Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207468 Прегледи
*

kitsa

• 20
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7180 -: Септември 20, 2013, 02:38:38 pm »
Здравейте,
Едно работно въпросче от мен. Утре имам среща с директор от друга дирекция, за да ми отправи работно предложение.
Добро ли ще е? Ако го приема успешно ли ще е за мен или са си остана на сегашната позиция?
Пропуснала съм този въпрос... Обратна връзка няма ли? Според картата среща не е имало.
Обратна връзка: Имаше работно предложение, за много по-висока позиция от колкото си представях, с много повече отговорности. И нервите сигурно ще са доста....И съм в чудеш, сериозен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7181 -: Септември 20, 2013, 03:15:01 pm »
Ще се наложи ли да сменям работа в близките 6 месеца?

20.09.2013, 16:09 ч, Варна

Питам, защото ме обземат напоследък едни притеснения, не знам как ще се развива този бизнес по-нататък и дали ще тръгне нагоре...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7182 -: Септември 20, 2013, 03:20:01 pm »
и аз едно въпросче за магистратурата - ще ме приемат ли това, което искам?
не. причината за отрицателния отговор  може да е , че  ще се откажеш от тази специалност, според мен.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7183 -: Септември 20, 2013, 04:44:50 pm »
Ще се наложи ли да сменям работа в близките 6 месеца?

20.09.2013, 16:09 ч, Варна

Питам, защото ме обземат напоследък едни притеснения, не знам как ще се развива този бизнес по-нататък и дали ще тръгне нагоре...
Според мен ще си останеш на сегашната работа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7184 -: Септември 20, 2013, 04:58:38 pm »
Дано, че имам неприятно предчувствие за близките няколко месеца. Ако нещата не потръгнат, да не вземе да закрие фирмата.

В понеделник ще ни се чете конско май, защо сме тръгнали днес преди 17 ч. Но това не бе моя инициатива - предложи го заместникът на шефа, вече и без това бяхме приключили с всички задачки. А малко преди 5 шефът е звънял и е разбрал, че няма никой в офиса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7185 -: Септември 20, 2013, 05:08:54 pm »
Шефа ще ми даде ли заплатата най-сетне в близките няколко дни?
  Луната У3 за него в сходящ хармоничен аспект с Меркурий У8 за теб- предполагам ще ти преведе,даде парите, може още днес
Ще успея ли до ден-два да събера парички за семестъра, в събота ми предстои изпит, няма да ме допуснат ако не платя таксата...  :(
Според мен да. Венера У1 за отсрещната страна е в сходящ тригон с Юпитер У2 за теб, така че е възможно да получиш помощ от някого. Освен това Сатурн У3, изпита, е в сходящ секстил с Плутон, У1 за теб, който е ретрограден и във 2 дом, показва трудността ти да събереш парите, но ще успееш да се справиш. Отделно, Луната е без курс, което показва, че няма за какво да се безпокоиш.
Ще успея ли до ден-два да събера парички за семестъра, в събота ми предстои изпит, няма да ме допуснат ако не платя таксата...  :(

Мама /10 дом или неговите аналогии/ е в състояние да помогне. И ще се справиш с проблема. :blink:

ОВ
Днес най-накрая взех заплата, успях да платя семестъра, така че утре съм на изпит, за който не съм особено подготвена :)
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #7186 -: Септември 20, 2013, 05:22:33 pm »
и аз едно въпросче за магистратурата - ще ме приемат ли това, което искам?
а приключила ли си успешно бакалавърска степен, за да питаш за магистратура?
Юпитер У1, у12 в разходящ квадрат с Меркурий У9 в 9д, а 12д показва приключването на следването, което е по 9д
При наличието на този квадрат, както и предстоящите квадрати на Луната с У1 и У9 не излиза положителен отговора на въпроса.
akruks, с бакалавъра приключих още на редовна сесия, но предполагам, че не излиза ясно, защото от доста време този въпрос ми се върти в главата :) благодаря :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7187 -: Септември 20, 2013, 05:45:35 pm »
Дано, че имам неприятно предчувствие за близките няколко месеца. Ако нещата не потръгнат, да не вземе да закрие фирмата.

В понеделник ще ни се чете конско май, защо сме тръгнали днес преди 17 ч. Но това не бе моя инициатива - предложи го заместникът на шефа, вече и без това бяхме приключили с всички задачки. А малко преди 5 шефът е звънял и е разбрал, че няма никой в офиса.
Ами така мисля заради сходящия секстил между Сатурн У1 и Плутон У10. Плутон е ретро в твой 12 дом, показва проблемите там и притесненията ти, но скоро ще тръгне директен и е възможно нещата да се обърнат в положителна насока. Освен това, и Луната ще направи тригон с Марс, който също е У10.
Обаче, Луната У7 ще направи опозиция с Меркурий У6. Дали все пак няма да имаш някакви проблеми с шеф на работното ти място?  :-\ Възможно е за нещо да не сте на едно мнение. Между Сатурн и Меркурий няма аспект, но Меркурий е в знака на екзалтация на Сатурн. Мисля че все пак ще останеш на тази работа, още повече, че Луната ще направи квадрат с Юпитер, който е втората работа. Дано да не греша!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7188 -: Септември 21, 2013, 09:00:24 am »
Благодаря, Весо, дано си прав.

