Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208501 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6680 -: Юли 18, 2013, 03:02:48 pm »
За целите на усъвършенстването. Въпрос към "хораристите".

При така представения хорар луната без курс ли е? Вярно е, че вече разпада по минути, но може ли да мине за точен тригон със слънцето.
Да, без курс е,
но в рамките на деня аспектът си е още действащ.
Друг въпрос е,че има още ограничения за отговаряне, или-специфични особености около въпроса-асц и луна на  Изгорения път.
Виж дали въпросът е отразен в картата и ако този тригон слънце-луна е с-р на нещо, би могла да пренебрегнеш ограниченията за отговор.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6681 -: Юли 18, 2013, 03:03:46 pm »
Да, ако ти върши работа интерсептирания лъв, на когото слънцето е у. Но пък е в 9. Дълъг път. От друга страна разхожда карето с у на дс-то, подминала е сатурн, у3. )))))))

ПП: Това беше към Инито.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6682 -: Юли 18, 2013, 03:05:29 pm »

При така представения хорар луната без курс ли е? Вярно е, че вече разпада по минути, но може ли да мине за точен тригон със слънцето.
Да, без курс е,
но в рамките на деня аспектът си е още действащ.
Друг въпрос е,че има още ограничения за отговаряне, или-специфични особености около въпроса-асц и луна на  Изгорения път.
Виж дали въпросът е отразен в картата и ако този тригон слънце-луна е с-р на нещо, би могла да пренебрегнеш ограниченията за отговор.

Мерси, Енигма, много бърз отговор. Какъв обаче е казусът на Инито? Там слънце у интерсепт. лъв в 9, където е у на ДЖ. венера. Каре с луната...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6683 -: Юли 18, 2013, 03:08:14 pm »
Да, ако ти върши работа интерсептирания лъв, на когото слънцето е у. Но пък е в 9. Дълъг път. От друга страна разхожда карето с у на дс-то, подминала е сатурн, у3. )))))))
Дж. е румънка и плана е утре вечер да мине да ме вземе от Варна и да ходим при гаджетата в Слънчев бряг. Новичка, да не би тя да се откаже да идва?

*

Нова

• 3491
« Отговор #6684 -: Юли 18, 2013, 03:09:00 pm »
Трябва да ги изуча тези изгорели пътища, че въобще не са ми ясни.

С две думи като за човек, който не обича да чете, може ли да се формулира просто правило за обяснение?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6685 -: Юли 18, 2013, 03:10:02 pm »
Да пътувам ли утре вечер с Дж?  :-\ Странен въпрос, но чета препоръки да не се пътувало този weekand, но на мен ми се ходи. Има ли от какво да се притеснявам? Тя май луната е без курс. Не май, ами е.
Не мисля, че ще пътуваш, ДЖ. нещо го държи тук, особено ако това е любов. Сигнификаторите ви нямат апликиращи аспекти.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6686 -: Юли 18, 2013, 03:11:19 pm »
Дж. е румънка и плана е утре вечер да мине да ме вземе от Варна и да ходим при гаджетата в Слънчев бряг. Новичка, да не би тя да се откаже да идва?

Гледам аз, че луната сключва и прословутите криви 45* с ретро сигн. ти. Аз си гледам плутон за скорпион.

Не че с марса е цъфнало положението, де.

Не знам, пиле, по-добре друг да каже, да не ми тежиш )))

*

Нова

• 3491
« Отговор #6687 -: Юли 18, 2013, 03:12:40 pm »
Браво на Енигма!

Симутанно писане стана, но поне се разбрахме.

Друг път ела, пиле, и без това ще вали )))))))))

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6688 -: Юли 18, 2013, 03:13:28 pm »

С две думи като за човек, който не обича да чете, може ли да се формулира просто правило за обяснение?
Ей там е,че с 2 думи е трудно...различните правила имат разл. степен на важност...Асц и луната, като неща определящи питащия-настроение, мисли,готовност за действие са в изгорения път на слънцето-тя не е наясно с много неща, напр. за румънката, плановете й за пътуване и така...
И дори има значение дали ще пътуват у нас, или в съседна държава, да знаем 3 или 9 да търсим....

Наистина има уловка,значи мисля, че ако ВЕЧЕ румънката си е купила билети, или пътя й е организиран може да стане заради все още важащият тригон, но включен сигнификатор-в случая на рум. си е проблем-в 3 ,по пътуването, тълкува се човек е с вързани ръце в ситуацията.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6689 -: Юли 18, 2013, 03:16:20 pm »

Ей там е,че с 2 думи е трудно...различните правила имат разл. степен на важност...Асц и луната, като неща определящи питащия-настроение, мисли,готовност за действие са в изгорения път на слънцето-тя не е наясно с много неща, напр. за румънката, плановете й за пътуване и така...
И дори има значение дали ще пътуват у нас, или в съседна държава, да знаем 3 или 9 да търсим....
У нас, у нас, аз писах. Малко съм в неведение да. По-късно ще звъня на нейното гадже да разпитвам подробности.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6690 -: Юли 18, 2013, 03:16:33 pm »

Аха!

