Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207126 Прегледи
*

aiofe

• 42
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7520 -: Декември 10, 2013, 08:02:00 pm »
Моля за помощ, как ще е финансовото ни положение в рамките на месец напред, малко съм притеснена  :-\

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7521 -: Декември 10, 2013, 08:34:53 pm »
Утре съм канена на едно събитие, двоумя се дали да отида... притеснява ме, че бившия може да бъде там... Ако отида ще се засечем ли? Трябва ли изобщо да ходя...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #7522 -: Декември 10, 2013, 09:53:01 pm »
Здравейте,
Имам нужда от насока при вземането на важно за мен решение. В неделя вечер на 8 декември бях на едно събиране. Една от жените, с която винаги се разбираме добре, която много харесвам и уважавам каза нещо, което ме обиди.
Не мога да преценя дали е временно недоразумение т.е. да не си слагам на сърце обидата или трябва да прекъсна контактите си нея за в бъдеще.Тази жена ще има ли важна роля в живота ми?
Благодаря предварително за отговора
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7523 -: Декември 11, 2013, 11:13:18 am »
Здравейте, моля да ми помогнете при отговора на този въпрос - Ще си върна ли (взема ли обратно) кученцето?  :'( Дадох го на едно семейство, по лични причини, но не мога да успокоя и да спра да плача...

« Отговор #7524 -: Декември 11, 2013, 09:17:23 pm »
Здравейте,
Имам нужда от насока при вземането на важно за мен решение. В неделя вечер на 8 декември бях на едно събиране. Една от жените, с която винаги се разбираме добре, която много харесвам и уважавам каза нещо, което ме обиди.
Не мога да преценя дали е временно недоразумение т.е. да не си слагам на сърце обидата или трябва да прекъсна контактите си нея за в бъдеще.Тази жена ще има ли важна роля в живота ми?
Благодаря предварително за отговора
Луната У11 ще извърши квадрат с Юпитер У1 за жената, която ще излезе от кръга на твоите приятели
Благодаря за отговора. Аз си мислех, че става дума за недоразумение и нещата ще се оправят в бъдеще. Според теб решението да излезе от кръга на моите приятели ще бъде взето от нея самата и ще бъде ли то категорично.
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7525 -: Декември 11, 2013, 09:22:36 pm »
Утре съм канена на едно събитие, двоумя се дали да отида... притеснява ме, че бившия може да бъде там... Ако отида ще се засечем ли? Трябва ли изобщо да ходя...
предполагам е свързано с някакво честване, празненство- Слънцето У1 в 5д и ще отидеш, а бившия може да е минал преди теб и няма да се засечете, но въпреки това няма да си удовлетворена от развоя на събитието

Отидох, не се засякохме, добре си изкарах. Благодаря :blink:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #7526 -: Декември 12, 2013, 01:03:59 pm »
Здравейте, моля да ми помогнете при отговора на този въпрос - Ще си върна ли (взема ли обратно) кученцето?  :'( Дадох го на едно семейство, по лични причини, но не мога да успокоя и да спра да плача...
Слънцето У6 в 10д до МЦ, в знак на Юпитер съУ1- вижда се, че кученцето е важно за теб и си привързана към него. Луната, като твой втори сигнификатор, и основен за въпроса, отива към тригон с У6, така че би трябвало да се съберете с кученцето сравнително скоро.

Благодар, Акрукс. Дано се окажеш права, защото поне за сега това няма изгледи да се случи. Говорих с хората, но...

*

aiofe

• 42
« Отговор #7527 -: Декември 14, 2013, 05:17:18 pm »
Ще получа ли хубав коледен подарък (сума пари), която са ми обещали, за роднини става въпрос.

« Отговор #7528 -: Декември 17, 2013, 12:36:55 am »
Пускам един хорар,който ми е доста важен-незнам ,вече какво да мисля - ще ми върне ли парите .... Той? Моля,някой който е повече в "час" да ми помогне да го разтълкувам.Той - си мислех да е по 7 дом

« Отговор #7529 -: Декември 17, 2013, 07:22:51 pm »
Пускам един хорар,който ми е доста важен- не знам вече какво да мисля, ще ми върне ли парите .... Той? Моля някой, който е повече в "час" да ми помогне да го разтълкувам.Той - си мислех да е по 7 дом
Все пак какъв ти се пада длъжника, който укриваш? Дано не е голяма сума пари, макар според картата да е, защото не се очертава да ти ги върне, а и да искаш да го осъдиш няма как при липса на доказателства...
[/quot
Сумата е доста голяма.Той е - човека с когото живее сестра ми от 2 години........Наистина ли няма надежда? :(Поискаха ми ги за бизнес ,който май се провали.Взеха ги за 1 месец - минаха 3  :unsure:Кой дом да гледам - 2 или 8?
Благодаря предварително
« Последна редакция: Декември 17, 2013, 07:48:33 pm от natalia »

