Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205660 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7120 -: Септември 09, 2013, 08:30:50 pm »
Дано и тя да се включи. Интересно ми е какво ще каже.

« Отговор #7121 -: Септември 09, 2013, 08:34:11 pm »
Ako gledame sedmi dom,na Lunata i predstoi sekstil s Merkurii,koito e upravitel na kuspidata na 7-mi dom. Dano se vkliuchi Akruks...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7122 -: Септември 09, 2013, 08:37:19 pm »
Дано.
Благодаря ти много отново!

*

Нова

• 3491
« Отговор #7123 -: Септември 10, 2013, 07:45:19 am »
Веско, не съм сигурна дали се гледа един хорар с два въпроса. И дали ранния асц. не обезсмисля тълкуване, защото майсторките казват, че ще се случи нещо, което ще промени ситуация/нагласа и ще направи питането излишно. Много ти е ранен асц. В нулев градус още. На така зададените въпроси ни трябват положителни аспекти, за да дадем да и да ти се сбъднат желанията. По въпроса за работата ще гледам и аз 11 дом. Добре, венера е у и на двете ти работи, Нова и стара и е в Новата, което може да отразява и желание, както и луната там. Но е наистина добре, че прави сходящ тригон с юпитер, ти, екзалтиран в рак, но в 8 дом ???, както и съвпад с у2, парите ти. Ще заложа на смяна на работата към по-добро.
Не съм оптимист по отношение смяна на жилище, сегашното е по ретро нептун, бъдещото по мерк, сменил знак от трон към нищо. В този знак ще карира юпитера, ако изобщо така се гледа. Има някакъв пренос на светлина от луната, но накъде? Към никъде.
И за да довършим измишльотините, ако все пак смениш жилище, то ще е покрай Нова работа, но няма да си хепи. С жилището.
За финал: За мен този хорар изобщо не трябва да се тълкува, но все пак: Работа да, жилище не.
« Последна редакция: Септември 10, 2013, 08:00:55 am от Нова »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7124 -: Септември 10, 2013, 09:05:01 am »
Благодаря ти много за тълкуването, Нова!!!  :blink:

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #7125 -: Септември 10, 2013, 02:35:26 pm »
здравейте,много моля за коментар по наболял въпрос
До два месеца ще запо4на ли работа някъде

благодаря предварително :blink:
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

« Отговор #7126 -: Септември 10, 2013, 10:42:04 pm »
Венера не може да се каже, че е неаспектирана, защото е в секстил, макар и разходящ, с Марс у7 в 10д- би трябвало да имаш успех в публични дейности, в разходящ хармоничен аспект е с Юпитер У3- писане, говорене, движение, със Сатурн У4 в края на 1д- семейството и също У5- творчеството, и все още, макар в последни градуси е в знак на Меркурий, който представлява 9дом на висшето образование и 12д- крайното развитие по въпроси, свързани с 9д
Луната У10 е в хармоничен, предстоящ аспект с Меркурий, както и с Уран У5, последният неин аспект е хармоничен и има шанс да успееш в това, да продължиш магистратура
ОВ: скъсаха ме днес. и самокритичната ми личност не може да осмисли дори 1 възможна мотивация, дори вземайки предвид въззвездната ми конкуренция, та:

защо ме скъсаха на изпита днес? (реална мотивация, причини)
akruks-и?))

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7127 -: Септември 11, 2013, 02:41:53 pm »
Обръщам се с молба към Акрукс специално, но и към всеки, който желае да се пробва. Картата се отнася до човек, който е психопат, не чак в клиничния смисъл, но с психопатиен профил. Не мога да си отнеса въпроса към никой дом. Въпросът е, има ли шанс този човек да си осъзнае психопатията и да се промени към по-здрава личност? Това е доста трудно начинание, особено за този профил, но понеже патологията не е чак неудържимо тежка, личността му има някои здрави фундаменти, затова питам. По натал мога да преценя само заложеното, но не и отработеното, затова ми хрумна да се пробвам с хорарен въпрос. Като признаци за промяна и оздравителен процес може да се вземат готовност да започне психотерапия, промяна в отношението към себе си, към другите, изобщо възможността за честен критичен самоанализ и т.н. Не знам това въобще може ли да се види в хорар, но има някакви сходящи аспекти, затова пускам картата. Ако трябва да доуточня нещо, питайте!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7128 -: Септември 11, 2013, 03:05:36 pm »
Този човек по име ли е назован?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7129 -: Септември 11, 2013, 03:14:18 pm »
Този човек по име ли е назован?
Ами по име. Не питам дали психопатията се лекува изобщо. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #7130 -: Септември 11, 2013, 04:21:01 pm »
формулировката ми издава обоснованото колебание,предвид приемането "на късмет" в Академията. несигурност,не нежелание)) кск-то по правило ни е през септември;
благодаря!

