Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208182 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6660 -: Юли 16, 2013, 07:08:21 pm »
тази карта я направих в момента на задаване на въпроса.. да построя ли друга за самата дата.... тогава мерка ще е директен.., но се пада деня след пълнолуние..

2+2- СИ е пълнолуние...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6661 -: Юли 16, 2013, 07:14:33 pm »
Ако можеш, 2-3 дена по-късно. Меркурий от 21 ще е директен, а от 25, 26 Луната ще е в Риби и пълнолунието ще е минало.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #6662 -: Юли 16, 2013, 07:23:29 pm »
толкова ли е лошо пълнолунието.. не знам дали ще има свободно място да я отложа, но ще опитам...

направих нов хорар с въпрос: Трябва ли да сменя датата?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6663 -: Юли 16, 2013, 07:30:27 pm »
толкова ли е лошо пълнолунието.. не знам дали ще има свободно място да я отложа, но ще опитам...

направих нов хорар с въпрос: Трябва ли да сменя датата?

"Неадекватна" Луна... :-\ След 3-я градус я гледам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #6664 -: Юли 16, 2013, 07:44:07 pm »
не ми е ден.. има време до вторник.. нещо може да се промени.. благодаря ви за отговорите - Марая, Веско и Акрукс!
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6665 -: Юли 16, 2013, 08:33:17 pm »
не ми е ден.. има време до вторник.. нещо може да се промени.. благодаря ви за отговорите - Марая, Веско и Акрукс!

Всичко ще бъде наред-действай! :wub: Гушкам те...и съм с теб!
http://www.youtube.com/watch?v=VPzY62WpOQs&NR=1&feature=endscreen

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #6666 -: Юли 16, 2013, 08:41:50 pm »

Всичко ще бъде наред-действай! :wub: Гушкам те...и съм с теб!
http://www.youtube.com/watch?v=VPzY62WpOQs&NR=1&feature=endscreen

много чувствена песен  :03: не съм я слушала, много ми хареса, много нежна.. ох, наежих се..

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ  :88:

« Отговор #6667 -: Юли 17, 2013, 02:53:42 pm »
Обратна връзка за котенцето: снощи бяхме на вет, много загрижена се оказа лекарката, не ни взе парички за самия преглед, защото е бездомник горкия, платих само лекарствата. Изписаха му антибиотик за 10 дни да пие, витамини за един месец, плюс две мазила-едно кремче за язвичките по кожата и едно друго срещу паразити.

Ще се грижа за него докато напусна страната, поне антибиотика си ще е изпил дотогава. Не знам обаче какво ще се случи с него след това :'( Отсега ми се къса сърцето, че трябва да го оставя самичък, а как ме гледа в очите, толкова е умен и благодарен!

Благдаря ви Нова и Акрукс за разбирането, дано картата излезе вярна и детенцето да се подобри здравословно, за да може сам да си търси храна. (Оказа се че е на около 2-3 годинки, момченце).
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6668 -: Юли 17, 2013, 03:02:17 pm »
Обратна връзка за котенцето: снощи бяхме на вет, много загрижена се оказа лекарката, не ни взе парички за самия преглед, защото е бездомник горкия, платих само лекарствата. Изписаха му антибиотик за 10 дни да пие, витамини за един месец, плюс две мазила-едно кремче за язвичките по кожата и едно друго срещу паразити.

Ще се грижа за него докато напусна страната, поне антибиотика си ще е изпил дотогава. Не знам обаче какво ще се случи с него след това :'( Отсега ми се къса сърцето, че трябва да го оставя самичък, а как ме гледа в очите, толкова е умен и благодарен!

Благдаря ви Нова и Акрукс за разбирането, дано картата излезе вярна и детенцето да се подобри здравословно, за да може сам да си търси храна. (Оказа се че е на около 2-3 годинки, момченце).

Виж как си личи, че си в цивилизацията. Лекарката не била взела пари, защото бил бездомник. Никога няма да ги стигнем... Евала й!

« Отговор #6669 -: Юли 17, 2013, 03:16:24 pm »

Виж как си личи, че си в цивилизацията. Лекарката не била взела пари, защото бил бездомник. Никога няма да ги стигнем... Евала й!

Да, много съпричастна се оказа жената наистина, дори ми предложи да взема една клетка със себе си, ако случайно се наложи пак да го заведа, да има как да го пренеса по-лесно.

Случва се да попаднеш и на добри хора понякога, въпреки че тук в тази страна, бездомните животни също не се толерират особено. Само преди няколко дни, някаква госпожа ми се разкрещя от балкона си да махам котето от градинката, защото носело зарази. Аз местният език не го владея толкова добре, но все пак и аз се разкрещях на английски и станаха големи панаири! Не ми е за пръв път да ме ругаят и хокат заради бездомно животно, свикнала съм :(
For you!

« Отговор #6670 -: Юли 17, 2013, 03:28:43 pm »
Ще се отърва ли от тази екзистенциална депресия вече :'( или трябва да търся някакво лечение, при психолог или нещо такова ?

*

Нова

• 3491
« Отговор #6671 -: Юли 17, 2013, 03:30:19 pm »
Майско цвете, споко! Котката е кармично животно. И хубаво, и лошо си отплаща. Убедена съм. Даже и тази буля от балкона ще го отнесе. Както и ти, така че дерзай! И пак браво.

« Отговор #6672 -: Юли 17, 2013, 03:40:55 pm »
Майско цвете, споко! Котката е кармично животно. И хубаво, и лошо си отплаща. Убедена съм. Даже и тази буля от балкона ще го отнесе. Както и ти, така че дерзай! И пак браво.

Нова, искрено благодаря за разбирането и подкрепата!
For you!

« Отговор #6673 -: Юли 17, 2013, 07:12:44 pm »
Плутон ще бъде ретрограден до 20 септември :( не знам как ще я карам до тогава. Смятах да си взема антидепресанти на билкова основа, значи ли, че нещо ще ми стане ако го направя ?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6674 -: Юли 18, 2013, 07:11:50 am »
Плутон ще бъде ретрограден до 20 септември :( не знам как ще я карам до тогава. Смятах да си взема антидепресанти на билкова основа, значи ли, че нещо ще ми стане ако го направя ?
опитай с капките на бах. според мен имат ефект, а не са вредни.
с билките трябва да се внимава, понякога може да не са безобидни.

« Отговор #6675 -: Юли 18, 2013, 10:12:41 am »
опитай с капките на бах. според мен имат ефект, а не са вредни.
с билките трябва да се внимава, понякога може да не са безобидни.

Мерси :blink: ще ги пробвам.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6676 -: Юли 18, 2013, 02:55:35 pm »
Да пътувам ли утре вечер с Дж?  :-\ Странен въпрос, но чета препоръки да не се пътувало този weekand, но на мен ми се ходи. Има ли от какво да се притеснявам? Тя май луната е без курс. Не май, ами е.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6677 -: Юли 18, 2013, 02:55:51 pm »
За целите на усъвършенстването. Въпрос към "хораристите".

При така представения хорар луната без курс ли е? Вярно е, че вече разпада по минути, но може ли да мине за точен тригон със слънцето.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6678 -: Юли 18, 2013, 02:56:53 pm »
Хаха, Ини, дори моята е по-малко без курс.. Сега ще видим какво ще кажат спецовете...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6679 -: Юли 18, 2013, 03:01:59 pm »
Хаха, Ини, дори моята е по-малко без курс.. Сега ще видим какво ще кажат спецовете...
По натал участвам в големия тригон.  ;D Ще поема риска. :) Оф ама и в тао-квадрата участвам  :angry: