Цитат на: zora в Октомври 02, 2013, 12:02:49 pm Въпреки,че отговора няма да повлияе на решението ми, задавам го от любопитство: Ще спечеля ли зелена карта,ако сега подам документите ? Благодаря преварително . НеТо нали си има срок откога докога може да се подават документи, мисля че си пропуснала срока за тази година
Въпреки,че отговора няма да повлияе на решението ми, задавам го от любопитство: Ще спечеля ли зелена карта,ако сега подам документите ? Благодаря преварително .
Цитат на: Oceanborn в Октомври 02, 2013, 04:24:30 pmОтново спешно и отново сага с автомобил за покупка.Да купим ли колата която днес гледахме и харесахме?сигурно ще я купите
Отново спешно и отново сага с автомобил за покупка.Да купим ли колата която днес гледахме и харесахме?
Скоро ми престои нещо като устен изпит,въпросът ми е ще се представя ли успешно на '' ''?Мерси.
Дадоха ми няколко учебника да уча, но единия (той е ксерокопие) го разнасях насам-натам, и сега не знам къде е. Искам да ги върна, но къде се дяна този? Ще го намеря ли скоро?
Цитат на: Smarta в Октомври 03, 2013, 11:40:29 amДадоха ми няколко учебника да уча, но единия (той е ксерокопие) го разнасях насам-натам, и сега не знам къде е. Искам да ги върна, но къде се дяна този? Ще го намеря ли скоро?Възможно ли е да е останал у някой твой приятел?
Ще получа ли предложение за нова работа до 1 месец? Въпроса е зададен днес точно в 16 часа. Според това,което виждам по-скоро "да",но май няма да ми допадне...Моля някой да се включи...
Цитат на: MoonLight в Октомври 06, 2013, 05:08:09 pmЦитат на: Just_a_Dream в Октомври 06, 2013, 03:11:30 pmЩе получа ли предложение за нова работа до 1 месец? Въпроса е зададен днес точно в 16 часа. Според това,което виждам по-скоро "да",но май няма да ми допадне...Моля някой да се включи...Поствам картата по този хорар. :blink: Според мен ще имаш по-скоро нова, по-висока позиция в настоящата работа
Цитат на: Just_a_Dream в Октомври 06, 2013, 03:11:30 pmЩе получа ли предложение за нова работа до 1 месец? Въпроса е зададен днес точно в 16 часа. Според това,което виждам по-скоро "да",но май няма да ми допадне...Моля някой да се включи...Поствам картата по този хорар. :blink:
Здравейте, от доста време не съм се включвала във форума. Реших да пусна хорар,защото наистина силно ме вълнува въпроса. "Ще заминем ли в чужбина със семейството ми?" Благодаря предварително :blink:
Цитат на: valiastankova в Октомври 16, 2013, 07:37:24 amЗдравейте, от доста време не съм се включвала във форума. Реших да пусна хорар,защото наистина силно ме вълнува въпроса. "Ще заминем ли в чужбина със семейството ми?" Благодаря предварително :blink:През 2010 ли е зададен въпроса?