Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207458 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #8100 -: Март 13, 2014, 05:11:32 pm »
Хора, моля ви за помощ, от известно време съм изпаднал в странна дупка. Извън Бг съм, в съседна държава, но изобщо не се чувствам на мястото си тук. Причините са много, няма да задълбавам. Въпросът ми е дали ми се дава да се върна да уча и живея в България и това правилния избор ли би бил? Наистина моля за някакъв отговор! :(
:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8101 -: Март 13, 2014, 09:00:05 pm »
Без да съм гледала хорара ще ти кажа връщай се...,не защото в България всичко е уредено и точно..,а защото съм на принципа при най-малкото съмнение и колебание да слушам интуицията си.
 ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #8102 -: Март 14, 2014, 07:19:00 am »
Х назован по име, ще го приемат ли в училище У /също назовано по име/. става въпрос за 1ви клас

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #8103 -: Март 14, 2014, 08:09:09 am »
Имам чувството,че започнах да психясвам покрай този ретро Марс,станах изключително нетърпелива в определена насока..., въпросът ми е "Тази есен ще се преместя ли да живея в Лондон?"

« Отговор #8104 -: Март 14, 2014, 08:26:47 pm »
Благодаря за включването, Марая! Споделям мнението ти за интуицията. Притесняваше ме да не объркам някак си плана ''отгоре'' ..    :blink:
:)

« Отговор #8105 -: Март 18, 2014, 12:13:02 pm »
Momi4eta mnogo vi molq pomagaite imam li spored vas
laimska bolest  :( predvaritelno vi blagodarq za otgovorite
« Последна редакция: Март 18, 2014, 01:09:08 pm от benben »

*

smile

• 22
« Отговор #8106 -: Март 22, 2014, 12:18:38 am »
Ще дойде ли палитрата ми за грим до 10 дена,която поръчах по интернет? Много ми е спешна.  :( Искам да се гримирам сама за сватбата.
Da.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8107 -: Март 25, 2014, 12:47:25 pm »
Здравейте. Аз съм нов във форума. Преди няколко дена в един друг форум си зададох въпрос  "Ще спечеля ли конкурса по рисуване?". Конкурсът е международен и наградата е работа в Япония. Там ми отговориха че е не. Казаха ми че картата не дава да каже причината защо. Ще съм ви благодарен ако някой ми каже причината защо. Може би твърде силна конкуренция, творбата да не отговаря по темата или нарушение на правилата?

А може ли да си качиш картата - наталната?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #8108 -: Март 25, 2014, 08:33:41 pm »
Кандидатствах за стипендия за успех от моя ВУЗ миналата седмица, като се наложи 2 пъти да се връщам, за да оправям документи и то поради тяхна вина, заради сбъркани от тях срокове за доходи и т.н. След щателно преглеждане ми приеха документите и се надявах, че всичко е ок, но днес разбирам, че съм в списъка на студентите с нередовни документи :(...т.е.нещо пак не е наред, а имам само 5 работни дни, в които да ги коригирам, но срокът ми е приключил днес. Аз съм болна и се прибрах вкъщи, не съм в София. :( Не знам изобщо какво да очаквам. Утре ще се обадя сутринта да питам какво не е наред и дали мога да участвам в класацията... Наистина имам нужда от тия пари. :( Ще взема ли стипендията, за която кандидатствах?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #8109 -: Април 11, 2014, 01:45:32 pm »
Зададох хорарен въпрос и между моя Управител и Луната има сходящ квинконкс.Как да тълкувам това? Като "да" или "не" на въпроса ми? Луната е в мои 1-ви дом...Моля,кажете ми  :lol:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #8110 -: Април 11, 2014, 04:53:20 pm »
Зададох хорарен въпрос и между моя Управител и Луната има сходящ квинконкс.Как да тълкувам това? Като "да" или "не" на въпроса ми? Луната е в мои 1-ви дом...Моля,кажете ми  :lol:
Никой ли няма да отговори? Важно ми е... :(

« Отговор #8111 -: Април 12, 2014, 01:13:57 am »
Здравейте на всички!

Питането ми е за едно пътуване, което се опитвам да организирам от няколко месеца, но не се случваше досега, а много ми се иска. Свързано е и с любовни трепети  ;D  Конкретният въпрос, който зададох е:

Ще се случи ли пътуването, което искам и с компанията, която искам след 2 месеца? Става дума за кратко пътуване, 1 уикенд буквално и до близка дестинация.

Благодаря!
« Последна редакция: Април 12, 2014, 01:36:25 am от Resnitsa »

*

Марая

• 28287
« Отговор #8112 -: Април 12, 2014, 11:58:09 am »
Здравейте на всички!

