Здравей Гост

Мръсна дума ли е Тао-квадрата

• 122 Отговора
  • 19754 Прегледи
Re:Мръсна дума ли е Тао-квадрата
« Отговор #120 -: Април 12, 2011, 10:25:57 pm »
кво направи, бе? Що ревеш?

Щото чакам Марая да качи Astroworld-a, а още го няма  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Мръсна дума ли е Тао-квадрата
« Отговор #121 -: Април 13, 2011, 10:02:24 am »
кво направи, бе? Що ревеш?

Щото чакам Марая да качи Astroworld-a, а още го няма  ;D

Адски бавет нет , фризьор /луната в лъв/, после гости....,после кекс....И сега сколасах... ;D
Бях забравила... :-[ :rolleyes:...Зло да те забрави Аурора,.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Мръсна дума ли е Тао-квадрата
« Отговор #122 -: Май 05, 2013, 08:14:57 am »
Я да видим сега, колкото и да е смешно, сега разбрах какво е тао квадрат и че имам такива в картата ;D  Как някой ще се изкаже, че едиси какво в астрологията е мръсна дума. Аз не смятам, че каквото и да е по картата ми или в мен е мръсна дума  :blink:

До колкото разбирам имам няколко , около 5-6 ако броим и АСЦ. Намесени са Слънце Луна, Асц, Нептун, Уран, Меркурий и Юпитер.

Ихаааа.... и майка ми и баща ми са с тао квадрати.. Баща ми и той като мен има опозиция Слънце Луна, квадратира му ги Плутон. Майка ми тя си е златна мина явно, има около 7-8 май.  Брат ми има 2
За протокола, най-дългогодишната ми връзка е с мъж без тао квадрат, съжителствали сме дълги години и сме се разбирали отлично.
Другата ми връзка е отново с мъж без тао, с два големи земни тригона, според мен той имаше повече проблеми от колкото аз  ;D Или по точно аз търся решение на проблемите, той си стои на едно място и не смята че трябва да ги решава, или не иска.
« Последна редакция: Май 05, 2013, 08:23:13 am от Freya »