Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207732 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7160 -: Септември 16, 2013, 02:53:09 pm »
Въпроса ми е в каква посока ще се развият отношениеята ми с .... назован е по име
Сигурно и той си задава същия въпрос ...
Вероятно се пита, да, знаците, които ти даваш в случая ми се струват решаващи. Страст и общуване засега, но не ви е лесно, ще се гоните на моменти.

Благодаря ти :)
Ще дам обратна връзка, главно поради различните тълкувания от различните хора във форума. Има време :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #7161 -: Септември 16, 2013, 09:50:44 pm »
В края на месеца ми предстои нова релокация в друга държава. Понеже през последната година и половина имаше доста пътувания и премествания свързани с работата, ми се иска сега да е по-различно и да се установя някъде за по-дълго време.

Въпросът ми е: Ще остана ли да живея в град М за дълъг период от време?

Не зная дали има значение при тълкуването, в момента съм в България и задавам въпроса от родния си град. Следващото място по 7-ми дом ли се разглежда (4-ти от4-ти), или по 9-ти, понеже е в чужбина? Луната виждам е без курс, Меркурий-Юпитер са във взаимна рецепция по терма, но пък им предстои квадрат, моите карти все с много усложнения излизат:(
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #7162 -: Септември 16, 2013, 11:17:33 pm »
В края на месеца ми предстои нова релокация в друга държава. Понеже през последната година и половина имаше доста пътувания и премествания свързани с работата, ми се иска сега да е по-различно и да се установя някъде за по-дълго време.

Не зная дали има значение при тълкуването, в момента съм в България и задавам въпроса от родния си град. Следващото място по 7-ми дом ли се разглежда (4-ти от4-ти), или по 9-ти, понеже е в чужбина? Луната виждам е без курс, Меркурий-Юпитер са във взаимна рецепция по терма, но пък им предстои квадрат, моите карти все с много усложнения излизат:(
Излизат така, защото задаваш объркано въпросите... М. е град в чужбина, където живееш по принцип ли?
Домът на човека е по 4д, а 7-ми показва следващия дом. Щом У1 е в сходящ квадрат с У7, то не ти предстои да  сменяш дома. Луната без курс също показва,че не предстои нищо ново да се случи в близко бъдеще по въпроса.

Акрукс, благодаря искрено за бързото включване!

Извинявам се за неясно поставения въпрос!
М е град в държавата Х (чужбина), но последно живях там преди 4 години, чак сега ще се връщам обратно. Иначе местоживеенето ми беше много променливо през последните 3 години, дали заради проекти или по собствено желание, живях в няколко държави. Сега съм решила тази тенденция да бъде прекъсната и да се установя за постоянно някъде.
For you!

« Отговор #7163 -: Септември 16, 2013, 11:33:13 pm »

Излизат така, защото задаваш объркано въпросите... М. е град в чужбина, където живееш по принцип ли?
Домът на човека е по 4д, а 7-ми показва следващия дом. Щом У1 е в сходящ квадрат с У7, то не ти предстои да  сменяш дома. Луната без курс също показва,че не предстои нищо ново да се случи в близко бъдеще по въпроса.

Акрукс, благодаря искрено за бързото включване!

Извинявам се за неясно поставения въпрос!
М е град в държавата Х (чужбина), но последно живях там преди 4 години, чак сега ще се връщам обратно. Иначе местоживеенето ми беше много променливо през последните 3 години, дали заради проекти или по собствено желание, живях в няколко държави. Сега съм решила тази тенденция да бъде прекъсната и да се установя за постоянно някъде.
Ако отнесем въпроса ти тогава към трайна емиграция, каквато ти е целта, то Меркурий У1 съвсем скоро ще извърши секстил с Марс у12, така че може да останеш дълго там, където скоро ще се установиш- Марс у12 е в знак на У4 и съвпад с Иц- дом, населено място...

Акрукс, голямо благодаря още веднъж за отделеното време и за тълкуването на хорара! :58:
For you!

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7164 -: Септември 17, 2013, 10:13:51 am »
Ще успея ли до ден-два да събера парички за семестъра, в събота ми предстои изпит, няма да ме допуснат ако не платя таксата...  :(
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7165 -: Септември 17, 2013, 12:10:30 pm »
Ще успея ли до ден-два да събера парички за семестъра, в събота ми предстои изпит, няма да ме допуснат ако не платя таксата...  :(
Според мен да. Венера У1 за отсрещната страна е в сходящ тригон с Юпитер У2 за теб, така че е възможно да получиш помощ от някого. Освен това Сатурн У3, изпита, е в сходящ секстил с Плутон, У1 за теб, който е ретрограден и във 2 дом, показва трудността ти да събереш парите, но ще успееш да се справиш. Отделно, Луната е без курс, което показва, че няма за какво да се безпокоиш.

