Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205632 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7660 -: Януари 07, 2014, 07:13:39 pm »
И без това сте започнали темата с изпитите ако може аз да я продължа , предстои ми най-гадния изпит от сесията в петък, ще го взема ли? , въпреки че се подготвям от доста време вече ми е такава каша в главата, че не знам какво знам и какво не съм разбрала, 100 теми ми разказаха играта.  :(

« Отговор #7661 -: Януари 08, 2014, 08:34:36 am »
И без това сте започнали темата с изпитите ако може аз да я продължа , предстои ми най-гадния изпит от сесията в петък, ще го взема ли? , въпреки че се подготвям от доста време вече ми е такава каша в главата, че не знам какво знам и какво не съм разбрала, 100 теми ми разказаха играта.  :(
Струва ми се, не си добре подготвена, но има шанс да го вземеш, стига да не си служиш с нечестни средства.

« Отговор #7662 -: Януари 08, 2014, 08:50:19 am »
Вдъхнових се и аз да питам.  ;D Ще мога ли да си взема изпитите с над 5.50 тази сесия. Нещо концентрацията ми изобщо не е като други години и се чудя наисина накрая какво ще излезе ....
Тъндър, мисля, че си поставяш сама твърде високи изисквания. Ако ги понамалиш, има шанс да си вземеш изпитите с много добри оценки и да бъдеш доволна от себе си.

« Отговор #7663 -: Януари 08, 2014, 12:25:29 pm »
Като сте почнали с въпроси за изпитите да попитам и аз :)
Това ще са ми първите изпити (първи курс бакалавър) и знаете как е хаха, та затова въпросът ми е "Как ще ми минат изпитите (добре, зле)? Ще имам ли хубави и удовлетворяващи оценки?"
Ето и картата - http://store.picbg.net/pubpic/8C/A8/9a34047e55838ca8.png
Признавам, не съм отделил много време за четене, имам колеги които четоха повече за първия изпит, но моето оправдание е, че ми е горе-долу позната материя. Не мисля да използвам нечестни средства за повишаване на оценката, само да вметна, че текущите ми контроли по всичко са 6 и надеждите ми са три от изпитите да имам 6, а за четвъртия ще е доста трудно, затова ще съм доволен на 5. Доста високи очаквания, които предпоалгам няма да се припокрият с реалността като че ли :D
Виждам, че АСЦ е на косъм до 27'' :D, все пак може да се отговори според мен.

« Отговор #7664 -: Януари 08, 2014, 12:50:14 pm »
Щом асцендентът не е минал 27 градуса, не се счита за късен. Това че Венера е ретроградна все още, показва недобрата ти подготовка. Сигнификатор на изпитите е Луната, която ще квадратира Венера - възможно е да не се справиш както си очаквал. Изпитващите са по Марс, възможно е да бъдат на твоя страна, но е нужно да се подготвиш по-добре за удовлетворяващи резултати.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7665 -: Януари 08, 2014, 07:09:35 pm »
Струва ми се, не си добре подготвена, но има шанс да го вземеш, стига да не си служиш с нечестни средства.
Четох доста, но аз преди изпит никога не съм уверена в себе си, колко до нечестните средства, преподавателката ни разреши да ползваме лекции. Не бих си помислила да преписвам, защото не  мога и ще ме хванат.  :o :o :o Ще дам обратна връзка само да мине ''страшния ден'' на годината.

« Отговор #7666 -: Януари 08, 2014, 07:48:10 pm »
Здравейте!
Един "набъбнал" въпрос за мен: Ще си намеря ли постоянна работа в следващите 2 месеца?

Интересно е, че 6ти дом е пълен с планети,а АЦ-то е Лъв, което според мен показва, че силно го искам и се боря, за да постигна тази цел. Също така управителя на 10ти дом е в 6ти,което може да означава,че има надежда работата да е свързана с професията ми.
За жалост, Луната има все квадрати май..ще се радвам да споделите какво виждате?!

« Отговор #7667 -: Януари 08, 2014, 08:34:33 pm »
Луната е без курс и няма сходящ аспект между У1 Слънце и У10 Марс. Не изглежда обнадеждаващо. Продължавай да търсиш, Ласт Кис! В никакъв случай не се отказвай задари тази карта. Успех!

