Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205629 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7040 -: Август 28, 2013, 07:24:13 pm »
Ще остане ли брат ми на същата работа, където е в момента, и през следващите 4 месеца (т.е. до края на договора)? Той иска да се маха, понеже условията на работа са много лоши и не може да я понася, но е принуден да седи. Ако ще остане, дали има шанс да се "смекчат" условията на работа?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7041 -: Август 28, 2013, 08:25:29 pm »
Ще одобрят ли молбата на бащата на Б. за отпуск и ще заминат ли родителите му на море?
ОВ: в петък ще тръгнат.

« Отговор #7042 -: Август 28, 2013, 08:32:16 pm »
Ще остане ли брат ми на същата работа, където е в момента, и през следващите 4 месеца (т.е. до края на договора)? Той иска да се маха, понеже условията на работа са много лоши и не може да я понася, но е принуден да седи. Ако ще остане, дали има шанс да се "смекчат" условията на работа?
А кой задава въпроса?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7043 -: Август 28, 2013, 08:34:15 pm »
Аз.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7044 -: Август 29, 2013, 04:09:59 am »
Благодаря много, akruks!
А по хорара за морето, да на лични беше казала, че по-нататък пречките ще бъдат преодолени и ще успеят да заминат на почивка.  :blink:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7045 -: Август 29, 2013, 11:10:56 am »
Ще замина ли идната седмица на море?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7046 -: Август 29, 2013, 11:13:48 am »
А вече има ли резервация или направени приготовления за почивката?
Картата е нерадикална по 3 показателя - Сатурн на асцендента, асцендент в изгорения път и Луната е без курс. При тази Луна обаче, ако вече си предприела някакви стъпки за заминаването, възможно е и да стане.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7047 -: Август 29, 2013, 11:15:49 am »
А вече има ли резервация или направени приготовления за почивката?
Картата е нерадикална по 3 показателя - Сатурн на асцендента, асцендент в изгорения път и Луната е без курс. При тази Луна обаче, ако вече си предприела някакви стъпки за заминаването, възможно е и да стане.
Няма резервация, неудоточнени уговорки..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7048 -: Август 29, 2013, 11:17:07 am »
Хм, тогава не знам.
Но все пак, картата е нерадикална, така че не се води много по нея, а се опитай да заминеш, ако наистина имаш желание.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7049 -: Август 29, 2013, 11:18:59 am »
Хм, тогава не знам.
Но все пак, картата е нерадикална, така че не се води много по нея, а се опитай да заминеш, ако наистина имаш желание.
Ако зависи от мен тръгвам, благодаря за включването

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7050 -: Август 29, 2013, 11:50:43 am »
Не можах да намеря темата за работа затова пускам картата тук.

ще ми се обадят ли за интервю?

:-\

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7051 -: Август 29, 2013, 11:55:23 am »
Ами помня, че съм чел, че когато Сатурн е в съвпад с асцендента или десцендента до 6 градуса орбиса, също прави картата нерадикална. Не помня източника обаче. Може и да греша, признавам.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7052 -: Август 29, 2013, 12:17:10 pm »
Сатурн У3 в 12д на морето, съвпад с АСЦ и във взаимна рецепция с Плутон У1 на К3 показва, че път в страната, по-специално до морето ще има, макар с известни затруднения поради ретро  Плутон У1. Нептун У5 в 4д също е ретро, забавленията ти са свързани с море по местожителство, може би на място където сте били и преди, макар на Марс У1 в 9д да му се иска път в чужбина.  Всъщност притесненията ти, които са те накарали да зададеш въпроса са свързани с пари, които има да получаваш или с тези на партньора, при наличие на такъв, но до три дни този проблем ще отпадне и пари ще имаш.
Много благодаря за точния и изчерпателен отговор, да наистина финансите ме притесняваха, на мен ми се искаше в чужбина, но половинката предпочете неговото любимо морско място, още веднъж благодаря, ще дам обратна връзка

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7053 -: Август 29, 2013, 12:53:34 pm »
Не можах да намеря темата за работа затова пускам картата тук.

ще ми се обадят ли за интервю?