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7166 -: Септември 17, 2013, 12:22:19 pm »
Според мен да. Венера У1 за отсрещната страна е в сходящ тригон с Юпитер У2 за теб, така че е възможно да получиш помощ от някого. Освен това Сатурн У3, изпита, е в сходящ секстил с Плутон, У1 за теб, който е ретрограден и във 2 дом, показва трудността ти да събереш парите, но ще успееш да се справиш. Отделно, Луната е без курс, което показва, че няма за какво да се безпокоиш.

Ох дано! Че нямам много време. Благодаря  :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #7167 -: Септември 17, 2013, 08:13:21 pm »
Здравейте,

Пускам един хорар с общ въпрос: "Успешно ли ще е начинанието ми?"
Свързано е с университета. Искам да бъда включена в един проект, но се налага наблюдение и тъй като разстоянието е голямо между мястото, където уча и където живея се налага да показвам уменията дистанционно. Та..., ще се наложи да правя сайт и фейс страница и въпросът ми е свързан с тях. Но като се има предвид, че не съм от най-постоянните се опасявам, че ще го зарежа, а и ще изисква ежедневна активност.

Благодаря :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7168 -: Септември 17, 2013, 08:38:04 pm »

Мама /10 дом или неговите аналогии/ е в състояние да помогне. И ще се справиш с проблема. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #7169 -: Септември 17, 2013, 09:53:22 pm »

Мама /10 дом или неговите аналогии/ е в състояние да помогне. И ще се справиш с проблема. :blink:
Дано, че ми трябва стимул да почна да уча, в момента хич не ми е до четене. Благодаря

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7170 -: Септември 18, 2013, 06:30:19 am »
След час и половина е събеседването ми за Фотография, а в 12 - Дигитални изкуства в НХА. Задавам най-важния въпрос за мен в момента: Ще запиша ли магистратура в НХА? Ще дам обратна връзка, щом имам категорична информация.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7171 -: Септември 18, 2013, 08:04:08 am »
Дано да не бъркам, но май по-скоро няма да можеш. Меркурий У1 е в знака на Венера У9, но между двете няма сходящ аспект.
Да не би да имаш финансови проблеми и това да ти попречи?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7172 -: Септември 18, 2013, 08:55:33 am »
Ще запиша ли магистратура в НХА?
не.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7173 -: Септември 18, 2013, 07:52:22 pm »
Либра,
според картата излиза, че те приемат. :blink:
Искренно ти го желая. :wink2:

*

kitsa

• 20
« Отговор #7174 -: Септември 18, 2013, 10:53:59 pm »
Здравейте,
Едно работно въпросче от мен. Утре имам среща с директор от друга дирекция, за да ми отправи работно предложение.
Добро ли ще е? Ако го приема успешно ли ще е за мен или са си остана на сегашната позиция?

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7175 -: Септември 19, 2013, 08:48:46 am »
Либра,
според картата излиза, че те приемат. :blink:

заради сходящия тригон на Луната с Венера У9 ли?
а последния неин аспект, който е негативен- опозиция със Слънцето на Асц, а също У1, който е в сходящ квадрат с Юпитер, естествения У9, а с реалния У9 няма връзка?
също желая на Либра да я приемат и продължи да учи, но за мен картата не дава положителен отговор на въпроса

Акрукс,
до луната не съм стигала изобщо. :blink:
Меркурий управител на часа, Асц и 10 дом, в първи дом. Меркурий в знака на Венера У9.
Въпроса се отнася за действие, трябва акцидентално качество а Меркурий в 1 дом си го има. :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #7176 -: Септември 19, 2013, 04:42:26 pm »
Мисли ли още за бившата си А.?
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7177 -: Септември 20, 2013, 08:43:21 am »
Акрукс,
до луната не съм стигала изобщо. :blink:
Меркурий управител на часа, Асц и 10 дом, в първи дом. Меркурий в знака на Венера У9.
Въпроса се отнася за действие, трябва акцидентално качество а Меркурий в 1 дом си го има. :blink:
при хорарите Луната е показателна как ще се развие въпросът и нейният последен аспект е определящ за финалното развитие, пренебрегването ѝ е недопустимо
Но нека Либра да даде обратна връзка, за да си сверим часовниците относно хорара  :blink:

Акрукс,
в поста на Либра има скрит въпрос.

Но нека Либра да даде обратна връзка, за да си сверим часовниците относно хорара  :blink:

на същото мнение съм    :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7178 -: Септември 20, 2013, 08:53:14 am »
В допълнение на горния ми пост.
Вашите отговори ще я зарадват. Моя....... само в случай, че го прочете вярно. :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #7179 -: Септември 20, 2013, 01:40:58 pm »
и аз едно въпросче за магистратурата - ще ме приемат ли това, което искам?