Питането ми е за едно пътуване, което се опитвам да организирам от няколко месеца, но не се случваше досега, а много ми се иска. Свързано е и с любовни трепети  ;D  Конкретният въпрос, който зададох е:

Ще се случи ли пътуването, което искам и с компанията, която искам след 2 месеца? Става дума за кратко пътуване, 1 уикенд буквално и до близка дестинация.

Благодаря!

Да. Ще се случи пътуването..,макар,че преди него може да има колебания и съмнения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8113 -: Април 12, 2014, 12:54:51 pm »

Нито се знае какъв е въпросът, нито сме видяли картата. Освен аспектите на Луната в хорара се гледат и други планетни връзки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8114 -: Април 12, 2014, 02:11:52 pm »
Здравейте на всички!

Благодаря!

Да. Ще се случи пътуването..,макар,че преди него може да има колебания и съмнения.

Марая, много ти благодаря! Ще дам обратна връзка.

« Отговор #8115 -: Април 12, 2014, 02:42:41 pm »

Лили е права. Без карта и въпрос не става. Превръща се в гатанка. Луната е в 1-вия ти дом и в сходящ квинкокс с У1. Предполагам, си задала въпроса не повече от час преди да напишеш този пост във форума. Значи У1 е Слънцето в Овен, Луната е У12 в Дева.
Някакъв неизвестен (Луната е У12) детайл (в Дева) ще изскочи, който ще ти създаде известно неудобство (квинкокс). Но ще бъде преодолимо, защото управителят ти е екзалтиран по знак. Дали е "да" или "не" отговорът на въпроса ти, трябва до проследиш каквото е писала Лили. Отнасяш въпроса към подходящ дом и разглеждаш отношението между У1 и управителя на този дом, в случай че въпросът се отнася до теб (предполагам, че е така поради Луна в 1-ви) и сходящите аспекти на Луната. Нямам представа в кой градус е Луната в картата ти и дали е подминала опозициите с Венера и Нептун. В случай, че тези опозиции предстоят - възможно разочарование по отношение на партньорствата поради липса на практичност у другата страна, прекалена жертвоготовност, пасивност, неяснота. Възможни и спънки в изясняването на ситуацията, ако квинкоксът Луна/Меркурий е сходящ. Ако следващият аспект на Луната е секстилът с Юпитер, е добре за получаване на приятелска подкрепа (при екзалтиран Юпитер в 11-ти), интегриране в колектив, придобиване на знания, сбъдване на желание, пътуване в чужбина за удоволствие. Секстилът изисква проява на усилия и постоянство от твоя страна за получаване на желания резултат. Може би твърде много се безпокоиш (Луна в 1-ви) за детайли и издребняваш (Луна в Дева).

« Отговор #8116 -: Април 19, 2014, 12:24:33 pm »
От 2 месеца не работя и смятам след като изкарам курс по гримьорство,който ще приключи през юни да започна работа.Интересно ми е каква ще е следващата ми работа...Вие какво мислите?

« Отговор #8117 -: Април 19, 2014, 12:54:37 pm »
Just,може би ща започнеш работа,свързана с курса,който смяташ да изкараш.Може би...нямам необходимите знания,за да тълкувам достоверно хорарите.Да видим мненията и на останалите.

« Отговор #8118 -: Април 19, 2014, 03:00:19 pm »
Моя с-р е в апликиращ аспект с У3,което може би показва,че ще започна курс.А дали този курс ще доведе до започването на работа свързана с него може би трябва да се търсят сходящи аспекти межу У6,У10 и У3.Не знам...

« Отговор #8119 -: Април 24, 2014, 02:57:15 pm »
Ивайло- за стипендията- имам усещане, че може да получиш. Ако не от университета, то от някаква фондация или друго учреждение. С ретро планета у на 9ти дом, може да се позабавят нещата...дано успееш да се уредиш за 2рия семестър, но мисля, че през 2ри семестър ще получаваш някаква сума.

Луна без курс може да ти означава както липса на развитие, така и липса на притеснение, а също така и развитие в желаната от теб посока, ако нещата вече са задействани и са поели по пътеката към реализацията- такава на каквато ти се надяваш.
Пиши около средата на април дали си почнал да получаваш пари за следването си- дали от университета или друга организация.
Обратна връзка: благодаря ти, доста точна прогноза. Вчера са излезли резултатите от академичната стипендия (т.е. университетската). Понеже няма как да отида тази седмица да проверя, снимаха списъците които са изнесени и които показват кой получава стипендия. Е, класиран съм :). Дори има и една преведена сума, за февруари месец.