Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205689 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7740 -: Януари 12, 2014, 03:34:26 pm »
Предложиха ми оферта за работа в друга държава. Става въпрос за гост татуист, за един месец.
Ще замина ли за държавата Х, до една две седмици? Дали ще съм доволна, като условия за работа, заплащане?

Много се радвам, че така изведнъж ми изскачат оферти, защото точно на 1ви януари това си поставих като цел, че тази година ще пътувам извън бг, и ще работя в др. държава. Имам нужда от повече динамика, различен професионален опит но без обвързващи договори за години... какво "говори" картата?

IX и X с един и същ управител в екзалтация, в съвпад с АЦ (и Сириус — обещава слава, почести) и Луна в неговия терм — мисля, че определено да. В колко часа е зададен въпросът? По Региомонтанус домовете излизат иначе.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7741 -: Януари 12, 2014, 03:40:05 pm »
В 16:14 съм задала въпроса, ама зависи от часовника, може и в 13 да е било... щото гледам, че на телефона, където го погледнах, ми е с една минута напред в сравнение с на компютъра.
Това което казваш звучи много добре, и аз забелязах този Юпитер на Асц, който го свързвам с позитивни неща- на Асц, когато е. Ами да, но аз винаги по Кох правя картата, за хорари съм чела че най-често това се ползва :) BTW, и на 6ти дом, който също се свързва с работа, сезонна или временна, също управителя е Юпитер..
Благодаря ти Рептилик  :blink:

« Отговор #7742 -: Януари 12, 2014, 03:51:59 pm »
Чак пък най-често :) От '60-те насам в най-добрия случай, въпрос на предпочитание. По Р-монтанус У9 е Сатурн, който е сложен най-добре в картата, нещата не се променят особено.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7743 -: Януари 12, 2014, 08:09:05 pm »
Фрея и аз мисля, че имаш шансовете да заминеш, всичко е в кърпа вързано, ама защо ми се струва, че нещо ще те усъмнят условията ли, пътуването ли...макар, че всичко е представяно много в розови краски.
Може и да се откажеш ти самата от тази оферта, но в случай, че заминеш- може би не всичко ще ти хареса как ще премине или протече- виждам колебания в тази сфера. Може и парата да не ти хареса.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7744 -: Януари 12, 2014, 09:49:13 pm »
Благодаря ти за отговора zikovu  :blink:
Ще видим, съвсем скоро ще стане ясно и ще дам обратна връзка. Иначе четирима мои познати са работили или работят на това място, тоест има добра репутация.. Ще пиша пак

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #7745 -: Януари 13, 2014, 07:33:22 pm »
И без това сте започнали темата с изпитите ако може аз да я продължа , предстои ми най-гадния изпит от сесията в петък, ще го взема ли? , въпреки че се подготвям от доста време вече ми е такава каша в главата, че не знам какво знам и какво не съм разбрала, 100 теми ми разказаха играта.  :(
Струва ми се, не си добре подготвена, но има шанс да го вземеш, стига да не си служиш с нечестни средства.
ОВ- взех го.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #7746 -: Януари 14, 2014, 08:02:39 am »
Дали не сбърках, че останах - този въпрос ми се върти от дни? Става въпрос за настоящата ми работа.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7747 -: Януари 14, 2014, 09:15:56 am »
Дали не сбърках, че останах - този въпрос ми се върти от дни? Става въпрос за настоящата ми работа.

сигурно същинският ти въпрос е дали ще си доволна в професионален план така както си сега- Да, спокойно, нещата ще се развиват с по- бавни темпове, но няма да съжалиш, че си останала. ;)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #7748 -: Януари 14, 2014, 10:02:51 am »
не, не съм доволна, изпитвам страх, че ще поема отговорност заради врътките на шефа и затова и исках да се махна.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7749 -: Януари 14, 2014, 10:07:54 am »
не, не съм доволна, изпитвам страх, че ще поема отговорност заради врътките на шефа и затова и исках да се махна.

Аз не виждам негативно развитие за теб по отношение на работата- трудности- да, но има тендеция нещата да се оправят и да си спокойна и доволна. Ако все пак тооолкова много те е страх (което не се вижда по картата) то решението и свободната воля са твои- винаги може да напуснеш. Хорарът дава развитие по наболял въпрос с бъдещи тенденции, хорарът не показва какво е можеЛо да направиш и т.н.
« Последна редакция: Януари 14, 2014, 10:12:17 am от zikovu »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #7750 -: Януари 14, 2014, 11:10:56 am »
Ок, мерси, значи да приемем1 че не е било грешка, че останах.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7751 -: Януари 14, 2014, 11:12:15 am »
Ок, мерси, значи да приемем1 че не е било грешка, че останах.