Значи към всички съфорумисти: Друг път като се спускам да Ви тълкувам, да не ми вярвате.

Аз ще си пиша само за изява на духа, не ме четете!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6691 -: Юли 18, 2013, 03:20:19 pm »

Аха!

Значи към всички съфорумисти: Друг път като се спускам да Ви тълкувам, да не ми вярвате.

Аз ще си пиша само за изява на духа, не ме четете!
Това пък защо, просто има не повече от 30 правила, научаваш ги,тренираш на стари хорари, вече станали и изследваш...ако искаш :blink:
Нали е само форум, никой няма да те съди, както ти харесва така пиши, понеже стана дума.. ;D.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6692 -: Юли 18, 2013, 03:21:43 pm »
Enigma , тя ще е със своята кола. Май излизат работите. :) МОже момичето да се е отказало и аз още да не знам, и да си правим вятър тука. ;D
« Последна редакция: Юли 18, 2013, 03:26:19 pm от ini »

*

Нова

• 3491
« Отговор #6693 -: Юли 18, 2013, 03:23:05 pm »
Ама аз ще си пиша, бе, споко.

Само няма много-много да разгадавам дали е изгорял или не е този път, ама и през въглени се върви, де. Какво от това, че е възпламенен пътя.

Все пак има разлика между възпламенявам и изгарям и не са тъждествени. Нека горим!  ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6694 -: Юли 18, 2013, 03:45:42 pm »
Enigma , тя ще е със своята кола. Май излизат работите. :) МОже момичето да се е отказало и аз още да не знам, и да си правим вятър тука. ;D
Добре,нека хванем друга тактика тогава
търсим нещо до 1 градус=1 ден. По таблиците-търсим сигнификаторите кард знак но падащ дом, не и до ден, другият-луна фикс. знак, ъглов дом-пак не е най-бързата реализация. Освен това луната ще пренесе светлина от квадратът с венера към тригона със слънцето.
Нека да видим и 4-ти от 3 за ДЖ.-марс и плутон-нищо с луна, нищо с венера.

Ха, сетих се може гаджето й да я задържи нещо, или да има техническа неизправност по пътуване-автомобил...малиии станахме маг Светлини тук ;D
Хайде, ще докладваш...в крайна сметка ще го преживееш заради тригона :blink:

« Последна редакция: Юли 18, 2013, 04:31:01 pm от Enigma »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6695 -: Юли 18, 2013, 03:51:29 pm »
Добре,нега хванем друга тактика тогава
търсим нещо до 1 градус=1 ден. По таблиците-търсим сигнификаторите кард знак но падащ дом, не и до ден, другият-луна фикс. знак, ъглов дом-пак не е най-бързата реализация. Освен това луната ще пренесе светлина от квадратът с венера към тригона със слънцето.
Нека да видим и 4-ти от 3 за ДЖ.-марс и плутон-нищо с луна, нищо с венера.

Ха, сетих се може гаджето й да я задържи нещо, или да има техническа неизправност по пътуване-автомобил...малиии станахме маг Светлини тук ;D
Хайде, ще докладваш...в крайна сметка ще го преживееш заради тригона :blink:
  ;D Ами тя точно при гаджето си идва тука в БГ, но нищо де...
Значи аз така или иначе нямаше да пътувам, но ми казаха, че тя ще минава и ако искам да ме вземе. Аз се притеснявах, от тао-то на ретро Мерка по транзити и наистина ще го преживея, ако не тръгна  ;) ще кажа, като се развие всичко, да видим какво означава тази карта. :)

« Отговор #6696 -: Юли 19, 2013, 12:06:15 am »
някой знае ли какви данни се взимат като се прави карта на мястото на което живееш? много е важно  :lol:
:)

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6697 -: Юли 19, 2013, 06:26:45 am »
Вчера супер изневиделица разбрах за вероятно пътуване в чужбина и тъй като наистина супер ме изненада все още съм доста скептична,че наистина ще се случи, та въпросът ми е "Ще пътувам ли в чужбина след 10 дни?"..

*

Нова

• 3491
« Отговор #6698 -: Юли 19, 2013, 10:43:22 am »

да, Луната е без курс
до 17' раходящ аспект може да се приеме да е в курс

Тенк ю, пийпъл.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6699 -: Юли 19, 2013, 11:11:19 am »
Края на август ще има тату фестивал и имам желание да учавствам на него, но още не ми е ясно как ще се развият нещата. Въпроса е ще участвам ли на тату феста в бургас? Може ли да се каже и допълнително как биха се развили събитията, ако участвам, не го правя заради някаква награда а като цяло за участието, опита и да се запозная с други татуисти и така....