Цитат на: 3apa в Януари 18, 2014, 12:01:35 pmТова безаспектно Слънце, честно казано, ме притеснява. Струва ми се, че не вижда изход от някаква ситуация, нищо не му се прави, няма желание за никакво действие. Разположено в негов 6 дом, може да търси утеха в работата. Луната в негов 12 дом и на АСЦ, някакви чувства го измъчват.... Знам ли...Пристрастна съм.Шести са подчинени, не толкова работа. Може да му се обадиш и да питаш?
Това безаспектно Слънце, честно казано, ме притеснява. Струва ми се, че не вижда изход от някаква ситуация, нищо не му се прави, няма желание за никакво действие. Разположено в негов 6 дом, може да търси утеха в работата. Луната в негов 12 дом и на АСЦ, някакви чувства го измъчват.... Знам ли...Пристрастна съм.
Какво да гледам за бременност, дали ще имам дете от някой си в хорарна карта?
По-лесно ще е с наталната карта на Е. Виж и това: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,7637.0.html
Х. излъга ли /за пореден път/? :blink:(назовавам по име)18.01.2014, 21 ч. 08 мин., Варна
Много се чудех в коя точно хорарна тема да си сложа въпроса...Какво става с Х.?Х. е бившият, с който наскоро се разделихме. Но той има и здравословни проблеми. Обикновено си пуска чата през деня, но от два дни ни вест, ни кост. По това Слънце в негов 6-ти дом си мисля, че по-скоро има работа. Но така някак си без аспекти...Споделете мнения, моля, по картата!
Здравейте,въпросът ми е следния.Ще замина ли февруари(извън страната) и ще започна ли работа при Е.(работодател назован по име)?
Майка ми пита дали ще я преместят на ново работно място в същата фирма до една седмица? Майка ми се представлява от АЦ...
Просто там където е преместена в момента работата е твърде малко и това влияе лошо на заплащането и.Надява се,че когато се обърне към най-главния ръководител ще я пуснат на по-добро място.
Лили- мисля- излъгъл е- да.
Цитат на: zikovu в Януари 20, 2014, 08:17:33 amЛили- мисля- излъгъл е- да.Въпросът е зададен пост фактум, то стана ясно вече.Мисълта ми беше дали от самото начало замисълът е бил такъв, но вече няма никакво значение.Путкинска история. Но в един момент поредната лъжа става последна. :blink:
Цитат на: Just_a_Dream в Януари 20, 2014, 08:45:01 amПросто там където е преместена в момента работата е твърде малко и това влияе лошо на заплащането и.Надява се,че когато се обърне към най-главния ръководител ще я пуснат на по-добро място.мисля все пак, че това ще съвпадне с напускането или излизането в майчинство или по болничен на някой друг служител
Цитат на: 3apa в Януари 18, 2014, 08:48:29 amМного се чудех в коя точно хорарна тема да си сложа въпроса...Какво става с Х.?Х. е бившият, с който наскоро се разделихме. Но той има и здравословни проблеми. Обикновено си пуска чата през деня, но от два дни ни вест, ни кост. По това Слънце в негов 6-ти дом си мисля, че по-скоро има работа. Но така някак си без аспекти...Споделете мнения, моля, по картата!Зара мисля здравословните му проблеми са отминали за сега- по- сериозните (кръст, бъбреци, черва, панкреас- средната част на тялото)- но е много възможно да е бил в болница, но се оправя. Възможно ли е да е имало операция? Ще бъде ок. Ако научиш после дай ОВ.
Цитат на: evka в Януари 19, 2014, 09:21:11 pmЗдравейте,въпросът ми е следния.Ще замина ли февруари(извън страната) и ще започна ли работа при Е.(работодател назован по име)?да. отпътуването малко може да се забави