Благодаря и на Акрукс за анализа.  :blink:

Фирмата не е задлъжняла - става въпрос за start up бизнес, на една година стана, но още няма реални постъпления от клиенти, само запитвания и размотаване... Иначе работа за персонала има всеки ден, има развитие, но засега това не носи никакви пари на собственика, само goodwill.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7189 -: Септември 21, 2013, 11:36:12 am »
Лили, и аз мисля като Веселин и Акрукс.
Още първия път като спомена за положението във фирмата ви, започнах да се чудя как я кара шефът ви цяла година без клиенти и печалба.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7190 -: Септември 21, 2013, 11:42:02 am »
Той има и други бизнеси, пренасочил е част от печалбата в този проект, тъй наречената диверсификация. Човекът мисли в перспектива, но засега все още сме на нула.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7191 -: Септември 21, 2013, 06:37:59 pm »
Либра,
според картата излиза, че те приемат. :blink:

заради сходящия тригон на Луната с Венера У9 ли?
а последния неин аспект, който е негативен- опозиция със Слънцето на Асц, а също У1, който е в сходящ квадрат с Юпитер, естествения У9, а с реалния У9 няма връзка?
също желая на Либра да я приемат и продължи да учи, но за мен картата не дава положителен отговор на въпроса

Акрукс,
до луната не съм стигала изобщо. :blink:
Меркурий управител на часа, Асц и 10 дом, в първи дом. Меркурий в знака на Венера У9.
Въпроса се отнася за действие, трябва акцидентално качество а Меркурий в 1 дом си го има. :blink:

Благодаря за отговорите, rossin позна. :) Още в сряда изнесоха оценките, но тъй като въпросът ми бе не дали ще ме приемат, а дали ще успея да запиша магистратура, не бързах да се радвам, защото, оказа се, че можеш да издържиш изпита, но по-трудно е да запишеш в академията. От началото на седмицата само нерви и притеснения, не можех да ям нормално. 3 дни ме разкарваха за документи за какви ли не глупости, а в учебния отдел се държаха супер неуважително когато отидох да задам въпрос. В крайна сметка успях да се запиша. А лекциите започват скорострелно от понеделник. Отговорът е ДА.  :93:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7192 -: Септември 21, 2013, 06:55:57 pm »
Много се радвам! Браво на теб!  :clap:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7193 -: Септември 22, 2013, 09:38:31 am »
Либра,
по поста ти и по картата, ми изглеждаше, че искаш и за работа да кандидатстваш. :thinking:
И в случай, че не получиш работата да запишеш магистратурата. ;)

Упех ти желая. :wink2:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #7194 -: Септември 23, 2013, 07:11:52 am »
този проблем ще се появи ли отново? проблемът е здравословен

ов - за съжаление се появи  :(

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7195 -: Септември 23, 2013, 12:35:28 pm »
И аз да помоля за един хорар
Ще влезна ли магистратура тази година да уча ?
« Последна редакция: Септември 23, 2013, 01:14:42 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #7196 -: Септември 23, 2013, 06:15:54 pm »
този проблем ще се появи ли отново? проблемът е здравословен

ов - за съжаление се появи  :(
погледнах пак картата- Луната е без курс и не би трябвало да има развитие въпроса, за който така и не даде по-точна информация
Луната У6 е извършила опозиция със Сатурн У1, У12 в 9д, Венера У8 е в опозиция с Уран У1, който е ретро- може затова да има връщане назад при теб, а 12д и Сатурн дава хроничност и е отговорен за кожа, кости, сухожилия, зъби
благодаря. дадох ти на лични на теб за какво става въпрос, помня че изрично ме попита :)

« Отговор #7197 -: Септември 26, 2013, 08:13:27 am »
Бихте ли погледнали моя хорар, много съм объркана. Мина ми рождения ден и се промени настроението ми спрямо един човек, с кого много се обичаме, но сме разделени. Сега и жена му е тука и няма намерение да отива пак да работи в чужбина, а така затруднява нашата комуникация. И аз съм объркана дали искам да продължа по този незадоволителен начин нашата връзка, въпреки че и за двамата ще е много тежко. Но аз имам нужда от много повече, отколкото той може да ми предложи в момента.
Цяла нощ не съм спала от мисли дали да прекъсна всичко и има ли някакъв шанс за нас.
Въпросът ми беше: Ще се раздели ли Т. с жена си? ( в буквален и в преносен смисъл!)

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #7198 -: Септември 26, 2013, 09:19:52 am »
Здравейте, ще ми изплатят ли скоро обезщетението от бившата ми работа?
те нещо са го закършили финансово- Луната У7 е извършила квадрат със Слънцето У8 в 8д, което изгаря интерсептиран Меркурий съУ8, а Меркурий описва по принцип книжните пари, но обещетението ще получиш- Луната е в сходящ хармоничен аспект с Уран у2 в 3д, може да е съпроводено с известни препятствия или забавяне, понеже Уран е ретро, но от друга страна Слънцето У8 е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн у2, тъй че ще си получиш парите до 4седмици, според първия аспект, което е равно на месеца  показан от втория
ОВ  Получих си ги, 4 седмици-много точна прогноза. Благодаря,akruks

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7199 -: Септември 26, 2013, 12:56:17 pm »
Един въпрос и от мен :blink:Ще си намеря ли и ще започна ли работа до 1 месец.
Мислех ,че Луната е без курс ,но като се загледах ,забелязах ,че тригонът между Луната и Меркурий е 0 гр,но все още апликиращ ,така че картата би трябвало да е радикална.Същото важи и за тригонът Юпитер и Венера,така че сматам ,че имам шанс,но аз съм пристрастна ,а и ми се ще да чуя и странично мнение :blink: