Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208142 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #8020 -: Февруари 12, 2014, 10:01:03 pm »
Бързо, бързо хорар...пилето кокошка ли е или петел :o

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8021 -: Февруари 12, 2014, 10:03:40 pm »
Пилето не викаха ли на една кокошка Райна?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #8022 -: Февруари 12, 2014, 10:05:05 pm »
Пилето не викаха ли на една кокошка Райна?
А, не, не...тя е патка ;D

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #8023 -: Февруари 14, 2014, 12:20:57 pm »
да, да- ще има овърдрафт.....извинявам се- аз също бях недогледала нещо ;)

Но пак ще си има зорове и нерви, трудно ще връщаш парите
Благодаря ти!Ще се пробвам и ще дам обратна връзка...
само за инфо-отказаха ми....

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #8024 -: Февруари 15, 2014, 07:08:26 pm »
Баща ми е намерил купувач за колата обаче се колебае дали да я продаде на този човек или да изчака .
Баща ми в понеделник да продаде ли колата или не?, стара загора, 20:05 ч. Благодаря. :):):)
извинете, че нямам карта,  едва си включих компютъра и не мога да направя, всеки момент може пак да се развали.

« Отговор #8025 -: Февруари 16, 2014, 08:03:15 pm »
[/b]
Извинявам се, дали е удобно да задам още един въпрос - Ще заживеем ли заедно с него (човекът, в когото съм влюбена)?

Радвам се, че е получил документа и може да се прибере спокойно у дома.
За втория ти въпрос мисля, че "не". Той знае ли за плановете ти да заживеете заедно? Уговорено ли е?
Ранният градус на АС може да показва, че нещата още не са задвижени, че са само планове в главата ти.
Ти си Марс в знака на неговия управител Венера. Марс е заточен, АС и Луната са на изгорения път - не се чувстваш добре, страдаш, измъчваш се. Той е Венера в знака на падение на Марс и в 9-тия ти дом. Макар и в една и съща страна, пак може да е далеч от теб.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект.
Луната е негов У3 и излиза от квадрат с Венера. Променил ли е плановете си за завръщане или нещо друго, свързано с пътуване, наскоро? Струва ми се, че няма намерение да се връща в чужбина, поне не и скоро (Венера е в знака на заточение на неговия У9 и ще завърши квадратура с него), но не изглежда и да идва към теб.
Надявам се, че греша за последното. Успех!

Обратна връзка - НЕ.

« Отговор #8026 -: Февруари 16, 2014, 08:06:57 pm »
ще се запозная ли с И?

« Отговор #8027 -: Февруари 16, 2014, 08:11:52 pm »
Здравейте, дъщеричката ми е приета в нова детска градина. Градината е елитна и има добри отзиви за нея, но въпреки всичко съм много притеснена, как детето ще приема новата обстановка, деца, учителките..., тъй като изискванията и подхода са много различни от старата. Времето наближава, а аз все още се колебая как да постъпя. Въпросът ми е - Ще постъпя ли правилно ако запиша М. в Горна баня?
Според прекалено ранният АСЦ си подранила с въпроса, може да научиш или се случи нещо, което да обезмисли въпроса. Ти си представена от ретро Плутон в 3д, който е във взаимна рецепция със Сатурн У3, У4 в 1д- местоживеенето и пътуването те затруднява във връзка с този въпрос. Детето е представено от ретро Нептун в негов 12д, на трон по знак и дом, единствено ретроградието поставя пред него пречки, но иначе е кротко и затворено в себе си дете според това, което показва неговия сигнификатор. Юпитер е съуправител на неговия 1-ви дом, разположен в негов 5д на игрите в знак на Луната, която е в 5д и в естествения знак на 5д, от трициплитета на Юпитер, налице е рецепция от смесен тип между Юпитер у1 и Луната У5 за детето, така че ще се забавлява добре в градината, за която се отнася въпроса. Последният аспект на Луната е хармоничен, с Венера У3, У4 за детето- в крайна сметка ще е добре за него преместването на новото място.

За съжаление, абсолютно погрешна стъпка. Детето се чувства много зле в новата градина.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8028 -: Февруари 17, 2014, 08:18:13 am »
[/b]
Извинявам се, дали е удобно да задам още един въпрос - Ще заживеем ли заедно с него (човекът, в когото съм влюбена)?

Радвам се, че е получил документа и може да се прибере спокойно у дома.
За втория ти въпрос мисля, че "не". Той знае ли за плановете ти да заживеете заедно? Уговорено ли е?
Ранният градус на АС може да показва, че нещата още не са задвижени, че са само планове в главата ти.
Ти си Марс в знака на неговия управител Венера. Марс е заточен, АС и Луната са на изгорения път - не се чувстваш добре, страдаш, измъчваш се. Той е Венера в знака на падение на Марс и в 9-тия ти дом. Макар и в една и съща страна, пак може да е далеч от теб.
Между Венера и Марс не предстои сходящ аспект.
Луната е негов У3 и излиза от квадрат с Венера. Променил ли е плановете си за завръщане или нещо друго, свързано с пътуване, наскоро? Струва ми се, че няма намерение да се връща в чужбина, поне не и скоро (Венера е в знака на заточение на неговия У9 и ще завърши квадратура с него), но не изглежда и да идва към теб.
Надявам се, че греша за последното. Успех!

