Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7080 -: Септември 03, 2013, 11:35:54 am »
Ще си вземе ли X изпита на ликвидационната сесия утре (трето явяване се пада)?
Не знам по кой дом да гледам изпита в този случай.
ако се е явявал на изпита предишните две сесии- редовна и поправителна, то сега изпита излиза по негов 7д, а ако не се е явявал, а само е отлагал датите е по 3д, където се намира Меркурий У1 за него, на трон по знак и дом
Мисля, че ще се справи с изпита.
akruks, за пореден път се оказа права.  :clap:
Взел си е изпита.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7081 -: Септември 03, 2013, 02:12:13 pm »
Благодаря за ОВ, Весо!
значи рецепцията от смесен тип работи  :blink:
Явно да. Вече и аз ще го имам предвид за други хорари.

« Отговор #7082 -: Септември 03, 2013, 02:37:36 pm »
Познaтa ме помоли дa попитaм,понеже нa 17 този месец и предстои оперaция."ще мине ли всичко нормaлно с оперaциятa нa С" Въпросът е зaдaден от мен
Блaгодaря ви предвaрително и от двете   :wub:
« Последна редакция: Септември 03, 2013, 02:44:47 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7083 -: Септември 03, 2013, 03:31:26 pm »
Как ще протече бремеността на М.  ще има ли усложнения?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2at_16__hp.31750.47104.gif&res=63&va=&cid=iycfileHzUDhB-u1377000626
това по-добре се вижда в натала, но и за там и тук е нужно да уточниш коя по ред бременност е- има ли дете или това ще  е първо?
но като цяло- Меркурий У5 в 5д е на трон по знак, Луната е в сходящ хармоничен аспект с Венера У1 на М, така че крайният резултат ще е добър.
Акрукс това и е втора бременност,преди около 20 дни имаше кървене и силни болки,лекарите казали,че нещата не са много наред,но подробности незнам.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7084 -: Септември 03, 2013, 04:36:43 pm »
Отново благодаря Акрукс,дано всичко бъде наред както казваш  :blink:

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7085 -: Септември 03, 2013, 04:41:09 pm »
Предстои ми изпит след няколко дни ..
въпросът ми  е ''ще взема ли изпита по Х?

:88: благодаря.
Лината е без курс, АСЦ е късен, освен това не си уточнила подробности около изпита, за да се определи по кой дом да се гледа.
Изпитът,  на който ще ходя е на ликвидация, не се явих на редове и поправка. В други ден е.
Едно от значенията на Луна без курс е , че притесненията са излишни, в случая е на трон по знак и кацнала на К6, това е куспидата описваща крайния резултат на делата по 3д- изпита. Сатурн У1 е във взаимна рецепция с Плутон У9, така че ще продължиш следването, което означава, че ще се справиш с изпита.
Благодаря, дано си права, ще пиша в други ден дали съм го взела, и , да, много се притеснявам за този изпит.

« Отговор #7086 -: Септември 03, 2013, 06:08:28 pm »
Ще купя ли помещението? Става въпрос за магазин, в момента съм наемател.
да- твоя У1 във взаимна рецепция с У3, У4, Луната у3 на собетвсеника е в знак на У4- ногов недвижим имот и в сходящ хармоничен аспект с негов У1, което покзва, че ще го продаде успешно, а ти въпреки затрудненията, които имаш ще го купиш.
Akruks, цената ли ще е проблем или самите преговори? Собствениците по 9 дом ли да ги разглеждам? А У1 опозиция У2?

« Отговор #7087 -: Септември 03, 2013, 06:40:53 pm »
да- твоя У1 във взаимна рецепция с У3, У4, Луната у3 на собетвсеника е в знак на У4- ногов недвижим имот и в сходящ хармоничен аспект с негов У1, което покзва, че ще го продаде успешно, а ти въпреки затрудненията, които имаш ще го купиш.
Akruks, цената ли ще е проблем или самите преговори? Собствениците по 9 дом ли да ги разглеждам? А У1 опозиция У2?
Защо по 9д, по 7д
  опозицията е разходяща
писах, че периодът е труден за питащия по принцип, тъй като Плутон е ретро
Права си, само неразбории :( На 21 септември става директен, след това ли да очаквам глътка въздух,
А как да изчисля до колко градуса ще мине сделката?

« Отговор #7088 -: Септември 03, 2013, 06:50:38 pm »
Защо по 9д, по 7д
  опозицията е разходяща
Права си, само неразбории :( На 21 септември става директен, след това ли да очаквам глътка въздух,
Луната ще направи последния аспект след 4хр и нещо, тъй че 4 седмици, осите са в кардинални знаци
Може ли да се тълкува и като 4 месеца, ще тегля и кредит

« Отговор #7089 -: Септември 03, 2013, 07:18:52 pm »
Защо по 9д, по 7д
  опозицията е разходяща
Луната ще направи последния аспект след 4хр и нещо, тъй че 4 седмици, осите са в кардинални знаци
Може ли да се тълкува и като 4 месеца, ще тегля и кредит
объркала съм се понеже писах по памет, а и върша други неща-осите не са кардинални, а във фиксиран знак, Луната е във фиксиран знак, Венера в падащ дом, така че няма да е седмици, а най-вероятно месеци
Много ти благодаря, Arkuks! Ти винаги си точна с хорарите! Ще дам обратна връзка само да подпиша предварителния договор. Още веднъж, Благодаря!

