съвпад със сигн. на първото Д,който няма да се осъществи, т.е ако сега не иска да се развежда и прави опити за подобряване на отношенията, после ще реши обратното.

ако беше питала дали ще останат заедно, щях да кажа твърдо Не, но така зададен въпроса, според мен, няма да се разведат.

Ами те току-що се ожениха ))) Още са медени младоженци ))) Ама аз да си питам предварително. Първото Д е за мъжа, второто е за жената. Не знам защо, но аз гледах него по риби/ретро/, нея по дева като 7 от 7, пак ретро. Понеже аз питам, аз си се поставям на първи дом, ретро дева. Правилно ли определям домовете?

« Отговор #6636 -: Юли 15, 2013, 10:48:00 am »

Ами те току-що се ожениха ))) Още са медени младоженци ))) Ама аз да си питам предварително.

Всички се развеждат накрая... Освен онези, на които не им стигне времето и умрат преди това. (черен хумор)
Нищо не е вечно... в това число и браковете!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #6637 -: Юли 15, 2013, 10:59:08 am »

Ами те току-що се ожениха ))) Още са медени младоженци ))) Ама аз да си питам предварително. Първото Д е за мъжа, второто е за жената. Не знам защо, но аз гледах него по риби/ретро/, нея по дева като 7 от 7, пак ретро. Понеже аз питам, аз си се поставям на първи дом, ретро дева. Правилно ли определям домовете?
ясно, затова ппопитах защо задаваш този въпрос, за тълкуването е важна и причината.
значи си питаш просто от любопитство ;D
когато питаш за други двама души и ти нямаш отношение към въпроса, не те касае, няма те и в картата. първият човек го слагаш по 7 ми дом и другият за него 7 от негов 1 т.е. дсц и асц . мисля, че таке е логично да се поставят.
няма да се разведат, но като че ли Д1 /мъжът/ е по-влюбен. дано жената след време, не реши че е сгрешила.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Нова

• 3491
« Отговор #6638 -: Юли 15, 2013, 11:08:15 am »
Благодаря ти много, Венерка, ами като са се взели младите, дано се обичат дълго и безоблачно.

*

Ivanov919

« Отговор #6639 -: Юли 15, 2013, 07:00:54 pm »
Здравейте! :)
Скарахме се с един човек, с когото поддържаме приятелски отношения. Аз наговорих  доста злобни неща и май свършихме с каквито и да било отношения(поне така разбрах), но все пак да попитам ще ме потърси ли пак човекът за когото си мисля (назован по име) или всичко е свършило. Благодаря ви предварително!  :blink:
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 07:53:17 pm от Ivanov919 »