Ако правилно виждам картата, Луната е без курс, а аспектът между твоя управител Марс и неговия Венера е разходящ. По моя прочит на картата не предстои промяна в статуса на взаимоотношенията ви. Луната е тронова, управител на 3-тия му дом и се намира в него. Казват, че дори и без курс, есенциално силната Луна може да даде положителен резултат за кверента. Затова мисля, че комуникацията помежду ви ще продължи, но предполагам, че в този ѝ вид, в който е към момента (Луната в 9-тия дом може би отразява разстоянието помежду ви). Не мисля, че двамата изглеждате готови да рискувате и да се впуснете в сериозна връзка към момента. Управителите и на двама ви са слабо поставени - Марс и Венера са в знаците си на падение. Сякаш нямате сила, мотивация, смелост, за да задвижите нещата по-напред. Сатурн на АС често говори за пречки или забавяне в развитието на въпроса или за някакъв вид разочарование. Не мисля, че предстои скорошна среща помежду ви. Марс е в 3-тия му дом, което може да означава, че ти тръсиш комуникация с него, а също така и че си в мислите му.
Извинявай, ако греша в тълкуванието си, т.е. надявам се, че греша. Успех!