да, така написах и горе- макар и с други думи- няма да съжалиш, че си останала ;)

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #7752 -: Януари 14, 2014, 11:32:24 am »
Ще ми плати ли шефа до края на седмицата? Паричките са ми крайно нужни, за да си платя семестриалната такса, срока е до края на седмицата...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #7753 -: Януари 14, 2014, 12:23:25 pm »
Здравейте,
Преди малко ми се обадиха за интервю за работа,но като се разрових за фирмата има доста странни отзиви за работодателите - руснаци.
Пуснах хорар - да се явя ли на интервюто утре?
За мен не е много положителен с тези квинконси,но ако някой вижда нещо по ясно,моля да помогне :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7754 -: Януари 14, 2014, 12:42:46 pm »
Ще ми плати ли шефа до края на седмицата? Паричките са ми крайно нужни, за да си платя семестриалната такса, срока е до края на седмицата...

Колкото и невероятно да е на пръв поглед мисля,че няма да плати. Картата е изключително хлъзгава, със сатурн в 7ми дом и бях много на кантар как да ти отговоря. Надявам се да греша, ще чакам твоята обратна връзка- ще ми бъде много полезна.

Има 50% индикации за влизането на пари в джоба ти и 50% , че няма да стане- искам да видя кое е по- сигурно- контакта между луна и сигнификатор или между двата сигнидикатора. Залагам на 2рото и казвам НЕ- може да греша. Ще чакам да кажеш.

От друга страна пари за семестриалната такса може би ще намериш. Шефът ще ти плати с някакво закъснение- евентуално.
« Последна редакция: Януари 14, 2014, 12:50:46 pm от zikovu »

« Отговор #7755 -: Януари 14, 2014, 12:45:01 pm »
Здравейте,
Преди малко ми се обадиха за интервю за работа,но като се разрових за фирмата има доста странни отзиви за работодателите - руснаци.
За мен не е много положителен с тези квинконси,но ако някой вижда нещо по ясно,моля да помогне :blink:
Да. Иди да видиш що за хора са. Няма аспект между Меркурий и Сатурн, но пък са във взимна рецепция по терм, М. също е в триплицета на С. — ще са добре разположени към теб, но не е казано, че ще те вземат, та да се притесняваш вече за репутацията им.

« Отговор #7756 -: Януари 14, 2014, 12:49:09 pm »
Здравейте,
Да. Иди да видиш що за хора са. Няма аспект между Меркурий и Сатурн, но пък са във взимна рецепция по терм, М. също е в триплицета на С. — ще са добре разположени към теб, но не е казано, че ще те вземат, та да се притесняваш вече за репутацията им.
Благодарско :blink:ще отида...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7757 -: Януари 14, 2014, 12:49:43 pm »
Здравейте,

Според мен отивай, дори и да си предубедена, мисля, че си подходяща за мястото, парата е добра. Фирмата изпитва трудности в момента (ако е нова, няма да й е лесен старта) но всичко е наред там, бизнеса е добър.

« Отговор #7758 -: Януари 14, 2014, 01:04:05 pm »
Вдъхнових се и аз да питам.  ;D Ще мога ли да си взема изпитите с над 5.50 тази сесия. Нещо концентрацията ми изобщо не е като други години и се чудя наисина накрая какво ще излезе ....

Имаш огромните шансове. Със зор ще станат нещата, но мисля- имаш голям шанс- сега по времето на ретро венера е най- силния ти период за учене и наваксване- по времето на този период е съществено да натрупаш нпредък.

За сега две 6ци, но по по-лесните предмети, още три изпита остават!!  ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7759 -: Януари 14, 2014, 01:10:48 pm »
Вдъхнових се и аз да питам.  ;D Ще мога ли да си взема изпитите с над 5.50 тази сесия. Нещо концентрацията ми изобщо не е като други години и се чудя наисина накрая какво ще излезе ....

Имаш огромните шансове. Със зор ще станат нещата, но мисля- имаш голям шанс- сега по времето на ретро венера е най- силния ти период за учене и наваксване- по времето на този период е съществено да натрупаш нпредък.

За сега две 6ци, но по по-лесните предмети, още три изпита остават!!  ;)

айде бейби, давай!  :blink: стискам палци!! :wub: