Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205673 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7640 -: Януари 06, 2014, 10:53:15 am »
Според мен въпроса ти не е коректно зададен. Всъщност те интересува дали институциите ще отпуснат пари, за да караш вече уреден стаж?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7641 -: Януари 06, 2014, 11:04:44 am »
иска ми се да ти дам положителен отговор, имаме взаимна рецепция на основните сигнификатори, но ретро планета е това- юпитера...а и взаимната рецепция работи при наличен сходящ аспект- а такъв тук липсва между луна и юпитер..

предстои аспект сх. ретро венера, опозитна на юпитера... Алмутена на картата ти е слабо поставен,не, съжалявам, струва ми се, че няма да стане.

Ама странно защо този софтуеър изчислява марса, а не юпитера за алмутен- може би заради ретроградността.. :rolleyes:

« Отговор #7642 -: Януари 06, 2014, 11:23:40 am »
Стажът ми е уреден, да, но няма как да предам договора си. Сключен е, одобрен е, в системата на сайта е, може да бъде принтиран и представен, обаче дори и да отида да го представя те няма да го приемат, понеже няма места вече. Изчерпан е броят студенти от университета, които могат да карат практика. Не мисля че е некоректно зададен, аз питам ще карам ли практика, аз няма как да я почна ако не отпуснат нови места.

Относно средствата - ще видим ще отпуснат ли средства. На сайта им пише, че "Практическо обучение трябва да проведат над 61 000 студенти". В момента има 88 000 регистрирани, 54 000 кандидатствали и 48 000 одобрени....ще видим какво ще стане.

Относно програмата, тя е Зет, версия 9

« Последна редакция: Януари 06, 2014, 11:34:13 am от ivailo_petrov »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7643 -: Януари 06, 2014, 11:27:43 am »
да супер е програмата- не съм свикнала на такива харти- харесват си ми тези на астрокома- но като цяло на тази твоята карта всичко е изобразено- не е наложително да го знаеш на изуст :P

« Отговор #7644 -: Януари 06, 2014, 02:06:50 pm »
В тази карта осите са в променливи знаци, упр. на Асц-питащия Юпитер и Венера са ретроградни..Предполагам че ще има доста промени, дори Питащият е възможно да промени намерението си.
Така че може да намери място, което е по-добро и  дори по-изгодно за него.
Така че този стаж да не му е необходим там.

« Отговор #7645 -: Януари 06, 2014, 05:03:05 pm »
SunMoon, от втора ръка компютър има смисъл, ако гледаш да спестиш и знаеш какво да постегнеш. За 1000$ ще си купиш чисто нов комплексарско-геймърски десктоп с вид на танк и бахти-зверската-видеокарта-начи, дето цепи мрака. Има и видеокарти, които наистина струват повече от 1000$, но малко се съмнявам да копаеш биткойни ;D Между 400 и 600 лв. има съвсем прилични офис машини. За 900 и нещо една нашенска фирма продаваше конфигурация под името "CAD/CAM система"… я по-добре питай в http://hardwarebg.com/forum/ :blink:

Соник, мерси :P .
На мен не ми трябва геймърски, а такъв за 3D анимация и моделиране, тъй като сегашният комп сдава багажа.
Оправих се аз ;D. Мерси още веднъж за линка :).

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7646 -: Януари 06, 2014, 08:19:07 pm »
Соник, я разкажи повече за фирмата, продаваща CAD/CAM система. Стана ми интересно. От много време искам да си купя, но цената е непосилна за мен в момента. Поне тия цени, за които съм чувала. До сега не съм проявявала по-сериозен интерес.

« Отговор #7647 -: Януари 06, 2014, 09:18:06 pm »
SunMoon, от втора ръка компютър има смисъл, ако гледаш да спестиш и знаеш какво да постегнеш. За 1000$ ще си купиш чисто нов комплексарско-геймърски десктоп с вид на танк и бахти-зверската-видеокарта-начи, дето цепи мрака. Има и видеокарти, които наистина струват повече от 1000$, но малко се съмнявам да копаеш биткойни ;D Между 400 и 600 лв. има съвсем прилични офис машини. За 900 и нещо една нашенска фирма продаваше конфигурация под името "CAD/CAM система"… я по-добре питай в http://hardwarebg.com/forum/ :blink:

Соник, мерси :P .
На мен не ми трябва геймърски, а такъв за 3D анимация и моделиране, тъй като сегашният комп сдава багажа.
Оправих се аз ;D. Мерси още веднъж за линка :).

Соник, я разкажи повече за фирмата, продаваща CAD/CAM система. Стана ми интересно. От много време искам да си купя, но цената е непосилна за мен в момента. Поне тия цени, за които съм чувала. До сега не съм проявявала по-сериозен интерес.

Май бяха Перси… ето:
http://www.persy.com/bg/type/9-cad-cam-sistemi.html

Основното е комбинацията процесор/дънна платка, колко RAM има и каква е видеокартата. С тия четири параметъра и някой друг може да сглоби сходна машина на по-поносима цена. Потърсете из сайтовете на асемблаторите, Плесио, Техномаркет…

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #7648 -: Януари 06, 2014, 10:06:35 pm »
Явно става въпрос за друг вид CAD/CAM.
Хм...

« Отговор #7649 -: Януари 06, 2014, 11:05:18 pm »
Здравейте, малко ме е страх след дебатите за некоректните съформци да ВИ МОЛЯ  за помощ, но ще опитам  :-[,
Простете, но смятам, че е взаимно полезно, защото помагате на мен и едновременно с това трупате опит. Друг е въпроса дали имате време, възможност и желание Повярвайте, добронамерена съм :blink: Ще купи ли къщата Д ?  Д е ЧОВКА до мен, но нямаме брак. Въпроса задавам от мое име.
Благодаря Ви

« Отговор #7650 -: Януари 07, 2014, 12:21:18 am »
Май бяха Перси… ето:
http://www.persy.com/bg/type/9-cad-cam-sistemi.html

Тези са супер :mellow: . И графичната е Куадро ! Ще ги имам предвид.

Явно става въпрос за друг вид CAD/CAM.
Хм...

Съдейки по графичната карта са подходящи за софтуерите CAD и CAM на Аутодеск :blink: .

Ще купи ли къщата Д ?  Д е ЧОВКА до мен, но нямаме брак. Въпроса задавам от мое име.
Благодаря Ви

Мисля, че не :(. Неговият управител е в 6-ти и не е добре аспектиран. Управител на негов 4-ти дом няма да направи положителни аспекти до краят на знака. Юпитер е в неговият 4-ти, но е ретрограден, по-добре да изчака. Струва ми се, че и двамата бързате за къщата :rolleyes: .

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7651 -: Януари 07, 2014, 08:19:55 am »
Мисля, че Д. няма да купи къщата- макар,че му се иска, много се харесва с продавача- вярва му като че ли. Но къщата ще я закупи друг човек, който и преди е ходил да я гледа.
Много кандидати са на клона- цената на никой не се нрави, макар, че е доста снижена към момента - но явно тази цена включва в себе си допълнителни условия..или пък може да има нещо, което да се доплаща - това не се нрави на хората и е проблем за тях.

Но има един тук, много й се е наточил, ще вземе заем и ще я купи :lol:

« Отговор #7652 -: Януари 07, 2014, 09:32:28 am »
Благодарности, zikovu, за вниманието и отделеното време. Ще се постарая да те информирам за резултата :rolleyes:

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #7653 -: Януари 07, 2014, 11:50:33 am »
Здравейте!Тълкуването на хорари не ми е силна страна и много бих се радвала на вашите коментари.Въпроса е:Ще успее ли Р... да си вземе изпитите?Въпроса го задавам аз ,а Р... е дъщеря ми.Благодаря Ви!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7654 -: Януари 07, 2014, 12:20:37 pm »
мисля, че отговорът е не, но все пак имаме сатурн в 7ми и нека се има впредвид, че е възможно картата да заблуждава тълкуващия. може би има неща, които зависят от нейните действия и тя трябва да направи усилия. ;)

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #7655 -: Януари 07, 2014, 12:51:20 pm »
Благодаря, zikovu!Зададох въпроса ,защото като я гледам как чете имам съмнения относно желания  резултат.

« Отговор #7656 -: Януари 07, 2014, 01:21:35 pm »
Вдъхнових се и аз да питам.  ;D Ще мога ли да си взема изпитите с над 5.50 тази сесия. Нещо концентрацията ми изобщо не е като други години и се чудя наисина накрая какво ще излезе ....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7657 -: Януари 07, 2014, 02:58:53 pm »
Вдъхнових се и аз да питам.  ;D Ще мога ли да си взема изпитите с над 5.50 тази сесия. Нещо концентрацията ми изобщо не е като други години и се чудя наисина накрая какво ще излезе ....

Имаш огромните шансове. Със зор ще станат нещата, но мисля- имаш голям шанс- сега по времето на ретро венера е най- силния ти период за учене и наваксване- по времето на този период е съществено да натрупаш нпредък.

« Отговор #7658 -: Януари 07, 2014, 03:25:08 pm »
Ами то сесията ми върви с ретро венерата!  :blink: Като свършат изпитите, горе - долу тогава и Венерата обръща права. Благодаря ти много за тълкуването, като минат изпитите, ще кажа. В други ден е първия.  :P

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7659 -: Януари 07, 2014, 03:46:52 pm »
Ами то сесията ми върви с ретро венерата!  :blink: Като свършат изпитите, горе - долу тогава и Венерата обръща права. Благодаря ти много за тълкуването, като минат изпитите, ще кажа. В други ден е първия.  :P

СУПЕР! Тогава ще да кажем така- че сега ти е силен период и просто ще се получи - защото помощта за осъществяване на целта идва от ретро венера.