Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204809 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6780 -: Юли 31, 2013, 09:33:02 am »
От петък-събота насам забелязах, че върху хубавото ми дупе на волейболистка има масивен хематом или иначе казано огломен лилав синек. Пак изглежда добре и не ми пречи, но. Не знам и не помня да съм се трещяла. Питам, от къде ми е придобит.
Мда, Венера У5, У6 е узвършила секстил с Юпитер У1 преди 2гр, което е 2 дни или седмици, а Плутон У12 в 1д е ретро, затова ти е трудно да си спомниш откъде е синината. Луната У8 в 5д е направила хармоничен аспект първо с Юпитер У1, после с Венера У5, У6, което ме навежда на мисълта, че не е ударено или ревматизъм, а се е получило по време на любовна игра. Последния аспект на Луната е положителен, до седмица ще ти се размине, а Меркурий У7 може да ти припомни как е насинено дупето ти.  :P

Хахахахах, тенк ю, но със сигурност не е любовна игра. Преустановила съм ги от едно известно време до второ четене. Ако е игра, може нещо в спортната зала - възможно ли е от свръхнатоварване, разтягане, прекъсване на мускулни влакна? Друга опция е удряне в дръжка на стол на раб. или вкъщи?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #6781 -: Август 01, 2013, 07:28:08 am »
Ще ми помогнете ли с един хорарен въпрос.Изчезнаха ми едни пари от чантата и не мога да преценя дали съм ги изгубила или някой ми ги открадна :unsure:Въпросът ми е къде са ми парите  и ще ги намеря ли
Това е картата
За откраднато се гледа 7д, показателно е когато нептун е замесен в или със 7д, а в случая не е така, но въпреки това има и такава вероятност да са откраднати, понеже Марс У7 е извършил негативен апсект с Плутон У2- парите. Марс символизира млад мъж, разположен в 9д- негов 3д, може да работи в офис, на бюро, да е шофьор, ученик, а в 7д е също Луната- жена, колежка може да е намесена, тъй като е в раходящ аспект с Плутон У2
За намирането им ще помогне друг човек, понеже Плутон е ретро, освен това парите са на място сред други вещи, но е обнадеждаващ аспектът, който предстои между Венера У1 с Плутон у2, както и последния хармоничен аспект на Луната с Меркурий, планетата на книжните пари. Но ще е нужно време, все пак Плутон е ретро и по тази причина не е в сходящ секстил със СЛВ, което щеше да е благоприятен аспект за намирането на търсените пари.
/Благодаря ти Акрукс за отделеното внимание :58:
Съмнявам се да си върна парите,ако някой ги е взел ,едва ли ще си признае :(

*

Нова

• 3491
« Отговор #6782 -: Август 01, 2013, 01:39:31 pm »
От едно известно време съм си наумила на дърти години да се подложа на мъките - финансови и други и да си пооправя зъбките при ортодонт - дълга, мъчителна и скъпа процедура с неизвестен завършек. Дали ще се увенчае с успех?

И изобщо какво ще кажете - не само по хорара, а по въпроса - много ли съм дърта за това, струва ли си и изобщо... :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6783 -: Август 01, 2013, 03:42:24 pm »
Ако те вълнува на първо място естестичната страна на въпроса, засега бих се въздържала от прибързани действия, ако гледаме този хорар. Ти си представена от Сатурн в Скорпион в 8 дом - нужни са и средства, а дали имаш необходимите за това заделени пари, гледай да не го закъсаш после финансово. Иначе тази близнашка Луна в началото за знака и в 3 дом някак не ми се връзва много с естеството на въпроса. Но пък управлява 6 дом и има сходящ аспект с Венера в Дева (мунданен 6 дом).

Шини ли смяташ да слагаш или фасети?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6784 -: Август 01, 2013, 03:54:17 pm »
Ако те вълнува на първо място естестичната страна на въпроса, засега бих се въздържала от прибързани действия, ако гледаме този хорар. Ти си представена от Сатурн в Скорпион в 8 дом - нужни са и средства, а дали имаш необходимите за това заделени пари, гледай да не го закъсаш после финансово. Иначе тази близнашка Луна в началото за знака и в 3 дом някак не ми се връзва много с естеството на въпроса. Но пък управлява 6 дом и има сходящ аспект с Венера в Дева (мунданен 6 дом).

Шини ли смяташ да слагаш или фасети?

Нищо не знам и не разбирам, но чувствам, че промяната ми е желателна...

И докога да се въздържам с този сатурн в скорпион?

Да, идеята ми е естетическа, да знам, че много пари ще хвръкнат, но се успокоявам, че ще са разпределени някакси във времето и съм склонна да прибегна до по-кардинални мерки - в смисъл да търпя известно време дискомфорт и пр. за сметка на светлото бъдеще...

