Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207231 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7200 -: Септември 26, 2013, 01:26:19 pm »
Един въпрос и от мен :blink:Ще си намеря ли и ще започна ли работа до 1 месец.
Мислех ,че Луната е без курс ,но като се загледах ,забелязах ,че тригонът между Луната и Меркурий е 0 гр,но все още апликиращ ,така че картата би трябвало да е радикална.Същото важи и за тригонът Юпитер и Венера,така че сматам ,че имам шанс,но аз съм пристрастна ,а и ми се ще да чуя и странично мнение :blink:
Луната не е без курс, понеже не е направила абсолютно точния до минута тригон с Меркурий.
Ако нямаш работа в момента, то наистина е възможно да намериш такава, понеже Венера У6 и У10 за теб, ще направи тригон с Юпитер, У1 за теб. Работата може да е свързана с някое твое хоби, понеже Венера е също и У5.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #7201 -: Септември 26, 2013, 06:06:02 pm »
Един въпрос и от мен :blink:Ще си намеря ли и ще започна ли работа до 1 месец.
Мислех ,че Луната е без курс ,но като се загледах ,забелязах ,че тригонът между Луната и Меркурий е 0 гр,но все още апликиращ ,така че картата би трябвало да е радикална.Същото важи и за тригонът Юпитер и Венера,така че сматам ,че имам шанс,но аз съм пристрастна ,а и ми се ще да чуя и странично мнение :blink:
Да, според картата е имаш работа- Луната в сходящ хармоничен аспект за последно, Юпитер У1 в сходящ хармоничен аспект с Венера у6, У10, но понеже не е добре поставена по знак, може да не е работата, която очакваш, но въпреки това ще си удовлетворена.
Akruks благодаря ти много за отделеното внимание,ще дам обратна връзка :88:
« Последна редакция: Септември 27, 2013, 07:36:45 am от karita »

« Отговор #7202 -: Септември 27, 2013, 01:26:43 am »
здравейте,имам въпрос ,с предстоящ далечен път
"ще се сработим ли с Т,по време на пътуването?"

няма вероятност да скапе пътуването
здравейте-да дам връзка-беше много добро и пълноценно изживяване с много добри хора,а Т.макар особняк не беше проблемен и си изкарахме страхотно,дори продължаваме да се срещаме на по вечеря и бира :).ПОздравления Акрукс
Моля при възможност да изкажете мнение за хорара "ще се срещнем ли с М до 6 месеца"
въпросният не е гадже или човек към,който имам аспирации-близък ми е,но ни дели разстояние.Днес се видяхме с приятели,и се заговорихме колко ни е празно без него..на мен ми стана тъжно -липсва ми,а контаката онлайн не е като да се видим на живо,да си поприказваме..просто имам да му казвам някои неща,та затова питам :blink:

« Отговор #7203 -: Септември 27, 2013, 02:16:29 pm »
Бихте ли погледнали моя хорар, много съм объркана. Мина ми рождения ден и се промени настроението ми спрямо един човек, с кого много се обичаме, но сме разделени. Сега и жена му е тука и няма намерение да отива пак да работи в чужбина, а така затруднява нашата комуникация. И аз съм объркана дали искам да продължа по този незадоволителен начин нашата връзка, въпреки че и за двамата ще е много тежко. Но аз имам нужда от много повече, отколкото той може да ми предложи в момента.
Цяла нощ не съм спала от мисли дали да прекъсна всичко и има ли някакъв шанс за нас.
Въпросът ми беше: Ще се раздели ли Т. с жена си? ( в буквален и в преносен смисъл!)
Така поставен въпроса ме обърква по кой дом да гледам жена му, но се вижда, че Т. е привързан към дома си с Марс У1 в 4д в хармоничен аспект по знак с У4, между които Луната е извършила пренос на светлина. По-вероятно е да прекрати с теб тайната си интимна връзка- Венера У1, У12, У8 за теб скоро ще квадратира Марс У1, У12, У8 за него.
хм, странно, досега хорарите с него показваха друго, дори евентуален брак. Вярно е, че не иска да се развежда, въпреки че не знам какво го държи вкъщи. Благодаря ти за отговора, дано не се сбъдне!

