Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1205667 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #7820 -: Януари 21, 2014, 10:10:24 am »
Здравейте,бих искала да попитам :дали е приключил развода му?
Благодаря на всички отзовали се:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7821 -: Януари 21, 2014, 10:12:15 am »

точно така, вади секирата ;) мисля, че е имало умисъл - неговия у3 е минал  кк-с с твоя к12 и Луната

Нема нужда, обикновено се скрива в миша дупка и по някое време се появява като ни лук ял, ни лук мирисал. Но това не е поведение на мъж, а на бг п*ка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7822 -: Януари 21, 2014, 10:22:54 am »
Давам ОВ по хорара на майка ми-днес е подала молба за напускане и в понеделник започва нова работа,която случайно са и предложили вчера  :blink:

м- да- аз видях някакво напускане и предположих, че е на друг служител, щото се виждаше пък, че майка ти не остава без работа.
Но и тва развитие което ти описваш отговаря на хорара! Супер радвам се за нея!

Просто там където е преместена в момента работата е твърде малко и това влияе лошо на заплащането и.Надява се,че когато се обърне към най-главния ръководител ще я пуснат на по-добро място.

мисля все пак, че това ще съвпадне с напускането или излизането в майчинство или по болничен на някой друг служител
« Последна редакция: Януари 22, 2014, 09:44:48 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #7823 -: Януари 21, 2014, 10:24:10 am »

точно така, вади секирата ;) мисля, че е имало умисъл - неговия у3 е минал  кк-с с твоя к12 и Луната

Нема нужда, обикновено се скрива в миша дупка и по някое време се появява като ни лук ял, ни лук мирисал. Но това не е поведение на мъж, а на бг п*ка.  :blink:
Лил и аз съм правил такива "номера" на жени с които виждам, че нямам бъдеще...В смисъл, нямаме общи цели виждания, а само френдшип или джъст преспали...
После се появявам все едно нищо и после пак докато не ми писне. Нормално е...
Е поне си признах и не искам да спамя темата, но се замисли, дали кейса не е такъв...ти си знаеш
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7824 -: Януари 21, 2014, 10:25:55 am »

Аз съм в истинска депресия понеже такова отношение е станало едно масово явление. А тва, че някои хора са патологични лъжци също трябва да се има впредвид..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7825 -: Януари 21, 2014, 10:29:31 am »

Лил и аз съм правил такива "номера" на жени с които виждам, че нямам бъдеще...В смисъл, нямаме общи цели виждания, а само френдшип или джъст преспали...
Е поне си признах и не искам да спамя темата, но се замисли, дали кейса не е такъв...ти си знаеш

мъжкото мнение винаги е много от полза! ;)

« Отговор #7826 -: Януари 21, 2014, 10:32:37 am »

мъжкото мнение винаги е много от полза! ;)
Поне имам смелостта да си го призная...Всеки е правил такива неща и не смятам за нещо нередно. Жените също правят техните и така...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7827 -: Януари 21, 2014, 10:43:17 am »
Е, и аз съм правила така, когато сексът не ми е допадал. Веднъж  ;D Затова смятам, че е редно първо да помислиш дали ти се ляга с този човек, Нерил. Не си падам по повърхностните контакти, затова предпочитам да си имам другарче за секс, с което хем си сигурен, че вс е ок, хем сексът е супер, хем е неангажиращо...

Едно не разбирам. Ако мъж го направи - приема се за ОК. Но, ако жена го направи, тя вече е хм... да не е курва, ми блудница, например (Снощи четох обясненията на Лиз Грийн за различните видове "Венера" при жените, затова го споменавам.  ;D ) А всъщност истината е, че просто сексът не си е заслужавал...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #7828 -: Януари 21, 2014, 10:47:13 am »
Е, и аз съм правила така, когато сексът не ми е допадал. Затова смятам, че е редно първо да помислиш дали ти се ляга с този човек. Не си падам по повърхностните контакти, затова предпочитам да си имам другарче за секс, с което хем си сигурен, че вс е ок, хем сексът е супер, хем е неангажиращо...

