Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208519 Прегледи
*

carmen

• *
  • 188
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6700 -: Юли 20, 2013, 01:26:35 pm »
Вчера супер изневиделица разбрах за вероятно пътуване в чужбина и тъй като наистина супер ме изненада все още съм доста скептична,че наистина ще се случи, та въпросът ми е "Ще пътувам ли в чужбина след 10 дни?"..
Съжалявам,че настоявам така, но наистина ми е много интересно тълкуването на картата...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6701 -: Юли 20, 2013, 01:28:53 pm »
Края на август ще има тату фестивал и имам желание да учавствам на него, но още не ми е ясно как ще се развият нещата. Въпроса е ще участвам ли на тату феста в бургас? Може ли да се каже и допълнително как биха се развили събитията, ако участвам, не го правя заради някаква награда а като цяло за участието, опита и да се запозная с други татуисти и така....
Ще участваш, ще се представиш успешно пред публика, неочаквано клиенти, пари от тях

Ихаааа суупер!! :) благодаря ти

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6702 -: Юли 20, 2013, 07:51:30 pm »
Вчера супер изневиделица разбрах за вероятно пътуване в чужбина и тъй като наистина супер ме изненада все още съм доста скептична,че наистина ще се случи, та въпросът ми е "Ще пътувам ли в чужбина след 10 дни?"..
И според мен по картата не се очертава такова пътуване. Сигурна ли си, че това е времето на първото изникване на въпроса в съзнанието ти? Картата като че ли не отразява много ситуацията, която описваш.  :-\

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #6703 -: Юли 21, 2013, 02:04:57 pm »
И според мен по картата не се очертава такова пътуване. Сигурна ли си, че това е времето на първото изникване на въпроса в съзнанието ти? Картата като че ли не отразява много ситуацията, която описваш.  :-\
Съжалявам,че настоявам така, но наистина ми е много интересно тълкуването на картата...
нямам възможност да пиша подробна интерпретация по картата, която разгледах и според мен няма да пътуваш в чужбина, но дано съм грешка и се изпълни желанието ти!
Мда, снощи разбрах,че няма да стане работата...,но Веселин,да, въпроса изникна в съзнанието ми още като разбрах за възможността,а картата я създадах на следващия ден...Благодаря ви и на двамата!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6704 -: Юли 21, 2013, 02:48:56 pm »
Благодаря за обратната връзка!

« Отговор #6705 -: Юли 21, 2013, 08:48:14 pm »
Предстои ли ми развод?
Каква е ситуацията относно брака ми в момента?

В последно време съпругът ми, който е чужденец и се намира в чужбина, се държи не добре.Не отговаря когато го търся и ми звъни от дъжд на вятър. Днес ми е оставил бележка в скайпа, че е решил да не продължи процедурата ми за зелена карта.

Въпросът ми е зададен 21 юли 2013 в 18.06 в София
Нямам възможност да прикача картата.
Предпочитам да се доверя в тълкованията на вас, тъй като се чувствам пристрастна. Благодаря ви.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6706 -: Юли 21, 2013, 09:06:28 pm »
Хайде, ще докладваш...в крайна сметка ще го преживееш заради тригона :blink:
Enigma, тъкмо се прибирам. Джорджана ме взе, стигнахме благополучно и сега вече се прибрах. Всичко мина по план, явно 'луна без курс' важи в картата. Мерси, че отдели време. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6707 -: Юли 21, 2013, 10:02:17 pm »
Enigma, тъкмо се прибирам. Джорджана ме взе, стигнахме благополучно и сега вече се прибрах. Всичко мина по план, явно 'луна без курс' важи в картата. Мерси, че отдели време. :blink:
Важното, е че си прекарала хубаво ;D
Аз продължавам да разсъждавам и виждам само марс-стар управител асц образуващ тригон със сатурн от 3 в 12/който също е пътуващ дом/ и тригон с плутон-другия управител на асц...но ограниченията...нз как да си ги обясним-луна, асц...
освен, ако уговорката е бил сигурна преди задаването на въпроса, в този случай кякво имаш предвид с явно- 'луна без курс' важи в картата

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6708 -: Юли 21, 2013, 10:23:34 pm »
За целите на усъвършенстването. Въпрос към "хораристите".