едит: форматът на изпита е тъп, преминаването през него  е наложително, да //това за 6ти;

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #7131 -: Септември 11, 2013, 06:41:03 pm »
Здравейте въпросът ми е "Ще продадем ли апартамента до края на годината" Това не е дома, в който живея пак по 4-ти дом ли се гледа? Въобще каквото можете да ми кажете ще съм много благодарна.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7132 -: Септември 11, 2013, 07:06:15 pm »
На кого е този апартамент? Защо задаваш въпроса в множествено число?

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #7133 -: Септември 11, 2013, 07:27:17 pm »
На кого е този апартамент? Защо задаваш въпроса в множествено число?
Съсобственост мой и на бившия.

« Отговор #7134 -: Септември 11, 2013, 08:50:53 pm »
На моя приятел му изчезна пожарогасителя на работата му.Пита къде е и дали ще го открие...Той се представлява от АЦ.Качвам карта.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #7135 -: Септември 11, 2013, 09:39:21 pm »
Здравейте въпросът ми е "Ще продадем ли апартамента до края на годината" Това не е дома, в който живея пак по 4-ти дом ли се гледа? Въобще каквото можете да ми кажете ще съм много благодарна.
да, когато въпросът е свързан с покупко-продажба на недвижима собственост е по 4д, търговията по 3д, купувача по 7д, 10д цената
Меркурий У4 е в сходящ квадрат с Юпитер съУ1, у10- да не би да му искаш много пари и по тази причина да не успееш да го продадеш? Луната е с последен аспект квадрат със Слънцето и няма да го продадеш за цената, която искаш, което от своя страна няма да те удовлетвори.
Благодаря akruks, наистина имам усещане, че цената може и да е проблем, но трябва от две губещи ситуации да избера по-добрата ако въобще има такава

« Отговор #7136 -: Септември 11, 2013, 10:05:12 pm »
На моя приятел му изчезна пожарогасителя на работата му.Пита къде е и дали ще го открие...Той се представлява от АЦ.Качвам карта.
Пожарогасителят е представен от Марс у2 в 6д- неговата работа, да търси в западна посока, средно ниво
би трябвало да го намери- Луната е в сходящ тригон с Марс, макар че едва ли е загубен, по-скоро приятелят ти нещо се е заблудил
Благодаря ти,Акрукс.И аз това му казах,но исках да се консултирам и с вас.Чудя се дали по-млад човек няма да му помогне да го намери,заради сходящия аспект с Меркурий...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7137 -: Септември 11, 2013, 10:14:35 pm »
Въпросът е, има ли шанс този човек да си осъзнае психопатията и да се промени към по-здрава личност?
  :blink:  Че той си е здрава личност, що се отнася до психика и начин на изразяване, но може да пострада нещо и да има влошаване на здравето- Меркурий У1, У12 и У3 в сходяща опозиция с Уран У8 и след това предстои квадрат с Юпитер У6. От друга страна Луната е вмъкнат знак в негов 1д, неговата душевност не е изразена добре, последен аспект е квадрат със Слънцето У2 в 3д- проблемите, които му предстоят може да не са свързани конкретно със здравето, а с пари, които няма да получи.
Извинявай за допълнителнити въпроси, това е за мойто хорарно обогатяване. Как разбираш, че е с нормална психика и изразяване? По-скоро как ще разбереш, че не е? А интерсептираният Рак - това прикриване ли е или по-скоро е трудност в изразяването? Според мен в момента е самотен и му липсва човек, пред когото да си сподели какво му тежи. Иначе проблеми в бизнеса има, мъчи го кардиналният кръст.
Благодаря ти, Акрукс! :)

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #7138 -: Септември 11, 2013, 10:38:47 pm »
Извинявай за допълнителнити въпроси, това е за мойто хорарно обогатяване. Как разбираш, че е с нормална психика и изразяване? От това, че 1-ви, 12-ти и 3-ти дом са с един управител, разположен в 3д, който не е нито заточен, нито в падение, за да е налице увреждане- мисли, психика, личност, изразяване са в унисон А интерсептираният Рак - това прикриване ли е или по-скоро е трудност в изразяването? не е прикриване, а трудно изразена душевност- Луната, диспозитор на вмъкнат знак показва това, отделно Меркурий е в заточение в стрелец- знака на Луната
И не провеждам семинари на каквито и да е теми, за да обогатявам хората със знания, сори!
Благодаря ти и извинявай!

« Отговор #7139 -: Септември 12, 2013, 05:28:13 am »
Въпрос: Ще успее ли да превъзмогне егото си и стане нормален и човечен мъж, назован по име? Въпросът се задава в София на 12.09.2013 в 06:19 сутринта. Благодаря за усилията.