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7090 -: Септември 04, 2013, 10:27:28 am »
Ще замина ли идната седмица на море?
Сатурн У3 в 12д на морето, съвпад с АСЦ и във взаимна рецепция с Плутон У1 на К3 показва, че път в страната, по-специално до морето ще има, макар с известни затруднения поради ретро  Плутон У1. Нептун У5 в 4д също е ретро, забавленията ти са свързани с море по местожителство, може би на място където сте били и преди, макар на Марс У1 в 9д да му се иска път в чужбина.  Всъщност притесненията ти, които са те накарали да зададеш въпроса са свързани с пари, които има да получаваш или с тези на партньора, при наличие на такъв, но до три дни този проблем ще отпадне и пари ще имаш.
Много благодаря за точния и изчерпателен отговор, да наистина финансите ме притесняваха, на мен ми се искаше в чужбина, но половинката предпочете неговото любимо морско място, още веднъж благодаря, ще дам обратна връзка

ОВ
Размина се морето... предстои ми друго пътуване края на месеца, може би то се е видяло в картата..
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7091 -: Септември 06, 2013, 10:36:17 am »
Шефа ще ми даде ли заплатата най-сетне в близките няколко дни?
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7092 -: Септември 06, 2013, 10:58:05 am »
akruks, взех изпита.  :blink: Отново позна.   :blink:

« Отговор #7093 -: Септември 06, 2013, 11:59:53 am »
Акруск,прикачвам я отново и предварително огромно благодаря за мнението ти. :blink:

-обратна връзка до тук-все още няма помощ от негова страна. ;D и окончателно спрях да се надявам.благодаря ви!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7094 -: Септември 06, 2013, 12:24:57 pm »
Ще ида ли на почивка в следващите 2 месеца? Много искам да избягам за няколко дни на някое ново място, всяко лято печеля някоя почивка, засега единствено - много пътувания с кола, но ми се иска да ида на море или планина за уикенд поне, и да опозная това място. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7095 -: Септември 06, 2013, 01:15:34 pm »
От около 3-4 години скрит номер ме тормози по телефона мълчаливо, до вчера нямах никакви предположения кой може да е, вчера обаче се усъмних в един стар колега, който преди ме е тормозил по друг начин. Та въпроса ми е той ли ми звъни?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7096 -: Септември 07, 2013, 04:14:54 pm »
От известно време имам проблеми с мрежовия кабел, който се налага да свързвам директно в лаптопа. Преди около 2 седмици видях, че се е отчупило част от буксата, но засега пак имам нет. Въпросът ми е: ще имам ли проблеми и занапред с мрежовия кабел и с лаптопа и ако да - дали ще се оправят, без да се налага да давам много пари?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7097 -: Септември 07, 2013, 06:42:00 pm »
Много ти благодаря, akruks!!!  :58:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7098 -: Септември 07, 2013, 07:29:14 pm »
Ще се запозная ли с М.?

Мерси :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7099 -: Септември 07, 2013, 07:39:16 pm »
От вчера брат ми спря да яде и пие вода нарочно.  :( Обявил е стачка, заради проклетата работа, която го принудиха от бюрото по труда да работи към Градини и паркове. Заплашва, че нарочно ще направи инцидент. Въпросът ми е: ще изпълни ли заканата си?
време на задаване: днес 30.08 6:36 Пловдив
Нямам време да кача карта, понеже тръгвам да го търся да видя какво да направя по въпроса.
Може ли някой да качи карта и да види въпрос ми?
Благодаря ви предварително!
На Луна без курс няма как да изпълни заканата си, така че споко!
Брат ти е представен от Венера, скрита в негов 12д, извършила опозиция с ретро Уран у4 и куинконкс с ретро Нептун У6 в края на негов 4д- по отношение на работата и здравето е разстроен и е изпуснал нервите си вкъщи, но това не е от днес, просто днес е изпуснал парата. Сатурн У3, У4 за него в негов 1д- брат му и семейството са му в тежест, затова и е реагирал по този начин, като най-вече му е дотегнало, че не разполага с парите, които получава, а ги ползват брат му и семейството- Сатурн У3, 4 във взаимна рецепция с ретро Плутон У2, който е в разходящ квадрат с Венера у1 за брат ти. Луната У9 в 8д е извършила хармоничен аспект с Венера у1, 8, а Марс У2,7 в 9д- да не е имал намерение да заминава в чужбина при някое гадже и затова да му трябват пари?
Благодаря много и за този отговор, акрукс! Чак сега го видях, понеже малко след това бях заминал при един приятел.
Имаш право, понеже дава парите си за семейството, а иска да замине в чужбина, защото смята, че няма реализация тук.