Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207077 Прегледи
*

aiofe

• 42
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7260 -: Октомври 19, 2013, 07:54:00 pm »
Дали приятелят ми,Х (по име) ще започне въпросната работа? благодаря

« Отговор #7261 -: Октомври 21, 2013, 10:51:08 am »
Здравейте, нуждая се от Вашата помощ. Напоследък ме тревожи един въпрос - Бременна ли съм? Все още е рано за тест, но пък имам симптоми, които ме навеждат на тази мисъл. Благодаря на всички отзовали се и усмихнат ден

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7262 -: Октомври 21, 2013, 02:32:00 pm »
Здравейте, нуждая се от Вашата помощ. Напоследък ме тревожи един въпрос - Бременна ли съм? Все още е рано за тест, но пък имам симптоми, които ме навеждат на тази мисъл. Благодаря на всички отзовали се и усмихнат ден

Да. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7263 -: Октомври 21, 2013, 04:37:46 pm »
Успешно ли се представих днес на изпита? Ще получа ли оценката, която очаквам?
Венера У1 в 7д и разходящ хармоничен аспект с Уран у10, Луната У3 в разходящ хармоничена аспект с Марс у7 и в сходящ хармоничен аспект с Плутон У7 на К9- представила си се успешно и ще получиш оценката, която ти е нужна

Очаквах петичка... обаче... имам шестичка :yahoo:
Благодаря Акрукс
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7264 -: Октомври 21, 2013, 04:43:23 pm »
Ще заминем ли за Бургас за уикенда?
Най-вероятно не.

« Отговор #7265 -: Октомври 21, 2013, 09:02:58 pm »

Да. :blink:

Благодаря, ще дам обратна връзка.

« Отговор #7266 -: Октомври 21, 2013, 09:59:48 pm »
Ще се оправя ли финансово до 2 месеца, ако се постарая да не харча за глупости ? Благодаря
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7267 -: Октомври 22, 2013, 12:14:11 pm »
Вчера зададох хорарен въпрос - “Бременна ли е М.? Ще го запази ли“

След като е назована по име, по 7 дом ли я разглеждаме? Става въпрос за близка приятелка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #7268 -: Октомври 22, 2013, 12:32:57 pm »
Да, 7 щом е по име. Аз тръгвам от това, че в хорарите има една специфика, всяко друго същество, съзнание, което не си ти ,може да бъде зачетено по 7 дом, дотолкова доколкото в картата играят двама-ти и човекът за когото питаш.
Можеш за опит да провериш и по 11, казват, че не би трябвало да има противоречие в интерпретацията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7269 -: Октомври 22, 2013, 12:37:47 pm »
Първият тест уж е положителен, но хорарната карта ми изглежда противоречива.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #7270 -: Октомври 22, 2013, 01:31:21 pm »
ако се ограничим до разходящите аспекти на 1, 5 и 8 плюс луна-гледайки я в предния знак-телец-последният значим аспект е опозицията със сатрун и меркурий. Но е успяла в телец да направи тригон с марс, управител на нейн 5 дом. Но като цяло луната в близнаци и включена, малко е ненадеждна за точен отговор. С предстоящите й квадрати с нептун-краят на нещата за нея и квадрат с марс би трябвало да се окаже, че не е. 5 дом е празен, мисля че има проблеми със задържането и не би трябвало да има бременност.
Около 19 ли е имало "взаимодействие" момичето?
Иначе като че ли е имала здравословни проблеми, или такива свързани със зачеване, предишни-нередовен цикъл... Сатурн е на място, в което марс има достойнство, това е противоречиво. Ти нали ползваш такив тип съждения, как мислиш?
Марс от дева ще апликира скоро секстил със сатурн-би могла-скоро, но диспозиторът му е ретрограден...
Доколко са надеждни тези тестове, твърдят-98 процента, но все пак ;)
Мисля, че предстояща бременност е по-възможна, отколкото вече да е налице.

Тази ненадеждна луна управлява 8 дом и с тези аспекти,които изтъкнах по-горе, ми се вижда "не" на бременност. А защо уж
са показали, не е ли направен коректно теста?
« Последна редакция: Октомври 22, 2013, 02:51:05 pm от Enigma »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7271 -: Октомври 22, 2013, 01:39:54 pm »
Не е имала здравословни проблеми. Зачева от раз и без никакъв проблем, това е трета по ред бременност (ако се потвърди окончателно).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7272 -: Октомври 22, 2013, 01:49:39 pm »
А досега имала ли е деца или това ще и е 1-о дете?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7273 -: Октомври 22, 2013, 01:57:16 pm »
Две бременности дотук и едно родено детенце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #7274 -: Октомври 22, 2013, 01:58:23 pm »
Тази ненадеждна луна управлява 8 дом и с тези аспекти,които изтъкнах по-горе, ми се вижда "не" на бременност. А защо уж
са показали, не е ли направен коректно теста?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7275 -: Октомври 22, 2013, 02:12:41 pm »
Тестът е положителен, но ще видим по-нататък... В интерес на истината, тази бременност в този момент не е много добре дошла, но тя си знае. По принцип много иска да има второ детенце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7276 -: Октомври 22, 2013, 05:59:20 pm »
Нещата наистина са на кантар.

От една страна тя много иска второ бебе, иска синът й да не расте сам.
Но от друга страна има постоянни проблеми с брачния партньор. С него вече имат едно дете, все не им стигат парите, все са в нужда. Ако има още едно дете, икономията ще стане още по-непоносима, нейният съпруг е болен на тема спестяване, дори детето си лишава от всичко.

Тя тъкмо си стъпи на краката - излезе от майчински, започна добре платена работа. Но работата е сезонна, сега сезонът свърши и през зимните месеци няма да я водят официално на работа, т.е. не може да излезе в майчинство, ще взема минимална помощ след раждане. Съпругът й наскоро напусна работа, сега работи тук-там като занаятчия, където го извикат и ако има заявки. Все се канеше да търси работа в чужбина, накрая нищо не направи. Сега са на нейни разноски у тях, а той пести пари и само си плаща ипотеката. С второ бебе просто не знам какво ще правят - тя ако реши да го запази, ще е голяма саможертва от нейна страна. И по този начин сама си подписва присъдата - с две деца вече и да иска, няма да може да мръдне никъде и да напусне тоя простак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7277 -: Октомври 22, 2013, 07:20:01 pm »
Да, всичко е въпрос на късмет, а не кой какво и колко е заслужил.

Ще ми се тя да разбере, че заслужава по-добро бъдеще, но имам чувството, че тя иска да живее именно по този начин, макар и да осъзнава проблемите си. В крайна сметка те да решават.

Основната разлика между мен и нея е в това, че тя сама си създава проблеми, а на мен ми ги създават. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7278 -: Октомври 22, 2013, 07:38:34 pm »
Близнаци с АС Водолей, но има съвпад Марс/Сатурн в 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7279 -: Октомври 23, 2013, 06:56:58 am »
Идеални хора няма, но има и по-свестни мъже, нейният е някакво недоразумение направо. След толкова раздели и събирания с него щом е решила да го търпи и да се постави в същата ситуация, да е отново зависима от него, нека го прави. Може пък такъв партньор да й е даден, за да научи важен житейски урок. А той иска да я обезличи и да я превърне в безгласна буква.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.