Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207785 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7560 -: Декември 27, 2013, 06:18:43 pm »
Ще имам ли силна конкуренция при кандидатстването ми за финансиране на научен проект през 2014?

Като изключим всички признаци за нерадикалност в тази карта, може ли все пак да се даде някакъв отговор?
Конкуренция ще имаш във връзка с проекта и то голяма- Меркурий У1, У5 в сходяща опозиция с Юпитер У7
 Луната У2 е в последен градус и не прави аспект със Сатурн У8, а с Меркурий У1, У5 е в отминал квадрат- може би показва отказаното финансиране за тази година, а за следващата въпросът ти е свързан с конкуренция, а не дали ще получиш пари.

Акрукс, точно за конкуренцията става въпрос да, защото миналата година ми отказаха финансиране именно по тази причина.
Имало е много повече кандидати отколкото финанси (както винаги), като в писмото беше посочено, че конкретно през тази година, са имали изключително силни кандидатури, от хора с по няколко публикации в специализирани  по темата журнали.

Съответно аз не мога да се съревновавам с тях, първо защото никога не съм имала чак такива високи академични аспирации, второ защото самата им национална принадлежност им дава голямо предимство в разработване на теми, които са им много познати и лично преживяни, аз съм само външен наблюдател. Трето, кандидатствам в страна и университет с много завишени критерии.

Тази година явно пак ще е същата история :'(

Благодаря ти за коментара!
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #7561 -: Декември 27, 2013, 06:19:58 pm »
Здравейте,въпроса ми е : Ще се съберем ли до края на януари?
Зададен в София,19,09
За първи път съм тук,надявам се да не съм объркала нещата,изчетох всичко за това как става задаването на въпрос:)
Благодаря на всички отзовали се.
Весели Празници на всички :)

« Отговор #7562 -: Декември 27, 2013, 06:35:50 pm »
За първи път съм тук,надявам се да не съм объркала нещата,изчетох всичко за това как става задаването на въпрос:)
Благодаря на всички отзовали се.
Весели Празници на всички :)
Поздравления за успешното включване от първи път :)
Весели празници и на вас :)
Благодаря,докато успея с картата доста зор видях :) Но поне научих нещо ново :)

*

dobic

• 19
« Отговор #7563 -: Декември 28, 2013, 06:46:20 pm »
Здравеите - ще си позволя и аз да досадя с въпрос :-[
Ще имам ли втори брак ? Появи се един интересен обект / обаче нали "парен каша духа"/ А ми се струва че натам  са тръгнали отношенията.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7564 -: Декември 28, 2013, 07:38:38 pm »
Здравейте, момичета, имам нова възможност за работа и съответно направих хорар : "Ще получа ли тази работа?", 28.12., Варна, 11,13ч.
Какво е вашето мнение?
Благодаря за помощта! :blink:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7565 -: Декември 28, 2013, 08:42:59 pm »
AzaZaeL, много ти благодаря! :blink: Вече съм уморена в края на годината, но наистина трябва да оползотворя тази възможност. А и ми е по специалността.
Благодаря ти от сърце :58:

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7566 -: Декември 28, 2013, 09:42:15 pm »

[/quote] а в момента работиш ли?
ако работиш и предложението е за нова работа, ще стане
[/quote]

Не работя в момента - не и на договор. Самостоятелно се занимавам онлайн. Това не се брои, предполагам?

« Отговор #7567 -: Декември 28, 2013, 09:47:32 pm »
Къде ми е обицата?  :'(
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #7568 -: Декември 28, 2013, 10:06:39 pm »
Супер - благодаря ти, Akruks! :blink:

« Отговор #7569 -: Декември 31, 2013, 09:08:18 am »
Здравейте,
Днес И. ще се свърже ли с мен?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7570 -: Декември 31, 2013, 09:22:55 am »

Джъст...не ми се вижда да я намериш...съжалявам :( Има някакъв много бегъл шанс- в смисъл лежи някъде на нещо, но да я откриеш не виждам
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7571 -: Декември 31, 2013, 01:48:43 pm »
виж в хола, вашата стая или на терасата, някъде по земята, в някой ъгъл, на тъмно, под мебел, легло, диван...
заради знака , в който е венера- козирог, потърси я и в работата си.
според мен ще я намериш, защото твоя сигн. меркурий е в секстил с парс фортуна /която е във 2 ри дом/ и в секстил с възлите, луна в секстил с венера,  но след забавяне- луната в във фиксиран знак и падащ дом.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #7572 -: Януари 01, 2014, 07:12:40 pm »
виж в хола, вашата стая или на терасата, някъде по земята, в някой ъгъл, на тъмно, под мебел, легло, диван...
заради знака , в който е венера- козирог, потърси я и в работата си.
според мен ще я намериш, защото твоя сигн. меркурий е в секстил с парс фортуна /която е във 2 ри дом/ и в секстил с възлите, луна в секстил с венера,  но след забавяне- луната в във фиксиран знак и падащ дом.

в дневна, хол, където се събира семейството, места за игра и забавления, детска стая
може да е в дреха, в гардероб, легло, диван
по-важно е, че ще я намериш
Благодаря ви,още не съм я намерила,но продължавам да търся,защото ми е много скъпа...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7573 -: Януари 02, 2014, 09:31:35 pm »
Влизал ли е тайно злонамерен непознат в домът ми.

« Отговор #7574 -: Януари 02, 2014, 10:08:07 pm »
Уфф, задавам и аз един въпрос... Следят ли ми скайпа?
Имам подозрения, че някой яко следи моя акаунт, както и тези на родителите ми, защото понякога влизат от моя комп. Днес забелязах, че когато те не са на линия, дава, че съобщенията са доставени, което е невъзможно. Когато изпращам съобщения от техните към моя профил, дава че са доставени, а аз не съм на линия... :angry:

Благодаря!

« Отговор #7575 -: Януари 02, 2014, 10:44:19 pm »
Благодаря ти много, Акрукс! Баси и хората дето има :angry:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #7576 -: Януари 03, 2014, 01:40:21 pm »
Благодаря Акрукс.И аз съм била в такъв филм по няколко линии.Сега ще видим кво ще изпее новата свръзка ;D

« Отговор #7577 -: Януари 04, 2014, 11:47:59 am »
Здравейте :blink: .
Интернет доставчика ми преди няколко месеца ми препоръча да си взема компютър втора ръка, за да работя с едни програми, които са доста тежки за сегашният ми компютър. Тези дни обмислях скоро да си го купя, вече съм избрала модела. Въпросът ми е: ще работи ли добре с програмите, които искам да му инсталирам ?

« Отговор #7578 -: Януари 04, 2014, 12:06:35 pm »
SunMoon, в описанието на всяка програма са записани изискванията ѝ, за да върви на даден компютър. Гледаш ги и сравняваш с показателите на това, което ще си купуваш. Мисля, че с 4 GB RAM, процесор около 2 GHz и нагоре и хард диск 300-500 GB, всичко ще върви. Само операционната система остава да провериш дали е съвместима с конкретните версии програмите, които ще инсталираш. Втора ръка компютър не мисля, че е разумно да се купува. За по 600 лв. има нови лаптопи с горните показатели, които вече са морално остарели, та какво остава за втората ръка. Толкова бързо се развиват информационните и комуникационните технологии.

« Отговор #7579 -: Януари 04, 2014, 03:23:15 pm »
Уфф, задавам и аз един въпрос... Следят ли ми скайпа?
Имам подозрения, че някой яко следи моя акаунт, както и тези на родителите ми, защото понякога влизат от моя комп. Днес забелязах, че когато те не са на линия, дава, че съобщенията са доставени, което е невъзможно. Когато изпращам съобщения от техните към моя профил, дава че са доставени, а аз не съм на линия... :angry:

Благодаря!

Да. NSA. :lol: У3 е слаб, квадратира Уран (компютри, технологии) и Плутон (хванала те е конспирацията)…

Иначе, по-реалистично, някой може да ти чете разговорите и без да си логната, особено ако има физически достъп до компютъра ти (не че е задължително условие). Пример: http://www.nirsoft.net/utils/skype_log_view.html, http://suurjaak.github.io/Skyperious/. Смени си паролата на скайпа (в случай, че някой я е нацелил), измисли нещо по-сложно, сложи си и парола на акаунта…
« Последна редакция: Януари 04, 2014, 03:30:54 pm от Sonic_Pro »