При така представения хорар луната без курс ли е? Вярно е, че вече разпада по минути, но може ли да мине за точен тригон със слънцето.
Да, без курс е,
но в рамките на деня аспектът си е още действащ.
Друг въпрос е,че има още ограничения за отговаряне, или-специфични особености около въпроса-асц и луна на  Изгорения път.
Виж дали въпросът е отразен в картата и ако този тригон слънце-луна е с-р на нещо, би могла да пренебрегнеш ограниченията за отговор.
Изгорял път- Via combusta нали е от 15 градуса везни до 15 градуса скорпион, а Луната и АСЦ са над 20гр скорпион
Луна без курс в 1д - питащата се притеснява напразно, както показва и обратната връзка по въпроса
Права си, това е мое недоглеждане, но и луната в скорпион си е в падение, отд. автори твърдят, че точно след 20 гр на този знак е освободена от това влияние... и все пак аз останах с впечатление, че питащата не е сигурна дали ще пътува-тогава луна без курс би значела-нищо няма да се случи... ;) ;) оставам замислена

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6709 -: Юли 21, 2013, 10:49:00 pm »
Важното, е че си прекарала хубаво ;D
Аз продължавам да разсъждавам и виждам само марс-стар управител асц образуващ тригон със сатурн от 3 в 12/който също е пътуващ дом/ и тригон с плутон-другия управител на асц...но ограниченията...нз как да си ги обясним-луна, асц...
освен, ако уговорката е бил сигурна преди задаването на въпроса, в този случай кякво имаш предвид с явно- 'луна без курс' важи в картата
Да, уговорката е била сигурна, но аз в момента на задаването на въпроса не бях потвърдила дали да ме вземат. Имах колебания, пуснах карта, но приех и тогава си уговорих среща. Може би ограничението, за което говориш, е че трябваше да тръгнем в 00ч, а тръгнахме в 1ч. Няма как, път.. оказа се, че Джиджи я задържали на работа. :blink: С 'луна без курс' имах предвид точно това, което е писала Акрукс, като отговор на хорар-и с такава луна, че питащия няма от какво да се притеснява.  :blink:

« Отговор #6710 -: Юли 22, 2013, 10:04:36 pm »
Преди малко есни познати/приятели предложиха да ме запознаят с тяхна приятелка, като твърдят че тя ме е харесала, ама начинът по който го предложиха ме озадачи и реших да се запитам това. "С лоши намерение/чувство ли го правят"? Реших тука да питам, може би трябваше в любовни хорари. И извинявайте, за това че не съм приложил карта, но не съм пред компютър.
22.07 22:58 Русе

« Последна редакция: Юли 22, 2013, 11:41:41 pm от ivailo_petrov »

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #6711 -: Юли 22, 2013, 10:40:42 pm »
Преди малко есни познати/приятели предложиха да ме запознаят с тяхна приятелка, като твърдят че тя ме е харесала, ама начинът по който го предложиха ме озадачи и реших да се запитам това. "С лоши намерение/чувство ли го правят"? Реших тука да питам, може би трябваше в любовни хорари. И извинявайте, за това че не съм приложил карта, но не съм пред компютър.
Е, ако и когато сложиш карта, ще ти отговоря, също и др. съфорумци, и аз не мога сега да строя карти... ;D
« Последна редакция: Юли 22, 2013, 10:54:03 pm от Enigma »

