Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
*

sia

• 31
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7100 -: Септември 07, 2013, 08:34:21 pm »
По стечение на обстоятелствата ми се налага да живея с родителите си. До 2 месеца, ще живея ли в самостоятелно жилище?
Благодаря!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7101 -: Септември 07, 2013, 08:39:47 pm »
Ще се запозная ли с М.?

Мерси :blink:
  според картата сте се срещали или поне сте комуникирали
Луната в 7д е извършила хармоничен аспект с Марс У1 в 5д и предстои да направи последен аспект съвпад с Венера У7, тъй че имаш шансове да се запознаеш с М.
Благодаря ти много Акрукс!

« Отговор #7102 -: Септември 08, 2013, 10:52:12 am »
Мой приятел,който учи за адвокат пита дали ще си вземе писмения изпит.Въпроса е зададен вчера в 19 и 50. Той се представлява от Асцендента.Качвам и карта.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7103 -: Септември 08, 2013, 01:37:18 pm »
Ще ми позволят ли да отсъствам от работа? Ще повлияе ли отсъствието ми негативно на работната ми характеристика?
Знам, че е малко странен въпрос, но съм от скоро на това работно място и се страхувам, че могат да ми направят проблем. А имам ангажимент. Осъзнавам, че просто трябва да ги попитам, но пускам хорар, за да съм горе-долу подготвена(уж) за евентуалния отговор. Много съм притеснена  :(
Възможно е сега да не те пуснат (заради сходящия квадрат между Сатурн У3 и Марс У6 за теб). Самата ти се чувстваш много притеснена и имаш известни трудности и задръжки да попиташ сама (Плутон У1 е ретрограден и на К3) и може би очакваш негативен отговор (Сатурн е на асцендента, а асцендента е на изгорелия път). Възможно е впоследствие да се приеме компромисен вариант заради куинконкса между Марс У6 и Плутон У1. Последният аспект на Луната е съвпад с Венера и да успееш да си изпълниш ангажимента.

« Отговор #7104 -: Септември 08, 2013, 07:05:02 pm »
Мой приятел,който учи за адвокат пита дали ще си вземе писмения изпит.Въпроса е зададен вчера в 19 и 50. Той се представлява от Асцендента.Качвам и карта.
Мързели такива!  ;D Аз го разтълкувах....Ще си вземе изпита...те всъщност са два поредни.Първия ще е по-труден,но втория когато Луната смени знака ще му е по-лесен.Кверента ще преписва на изпита,което е посочено от неговия с-р в негов 12-ти дом  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7105 -: Септември 08, 2013, 07:11:52 pm »
Сори, Дрийм! Аз го гледах, но не бях сигурен, затова се въздържах от отговор.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7106 -: Септември 08, 2013, 07:18:52 pm »
но втория когато Луната смени знака ще му е по-лесен
Искаш да кажеш, когато Меркурий смени знака, предполагам.
Заради сходящия квадрат на Луната с Юпитер бях готов да дам по-скоро отговор "не". Да внимава с преписването! Нептун е ретрограден все пак.

« Отговор #7107 -: Септември 08, 2013, 07:20:00 pm »
Сори, Дрийм! Аз го гледах, но не бях сигурен, затова се въздържах от отговор.
Споко!  :blink: В крайна сметка решаващ е последния аспект на Луната,който е съвпад с Венера...Това според мен символизира изхода от ситуацията при първия изпит.Но щом Луната смени знака,нещата стават още по-благополучни за него...Там предстои тригон на Луната с неговия е неговия У1 и съвпад с управителя на втория изпит. :P

« Отговор #7108 -: Септември 08, 2013, 07:20:46 pm »
Заради сходящия квадрат на Луната с Юпитер бях готов да дам по-скоро отговор "не". Да внимава с преписването! Нептун е ретрограден все пак.
Гледам смяната на Луната за следващия изпит...Така го почувствах...

« Отговор #7109 -: Септември 08, 2013, 07:23:20 pm »
Квадрата ще се разпадне в рамките на знака,затова не ме притеснява  :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7110 -: Септември 09, 2013, 12:59:40 pm »
Зададох въпрос: ще си намеря ли скоро нова работа или ще остана на сегашната? И ще си сменя ли местоживеето?
Асцендентът обаче е ранен, а и като гледам, май и на двата въпроса отговорът е "не".  :( Единствено може би ще получа някакви пари, които да ме зарадват, но не вярвам да са много. А и при положение, че не съм питал за пари в хорара, май не трябва да гледам за това.

« Отговор #7111 -: Септември 09, 2013, 07:44:39 pm »
Зададох въпрос: ще си намеря ли скоро нова работа или ще остана на сегашната? И ще си сменя ли местоживеето?
Асцендентът обаче е ранен, а и като гледам, май и на двата въпроса отговорът е "не".  :( Единствено може би ще получа някакви пари, които да ме зарадват, но не вярвам да са много. А и при положение, че не съм питал за пари в хорара, май не трябва да гледам за това.
Az pak mislq,che shte si smenish rabotata. Celiq 11-ti dom e palen (doma na novata ti rabota). Dori s-ra na starata ti rabota e s enil znak toku shto i tova simvolizira prehoda,koito ti predstoi. Lunata shte napravi trigon s tvoq s-r...Kakvo poveche ot tova? Za men tova e absolutno i kategorichno potvrajdenie. Izvinete za latinicata...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7112 -: Септември 09, 2013, 08:07:05 pm »
Много ти благодаря, Дрийм! Дано да си права.
Но за местоживеенето, май засега ще си остана тука.

« Отговор #7113 -: Септември 09, 2013, 08:09:19 pm »
Za nego ne sam gledala,no shte hvarlq edno oko. Dano ne se sardish,che az talkjvam horara-vse pak nqmam vashiq opit...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7114 -: Септември 09, 2013, 08:15:23 pm »
Za nego ne sam gledala,no shte hvarlq edno oko. Dano ne se sardish,che az talkjvam horara-vse pak nqmam vashiq opit...
;D ;D ;D
Що за глупости! Как ще се сърдя? Аз да нямам кой знае какъв опит?  :P

« Отговор #7115 -: Септември 09, 2013, 08:20:20 pm »
Много ти благодаря, Дрийм! Дано да си права.
Но за местоживеенето, май засега ще си остана тука.
Interesnoto e che Lunata pravi aplikirasht kvadrat sas s-ra na noviq dom. Da ne bi da se iznesesh vremenno nqkade zaradi skandal? Ako nqmashe takava vazmojnost nqmashe da ima aplikirasht aspekt spored men...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7116 -: Септември 09, 2013, 08:23:36 pm »
По кой дом гледаш за нов дом?

« Отговор #7117 -: Септември 09, 2013, 08:27:04 pm »
По кой дом гледаш за нов дом?
5-ti. Za vsichko novo broq 2 doma ot predhodniq. A ti?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7118 -: Септември 09, 2013, 08:28:19 pm »
Не съм сигурен, но акрукс май гледаше за нов дом 4-и от 4 дом, т.е. 7. Не съм сигурен.

« Отговор #7119 -: Септември 09, 2013, 08:29:34 pm »
Da...zvuchi logichno,no az otbroqvam po 2...