Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1204871 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #6800 -: Август 03, 2013, 08:01:08 pm »
питането е от вчера вечерта. благодаря ти.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #6801 -: Август 05, 2013, 01:03:29 pm »
Здравейте,бих искала да ви помоля за помощ,задавайки един въпрос,тъй като обектът на чувствата ми дава противоречиви сигнали..като цяло мисля ,че разстоянието е най-същественото ,което го спира ..иначе е луд по мен..Въпросът ми е дали ще се получат нещата между нас и предстои ли ни скорошна среща..мисли ли той за мен...Мерси предварително..

« Отговор #6802 -: Август 05, 2013, 01:15:18 pm »
Ако правилно виждам картата, Луната е без курс, а аспектът между твоя управител Марс и неговия Венера е разходящ. По моя прочит на картата не предстои промяна в статуса на взаимоотношенията ви. Луната е тронова, управител на 3-тия му дом и се намира в него. Казват, че дори и без курс, есенциално силната Луна може да даде положителен резултат за кверента. Затова мисля, че комуникацията помежду ви ще продължи, но предполагам, че в този ѝ вид, в който е към момента (Луната в 9-тия дом може би отразява разстоянието помежду ви). Не мисля, че двамата изглеждате готови да рискувате и да се впуснете в сериозна връзка към момента. Управителите и на двама ви са слабо поставени - Марс и Венера са в знаците си на падение. Сякаш нямате сила, мотивация, смелост, за да задвижите нещата по-напред. Сатурн на АС често говори за пречки или забавяне в развитието на въпроса или за някакъв вид разочарование. Не мисля, че предстои скорошна среща помежду ви. Марс е в 3-тия му дом, което може да означава, че ти тръсиш комуникация с него, а също така и че си в мислите му.
Извинявай, ако греша в тълкуванието си, т.е. надявам се, че греша. Успех!

« Отговор #6803 -: Август 05, 2013, 01:41:56 pm »
Мерси за подробния отговор ,миличка..  "Не мисля, че двамата изглеждате готови да рискувате и да се впуснете в сериозна връзка към момента."  това изречение може би много точно определя нещата помежду ни...въпреки ,че той твърди ,че много ме харесва и т н ...и смята да доиде около 20 септември,когато ми е рождения ден...не знам какъв период от време визираш,казвайки ,че скоро не предстои среща..след  повече от месец скоро ли е или не .. а тази комуникация продължава прекалено дълго на нивото ,на което е до момента..а възможно ли е да се загуби тази комуникация или има привличане и връзка двустранно?

« Отговор #6804 -: Август 05, 2013, 01:54:08 pm »
Някои казват, че хорарните карти са "валидни" за срок от 3-6 месеца. Затова мисля, че за такъв период не би трябвало да има промяна в отношенията ви - комуникацията ви би трябвало да се запази. Щом си имате уговорка за среща и Луната е без курс, и тази уговорка би трябвало да се запази. Като писах, че няма да има среща, не се сетих, че може да става дума за вече уговорена такава. Извинявай.

« Отговор #6805 -: Август 05, 2013, 06:16:32 pm »
Аркуркс , много , ама много , ти благодаря....!!! Не можеш да си представиш колко много ме зарадва...много точно си описала някои неща между нас с него за пореден път..по -рано бях задала пак въпрос , свързан с този човек и пак мн точно излезе всичко , което каза ти тогава по въпроса. ..даже и за синастрията помежду ни направо учудващо прецизно се изказа..просто усещам , че това е моят човек. .ние така се допълваме и разбираме , че не мога да ти опиша...само малко бавно ни се развиват нещата , не знам защо..може би така е писано.той много ме харесва и това личи , но като че ли събира смелост..не знам..иначе той наистина май планира мн да ме изненада. .познавам го добре и има индикации за това големи..наистина ме зарадва до сълзи. .мерси..Бог да те благослови!