:-\
Луната У3 за тях е извършила куинконкс със Сатурн У3 за теб, Венера У1 за тях е извършила квадрат с Плутон У1 за теб, така че картата не дава много надежда по въпроса, но все пак провери ли си пощите хубаво или дали си оставила верни координати за връзка, тъй като Луната У3 е извършила хармоничен аспект с Венера у1 за тях и би трябвало да са провели успешна комуникация, свързана с въпроса ти.
Пуснах си св-то днес, но кандидатите са доста- около  140 .  :o

« Отговор #7054 -: Август 29, 2013, 01:04:08 pm »
Здравейте, интересува ме дали ще изкочи възможност да намеря нова работа през септември, напуснах предишната около 6 мес и от тогава пълен застой...Не знам каква карта трябва да се постне, за да се разбере нещо, надявам се някой да ми каже.. :rolleyes:

« Отговор #7055 -: Август 29, 2013, 02:01:37 pm »
Здравейте, интересува ме дали ще изкочи възможност да намеря нова работа през септември, напуснах предишната около 6 мес и от тогава пълен застой...Не знам каква карта трябва да се постне, за да се разбере нещо, надявам се някой да ми каже.. :rolleyes:
когато въпросът не е придружен с карта е нужно да се напише място и точно време на задаване на въпроса

Аха,  часът е днес,14:04 а мястото София :) Благодаря

« Отговор #7056 -: Август 29, 2013, 02:56:22 pm »
когато въпросът не е придружен с карта е нужно да се напише място и точно време на задаване на въпроса

Аха,  часът е днес,14:04 а мястото София :) Благодаря
  Картата излиза с късен АСЦ- 29гр 38' скорпион, Луната е без курс, Венера У6, У11 е извършила квадрат с ретро Плутон У1 във 2д- положението не е розово, Луната обаче е в съвпад с Ригел, което дава покровителство от предците, бърз напредък в живота благодарение на силна воля, активност и предприемчивост.
Ретро Уран У3 в 4д и ретро Нептун У4 в 3д показва застоя, за който споменаваш, но все пак ти си заинтересованата страна и трябва повече активност в търсенето и подбора на работа, вкъщи никой няма да дойде и ти поднесе на тепсия хубава работа. Сатурн У3 в 11д е във взаимна рецепция с Плутон У1, което ти дава нужната сила и воля да намериш нова стабилна работа, така че дерзай и успех!

Много балгодаря! :) От сега минавам на по-малко приказки и повече действия !

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7057 -: Август 29, 2013, 02:59:16 pm »
Здравейте :blink:
Един хорарен въпрос свързан с работа
Ще започна ли работа в .......
На луната и предстои само един секстил с Марс :-\ упр.на 5 и 10 дом.
Вие какво мислите
не си обяснила работиш ли в момента, не ли?
според картата имаш работа- Луната У1 в разходящ хармоничен аспект с Юиптер у6, а със Сатурн У7 е в разходяща опозиция и ако приемем ....... като назована по име фирма, може би си се разминала с тази работа. Сходящия хармоничен аспект с Марс у10 пак е нещо- МЦ е твоята главна цел в момента, отделно 10д е на кариерата, така че при всички положения ще има промяна на професионалния статус при теб в положителна посока.
ДАВАМ ОБРАТНА ВРЪЗКА,НАИСТИНА СЕ РАЗМИНАХ С РАБОТАТА :(

« Отговор #7058 -: Август 29, 2013, 03:32:41 pm »
Преди време бях задала подобен въпрос, ако си спомняте, тогава на хоризонта имах 3 трудни периода, два отминаха, е, не беше безпорблемно, но все още съм жива, остана само този в края на месеца и колкото повече наближава, толкова повече усещам как ми се затяга примката около врата :'(

ОВ: Мина и третият напрегнат период, не мога да кажа, че всичко беше по ноти, но да речем, че можеше и много по-зле да е.

П.С. Искам да благодаря на Лили за подкрепата и за окуражителните думи. От момента, в който пуснах първата карта за проблемите, тя се включи и ме насърчи.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7059 -: Август 30, 2013, 05:42:03 am »
От вчера брат ми спря да яде и пие вода нарочно.  :( Обявил е стачка, заради проклетата работа, която го принудиха от бюрото по труда да работи към Градини и паркове. Заплашва, че нарочно ще направи инцидент. Въпросът ми е: ще изпълни ли заканата си?
време на задаване: днес 30.08 6:36 Пловдив
Нямам време да кача карта, понеже тръгвам да го търся да видя какво да направя по въпроса.
Може ли някой да качи карта и да види въпрос ми?
Благодаря ви предварително!