Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208148 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #8080 -: Февруари 23, 2014, 06:00:32 pm »
Хорарът може ли да ни покаже зодията на даден човек?

« Отговор #8081 -: Февруари 23, 2014, 06:27:10 pm »
Хорарът може ли да ни покаже зодията на даден човек?

Ами да видим… в 19,24 ч. питам "Какъв слънчев знак е dream girl?"
Седми дом пада в Риби, значи Риби (ако логиката е такава). Има ли нещо вярно? ;D

« Отговор #8082 -: Февруари 23, 2014, 07:59:37 pm »
Водолей съм,но луната ми е в риби

« Отговор #8083 -: Февруари 23, 2014, 08:03:37 pm »
Водолей съм,но луната ми е в риби

Ако тръгнем да нагласяме, управителят на АЦ е в Риби. Първи дом обаче е питащият, т.е. аз. Не мисля, че може така да се нацелва знакът.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #8084 -: Февруари 24, 2014, 07:37:12 pm »
Извинявам се предварително за за въпроса си, но
1. Ако искам да задам въпрос за друг човек и пресмятам домовете днес в Х часа
2. Ако утре самият човек зададе въпроса за себе си, то тогава ще се получили едно и също тълкуване на отговора?
П.С. Аз пробвах този метод, но имам различия в отговора :unsure:
Въпросът ми е как да избегна вероятността един въпрос да има различни отговори?- Вероятно веднъж зададен въпрос не може да бъде задаван отново и отново...
 :-\
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8085 -: Февруари 25, 2014, 08:08:43 am »
Привет!
Имам едно въпросче. С приятеля ми обмисляме разни варианти за съвместно бъдеще, той има определени очаквания за едни пари в близките месеци, и в тази връзка искам да ви питам:
А. ще купи ли жилище?

в следващите 3- 4 месеца това няма да стане
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8086 -: Февруари 25, 2014, 08:28:33 am »
Ще успея ли да си оправя документите за майчинство? Според мен не са ги видели както трябва и имам отказ, сега ще обжалвам. Случаят е малко странен за бг системата, дали ще ми отпуснат майчинство ?

Дават се някакви нерви около оправянето на документацията, ще трябва да се изясни нещ около дома, местожителството, ще има някакво изискване, което ще трябва да бъде спазено, струва ми се ще се разреши проблема и ще имаш майчински...но ще се забавят нещата, плащанията, но пък май ще ти изплатят със задна дата парите

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8087 -: Февруари 25, 2014, 05:49:53 pm »
Ще имам ли проблеми ако Х. остане да спи в къщи?
Става въпрос за мой познат/приятел, който на вс. отгоре е и чужденец, предложих му да остане вкъщи, тъй като има работа в града за ден два.. после се замислих, че макар че от две години комуникираме редовно по интернет, сме се виждали само веднъж с него и сега ме хвана параноята, че не го познавам добре и не знам дали това е добра идея, чак пък да остава вкъщи.. все пак аз живея сама.. не че той нещо.. ама.. има ли за какво да се притеснявам?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8088 -: Февруари 25, 2014, 09:49:26 pm »
Мисля, че е читав, макар в момента да има трудности със семейство/родина (мое предположение). Заключваш си стаята нощно време, ако имаш възможност.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8089 -: Февруари 25, 2014, 09:51:55 pm »
О да, има проблеми с майка си, и идването му тук е свързано с общ проект с нея, който той ще приключи след този последен ангажимент, който е поел. Понеже не се разбират е решил да се откаже от проекта..  принципно е добро момчето, аз не знам каква параноя ме обхвана изведнъж.. разни хорър филми са ми в главата май.. стаите не се заключват...
Благодаря Shreya

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8090 -: Февруари 26, 2014, 04:36:57 pm »
хм..абе знаеш ли го тоз уран от 7ми как ще му подейства близък сходящ аспект е - дай ОВ Фрея.

Като цяло не се вижда да е заплашителен към теб..но пък...не се вижда някаква опасна ситуация- освен този уран дето ще го квадратира- разкажи да видим как се е проявил

« Отговор #8091 -: Февруари 27, 2014, 09:13:52 pm »
Бременна ли съм ? :'(

« Отговор #8092 -: Февруари 27, 2014, 10:45:47 pm »
Бременна ли съм ? :'(

Няма такива индикации. Може би следва да добавя, че ако едно време е било удачно да се пита астролог, сега в аптеките продават тестове с чертички…

П.П. За хорар оставяй информацията в карето горе, би улеснила много живота на другите.
« Последна редакция: Февруари 27, 2014, 11:32:27 pm от Sonic_Pro »

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #8093 -: Февруари 28, 2014, 07:22:35 am »
за резултат от изследване кой дом се гледа?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8094 -: Февруари 28, 2014, 07:53:24 am »
за резултат от изследване кой дом се гледа?

6ти дом си гледаш става ли дума за здравето ти

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #8095 -: Февруари 28, 2014, 07:57:43 am »
blagodarq

« Отговор #8096 -: Февруари 28, 2014, 07:44:47 pm »
Здравейте,

от вкъщи започнаха да изчезват пари, по-точно парите са на майка ми. Тя се съмнява, че са откраднати от мой братовчед, неин племенник. И вече смени бравите, ще го заплашва с полиция. А интересното е, че не е влизано с взлом. Не знам точно какво е станало, на мен ми е тъмна Индия, как точно ще ги е взел, а за втори път изчезват пари.
Затова питам: Братовчед ми П. ли е откраднал парите?

« Отговор #8097 -: Март 02, 2014, 05:09:11 pm »
Здравейте ,Честита Баба Марта.
Въпроса ми е : как ще премине операцията на баща ми?
В петък му откриха рак на лимфните възли:(,и ще го режат във сряда)Само той не беше засегнат от здравословните удари ,но се оказа че тази вълна ни покоси всички...

« Отговор #8098 -: Март 03, 2014, 01:05:45 pm »
здравейте !!! искам да попитам кога се очаква да ми се случи нещо VAJNO  скоро?
TRQBVA LI ROJDENNA DATA ?  :blink:

« Отговор #8099 -: Март 11, 2014, 09:28:24 am »
Ще дойде ли палитрата ми за грим до 10 дена,която поръчах по интернет? Много ми е спешна.  :( Искам да се гримирам сама за сватбата.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд