Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205698 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7600 -: Януари 05, 2014, 06:24:32 pm »
Мдааа... плешивия дъртак гледам да го пробутам на някой за разплод, че се разгони пак и не спира да грачи, най-вече когато си лягам  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7601 -: Януари 05, 2014, 08:01:36 pm »
Лелеле...не мога да повярвам какво ми се случва...
бившия ми приятел ме заплашва с полиция,защото не искам да му върна колелото,което ми подари преди половин година...дори твърди,че било предвидено за мен,но не ми го бил подарил....
и за няколко вещи,които съм счупила в дома му в негово отсъствие...щом не съм там значи съм ги откраднала?!?!
бил ходил днес до полицията....абсурд....срам ме е докато го пиша
отказвам да говоря с него,защото съм в потрес,той ми звъни на пожар,обидно ми е и няма да му върна скапаното колело макар да не ми е нужно заради начина по който постъпи...
ще ми създаде ли проблем този малък злобен човек,заради който страдах толкова много
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 08:09:55 pm от rene »

« Отговор #7602 -: Януари 05, 2014, 08:06:25 pm »
Те, хората, които се развеждат, не могат да се оправят с полиция за покъщината, че той, който не е имал законна връзка с теб. Отчаяна реакция на слаб комплексиран ревнивец. Блокирай го и не говори повече с него. Сега вече разбираш защо ти е бивш, т.е. защо е трябвало да остане в миналото. Дай си ми куклите, на ти парцалите.

По телефона ли те заплашва? Кажи му, че тези разговори се записват от мобилния оператор и че ти ще го съдиш за заплахи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7603 -: Януари 05, 2014, 08:06:49 pm »
Това наистина е много малоумно поведение от негова страна.
Ако не ползваш колелото, бих те посъветвала да му го върнеш, за да не ти напомня повече за него;)

Не е нужно да се виждаш лично с тоя, хвърли го пред вратата му и точка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7604 -: Януари 05, 2014, 08:08:16 pm »
хора....аз съм потресена....предпочитам да го подаря на някой,но не и да му го върна...при това унизително поведение...
ДЪНОТО!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7605 -: Януари 05, 2014, 08:10:06 pm »
Въпросът е не да му угодиш и да стане на неговата, а да разкараш предмет, който те свързва с него. Но в крайна сметка ти решаваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7606 -: Януари 05, 2014, 08:11:28 pm »
Те, хората, които се развеждат, не могат да се оправят с полиция за покъщината, че той, който не е имал законна връзка с теб. Отчаяна реакция на слаб комплексиран ревнивец. Блокирай го и не говори повече с него. Сега вече разбираш защо ти е бивш, т.е. защо е трябвало да остане в миналото. Дай си ми куклите, на ти парцалите.

По телефона ли те заплашва? Кажи му, че тези разговори се записват от мобилния оператор и че ти ще го съдиш за заплахи.

да..и ми праща смс,че нямам документ за колелото,ще ми прати призовка и накрая като се докажело на кой е ще трябва да го върна или платя.....просто майтап голям

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7607 -: Януари 05, 2014, 08:12:21 pm »
Много дребнав човек, просто нямам думи, в потрес съм и аз.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7608 -: Януари 05, 2014, 08:13:20 pm »
Да, и аз бих разкарала колелото. Точно за да не ми напомня за толкова злобен човечец.

Много интересно как ще се докаже на кого е. Много интересно кой ще се наеме да го доказва и кой ще плати за доказването. Все едно той пази документ. Жалко изпълнение.

По хорара мисля, че няма да ти навреди. Вярно, че градусът на АС е твърде ранен, но разчитам на факта, че Луната няма сходящи напрегнати аспекти, а опозицията между управителите на АС/DC, Меркурий и Юпитер, е вече разходяща. Нептун в 1-вия му дом - блъфира.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7609 -: Януари 05, 2014, 08:15:17 pm »
Въпросът е не да му угодиш и да стане на неговата, а да разкараш предмет, който те свързва с него. Но в крайна сметка ти решаваш.

да Лили права си..но моята гордост не ми позволява след като ме изостави и лъга да позволя да бъда изнудвана по толкова грозен начин...
въпреки,че това явно е било най-хубавото нещо,което е можело да ми се случи...някой си знае работата...

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7610 -: Януари 05, 2014, 08:17:10 pm »
Много дребнав човек, просто нямам думи, в потрес съм и аз.  :-\

аз съм на 34 години...видяла съм какво ли не...но такава дребнавост и злоба-НИКОГА...от човек с който съм живяла и се е клел в любов

« Отговор #7611 -: Януари 05, 2014, 08:17:51 pm »
Слагала ли си картата му във форума? Извинявай, че любопитствам така нахално.

Какво мислеш, че е провокирало това поведение у него? След като той е сложил пръв край на отношенията ви, как би могло да е било наранено огромното му его?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7612 -: Януари 05, 2014, 08:19:46 pm »
Разкарвай го без да съжаляваш, колкото и грубо да звучи. Много ниско е паднал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7613 -: Януари 05, 2014, 08:21:37 pm »
Да, и аз бих разкарала колелото. Точно за да не ми напомня за толкова злобен човечец.

Много интересно как ще се докаже на кого е. Много интересно кой ще се наеме да го доказва и кой ще плати за доказването. Все едно той пази документ. Жалко изпълнение.

По хорара мисля, че няма да ти навреди. Вярно, че градусът на АС е твърде ранен, но разчитам на факта, че Луната няма сходящи напрегнати аспекти, а опозицията между управителите на АС/DC, Меркурий и Юпитер, е вече разходяща. Нептун в 1-вия му дом - блъфира.

Благодаря ти Лили,
той го купи лятото за мен...втора употреба от познат...подозирам на новата му ...баба,и всичко това не ме интересува....но поведението точно сега е толкова грозно и обидно...лъжите му бяха нищо в сравнение с това......

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7614 -: Януари 05, 2014, 08:23:21 pm »
Слагала ли си картата му във форума? Извинявай, че любопитствам така нахално.

Какво мислеш, че е провокирало това поведение у него? След като той е сложил пръв край на отношенията ви, как би могло да е било наранено огромното му его?

Не помня,мисля не...задавах много хорарни въпроси за него...ще я кача и ще ти пиша на лични...
не зня от къде дойде тази злоба...или винаги е бил такъв

« Отговор #7615 -: Януари 05, 2014, 08:25:01 pm »
Ако не ти се занимава, недей. По-добре по-малко приказки за него, за да не ти се налага да си спомняш за него.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7616 -: Януари 05, 2014, 08:26:58 pm »
Rene, ти си млада жена и вярвам, че 'някъде там' за теб има друг мъж - точният.
Така че няма смисъл да си тровиш нервите с тоя, просто не си струва... Дръж си летвата, за да те уважават и мъжете, пожелавам ти повече да не попаднеш на такъв мизерник.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7617 -: Януари 05, 2014, 08:28:58 pm »
ето..това е големият мъж

« Отговор #7618 -: Януари 05, 2014, 08:30:42 pm »
Благодяря ти, ще я разгледам. Ама той малък бе, като гледам набора.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #7619 -: Януари 05, 2014, 08:31:29 pm »
да,не си заслужава да се занимавам с такава дребна жалка душа,но съм в шок!
благодаря много за добрите думи..просто ми дойде много изненадващо и грозно всичко това!