Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207391 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7580 -: Януари 04, 2014, 07:30:02 pm »
SunMoon, в описанието на всяка програма са записани изискванията ѝ, за да върви на даден компютър. Гледаш ги и сравняваш с показателите на това, което ще си купуваш. Мисля, че с 4 GB RAM, процесор около 2 GHz и нагоре и хард диск 300-500 GB, всичко ще върви. Само операционната система остава да провериш дали е съвместима с конкретните версии програмите, които ще инсталираш. Втора ръка компютър не мисля, че е разумно да се купува. За по 600 лв. има нови лаптопи с горните показатели, които вече са морално остарели, та какво остава за втората ръка. Толкова бързо се развиват информационните и комуникационните технологии.

Мирабела, мерси. Аз съм записала изискванията на всяка програма, но за графичната карта не става ясно дали ще работи добре. То, че ще тръгне, ще тръгне, но май няма да работи гладко.
Мога да си взема нещо ново, но само за добра видео карта трябва да се изхвърля с минимум 1000$, пък какво остава за другите части ;D .

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7581 -: Януари 04, 2014, 07:42:23 pm »
''Ще дадат ли направление на майка ми за пет скенер??? ''

Как мислите?

« Отговор #7582 -: Януари 04, 2014, 08:09:50 pm »
SunMoon, в описанието на всяка програма са записани изискванията ѝ, за да върви на даден компютър. Гледаш ги и сравняваш с показателите на това, което ще си купуваш. Мисля, че с 4 GB RAM, процесор около 2 GHz и нагоре и хард диск 300-500 GB, всичко ще върви. Само операционната система остава да провериш дали е съвместима с конкретните версии програмите, които ще инсталираш. Втора ръка компютър не мисля, че е разумно да се купува. За по 600 лв. има нови лаптопи с горните показатели, които вече са морално остарели, та какво остава за втората ръка. Толкова бързо се развиват информационните и комуникационните технологии.

Мирабела, мерси. Аз съм записала изискванията на всяка програма, но за графичната карта не става ясно дали ще работи добре. То, че ще тръгне, ще тръгне, но май няма да работи гладко.
Мога да си взема нещо ново, но само за добра видео карта трябва да се изхвърля с минимум 1000$, пък какво остава за другите части ;D .

SunMoon, от втора ръка компютър има смисъл, ако гледаш да спестиш и знаеш какво да постегнеш. За 1000$ ще си купиш чисто нов комплексарско-геймърски десктоп с вид на танк и бахти-зверската-видеокарта-начи, дето цепи мрака. Има и видеокарти, които наистина струват повече от 1000$, но малко се съмнявам да копаеш биткойни ;D Между 400 и 600 лв. има съвсем прилични офис машини. За 900 и нещо една нашенска фирма продаваше конфигурация под името "CAD/CAM система"… я по-добре питай в http://hardwarebg.com/forum/ :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7583 -: Януари 04, 2014, 08:23:32 pm »
Един хорар за упражнение от мен, после ще дам обратна връзка.  :blink:

Утре ще вземат ли котарака? (нови стопани)

04.01.2014, 21 ч. 16 мин., Варна

На 31ви ми се обади една кандидат-осиновителка и ме пита дали вече е даден, до 5 януари щяла да бъде извън града. Надявам се да не е размислила и да ми се обади утре. Имам и други запитвания, но всички са от други градове, по куриер нямам намерение да го доставям и да го стресирам допълнително, само лично предаване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7584 -: Януари 04, 2014, 08:50:37 pm »
Един хорар за упражнение от мен, после ще дам обратна връзка.  :blink:

04.01.2014, 21 ч. 16 мин., Варна

На 31ви ми се обади една кандидат-осиновителка и ме пита дали вече е даден, до 5 януари щяла да бъде извън града. Надявам се да не е размислила и да ми се обади утре. Имам и други запитвания, но всички са от други градове, по куриер нямам намерение да го доставям и да го стресирам допълнително, само лично предаване.

Според мен няма да го вземат.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7585 -: Януари 04, 2014, 08:51:47 pm »
Да видим дали ще се обадят утре. Но може и да не го харесат, сега има доста проскубан и жалък вид.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7586 -: Януари 04, 2014, 08:56:47 pm »
Управител на часа на въпроса е Юпитер..Ретро..Мисля че няма да стане утре. И се съмнявам, че скоро
Котан ще смени дома си.
Между Меркурий и Юпитер аспекта се е разпаднал. Сатурн упр.6д. не прави аспекти с нито една пранета.
Луната е сменила знак, и ще направи аспекти, но по-скоро това ми прилича на нова договорка..
Може и да греша.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7587 -: Януари 04, 2014, 09:01:17 pm »
Да видим дали ще проработи рецепцията между Луната и Юпитер.
Когато ми се обади, ми се стори отговорно момиче и беше доста ентусиазирана, искаше да я изчакам до 5ти. Надявам се да не се е отказала и да ми звънне утре, засега това е единственият вариант от Варна.
Ако случайно не го хареса, но ми се стори свястна и отговорна след среща на живо, съм измислила друга схема - мога да й предложа по-млад котарак, обявен за продажба, но за нея ще е гратис.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7588 -: Януари 04, 2014, 09:04:08 pm »
Да видим дали ще проработи рецепцията между Луната и Юпитер.
Когато ми се обади, ми се стори отговорно момиче и беше доста ентусиазирана, искаше да я изчакам до 5ти. Надявам се да не се е отказала и да ми звънне утре, засега това е единственият вариант от Варна.
Ако случайно не го хареса, но ми се стори свястна и отговорна след среща на живо, съм измислила друга схема - мога да й предложа по-млад котарак, обявен за продажба, но за нея ще е гратис.  :blink:

Сигнификатор на котките е Луната..За съжаление е в ранен градус..Мисля,че няма да стане..НО ДАНО ДА ГРЕША...
Аман от твойте котки... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7589 -: Януари 04, 2014, 09:06:08 pm »

Аман, снощи до 3 или 4 часа слушах любовната игра на две мъжки под леглото ми.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7590 -: Януари 04, 2014, 09:11:09 pm »

Аман, снощи до 3 или 4 часа слушах любовната игра на две мъжки под леглото ми.  :57:

Да не са обърнали резбата? :o :haha:
А ..не...нечовешко е... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7591 -: Януари 04, 2014, 09:12:22 pm »
При малкото настъпи полово съзряване, жална им майка  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7592 -: Януари 04, 2014, 09:14:34 pm »
аз мисля, че ще го вземат. освен от сатурн котето се управлява и от луната. тя има все хубави аспекти, 2 от  които са със сигнификаторите на хората - юпитер и нептун. освен това взаимната рецепция на луна и юпитер има силата на съвпад.
притесняват ме само ретроградието на юпитер- може хората да предложат нещо друго и твоят сигн. все още в лъчите на слънцето.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7593 -: Януари 05, 2014, 05:44:53 pm »
Давам обратна връзка, понеже въпросът беше зададен за днешния ден.

Дотук никой не се обади, а така се надявах да звънне това момиче, много искаше да й запазя котарака.

Но се обадиха във връзка с друго коте, вече дадено. Новата стопанка беше много притеснена и ми каза, че стои стресиран и от една седмица нищо не яде.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7594 -: Януари 05, 2014, 05:53:27 pm »
ех, жалко, не познах. за  нищо не става тая луна...ретроградието на юпитер и изгорелия мерк. надвиха всичко друго.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7595 -: Януари 05, 2014, 05:55:12 pm »
Може и да го вземат, по-нататък... Но за днешния ден беше въпросът - отговорът е "не".  :lol:

А аз си мислех, че в кърпа ми е вързано, така се зарадвах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7596 -: Януари 05, 2014, 06:05:43 pm »
Давам обратна връзка, понеже въпросът беше зададен за днешния ден.

Дотук никой не се обади, а така се надявах да звънне това момиче, много искаше да й запазя котарака.

Но се обадиха във връзка с друго коте, вече дадено. Новата стопанка беше много притеснена и ми каза, че стои стресиран и от една седмица нищо не яде.  :(

миличкото :( Ами то ако е било на някакво място, където си има приятелчета...и сега му е самотно, чужди хора...дано да свикне :lol:

"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7597 -: Януари 05, 2014, 06:08:53 pm »
Има други котки там, като турски бей е сред няколко женски  :blink:, но още не може да свикне с новата къща и новите стопани горкото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7598 -: Януари 05, 2014, 06:11:26 pm »
Има други котки там, като турски бей е сред няколко женски :blink:, но още не може да свикне с новата къща и новите стопани горкото.

aa няма да го мислим тогава! ;D ;D ;D с хубавото бързо се свиква..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7599 -: Януари 05, 2014, 06:22:32 pm »
И да поздравим Марая- позна изхода от хорара ;)