« Отговор #7668 -: Януари 08, 2014, 08:41:57 pm »
Луната е без курс, но има сходящ секстил между Слънцето У1 и Сатурн У6. Кандидатствала ли си наскоро някъде, ходила ли си на интервю? Възможно е да се отвори възможност.  :blink:

« Отговор #7669 -: Януари 08, 2014, 09:28:24 pm »
Благодаря ви, момичета! Ходих миналата седмица на интервю, но е само за проект,който би бил готов за две седмици,не е постоянна работа,но в тази седмица очаквам да ми отговорят дали ни взимат или не (в група от 3 момичета сме). Ами следя оферти и неща,но в края на месеца ще мина по обстойно да подам СВ-та.

« Отговор #7670 -: Януари 09, 2014, 08:14:39 am »
Last_Kiss, щом вече си била на интервю, много възможно е да те вземат на работа. За Луна без курс казват, че щом човек вече е предприел стъпки за осъществяване на начинанието си, Луната без курс е сигурен показател, че ще стане. Може да нямаш израстване в кариерата, но е много вероятно да те вземат на работа, освен това и да получиш пари от нея, тъй като Слънцето е също и У2 в сходящ секстил със Сатурн У6, У7 и У8.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7671 -: Януари 09, 2014, 08:49:34 am »
Здравейте!
Един "набъбнал" въпрос за мен: Ще си намеря ли постоянна работа в следващите 2 месеца?

Интересно е, че 6ти дом е пълен с планети,а АЦ-то е Лъв, което според мен показва, че силно го искам и се боря, за да постигна тази цел. Също така управителя на 10ти дом е в 6ти,което може да означава,че има надежда работата да е свързана с професията ми.
За жалост, Луната има все квадрати май..ще се радвам да споделите какво виждате?!

аз мисля, че има шанс да "поработваш" на някое място, където и преди си била, но без договор, без официални отношения- поне в следващите 2 месеца
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7672 -: Януари 09, 2014, 01:33:44 pm »
Благодаря ви, Кингфишер и Зикову. Получих днес имейл, че избират и че ние все още продължаваме в "надпреварата", но ми казват, че сумата,която поискахме за работата им е висока,та май ще се наложи да свалим, също искат скица на идеята,която имаме. Тази работа точно мисля,че няма да има договор и нищо подобно. Също има друг проект,който ми предложиха, но все още нищо не е договорено,нито пък сме мислили идея,но са съгласни да ни вземат,ако искаме и им предложим добра идея за реализация. Та като цяло това са двата проекта,които може да реализирам,но не са постоянна работа,нито договор.
Може би към края на месеца,началото на другия е по-добре да питам пак,след като подам документи на различни места за нещо по-сериозно като работа с договор.
Благодаря ви отново, момичета!

*

Нова

• 3491
« Отговор #7673 -: Януари 09, 2014, 02:39:28 pm »
Питам: Калоян и Нерил едно и също лице ли е?

Къв е тоя последен аспект тригон с мерка, к. у скрити домове? Не че знам за смяна на личността кой дом да гледам де. Някой нерилски ще да е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7674 -: Януари 09, 2014, 02:42:54 pm »

Защо така си мислиш?  ;D

Това ще да е сериозно раздвояване. Скъпи съфорумци, имаме новина!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #7675 -: Януари 09, 2014, 02:44:28 pm »
Е, Бейб, очаквах да ме опровергаеш и разубедиш, видиш ли. Трябвало било да ми стане ясно нещо, което ще обезсмисли въпроса.
Друго чукане чаках, както се казваше в една реклама.

« Отговор #7676 -: Януари 09, 2014, 02:45:50 pm »

Къв е тоя последен аспект тригон с мерка, к. у скрити домове? Не че знам за смяна на личността кой дом да гледам де. Някой нерилски ще да е.
Тоя въпрос не се ли реши най после? Само не разбирам, с какво толкова те впечатлява личноста ми, пускаш хорарни въпроси, включваш се в лафчета с мен, а аз почти не ти обръщам внимание ;)
Как да те огрея, като не съм те виждал на снимка дори?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7677 -: Януари 09, 2014, 02:46:21 pm »
Имаш съмнения, че Калоян се е самоизгонил, за да остане само нерилската му еманация?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #7678 -: Януари 09, 2014, 02:48:36 pm »
Енигма видя хорара и веднага да даде мнение!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #7679 -: Януари 09, 2014, 02:52:26 pm »
глупости !!!
с три удивителни го написах даже  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг