Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207129 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7060 -: Август 30, 2013, 07:01:58 am »
От вчера брат ми спря да яде и пие вода нарочно.  :( Обявил е стачка, заради проклетата работа, която го принудиха от бюрото по труда да работи към Градини и паркове. Заплашва, че нарочно ще направи инцидент. Въпросът ми е: ще изпълни ли заканата си?
време на задаване: днес 30.08 6:36 Пловдив
Нямам време да кача карта, понеже тръгвам да го търся да видя какво да направя по въпроса.
Може ли някой да качи карта и да види въпрос ми?
Благодаря ви предварително!
Ето карта.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7061 -: Август 30, 2013, 07:07:11 am »
Благодаря!
Не можах да го намеря никъде.  :(
Негов с-р в негов 12 - наистина е депресиран. Луна без курс, У9 в негов 8 - дано все пак като е без курс, да сочи, че няма да направи някоя глупост.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7062 -: Август 30, 2013, 07:47:11 am »
Слава Богу, намерих го. Отишъл е на работата си. Добре, че си изяде и храната и пи вода.
Дано тази Луна без курс да гарантира, че за времетраенето на хорара няма да направи глупост.
А ние с него ще си поговорим и ще се опитаме да го разубедим и да помогнем с каквото можем.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7063 -: Август 30, 2013, 07:50:19 am »
ОВ: Мина и третият напрегнат период, не мога да кажа, че всичко беше по ноти, но да речем, че можеше и много по-зле да е.

Честито - пик сезонът свърши, сега можеш да дишаш спокойно  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #7064 -: Август 30, 2013, 07:54:14 am »
Благодаря!
Не можах да го намеря никъде.  :(
Негов с-р в негов 12 - наистина е депресиран. Луна без курс, У9 в негов 8 - дано все пак като е без курс, да сочи, че няма да направи някоя глупост.
Неговия У1 е Венера на трон и мисля, че ще устои на напрежението, според мен породило се по финансови причини. На Венера не й предстоят напрегнати аспекти, ако не греша и при Луна без курс, мисля че твоята тревога е напразна. При Луна в мутаблени Близнаци, мисля че го е казал ей така, в състояние на афект и дано бързо размисли над заканата си.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #7065 -: Август 30, 2013, 07:56:13 am »
Веско, така мисля по картата, напълно аматьорски, да знаеш. ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7066 -: Август 30, 2013, 08:00:14 am »
Благодаря ти много!
Мисля, че така трябва да е. Макар че като не яде и не пие вода, си е опит за самоубийство, но дано да се откаже. Ще се опитаме да му обясним някои неща, а и ще говоря с шефката им да не го кара да върши някои неща,ако е възможно.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #7067 -: Август 30, 2013, 08:04:48 am »
Благодаря ти много!
Мисля, че така трябва да е. Макар че като не яде и не пие вода, си е опит за самоубийство, но дано да се откаже. Ще се опитаме да му обясним някои неща, а и ще говоря с шефката им да не го кара да върши някои неща,ако е възможно.
За нищо. Да, за мен подкрепата на семейство и близки е най-важна. Дано намери сили да се вразуми и погледне с друго око на нещата. В такива моменти, аз си повтарям моя любим лаф 'от лошо, по-лошо има'. :)))

« Отговор #7068 -: Август 30, 2013, 09:58:36 pm »
Момичета, кога е подходящ и кога неблагоприятен период за предстояща операция? Час на раждане 7:00 Карлово на 30.12.1972.
Час на задаване 22:58 София

« Отговор #7069 -: Септември 01, 2013, 09:02:38 am »
Момичета, кога е подходящ и кога неблагоприятен период за предстояща операция? Час на раждане 7:00 Карлово на 30.12.1972.
В тази тема се задават въпроси, на които може да се отговори с да и не, за планиране на операция се взема предвид транзитната Луна в кой знак е, в зависимост от това какво ще ви оперират. В тази статия има изнесен материал с общи правила, които трябва да се вземат под внимание:
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=18
Благодаря, Akruks, нека така да е формулиран въпроса: Подходящ период ли е  20 септ до 10 окт за операция на шийни прешлени?