« Отговор #6712 -: Юли 23, 2013, 11:37:09 am »
Здравейте, играх една лотария и си регистрирах един код с възможност да спечеля парична награда или участие в телевизионно предаване. Въпросът ми е "Ще ме изберат ли да участвам в предаването"  ;D Благодаря предварително :)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #6713 -: Юли 23, 2013, 06:14:29 pm »
Миналата седмица получих много гадна алергия (обрив), стана внезапно и мина доста трудно, пих лекарства и се мазах с кремове цяла седмица. Объркана съм от какво се получи. Не искам да се повтори отново, защото е ужасно, .( Помня, че ядох пълнозърнест хляб с масло и кашкавал, 2-3 бобчета в консерва и 1 парченце от свинска пържола, преди да си легна бих една добавка от билки, всичко съм яла   преди дни с изключение на пържолата, аз си мисля, че е от пържолата.  :( Също не съм яла свинско месо от месеци не знам дали има някакво значение  :-\, Дори снощи имах кошмар на тази тема.  :-X :-X :-X :-X въпросът ми е каква е причината за алергията ми?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6714 -: Юли 23, 2013, 06:31:21 pm »
ще се намерят ли парите? и къде да търся?
не ми излизат служебно едни пари. въпросът ми е - ще се намерят ли? може и чисто документално нещо да е объркано или да съм загубила някакъв отчетен документ.

« Отговор #6715 -: Юли 23, 2013, 06:40:13 pm »
ето картата;

« Отговор #6716 -: Юли 23, 2013, 10:09:39 pm »
Отново се налага да търся помощ тук:(

Става въпрос за болното коте, за което задавах въпрос само преди седмица. Здравословното му състояние започна да се подобрява от антибиотика, (както коментираха Нова и Акрукс), но за жалост възникнаха други проблеми. От няколко дни, различни съседи ми правят сканадали долу, задето го храня, щяло да разнесе зарази. В момента съм много ядосана и същевременно притеснена, защото тази вечер заварих един съсед да облива котето с вода, направо с маркуча, абсолютен идиот!!!  А то горкото стои без да мърда, нали и без друго не се движи много защото му е лошо:( Заплаши, че ако не го махна, ще го отрови:(

Утре сутринта още заминавам в полицията, за да направя оплакване, Тук имат закон за защита на животните и има глоби срещу нарушители, в случай че се направи оплакване. Аз си тръгвам след две седмици, не мога да оставя котето така :'(

Въпросът ми: Полицията ще помогне ли за проблема с котето?
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6717 -: Юли 23, 2013, 10:27:47 pm »
Луната е без курс, така че едва ли полицията ще ти окаже някаква помощ.  :( По-скоро, може би има нещо, което не знаеш.
Според мен, не разчитай много на тях, ами потърся някоя организация, която защитава животните. Те по-скоро  биха оказали някакво съдействие.

« Отговор #6718 -: Юли 23, 2013, 10:41:14 pm »
Луната е без курс, така че едва ли полицията ще ти окаже някаква помощ.  :( По-скоро, може би има нещо, което не знаеш.
Според мен, не разчитай много на тях, ами потърся някоя организация, която защитава животните. Те по-скоро  биха оказали някакво съдействие.

Веселин, благодаря от сърце за бързия отговор! Казаха ми освен оплакването в полицията, да се обадя и до посолството на Великобритания, англичаните създали много организации тук, които помагат при такива случаи. Утре най-вероятно ще звънна първо там!

Мислех че ако полицията разговаря със съседите, ще се стреснат малко и няма да прибегнат към насилие. Но може и по-лошо да стане, да се ядосат че съм подала оплакване, знам ли?!

Ужасна история, и така се притеснявам:(
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6719 -: Юли 23, 2013, 10:55:21 pm »
Защо не погледнеш е в тези форуми http://forum.dog.bg/?? Там има много хора, които помагат на животните и може би ще успеят да ти дадат по-добър съвет какво да направиш. Бил съм свидетел как са спасявали много животни от сигурна смърт и болести, изпращали са ги за осиновяване в чужбина, а в другите страни на хората повече им пука за животинките и там си има много организации, които наистина се застъпват и оказват помощ. Не е лоша идеята, която са ти дали да потърсиш организации в чужбина.