« Отговор #7204 -: Септември 29, 2013, 12:27:34 pm »
Акруксче, айде да се хвърлиш за мен за един бърз хорарен въпрос - Да купим ли колата, която сме си харесали от Плевен?

« Отговор #7205 -: Септември 29, 2013, 05:57:53 pm »
Акруксче, айде да се хвърлиш за мен за един бърз хорарен въпрос - Да купим ли колата, която сме си харесали от Плевен?
за търговия, кола се гледа 3д, а Нептун у3 е кацнал на К3 ретрограден- някаква заблуда има в тази връзка
Меркурий У1, 3 за продавача е в края на знака, ще има съвсем скоро промяна от негова страна, например да я продаде на друг, докато умувате или самите вие да намерите нов търговец на друга кола, която да ви хареса повече

Аз също така мисля, страхотна си! Първо, в колата има заблуда наистина, може би е крадена или удряна. Второ, този сега е качил цената. А дано си харесаме друга кола :)

МЕРСИ, СТРАХОТНА СИ! МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ !

« Отговор #7206 -: Септември 29, 2013, 10:29:08 pm »
Остават 2 дни до старта на Лотарията за Зелена карта. Решила съм да опитам.
Ще имам ли късмета да бъда изтеглена?

Благодаря!

« Отговор #7207 -: Септември 30, 2013, 12:25:44 pm »
Моля при възможност да изкажете мнение за хорара "ще се срещнем ли с М до 6 месеца"
АСЦ е ранен, нещо ще научиш или ще се случи, което да обезсмисли въпроса.
По картата Луната е извършила квадрат с Нептун У3 за него, който е ретро и има проблем с комуникация, път и срещи, но последния аспект на Луната е хармоничен - с Меркурий У3 за теб и преноса на светлина от Луната между вашите У3 може да ви срещне. Вижда се, че и двамата сте общителни- Слънцето У1 в 3д при теб и Уран У1 в 3д при него, но им предстои опозиция, което показва как разстоянието ви отдалечава, но и тук Луната пренася светлина между тях и то чрез хармонични аспекти.
благодаря ти-ще дам обратна връзка

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7208 -: Септември 30, 2013, 03:13:57 pm »
Ще се осъществи ли операцията ми октомври месец и успешна ли ще е?Благодаря на тези които отговорят.

« Отговор #7209 -: Септември 30, 2013, 06:11:49 pm »
Не е невъзможно- Марс У1, У5, У12 в 9д и Луната У9 (У3 за отсрещната страна) ще извърши съвпад с него.
Но то след като се спечели лотарията, после ходи на събеседване, където крайното решение дава комисия и последния аспект на Луната У3 за тях е квадрат с Венера У1, та завършекът на въпроса няма да е благоприятен.

Благодаря ти :blink:

« Отговор #7210 -: Септември 30, 2013, 09:56:57 pm »
за търговия, кола се гледа 3д, а Нептун у3 е кацнал на К3 ретрограден- някаква заблуда има в тази връзка
Меркурий У1, 3 за продавача е в края на знака, ще има съвсем скоро промяна от негова страна, например да я продаде на друг, докато умувате или самите вие да намерите нов търговец на друга кола, която да ви хареса повече

Обратна връзка - човека отказа да даде номера на колата за да я проверим и ние се отказахме. Определено има нещо гнило в тази кола и в този човек. Оказа се, че той е някаква бивша мутра, фирмата му е запорирана, сина му е побойник и в Плевен всявал страх и смут. Не ни се занимава със селяни....

Сега си харесахме едно Мини Купърче, но ги дават доста трошливи, ще видим...