*

Нова

• 3491
« Отговор #6806 -: Август 06, 2013, 10:00:51 am »
Просто не е истина, енергетиката на транзита си изтича ей така в небитието, въпросите си стоят, а действие няма.
Питам, ще се предпприемат ли действия в най-скоро време по отношение на разрешаване на наследствени въпроси?
По майчина линия са, майката не се интересува особено, както и сестра й, защото те нужда нямат и нищо не им трябва, а леля им ги брули, както си иска, те си я обичат сантиментално. Аз реално не съм наследник, докато останалите преди мен са живи, затова не знам дали да се гледам в играта. И тази венера у8 в 12 кво значи, грънци?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6807 -: Август 06, 2013, 11:42:51 am »
Защото вероятно нещо се крие от теб във връзка с това. Хорарът е новолунен, следователно картата е нерадикална и не е много уместно да се дава отговор. По-добре попитай пак след седмица - две.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6808 -: Август 06, 2013, 11:45:58 am »
Съмнявам се аз да не знам нещо, що се отнася до "нашата част". По-скоро лелята го играе подмолно може би.
Аз пак ще питам и след година-две и нищо няма да се е променило, знам си аз, защото си познавам стоката и себе си, но въпроса беше за транзита на юпитер и изтичащата енергия. А това за новолунните карти не го знаех. Докато е в знака на слънцето ли отказваме коментар?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6809 -: Август 06, 2013, 11:47:06 am »
Общо взето да, защото нали се казва, че Слънцето ще "изгори" Луната, а и при моите новолунни хорари нещата са се оказвали малко по-други от показаното в картата.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6810 -: Август 06, 2013, 11:48:51 am »
Аха, мерси.

*

Нова

• 3491
« Отговор #6811 -: Август 07, 2013, 08:14:59 am »
Просто не е истина, енергетиката на транзита си изтича ей така в небитието, въпросите си стоят, а действие няма.
Питам, ще се предпприемат ли действия в най-скоро време по отношение на разрешаване на наследствени въпроси?
По майчина линия са, майката не се интересува особено, както и сестра й, защото те нужда нямат и нищо не им трябва, а леля им ги брули, както си иска, те си я обичат сантиментално. Аз реално не съм наследник, докато останалите преди мен са живи, затова не знам дали да се гледам в играта. И тази венера у8 в 12 кво значи, грънци?
Луната У10- майка ти, е в сходящ хармоничен аспект с Уран у8 за нея, така че ще има действия в тази насока, но с известно забавяне или ще се натъкне на пречки, поради ретроградието на Уран

Ахааа, а дано! Много, много мерси! Ако е така, то в "най-скоро време", каквото и да значи това, ше трябва даааааа..... нервичките ми вече не издържат с тези мои родителници и генетичния фонд наоколо. И много лош пример ми дават и аз ставам като тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6812 -: Август 07, 2013, 10:33:29 am »
Какво стана, свърши ли вояжът?

Да не си редил камъни там?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #6813 -: Август 08, 2013, 12:08:49 pm »
Вече няколко дни се чудя, затова реших да задам въпрос, колкото и да ми се искаше да оставя всичко на Съдбата. Бях на предварителен кастинг на Х Фактор, цял ден нерви, умора, чакане, бях от последните когато дойде моят ред... Опитах се да остана спокойна, но не успях, ужасно се притесних, обърках си и двете песни,  думите просто се изпариха от главата ми. Прослушващи бяха Краси Гюлмезов и Влади Априлов, те решават кой да продължи напред за същинския кастинг пред жури и публика. Смъмриха ме, че от притеснение мога само да загубя, но все пак казаха, че имам много нежна бленда и "следващия път по-уверено и да не се притеснявам" - което ми вдъхва зрънце надежда, че може и да ми се обадят, макар да не успях да изпея песните си. Все пак те избират и някакви пълни идиоти, които да се покажат пред журито, дават им шанс...:( Всеки одобрен ще получи обаждане до 15 август. Ще ми се обадят ли, че продължавам на следващия кастинг в Х Фактор?
Луната У1 е извършила квадрат с Венера у3 за тях, това може да е и споменатото смъмряне от тяхна страна, но Венера У3 всеки момент ще извърши секстил с Марс У3 за теб, така че би трябвало да имате успешна комуникация!

Още нямам обаждане, почвам да губя надежда :(...
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6814 -: Август 09, 2013, 12:32:48 pm »
Ще успея ли до края на годината да си намеря работа?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6815 -: Август 09, 2013, 12:39:20 pm »
Ще успея ли до края на годината да си намеря работа?
Да.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6816 -: Август 09, 2013, 12:55:19 pm »
Благодаря, ако ми кажеш  и че ще е свързана с някоя от темите по 9-ти дом, ще е добре  :blink: Надявам се да е свързана с образованието, което имам

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6817 -: Август 09, 2013, 12:56:08 pm »
Възможно е, защото Марс, който е твой У1 и У6, е в твоя 9 дом.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #6818 -: Август 09, 2013, 12:59:09 pm »
Да и аз заради това питам

*

Veselin

• 2737
« Отговор #6819 -: Август 09, 2013, 01:00:30 pm »
А ти имаш ли нещо конкретно напредвид? Била ли си скоро на интервю за работа?