Едно не разбирам. Ако мъж го направи - приема се за ОК. Но, ако жена го направи, тя вече е хм... да не е курва, ми блудница, например (Снощи четох обясненията на Лиз Грийн за различните видове "Венера" при жените, затова го споменавам.  ;D ) А всъщност истината е, че просто сексът не си е заслужавал...
Ами мъж и жена да го правят зависи кой как гледа не нещата. А да клеймосаш някой или някоя май вече е отживелица..2014 сме все пак...
А само такива да се раждат, да искат джъст преспали, ама няма почне ли се винаги има нещо куцо после и излишни обяснения, а аз не си падам по такива...Живот..:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #7829 -: Януари 21, 2014, 10:47:45 am »
Е, и аз съм правила така, когато сексът не ми е допадал. Веднъж  ;D Затова смятам, че е редно първо да помислиш дали ти се ляга с този човек, Нерил. Не си падам по повърхностните контакти, затова предпочитам да си имам другарче за секс, с което хем си сигурен, че вс е ок, хем сексът е супер, хем е неангажиращо...

вдигам палци  ;)

« Отговор #7830 -: Януари 21, 2014, 10:55:50 am »
И палци да се вдигат и показалци и да мъдрувате на мъжете все тая. Наблюденията са ми, че има много свободни и свестни момичета точно в момента. По заведенията особено е фулл с такива.
Мисля никой не обича да си губи времето с другия и се случват неща от сорта на "измък примък"...Кво да се прави..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7831 -: Януари 21, 2014, 11:00:45 am »
Когато става въпрос за предварително планиране на ангажименти, вкл. и служебни, мисля че е редно да се предупреди. Но е въпрос на възпитание. А когато се съчетае и с психични отклонения, ситуацията не е за смях, колкото и да се обръща всичко на шега и закачка. Особено когато човек не е наясно кое от лицата, с които застава пред другите, е негово.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7832 -: Януари 21, 2014, 11:02:17 am »
Така е. Не винаги двама души се срещат емоционално и физически. Случва се.
Определено напоследък е пълно с комплексари с криворазбрани ценности, затова с такива е по-добре да не се задълбочава контактът и затова, Нерил, виждаш толкова свободни свестни момичета. Просто мъжете не си заслужават напоследък и това е самата истина, а не самоцелно поставяне под общ знаменател.

Лилииии  ;D ;D ;D когато Нерил разводни разговора, той отива в графа "джъст преспали"

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7833 -: Януари 21, 2014, 11:03:41 am »
Лилииии  ;D ;D ;D когато Нерил разводни разговора, той отива в графа "джъст преспали"

Те неговите са такива, поне в тази му роля.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7834 -: Януари 21, 2014, 11:05:10 am »
Така е. Не винаги двама души се срещат емоционално и физически. Случва се.
Определено напоследък е пълно с комплексари с криворазбрани ценности, затова с такива е по-добре да не се задълбочава контактът и затова, Нерил, виждаш толкова свободни свестни момичета. Просто мъжете не си заслужават напоследък и това е самата истина, а не самоцелно поставяне под общ знаменател.

Да бе да, мъжете виновни. То имам познати дето все на тех жените са им виновни..Все пари искали все тн глупости...е как аз не попадам на такива?
ЯЯ нека спрем тази дискусия, Лил очевидно и е криво няма смисъл повече да се дъвче това...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7835 -: Януари 21, 2014, 11:08:18 am »
Много е забавно по цял ден да играеш с по няколко айпита.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7836 -: Януари 21, 2014, 11:11:05 am »
Много е забавно по цял ден да играеш с по няколко айпита.  :blink:
С юпита си играя, знаеш какво означава ;)
А колкото до тези конспиративни теории, не знам какво да кажа. Не е нужно да си изкарваш негативите на мен, все пак...има котки за тази работа, поемали отрицателната енергия.
Дано всичко е ок, с теб. Успех

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7837 -: Януари 21, 2014, 11:13:36 am »
А още по-забавно е да водиш диалози сам със себе си.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7838 -: Януари 21, 2014, 11:14:57 am »
А още по-забавно е да водиш диалози сам със себе си.  ;)
Май прекаляваш и не се усещаш да спреш...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7839 -: Януари 21, 2014, 11:19:08 am »
Не прекалявам... драскай си.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.