Обратна връзка - НЕ.

извинявай- а стигна ли се до стъпка, в която той да иска и да обмисля това, но ти вече да не го искаш? имахте ли връзка?
« Последна редакция: Февруари 17, 2014, 08:27:02 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8029 -: Февруари 17, 2014, 08:23:34 am »

ами разбира се- луната има опозе от сатурна у8! защо съм се разколебала в този отговор... :rolleyes: все пак в джоба ти ще влезнат банкови пари- има ли как по друг начин да стане?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8030 -: Февруари 17, 2014, 10:12:35 am »
ще се запозная ли с И?

с тоя сатурн на върха на 3ти не знам какво да ти кажа- аз мисля, че този човек няма стремеж да се запознава с теб, може би по- натам във времето е възможно да се запознаете

*

Yaya

• 2265
« Отговор #8031 -: Февруари 17, 2014, 11:03:52 am »
Ще имам ли финансови проблеми към края на годината?
Гледам си транзити и прогресии към периода, та се запитах...  ;)

А също така и гледам оферти за СПА, екскурзии... и не ми стигат моите две, ами искам и още...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #8032 -: Февруари 17, 2014, 12:14:11 pm »

ами разбира се- луната има опозе от сатурна у8! защо съм се разколебала в този отговор... :rolleyes: все пак в джоба ти ще влезнат банкови пари- има ли как по друг начин да стане?
за банкови пари-не,но очаквам мъжа ми да се включи, Д8 са и неговите пари освен банкови,освен така да го тълкувам,не знам...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8033 -: Февруари 17, 2014, 01:03:14 pm »
да- така ще е. ще имаш постъпления, споко

« Отговор #8034 -: Февруари 17, 2014, 07:53:56 pm »
ще се запозная ли с И?

с тоя сатурн на върха на 3ти не знам какво да ти кажа- аз мисля, че този човек няма стремеж да се запознава с теб, може би по- натам във времето е възможно да се запознаете

Благодаря,така е,този човек и хал хабер няма че аз искам да се запозная с него :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8035 -: Февруари 18, 2014, 08:18:14 am »
Ще имам ли финансови проблеми към края на годината?
Гледам си транзити и прогресии към периода, та се запитах...  ;)

А също така и гледам оферти за СПА, екскурзии... и не ми стигат моите две, ами искам и още...

Ами не е много розово положението, но чак проблеми...имаш някакъв сигурен приход на който можеш да разчиташ- човек ли е- имоти ли са- покрай това никакво закъсване не виждам. По- скоро ще има промяна някаква на ситуацията при теб, около дома ти, това ще окаже влияние на приходите- да не би да се преместиш някъде?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8036 -: Февруари 18, 2014, 08:27:02 am »
Zikovu, може ли и аз да задам един въпрос?

Да си пусна ли изследвания?
18.02.2014, 9 ч. 08 мин., Варна

Отдавна го мисля, все отлагам, но периодично се изостря. Сега по ретро Мерк не знам какво ще излезе.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #8037 -: Февруари 18, 2014, 08:51:26 am »
Добро утро  :blink:
Кой дом се гледа за нов дом? 4 от 4?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8038 -: Февруари 18, 2014, 09:04:43 am »
Zikovu, може ли и аз да задам един въпрос?

Да си пусна ли изследвания?
18.02.2014, 9 ч. 08 мин., Варна

Отдавна го мисля, все отлагам, но периодично се изостря. Сега по ретро Мерк не знам какво ще излезе.

Според мен си направи изследвания. Мерка е ретро, но е екзалтиран, затова е в леко по- силни позиции, луната ще направи тригон с него- мисля, че ще ти стане ясно от къде идват твои отдавнашни проблеми с оросяването на крайниците, може да се окаже от някакви влияния на средната част на тялото- коремна кухина храносмилателна система бял дорб. Сериозен проблем едва ли ще има- но може би ще предприемеш конкретни действия спрямо здравето си в резултат на тези изследвания за проблеми или притеснения, които имаш от много време. За това мисля, че ретро мерка е подходящ в случая.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8039 -: Февруари 18, 2014, 09:06:11 am »
Добро утро  :blink:
Кой дом се гледа за нов дом? 4 от 4?

зависи как питаш. Ако питаш ще сменя ли жилището- това си е тема на 4ти дом. Ако имаш 2 жилища- 4 от 4