Мерси още веднъж :)

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7211 -: Септември 30, 2013, 10:56:29 pm »
Ще се осъществи ли операцията ми октомври месец и успешна ли ще е?Благодаря на тези които отговорят.
да, ще те оперират, ще се излекуваш и ще оздравееш
Благодаря Акрукс.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7212 -: Октомври 01, 2013, 07:22:34 pm »
20:20 мин
01.10.2013-та
София

Ще продължава ли да ми топи нервите С? Лъже ли ме?
С е бизнеспартньор.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7213 -: Октомври 01, 2013, 07:45:49 pm »
Едва ли нещо ще се промени при тази Луна без курс. Неговите думи и действия явно наистина нямат стойност пред теб, тъй като Сатурн, У3 за него, е в знака на падение на Луната. Колкото до бизнеса, възможно е да има нещо скрито, тъй като в 6-ия си дом има интерсептиран знак, а там е Уран, У5 за него (интересно какво ли значи това :-\).

*

Марая

• 28287
« Отговор #7214 -: Октомври 01, 2013, 07:48:33 pm »
Едва ли нещо ще се промени при тази Луна без курс. Неговите думи и действия явно наистина нямат стойност пред теб, тъй като Сатурн, У3 за него, е в знака на падение на Луната. Колкото до бизнеса, възможно е да има нещо скрито, тъй като в 6-ия си дом има интерсептиран знак, а там е Уран, У5 за него (интересно какво ли значи това :-\).

Там е работата,че му вярвах.Побърква ме факта,че има периоди в които спира да си вдига тела.
Дължи ми пари... :(

Късно видях,че Луната е без курс. :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7215 -: Октомври 01, 2013, 08:00:43 pm »
Да се надяваме да ти ги върне. Все пак У2 и У8 са в сходящ тригон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7216 -: Октомври 02, 2013, 08:48:48 am »
20:20 мин
01.10.2013-та
София

Ще продължава ли да ми топи нервите С? Лъже ли ме?
С е бизнеспартньор.
Не те лъже, ти имаш някакви нереални представи или очаквания в областта на приятелството с него или като цяло колективите- Нептун У12 в 11д.
С. е доста обременен по отношение на семейство, дом, недвижима собственост- има Сатурн У4 в 1д в рецепция с Плутон у1
Сатурн при теб е у10- кариерата, в разходящ квадрат с негов у10 Луната, която е в последен градус на знака, което показва скорошна промяна при него в кариерата, на социален статус
Меркурий у2 за теб в сходящ хармоничен аспект с Юпитер у2 за С.- финансово ще изчистите взаимоотношенията, ако доскоро е имало конфликт между вас по този повод

Много благо-даря за отделеното време и коментара..,както на теб akruks ,така и на Веско.
Ще докладвам.. ;)
С пожелание за хубав и  успешен  ден :wub:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #7217 -: Октомври 02, 2013, 12:02:49 pm »
   Въпреки,че отговора няма да повлияе на решението ми, задавам го от любопитство: Ще спечеля ли зелена карта,ако сега подам документите ? Благодаря преварително .

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7218 -: Октомври 02, 2013, 12:40:45 pm »
   Въпреки,че отговора няма да повлияе на решението ми, задавам го от любопитство: Ще спечеля ли зелена карта,ако сега подам документите ? Благодаря преварително .
В хорарите няма нужда от всичките тези астероиди.  ;D Достатъчни са само планетите, светилата и Парс Фортуна, иначе картата става много претрупана и по-трудно читаема.
Не съм сигурен което точно да гледам, но Луната (У8 за теб, желанието ти), ще направи секстил с Юпитер (твоя сигнификатор) и с Венера (У5), така че има шанс да спечелиш зелена карта.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #7219 -: Октомври 02, 2013, 01:35:45 pm »
Благодаря,Веско. Зная,че няма нужда,но така ми е настроена програмата и все забравям да ги махна. ;D