Не знам и на какъв специалист ще попадна.. това си е също проблем.

Като че ли на шини съм по-склонна. Гледайки фолк певиците, твърде много ми идва този изкуствен порцелан. А и да пиля здрави зъби...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6785 -: Август 01, 2013, 04:03:52 pm »
Новичка и аз го искам това отдавна, но не мога да си го позволя. Когато се интересувах повече, попаднах на нов метод, с фиксирана цена от 2000$ и самото носене трае само 6 месеца. Това си избрах, но само в София на едно място прилагат метода за сега. Ако искаш ще ти дам сайт-а.  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #6786 -: Август 02, 2013, 08:05:39 am »
Новичка и аз го искам това отдавна, но не мога да си го позволя. Когато се интересувах повече, попаднах на нов метод, с фиксирана цена от 2000$ и самото носене трае само 6 месеца. Това си избрах, но само в София на едно място прилагат метода за сега. Ако искаш ще ти дам сайт-а.  :blink:

Добро утро! 
Дай да го видим този ми ти нов метод.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6787 -: Август 02, 2013, 08:12:39 am »

Добро утро! 
Добро  :wub: .Това ще приложа някой ден, не знам дали ще стане, но ще рискувам. 
http://www.6monthsmiles.com/   
http://www.dentaart.com/smile_bg.html
http://breketibg.com/
https://www.facebook.com/SixMonthSmiles

Само дето сега виждам, че цената вече е 2500$, тц-тц....ама май пак по-добре от другите цени.  :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #6788 -: Август 02, 2013, 08:14:02 am »
От едно известно време съм си наумила на дърти години да се подложа на мъките - финансови и други и да си пооправя зъбките при ортодонт - дълга, мъчителна и скъпа процедура с неизвестен завършек. Дали ще се увенчае с успех?

И изобщо какво ще кажете - не само по хорара, а по въпроса - много ли съм дърта за това, струва ли си и изобщо... :unsure:
Уран У1 е ретро и може да отложиш това, което си наумила, но по принцип ще го направиш и ще си удовлетворена, защото Луната У5 (харесването) и У6(здравето) е в сходящ хармоничен аспект с Уран
Не знам на колко си години, но никога не е късно за това, аз на 35г с една солидна коледна премия в джоба и на две големи водки седнах на зъболекарския стол за радикална промяна- извадих си предните два зъба, съседните до тях ги изпилиха и сложих метало керамика, и оттогава раздавам холивудки усмивки, че в 1кл като ми се смениха зъбите предните ми щръкнаха напред, смеех се все със затворена уста или в шепа, а шини ме беше срам да нося, на един съученик му лепнаха прякор скобата заради тях  :blink:

Благодаря ти, че постоянно взимаш отношение. МНого го ценя.

На 31 съм. По принцип може и да се приеме за гевезалък, не че е нещо особено извън стандарта - предвид това, че всъщност са единици хората с безупречни зъби от самосебе си. Но и аз от малък град, манталитет, никой никога не е носил скоби... Готова съм да сложа за известен период шини или нещо, времето бързо минава, до сега 100 пъти да го бях направила,  а и не мисля, че имам нужда от особени корекции - по-скоро, както казах, радикални мерки не ми се взимат, а и в чест на истината наистина не ги харесвам. Дори и на скъпарските каки им личи, че не е естествена фасетата. А природата е свобода.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6789 -: Август 02, 2013, 08:22:52 am »

Добро утро! 

Само дето сега виждам, че цената вече е 2500$, тц-тц....ама май пак по-добре от другите цени.  :-\

Да, наистина добре звучи и наистина сериозна сума, ако трябва да се изсипе наведнъж - не че за 6-мес период е по-различно, де.

И къде в София? Ако искаш на лични да не решат, че е реклама.

Но аз категорично съвсем не съм с такива проблеми като на картинките и май първо ще проверя какво се случва из Бс - може и аз за по-кратък период да се пооправя с по-евтини и традиционни мерки.

;D Зъбки като тези! )))  ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6790 -: Август 02, 2013, 08:35:00 am »

Добро утро! 

Да, наистина добре звучи и наистина сериозна сума, ако трябва да се изсипе наведнъж - не че за 6-мес период е по-различно, де.

И къде в София? Ако искаш на лични да не решат, че е реклама.

Но аз категорично съвсем не съм с такива проблеми като на картинките и май първо ще проверя какво се случва из Бс - може и аз за по-кратък период да се пооправя с по-евтини и традиционни мерки.

;D Зъбки като тези! )))  ;D
  ;D  Значи 2500$ по курса сега е 1,49 = 3725 лв ,а за брекети средно варира между 1500 Евро и 5000 Евро в зависимост от спецификата на конкретния случай. Ако ти кажат 1500 евро = 2935,50 лв. - най-добре.  ;) Но пък при Sixmonthsmiles ако ти решат за една челюст е 1500 $ х 1,49 = 2235 лв.
« Последна редакция: Август 02, 2013, 08:39:10 am от ini »

*

satin_

« Отговор #6791 -: Август 02, 2013, 01:08:44 pm »
Има нов метод за изправяне и подреждане на зъбите, но цената до колкото знам не е ниска http://www.medicaldent.bg/bg/services/index/26

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #6792 -: Август 02, 2013, 01:30:06 pm »
Има нов метод за изправяне и подреждане на зъбите, но цената до колкото знам не е ниска http://www.medicaldent.bg/bg/services/index/26
И двата метода се прилагат в САЩ от 2006-2008г. Колко да са нови?! Нови за нас.. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6793 -: Август 02, 2013, 05:02:16 pm »
Като гледам цените на това удоволствие какви са, осъзнавам каква щастливка съм, задето нямам нито един крив зъб.  Но ще трябва да се задоволя с естественото си А2, за А1 трябва по-агресивно избелване. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6794 -: Август 02, 2013, 07:13:26 pm »
Вече няколко дни се чудя, затова реших да задам въпрос, колкото и да ми се искаше да оставя всичко на Съдбата. Бях на предварителен кастинг на Х Фактор, цял ден нерви, умора, чакане, бях от последните когато дойде моят ред... Опитах се да остана спокойна, но не успях, ужасно се притесних, обърках си и двете песни,  думите просто се изпариха от главата ми. Прослушващи бяха Краси Гюлмезов и Влади Априлов, те решават кой да продължи напред за същинския кастинг пред жури и публика. Смъмриха ме, че от притеснение мога само да загубя, но все пак казаха, че имам много нежна бленда и "следващия път по-уверено и да не се притеснявам" - което ми вдъхва зрънце надежда, че може и да ми се обадят, макар да не успях да изпея песните си. Все пак те избират и някакви пълни идиоти, които да се покажат пред журито, дават им шанс...:( Всеки одобрен ще получи обаждане до 15 август. Ще ми се обадят ли, че продължавам на следващия кастинг в Х Фактор?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #6795 -: Август 03, 2013, 12:30:40 am »
Х в UK ли е?
//виждам, че е в 9-и дом; почти убедена съм, че отговорът извън хорара е положителен, но нещо ме кара да се съмнявам... ще се радвам да прочета какво вие виждате в картата)))
ОВ: бил е там, да.
благодаря на Enigma и akruks за разчитането!)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6796 -: Август 03, 2013, 04:31:17 pm »
Не знам дали е коректно да питам така, но и миналата година задавах подобен въпрос и засега отговорът се оказва верен. Ще останем ли с Б. приятели и през следващата календарна година?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6797 -: Август 03, 2013, 04:38:48 pm »
Не знам дали е коректно да питам така, но и миналата година задавах подобен въпрос и засега отговорът се оказва верен. Ще останем ли с Б. приятели и през следващата календарна година?
ДА
Благодаря ти много!!!  :88:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6798 -: Август 03, 2013, 04:40:22 pm »
Снощи направих голям гаф. Исках да се поразходя, но заради навехнатия крак не посмях да ходя пеша и взех колелото, но не моето, защото много скърцаше, а това на баща ми. За беда, съвсем неволно, се спука предната гума. Като се прибрах, побързах да се измия, а през това време майка ми, която се прибираше с кучето и която видя колелото със спуканата гума, му каза и той много ми се ядоса. Каза, че вече щял да го заключва и спря да ми говори. Много ми е гадно така, понеже всичко стана неволно, а признавам, вината беше моя, че го взех без негово разрешение. Как мислите, ще се сдобрим ли скоро? (тази Луна без курс се чудя какво значи - че няма да има никакво развитие ли?).
Венера У1- ти в сходящ секстил със Сатурн У4- баща ти, така че ще се сдобрите скоро и в дома ти ще има мир
Обратна връзка: сдобрихме се наистина, само дето не успях да поправя колелото, понеже той вече го беше оправил.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #6799 -: Август 03, 2013, 05:08:34 pm »
така. на дневен ред отново изплува едно отдавнашно мое въжделение - да си отворя магазинче. планът този път е да се започне през октомври.

въпросът - ще стане ли този път, или отново ще се отложи заради другите дини под мишниците, и други хора-недоброжелатели?

и втори въпрос - ако стане - дали изобщо би било успешно?

някои смятат, че съм твърде възвишена и фантазьорска натура, за да съм в състояние да въртя търговия  :-\
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!