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7530 -: Декември 17, 2013, 10:15:25 pm »
Ще се разведат ли родителите ми?
« Последна редакция: Декември 17, 2013, 10:25:45 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #7531 -: Декември 17, 2013, 11:03:52 pm »

Сумата е доста голяма.Той е - човека с когото живее сестра ми от 2 години........Наистина ли няма надежда? :(Поискаха ми ги за бизнес ,който май се провали.Взеха ги за 1 месец - минаха 3  :unsure:Кой дом да гледам - 2 или 8?
Благодаря предварително
Сега вече нещата излизат по-ясно, Той е представен по картата от Меркурий, като производен 7-ми от твоя 3-ти дом, партньорът на сестра ти. Луната У2 за него в негов 1-ви дом е извършила опозиция с Меркурий У1 - угрижен е за финансите, които няма. Ти излизаш в неговия 8д, като кредитор, но Луната ще извърши последен аспект куинконкс с Венера У1 за теб- няма пари, за да ти ги върне, а сестра ти има дял в изхарчването на тези пари- Тя е ретро Юпитер в рак, разположена в негов 2д, а той е разчитал на нея- Меркурий е в знак на Юпитер. Парите ще ти си ги получиш, защото Сатурн У2 за сестра ти е във взаимна рецепция с Плутон У2 при теб, а Луната У2 за нейния мъж е извършила тригон с Марс У2, който е в твоя 12д- да не би да ги е върнал парите или част от тях, а ти да не знаеш?
Много си добра в тълкуването!Описа точно ситуацията.........нямат в момента и се чудят по какъв начин да ни ги върнат.Не се чувстват добре от този факт,мисля,че не ме лъжат - ти ще кажеш :blink:Сега уговаряме да ги върнат на 2 части .........затова се допитвам до форума.
Многи ти благодаря,че ми даваш толкова профи.надежда,защото сумата,наистина не е никак малка.Така,както  ми ги обясни и аз ги виждам вече.Благодаря :58:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #7532 -: Декември 18, 2013, 08:48:47 am »
Ще се разведат ли родителите ми?
не

Благодаря  :blink:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7533 -: Декември 18, 2013, 03:22:56 pm »
Мили хора, в петък съм на интервю за една работа и въпросът ми е : "Ще получа ли работата?", зададен 15,57ч на 18.12.,гр. Варна. Бихте ли ми помогнали в тълкуването на картата? Работата ми трябва, макар че е на половин ден.
Благодаря ви предварително за помощта! :blink:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7534 -: Декември 18, 2013, 03:47:22 pm »
Благодаря ти, Akruks!  :58:

« Отговор #7535 -: Декември 18, 2013, 05:08:58 pm »
Full disclosure — на други въпроси не съм отговарял, имаш пълното право да не ми вярваш.

Представена си от Меркурий, в падение, изгорен — няма да се представиш блестящо. В седми дом — искаш да се харесаш. Луната обаче е добре поставена и прави сходящ тригон със Сатурн, управител на десети дом — има добра възможност да те назначат.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7536 -: Декември 18, 2013, 09:40:57 pm »
Соник, благодаря и на теб!  :blink:

« Отговор #7537 -: Декември 19, 2013, 02:50:19 pm »
Здравейте!
Поръчах си нова колода карти таро от един американски сайт на 30 ноември 2013 год.
Минаха почти три седмици, а колодата все още не е пристигнала.
Въпросът ми е: Ще пристигне колодата,която поръчах до края на тази година (2013) на посочения от мен адрес?
Имам някакви съмнения, че може да е открадната. Затова 2ри въпрос  - дали е открадната?
Благодаря ви предварително!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7538 -: Декември 19, 2013, 02:58:59 pm »
Здравейте!
Поръчах си нова колода карти таро от един американски сайт на 30 ноември 2013 год.
Минаха почти три седмици, а колодата все още не е пристигнала.
Въпросът ми е: Ще пристигне колодата,която поръчах до края на тази година (2013) на посочения от мен адрес?
Имам някакви съмнения, че може да е открадната. Затова 2ри въпрос  - дали е открадната?
Благодаря ви предварително!

не ми прилича да е открадната, но не мисля, че ще пристигне до края на годината. Мисля, че пратката е била погрешно изпратена- ще ходи, ще се връща- такова нещо
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7539 -: Декември 19, 2013, 03:03:35 pm »
Благодаря ти, Зикову.
Значи все пак нещо не е наред за да се забави толкова много.