Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205660 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7300 -: Октомври 24, 2013, 06:37:23 pm »
Не за нет пространството говоря (макар че знам ли - някой там може да си е създал някоя страница). Става дума за хора от реалността, които срещам всеки ден.

« Отговор #7301 -: Октомври 24, 2013, 07:05:47 pm »
То най-страшното отмина. Не направих нищо и те се поумориха. Не, нямам Плутон - Луна в момента. Във всеки случай такова отношение няма да забравя, де. Хората, които сътворяват такива неща са доста ненаясно с живота, бих казала.

Удивително е как може да ти създадат имидж, който няма нищо общо с теб! Това е много на мода напоследък. Дори и по отношение на толкова незначителни хора като мен (за публ. личности знаем всички).

Изглежда единственият начин да се справиш с атаки от подобен род е да си абсолютно перде.

П.П. Най-странното в моя случай е, че не съм направила на тази персона абсолютно нищо. Странно е и желанието на хората да разкостят всяка случайна жертва без дори да я познават - подхващат и завършват на драго сърце казаното от зложелателя. Аз не мога да си обясня с нищо поведението им, освен с това че хората като те видяят колко си щастлив, пълен в живота и доволен, искат да те видят и смазан в следващия момент.
« Последна редакция: Октомври 24, 2013, 07:10:07 pm от zvezda »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7302 -: Октомври 24, 2013, 10:46:56 pm »

Имам въпрос - Всичко наред ли ще е с детето по време на екскурзията?

Мисля да заведа детето в Истанбул. Малко се притеснявам, че ще сме само двамата, освен с групата, разбира се, но все пак... Жена с малко дете в мюсюлманска държава в огромен град си е стресиращо. Пък и затъмнението ноември месец ще му е на К4.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #7303 -: Октомври 24, 2013, 11:05:03 pm »

Имам въпрос - Всичко наред ли ще е с детето по време на екскурзията?

Мисля да заведа детето в Истанбул. Малко се притеснявам, че ще сме само двамата, освен с групата, разбира се, но все пак... Жена с малко дете в мюсюлманска държава в огромен град си е стресиращо. Пък и затъмнението ноември месец ще му е на К4.

Не само ще е наред..,а и  ще е незабравимо преживяване. Тръгвайте и не мислете...Преди Вас е измислено. ;)

Ей...,аман от спамъри...затова през този профил.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7304 -: Октомври 25, 2013, 06:40:40 am »
 :88: :88: :88:
COK TESEKKURLER HANIMLAR
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #7305 -: Октомври 25, 2013, 05:16:58 pm »
дали е правилен въпросът не знам...ако не е -моля да ме извините :-[... "Служебно или лично е  пребиваването на Х в гр М. в края на другата седмица " /че много пари се хвърлят в това ходене там , а ние плащаме все пак :P
« Последна редакция: Октомври 25, 2013, 05:28:44 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #7306 -: Октомври 25, 2013, 05:51:53 pm »
дали е правилен въпросът не знам...ако не е -моля да ме извините :-[... "Служебно или лично е  пребиваването на Х в гр М. в края на другата седмица " /че много пари се хвърлят в това ходене там , а ние плащаме все пак :P/
Луната У10 (кариерата) в отминала опозиция с Плутон У1 на Х, така че едва ли е служебно, Плутон У1 във взаимна рецепция със Сатурн У5, с който Луната е извършила тригон- повече за негово лично удоволствие е пребиваването му в гр.М, а може там да има и недвижима собственост, понеже Сатурн е негов У4

благодаря,Акрукс  :blink:...ами много категоричен беше наш колега,че ще се събират представители на други наши структури  в някакъв СПА хотел/и уж на майтап се кефеше,че щял да се възползва от спа услугите/ , а аз още докато изричаше това реших,че....не е точно така и го казах това на другите ,но пък те не вярват той да ползва наши пари за лични цели...но май трябва....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7307 -: Октомври 25, 2013, 06:33:25 pm »
Ще роди ли М. в чужбина и какво ще се случи с детенцето?Жената е в чужбина и няма никакви здравни осигуровки.Раждането й там е почти невъзможно,но е голям инат и отказва да се върне тук.Няма и пари да заплати за раждането.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #7308 -: Октомври 25, 2013, 08:39:08 pm »
Четох в един блог, че не е хубаво да се разглеждат хорари при ретрограден Меркурий - правел картата нерадикална, което до сега не бях срещата. Какво ви е мнението по въпроса?  :blink:

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7309 -: Октомври 25, 2013, 09:03:51 pm »
Ще роди ли М. в чужбина и какво ще се случи с детенцето?Жената е в чужбина и няма никакви здравни осигуровки.Раждането й там е почти невъзможно,но е голям инат и отказва да се върне тук.Няма и пари да заплати за раждането.
да, ще роди в чужбина- не са оставили там никоя да роди на улицата, така че спокойно
Благодаря,знам че никой не е раждал на улицата,но системата там е такава,че жени в нейното положение държавата взима децата за отглеждане тъй като майката няма финансовата възможност да заплати раждането следователно според тях и да отглежда детето.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #7310 -: Октомври 25, 2013, 09:19:29 pm »
да, ще роди в чужбина- не са оставили там никоя да роди на улицата, така че спокойно
Благодаря,знам че никой не е раждал на улицата,но системата там е такава,че жени в нейното положение държавата взима децата за отглеждане тъй като майката няма финансовата възможност да заплати раждането следователно според тях и да отглежда детето.
разбирам, явно не е в държава от ЕС, но хорарът е хубав и с положителен завършек
Благодаря Акрукс отново.

« Отговор #7311 -: Октомври 26, 2013, 09:24:58 am »
Акрукс,Зикову,Веско,Мирабела,много благодаря,за коментарите по моята карта.Ще дам ОВ по-късно  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7312 -: Октомври 26, 2013, 08:30:22 pm »
Жив ли е С? През последния месец като че ли е изчезнал, изтрил си е фейсбука, няма го и в скайпа. Да не би пък гаджето му да го е напуснало и заради това да се крие?

« Отговор #7313 -: Октомври 26, 2013, 09:03:01 pm »
Една приятелка пита дали ще забременее до края на другата година?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #7314 -: Октомври 26, 2013, 09:48:26 pm »
Въпрос с повишена трудност :-\ в прогресиите ми видях, че директния хирон в 1 дом е станал ретрограден, а слв в 5 е станал директен.. аспекта между тях си остава тригон.. и има намесена карма 100%... но никъде не намирам инфо за директен прогресивен слв.. помощ от каките  :unsure:
:)

« Отговор #7315 -: Октомври 26, 2013, 10:16:36 pm »
Деликатно. Аз направо щях да му кажа: Колега, постът ти не е по темата (Хорарни въпроси). Георгиев, зарежи ги Хирон и възлите в прогресиите. Те са бавни планети(астероиди)/точки. Прогресиите са посветени на бързите планети - Слънце, Луна (най-вече), Меркурий, Венера.

« Отговор #7316 -: Октомври 26, 2013, 11:11:15 pm »
Една приятелка пита дали ще забременее до края на другата година?
Ще забременее след 3-4 месеца, така че до края на другата година може и да е родила, момиченце ще е
Благодаря ти,Акрукс!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #7317 -: Октомври 27, 2013, 03:30:03 am »
Жив ли е С? През последния месец като че ли е изчезнал, изтрил си е фейсбука, няма го и в скайпа. Да не би пък гаджето му да го е напуснало и заради това да се крие?
Жив и здрав е, а ако има известни трудности в комуникацията, действително може да са свързани с неговите чувства, но У7 за С. е ретро, така че ще се оправят нещата с гаджето му.
Благодаря много, akruks!  :blink:

« Отговор #7318 -: Октомври 27, 2013, 03:40:54 am »
Къде  е пръстена?

Това беше първоначално зададеният въпрос, като разчитах, че  по този начин питам и дали ще го намеря.
Пръстенът е годежен и изчезна преди 20 дни. Паднал е от ръката ми без да разбера!

Сходящият съвпад на Луната с Меркурий ме обнадежди за щастлива развръзка. Последващия съвпад със Сатурн отлага ли намирането му ?

Ще се радвам  на други мнения, защото вече питам дали някога ще го намеря.
Благодаря!

ПП : Сега видях темата за хорар за изчезнали  вещи.  :-[
« Последна редакция: Октомври 27, 2013, 03:53:51 am от feelthef »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #7319 -: Октомври 28, 2013, 09:33:35 am »
Здравейте.  :blink: Тези дни трябва да обявят резултатите за една стипендия на фондация за сираци, много искам да спечеля, защото в момента съм много зле финансово, скоро не съм печелила и награди...  :'( Ще спечеля ли стипендия от Фондацията?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)