« Отговор #7070 -: Септември 01, 2013, 12:29:28 pm »
В тази тема се задават въпроси, на които може да се отговори с да и не, за планиране на операция се взема предвид транзитната Луна в кой знак е, в зависимост от това какво ще ви оперират. В тази статия има изнесен материал с общи правила, които трябва да се вземат под внимание:
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=18
Благодаря, Akruks, нека така да е формулиран въпроса: Подходящ период ли е  20 септ до 10 окт за операция на шийни прешлени?
Според картата построена за днес, в часа когато си написала тук въпроса, за място София- Луната е без курс. Последния аспект, който е извършила е квадрат с Венера У1, У8 в 1д , където се намира и Сатурн У4, У5 Операциите се гледат по 8д, а на К8 е телец (шия) с диспозитор Венера У1 на трон във везни- картата описва въпроса, свързан с операция в областта на шията, Марс У7- лекар, хирург е в 10дом на лечението и в знаков секстил с Венера У1, 8, която е в сходящ хармоничен аспект с К9-това е 4-ти от 6-ти дом на здравето, показващо крайното развитие, а то е , че ще бъдеш излекувана успешно. В 9д в близост до МЦ се намира също Юпитер съУ6 в съвпад с благорпиятната звезда Сириус, а Луната в 10д, като втори твой сигнификатор е извършила съвпад с Юпитер, ПФ е на 27гр лъв, а Венера е в сходящ хармоничен аспект с нея, така че късметът е с теб.
Благодаря, Akruks, прогнозата ти ми дава надежда, което е важно, много здраво ме е захапало гадното нещо, дори се движа трудно, трябва да устискам 10 -тина дни още. Че и на работа, а и днес виждам шофьорската книжка ми е изтекла. Отнесох се...съвсем. Няма да се предавам.  :wub:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7071 -: Септември 01, 2013, 06:25:51 pm »
Предстои ми изпит след няколко дни ..
въпросът ми  е ''ще взема ли изпита по Х?

:88: благодаря.

« Отговор #7072 -: Септември 02, 2013, 11:33:18 am »
Здравейте, дъщеричката ми е приета в нова детска градина. Градината е елитна и има добри отзиви за нея, но въпреки всичко съм много притеснена, как детето ще приема новата обстановка, деца, учителките..., тъй като изискванията и подхода са много различни от старата. Времето наближава, а аз все още се колебая как да постъпя. Въпросът ми е - Ще постъпя ли правилно ако запиша М. в Горна баня?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7073 -: Септември 02, 2013, 01:31:51 pm »
Ще си вземе ли X изпита на ликвидационната сесия утре (трето явяване се пада)?
Не знам по кой дом да гледам изпита в този случай.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7074 -: Септември 02, 2013, 03:01:41 pm »
 Сестра ми(назована по име )ще се преместят ли в друга квартира в следващите месеци?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_14__hp.46617.18944.gif&res=63&va=&cid=iycfileHzUDhB-u1377000626

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7075 -: Септември 02, 2013, 03:16:03 pm »
Благодаря Акрукс

« Отговор #7076 -: Септември 02, 2013, 03:33:55 pm »
Здравейте, дъщеричката ми е приета в нова детска градина. Градината е елитна и има добри отзиви за нея, но въпреки всичко съм много притеснена, как детето ще приема новата обстановка, деца, учителките..., тъй като изискванията и подхода са много различни от старата. Времето наближава, а аз все още се колебая как да постъпя. Въпросът ми е - Ще постъпя ли правилно ако запиша М. в Горна баня?
Според прекалено ранният АСЦ си подранила с въпроса, може да научиш или се случи нещо, което да обезмисли въпроса. Ти си представена от ретро Плутон в 3д, който е във взаимна рецепция със Сатурн У3, У4 в 1д- местоживеенето и пътуването те затруднява във връзка с този въпрос. Детето е представено от ретро Нептун в негов 12д, на трон по знак и дом, единствено ретроградието поставя пред него пречки, но иначе е кротко и затворено в себе си дете според това, което показва неговия сигнификатор. Юпитер е съуправител на неговия 1-ви дом, разположен в негов 5д на игрите в знак на Луната, която е в 5д и в естествения знак на 5д, от трициплитета на Юпитер, налице е рецепция от смесен тип между Юпитер у1 и Луната У5 за детето, така че ще се забавлява добре в градината, за която се отнася въпроса. Последният аспект на Луната е хармоничен, с Венера У3, У4 за детето- в крайна сметка ще е добре за него преместването на новото място.

Аркус, искрено ти благодаря  :wub: Да, притесненията ми също така са свързани с местоживеенето и пътуването, тъй като живеем далече от детската градина и ще се налага да малката да пътува най-малко 40 минути, а също така и много рано да става. С непознати хора и обстановка наистина е затворена в събе си. Дано това, което тълкуваш по картата, наистина е така и в крайна сметка да се чувства добре.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7077 -: Септември 02, 2013, 07:22:22 pm »
Предстои ми изпит след няколко дни ..
въпросът ми  е ''ще взема ли изпита по Х?

:88: благодаря.
Лината е без курс, АСЦ е късен, освен това не си уточнила подробности около изпита, за да се определи по кой дом да се гледа.
Изпитът,  на който ще ходя е на ликвидация, не се явих на редове и поправка. В други ден е.

« Отговор #7078 -: Септември 03, 2013, 10:37:58 am »
Ще купя ли помещението? Става въпрос за магазин, в момента съм наемател.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7079 -: Септември 03, 2013, 10:57:44 am »
Как ще протече бремеността на М.  ще има ли усложнения?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_16__hp.31750.47104.gif&res=63&va=&cid=iycfileHzUDhB-u1377000626